/spanien/barcelona/forum/26444.aspx/spanien/barcelona/forum/26444.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ham$inHo11
2004-06-24 02:37
vad ja vet så är Guliy typ klar för barca o Ballack vädigt nära en övergång och Zlatan är man intresserad av.....och om davids stannar så undrar jag om vi ens blir utmanade i ligan i CL....hehe om vi ställer upp med denna uppstälning

---------------------Valdes-----------------

--------------Puyol-----------Marques?-------
---Belletti-----------------------------GVB-

---------Ballack-----------Davids-----------
--------------------Xavi--------------------

----Guliy-----------------------Ronaldiniho-
-------------------Zlatan------------------
Barcelona killing
2004-06-29 06:50
Andresinho och Skarpheden.
TACK.

Mvh Stefan
Barcelona Puyol_20
2004-06-29 16:40
Ronaldinho_barca: Cannavaro lär vi inte se i barcelona ,,han har längesen uttryckt att han inte vill lämna italien o han e 31 år så vi lär ju inte se han någon annan stans för den delen
Spinbad
2004-06-28 19:50
Larsson är det nyförvärvet som folk tror mest på enligt El Mundo deportivos omröstning (om inte jag missförstod frågan...). Han var 1% före Guily när jag kollade.

På sports sida (www.sport.es) anser 68% att Deco skulle behövas i Barca, lite andra tongångar än härinne alltså.
Barcelona Frazzé
2004-06-29 16:30
För mig har alltid jag velat ha adriano som 9a i barca men den drömmen kommer nog inte ske på några år isf!
Barcelona ashinho
2004-07-13 23:41
Lite gammalt o ta upp de nu men ja måste ändå skriva om de när ja läser detta ..ja håller me "lellepong"..Xavi..hur kan man tveka på en sådan spelare..
Han är som milans pirlo fast lite mer rörlig..
de e skiteffektivt att ha en sådan tillbakadragen playmaker..Tycker att ett av em:s tråkigheter var spaniens tränare Saez..att han valde baraja före Xavi e tungt men ja accepterade det, men albelda!?! hm...
Barcelona Gio Style
2004-06-28 22:02
Tycker att om man nu ska värva deco så blir det nog det onödigaste man kan göra. Tycker att deco e otroligt lik Riquelme i sin stil och roll.
Det står dessutom i artikeln hära (länken) att man är intresserad av Udineses David pizarro. Kan vara rykte men han är oxå väldigt lik deco. Kanske lite bättre defensiva kvaliteér.
Barcelona ZonD
2004-06-23 22:26
Puyol_20: Precis som Gabriel säger så innebär inte ett Barca hjärta att man är katalan. När jag pratar om spelare med barca hjärta så menar jag det egentligen inte. Vad jag menar är spelare som skulle välja Barca även om klubbar som Juve, Real, Valencia, Manyoo och Arsenal erbjuder samma kontrakt. Kanske inte alltid Barca hjärtaa men ni förstår vad jag menar.
Barcelona Alx
2004-06-24 17:33
Barca Lover: Du har nog missförstått. Barcelona vill värva en eller två anfallare varav minst en ska vara en äkta nia. Barça kommer inte att värva Henke, Zlatan OCH en nia för det skulle innebära fyra anfallare i ett lag som spelar med en topp, absurt! Jag tror inte att Zlatan kommer att värvas eftersom ledningen är mer inställda på Luis Fabiano (som enligt Scolari är mycket bättre än Zlatan). Hur som helst så får man ta nyheten om att Henke i princip är klar för Barcelona med en nypa salt. Tidningen som skrev om nyheten, El mundo deportivo, är den mindre seriösa av de två Barcelona-baserade sporttidningarna.
Barcelona Rivald0
2004-06-23 23:04
det är en spelare som ja vill se i barca tröjan och det är Zambrotta han har vart rent ut sakt :P, GRYM!!!!!!!!!!!!!!!
Barcelona B_a_r_c_a
2004-06-20 11:43
Barca ledningen har inte gjort något nu och inte förhandlat med någon av de spelarna som de velat ha. vi kommer att varken få se Ballack, Davids, Luque mm. Vi kommer bara i prencip att få Guily som tur och sen nu sägs d att man är väldigt nära att köpa Corradi från Lazio(: . Fattar inte va de håller på med, Ballack kostar som mest 200 miljoner o Davids kommer gratis så de borde ha kunnat fixa ett bra kontrakt till honom, sen borde de kunna hitta bättre anfallare än Corradi fan. Real kommer att köpa Carvalho nu de närmaste dagarna,de har fått Samuel och kommer att få Luisao i januari och vi sitter och väntar på att Zaragosa ska minska ett orymligt pris för Milito, man ska skita i honom och satsa på andra. Barca har sagt att de ska satsa ca 400 miljoner +att de ska sälja några spelare.

Jag är så jävla arg för Laporta går ut och säger att han ska göra allt för att man ska minst vinna en tittel nästa säsong och hur fan ska man göra det med samma lag utan Davids och nån sämre anfallare än va Saviola är som kommer att bänkas. Sen så finns det hur många spelare som helst som vill till Barca bla carvalho ville det, sen Ballack men Barca vill inte betala mer än 100 miljoner för en spelare.
De vill inte att Ronaldinho ska byta klubb, men de måste ha nån medkänsla för honom för killen kom för att lyfta upp Barca och för att vinna tittlar med dem och det kan han inte göra på egen hand.

Barcelona Bopi
2004-06-19 13:53
ajajaj läs länk!?!?
Barcelona Xavi
2004-06-29 08:51
Har ni tänkt på att..................


*På säsongerna 02/03 och 03/04 har vi värvat totalt 1 spanjor i Mendieta, men han var ju bara ett lån.

*Att alla spanjoner vi har i truppen är egna talanger.

*Under Van gaalens tid så var det mer holländare än spanjoner i startelvan.
Barcelona BARCA BLOD
2004-06-23 16:20
ZOND det var inte riktat mot dig, utan nästan alla här inne pratar om barca hjärta.
davids och de andra är inte hällre katalaner så varför skulle de tacka ja till barca medan andra lagen erbjuder bättre kontrakt.
davids är 31 år och han är medveten om att han inte har många år kvar. självklart vill han tjäna så mycket som möjligt, det är inget konstigt med det.
Barcelona Xavi
2004-06-19 18:27
En sak jag tänkt på att vi kanske bara kommer ha 3 spanjoner i startelvan nästa säsong.

-----------------------Valdes--------------------
------------Puyol----------------Milito-----------
-Belletti--------------------------------GVB-----

--------------------Davids------------------------
---------------Xavi----------------Ballack--------

-----Guliy-------------Saviola----Dinho-----------

3 Spanjoner
2 Brassar
2 Argentinare
2 Holländare
1 Tysk
1 Fransman

hmmm
Barcelona Barca all star
2004-06-19 23:04
Jag fattar inte hur barca kan vara ute efter spelare som Trezeguet eller Owen de har inte varit specielt bra hittils det man har fått se av dem
i Em.Tycker Kluivert är bättre men Zlatan är en spelare barca ska verkligen få upp ögonen på.
Sen tycker jag det är positivt att Cocu försvinner från barca Motta får förtrondet han är bättre utan tvekan.Bara han kan behärska sitt temprament kommer vi inte bli besvikna på honom.
Barcelona (Rafael Van der Vaart)
2004-06-19 12:16
Zlatan till barca = succé han är för grym för och vara sant. om Zlatan kommer blir det succé. Barcelona = Zlatan och Ronaldinho och dom andra i barca kommer att bli bäst.
Real Madrid Ike
2004-06-28 16:29
B_a_r_c_a:
Jag har väldigt svårt att se att båda värvas.
Barcelona BARCA BLOD
2004-06-26 20:05
lucin kostar 6 milj euro och det är sista priset har c. vigo sagt.
det är alldeles för mycket för sådan spelare...!!.
Barcelona B_a_r_c_a
2004-06-28 16:22
Asså varför tror alla att Barca ska bara köpa någon av Ballck eller Deco, det står ju överallt att Deco är nästan klar och att Ballack är den högst preoterade nyförvärven nu som de jobbar med och förhandlingarna pågår fortfarande. Deco är ett förstärkning på det offensiva(Xavis plats) och Barca har sagt att Ballack ska spela som pivote med Davids och Deco framför. säsong.
Barcelona Mr_Barca
2004-06-28 21:47
snälla, behöver vi verkligen deco ? vi har riktigt bra offensivaspelare, räcker det inte nu ? giuly har kommit till oss, henke skriver med största sannolikhet på också. vi avaktar och väntar. köper vi deco nu, och davids lämnar oss. vad gör vi då ? vi blir lämnade där, som madrid blev när makelele stack.
Barcelona Ham$inHo11
2004-06-19 11:34
Sir Ronaldinho

tack....men får jag fråga om dina åsikter Zlatan, Fabiano eller larsson?
Barcelona Ham$inHo11
2004-06-19 00:49
någon som kan hjälpa mig och några andra och vara så snäll och översätta???? till svenska??....

tack tack
Barcelona Cryuff
2004-06-28 20:46
det är inte alla här som tycker att ett köp av deco skulle va bra. tänk att barca kommer att spela för 3 tiltlar som de vill vinna. kör vi med samma elva så kommer det att gå dåligt. real är ett bra ex. den förväntade tripplen blev inget. den här säsongen kommer barca ha förväntningar efter januari vändningen och spelarna kommer att ha större press på sig den här säsongen därför behövs det rotation i truppen.
Barcelona S.W.A.T
2004-06-24 17:21
hade jag vart Barcelonas President hade jag försök att värva Zambrotta till 100%, hade gett honom ett dröm kontrakt som han inte skulle tack nej till! killen är grym som fan, han lekte med svenska försvaret! om inte Barca försöker värva Zambrotta så kommer Real Madrid att värva honom
Barcelona Andresinho
2004-06-28 20:14
Deco!
Hade en fri roll i Porto där man spelade med mittfältet i form av diamant där Costinha var den defensiva mitt som spelar framför backen, maniche och ryssen aliniechev lite längre fram utdragna lite mer till kanten där dom går oftas centralt så att ytterbackarna kan anfalla mer och sen deco som rör sej ganska fritt framför alla tre och komplementerar där det behövs.
Det bästa med det här laget är att dom e ganska rörliga och anfaller mycket och ett stort plus är att alla grov jobbar och e skickliga med bollen.
Och jag tycker att Deco skulle pasa utmärkt i barcelona och jag jämför honom inte med riqulme för att han har en annan mentalitet som gör att han pasar in direkt in i barcas spel,xavi och iniesta är också andorlunda spelare.Det spelar ingen roll om det kommer fler duktiga spelare för att barca behöver en stor trupp med flera viktiga namn för att klara av säsongen annars kommer det att hända samma sak som hända real madrid och en annan sak är att spelarna blir tvungna att prestera bättre med duktiga spelare på bänken.
Barcelona Puyol_21
2005-03-13 01:13
seyid:
han kan ju inte vara en Barca fan..killen är härinne för att sprida dumheter o göra bort sig själv!
Barcelona Woofi
2004-06-19 02:40
Jag må vara onykter, men just nu känner jag att Zlatan skulle bli kung i barca om han leverar såna mål i en Barca tröja!!! =)
Barcelona Gabriel
2005-03-13 01:13
Giovani

Det har isånnafall ändrats nu eftersom en av mina kompisar med parabol har kanalen!
Barcelona Ronaldinho Jr.
2004-06-28 13:15
Självklart ska vi hellre värva Ballack än Deco men jag har hört att värvningen av Ballack ej blir av?

Ser ut såhär nästa år?

--------Victor Valdes
Belleti--Puyol--Marquez--Bronckhorst
------------Davids
---------Xavi-----Deco
Giuly------------------Ronaldinho
----------Saviola (Henke)

Laget ser riktigt starkt ut, jag tycker att om ska förstärka på båhon position så är det vänsterbacken!

P.S Någon som vet vad som händer med Rustu??
Annons: