/spanien/barcelona/forum/26428.aspx/spanien/barcelona/forum/26428.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Makedon_JUVENTUS
9/8/2005 00:34
@ Gabriel

Jo, jag följde Forlan i Man Utd. Och han fick sina chanser och de tog han inte vara på. En spelare kan ju inte få hur många chanser som helst? Det enda Forlan gjorde i Man Utd var att ''dutta'' runt med bollen och på så viss förstörde han de flesta anfallsförsöken genom att ta allt för lång tid på sig.
Dessutom så minns vi väl Forlans miss mot Juventus i en tour i USA? Han hade ett helt öppet mål och stod helt ensam en meter ifrån målet och lyckades missa.

Vill du att jag ska ge dig några anledningar varför Premier League och Serie A är bättre än La liga? okej, då skall jag ge dig några anledningar.

1) I La liga finns det 2 bra lag enligt mig. De lagen är Real Madrid och Barcelona. I England finns det 4 st och de är Liverpool, Chelsea, Man Utd och Arsenal. I Italien finns det 3 lag och de är Juventus, Inter och Milan. Dessutom så kommer Roma att resa sig igen.

2) Mittenlagen och bottenlagen i Serie A och Premier League är mycket bättre än de lagen i Spanien.

3) Det är bara att se på resultaten i CL förra säsongen då det gick mycket bättre för de italienska och engelska lagen än de spanska.

Kan fortsätta här enda tills imorgon, orkar dock inte. Jag har inte sagt att Barcelona är dåliga, tvärtom jag tycker att ni har en fantastisk trupp och jag tror att ni har potential att vinna CL i år. Men er liga håller inte lika hög klass som PL och Serie A.

@ Plejmejker#7

Det är ju allmänt känt att Real Madrids fans här i Sverige är i åldern 8-14!
Barcelona plejmejker#7
9/8/2005 00:18
Kolla skillnaden på Barca forumet och Real forumet. Iaf angående Spanien - Serbien.

Barcaformet:
FAAAAAAAAAAnnnn va synd att Spanien inte vann, resultatet suger. Äh spela roll.

Real Madrid forumet: Jävla h''a hoppas serbernas flygplan krashar och alla dör osv.

Det är dagar som denna som man förstår och är stolt över att vara Barcafan. Puss
Barcelona Gabriel
9/8/2005 00:13
Makedon_JUVENTUS

Jag tror inte att han kan det eftersom det finns spelare som är mer sannolika att bli det än han. Shevchenko, Henry, Ronaldinho, Adriano osv är alla hetare kandidater än honom enligt mig.

Jag gillar inte att spekulera i "om och om och om" som i detta fallet OM han gick i La Liga. Fakta är att han inte gör det nu och alltså kan man aldrig veta det innan han nån dag spelar där. Först då får man veta hur bra han kommer att lyckas.

Om du följde Diego Forlands karriär I Man U så vet du att han knappast hade något förtroende av Ferguson eller fick spela särskilt mycket. För att en spelare ska lyckas så krävs det att man har ett starkt förtroende av ens tränare som visar att han tror på dina kvaliteer som spelare, alla som kan något om fotboll eller har spelat fotboll vet om detta.
Att Diego Forland lyckades banka in mål i La Liga har absolut ingenting att göra med att Premier League är bättre utan att han fick kontinuitet och kände sig mycket mer självsäker i Villareal än vad han gjorde i Man U.

Ja jag ska inse fakta att la liga e numero 3, du gav ju verkligen tydliga argument till det också. Hmm du övertygade mig verkligen ;)
Barcelona Polero
9/8/2005 00:09
här verkar lika spännande som Sverigematchen...ta´t lugnt killar innan ni blir avstängda.
Den av er som har högst IQ borde lägga av först. Det finns några miljoner människor på jorden med åsikter om Zlatan och vad spelar det för roll vad folk tycker? Ska vi plocka fotbollsspelare efter utseende och personlighet? De flesta är antingen fula eller arroganta så då blir det inte många kvar.
Barcelona Gabriel
9/8/2005 00:07
Beautiful_ Barça

1. Okej om jag inte gillar hans attityd osv, det har ändå inget med fotboll att göra. Så vi släpper det.
2. Jag ifrågesatte aldrig hur bra eller stor IQ du hade men du var vänlig nog att säga det i vilket fall som hällst.
3. Jag vill inte ha Zlatan eftersom jag inte kan se ett fungerande spelsätt som gynnar oss som lag med honom i vårat lag. Dessutom går det inte att bänka honom eftersom han har för stort ego. Dessutom skulle han vara alltför självkär och blind för att inse att Eto'o är en bättre spelare och målskytt än honom.

Det enda jag störde mig på från en början var att folk har otroligt lätt att "vilja köpa en spelare till oss" efter en match när dom gjort en bra match eller nått liknande snyggt mål osv, utan att tänka på konsekvenserna till detta, efterföljderna osv.

Honstly, jag har svårt för Zlatan men hade han gjort 25-30 mål i ligan per säsong så hade jag inte tackat nej till honom men nu gör han inte det eftersom han inte är that kind of player. Mna kan inte träna in det utan det sitter i blodet.

Tror inte särskilt mycket på Aftonblaskans historia om Capellos undervisning till Zlatan om hur man är en effektivare målskytt i form av att visa honom Basten. Kanske slipade lite på kanterna men som sagt. En intränad känsla av att vara på rätt plats i rätt tillfälle kan man inte få !
Makedon_JUVENTUS
9/8/2005 00:07
@ Gabriel

Varför skulle inte Zlatan kunna bli världens bästa? Killen har en grym teknik, bra skott, grym fysik, börjar bli bra på huvudet och dessutom så är han jävligt snabb. Så säg mig, varför skulle han inte kunna bli världens bästa spelare?

Det är inte säkert att han blir det, men en god chans har han. Att göra 16 mål i Serie A som debutant är riktigt grymt. Hade han spelat i er skit La Liga så hade han säkert gjort 20+ mål.

Kolla bara på Forlan, i Manchester United gjorde han inte ett enda mål i hans debutsäsong. I Villareal vann han skytteligan.

Insé fakta, La liga är bara numero 3. Premier League och framför allt Serie A är så mycket bättre.


MVH FORZA JUVENTUS
Barcelona Beautiful_ Barça
9/8/2005 00:03
Vad är det jag läser. Rijkaard vill till Milan och vill ha det med i kontraktet. Man blir inte förvånad, men men. Är det nån som borde ha lite hjärta så är det väl tränaren.
Barcelona Beautiful_ Barça
9/7/2005 23:59
Gabriel

Jo mannen. Tyck du vad du vill. Jag vill bara veta vad som är fel med hans personlighet. Och ienligt mitt tycke spelar det ingen roll om han kan eller inte kan bli världens bästa. (med en massa flyt så kan han) Tycker du inte att en spelare av hans kaliber ska ha det som målsättning. Jag menar, vad ska han sikta på? 3:e bäst eller?
Det var ju du som började snacka om IQ, ännu en sak som du inte visste mycket om.
Det som jag ville veta är vad du grundar dina åsikter på. Altså att du inte gillar honom. Jag menar du erkännde nyss att han var en bra spelare. Så vad är det med hans personlighet då?
Gillar du Romario och de andra uppkäftiga Barça idolerna? Visst ska man inte jämföra Zlatan med dem än, men när det handlar om personlighet så kan man väl.
Barcelona Gabriel
9/7/2005 23:51
Beautiful Barca

Hehe folk sorry men Im not a man of my word !


1. Det är ett skämt. Han kan inte bli världens bästa spelare enligt mig eftersom det finns så många bättre än honom ute i världen. Killen tror för mycket om sig själv !
3. Jag har inget hat mot honom, vilket jag sa. Jag sa dock att jag ogillar honom. Vet inte hur mkt IQ man måste ha för att se skillnaden på hat och att inte gilla någon, antagligen mer nä 147!
4. Angående om andra människor håller med mig eller inte intresserar mig lika mycket som NADA, men när du väll nämner det så delar dom flesta jag pratat med samma uppfattning som mig.

Du vet väll att det är fritt att tycka och tänka som man vill i sverige ? Jag menar du hade ju endå 147 på ditt IQ test ;)
Barcelona FcB_Yeah
9/7/2005 23:51
FAAaaaaaaaaaaaaaaaan va ja hatar spanien. Varför kan dem inte vinna på hemmaplan. Jag skulle vinna 2300 faaannn. Det är andra gppngen dme fuckar min odds(sorry för språket, men ja e förbannad)
Barcelona Beautiful_ Barça
9/7/2005 23:48
1 min kvar, resultatet suger
Barcelona FcB_Yeah
9/7/2005 23:47
spaniiiien vinner med 2-1 skit i vilken minut..men kom ihhåg matchen slutar 2-1
Barcelona Patrick_Kluivert
9/7/2005 23:47
aja skitsamma alltid sån jävla hor otur ska förlora sista matchen... FUCKED UPP
gonatt
Barcelona R10
9/7/2005 23:46
aha ok.. enligt live score så e det bara nån minut kvar. Men jag vet inte.
Barcelona Patrick_Kluivert
9/7/2005 23:45
R10 men den kan vara försenad lite... för de står på eurosport 80 min
Barcelona Beautiful_ Barça
9/7/2005 23:44
Gabriel

Det var inte jag som a att han var GUD. Men det var du som påstod att det var ett skämt att han hade som ambitioner att bli världens bästa spelare. Kan inte tänka mig att du har testat ditt IQ någon gång och min ligger på 147. Inget att skryta om men nog tillräckligt för att förstå att hela du är ett skämt tillsammans med dina kommentar och påståenden. Ditt hat mot killen är dina personliga åsikter och jag tror inte att det är måna (fördomsfria människor) här inne som delar den med dig. Kryp nu tillbaka till ditt lilla hål.

EDIT
Hade inte velat ha honom i Barcelona eftersom han passar inte in hos oss. Det är andra folk som har sagt det och inte jag. Vad jag vet så har du aldrig sagt att killen är bra spelare utan bara att du hatar honom. Hans personlighet kan jag dessutom säga vad jag tycker om. Endast Henke i Svenska landslaget som har en bättre.
Barcelona Gabriel
9/7/2005 23:44
Eftersom mina känslor för denna otroligt smarta "beautiful_Barca" håller på att överhettas(vilket oftas brukar innebära grova svärord från min sida) så kommer jag efter detta att hålla mig undan ett tag tills jag lugnat ner mig, jag vill inte bli avstängd och jag vill inte dra ner kvaliten på denna sidan.

Zlatans personlighet är inget jag kan någonsin tycka om. Däremot erkände jag att han var en bra spelare. Men inget för Barcelona, vilket jag störde mig på att så fort en spelare gör något i en enda match så ska Barcelona köpa honom utan att ens tänka efter ordentligt. Sen när någon drar in persnliga påhopp på mig så gör det saken inte bättre.

Without no hard feelings. Säg du till mig vart hade du tänkt dig ha zlatan i barcelona ?
Barcelona R10
9/7/2005 23:44
Patrick_Kluivert /

10 min ?! Skämtar du eller ?
Matchen börja ju 22.00.
Barcelona Patrick_Kluivert
9/7/2005 23:42
vadå 5 min kvar?
skojjar du eller 10 minst
Barcelona R10
9/7/2005 23:41
1 - 1 5 min kvar.

JOS JEDAN KEZMANE!
Barcelona Gabriel
9/7/2005 23:39
Beautiful_ Barça

haha yach snälla vad ska jag vara svartsjuk på :S ? Vill inte bli fotbollsspelare och som jag sa du känner mig inte så den som är dum är du och inte jag !

Det är inte jag som uppträder som att en spelare är GUD efter ett mål mot ungern. Va snackar du om ful :S det hade inte med saken att göra. Du sa att han var rolig och då nämnde jag att det enda roliga var när han drog på smilbanden och att han då var ful. Sen är det inte mitt fel att ditt IQ uppfattar det hela som att det har något med fotboll att göra. Läs va det står istället.

Nej jag vill inte ha Beckham söker du one night stand med honom så får du ställa dig på kö bakom Ronaldo. jag är dock inte homo, men lycka till med det ;)
Barcelona Beautiful_ Barça
9/7/2005 23:35
Får spel på det här. Jävla Kezman.
Barcelona FcB_Yeah
9/7/2005 23:34
1-1 innan 88 min kom ihåg d
Barcelona Patrick_Kluivert
9/7/2005 23:33
nääää 18 min kvar typ... de e kört FAN OCKSÅ!
måste spanien vinna?
Barcelona FcB_Yeah
9/7/2005 23:33
Patrick_Kluivert

Synd .. Men spanien gör 2-1 innan 88 minuten.. Tro mig
Barcelona Beautiful_ Barça
9/7/2005 23:31
Gabriel

I stället för dina dumma personliga påhopp så kan du komma med nåt som är värt att kommentera. Killen är ful? Är det allt du har at komma med? Vill du ha en Beckham? Du e löjlig hela du Bambino.
Vad tycker du hans mål borde vara? Att han ska bli världens 5:e bästa? Get a grip. Svartsjuke jäv**.
Barcelona Patrick_Kluivert
9/7/2005 23:31
jääääävlaaaaaaaaaaaaa kezman 1-1
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
Barcelona Patrick_Kluivert
9/7/2005 23:28
Spain all over Serbia and Montenegro now
20 kvar... kom igen nu espana :)
Barcelona Kharles2
9/7/2005 23:26
Tackar!...

kan inte fatta det...jag har aldrig vunnit så här mycket pengar i hela mitt liv.

Visca Barca !!!

p.s sluta prata om zlatan ..att han e dålig och att han e bäst och att han e ful och att han e snygg(haha) han gjorde ett snyggt mål vilket var mycket viktigt för Sverige! Han kommer aldrig komma till Barcelona.

KOm ihåg: Bollen är Rund och Allt Kan Hända...
Barcelona FCB MORRO
9/7/2005 23:20
lycka till! och grattis kharles2!

ey zlatan e bra men han klagar för mycket på sina lagkamrater han tror att han e kung i svenska landslaget och det är han inte, utan Henke Larsson kan tänkas som en KUNG i landslaget..han har gjort allt för sverige.,

Annons: