/spanien/barcelona/forum/26424.aspx/spanien/barcelona/forum/26424.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona hammabarça
2005-02-18 01:01
Ämne: hammabarça - om de s....
matchbilden kommer nog se ut så, men jag tror grabbarna är oehört motiverade. Skulle kunna säga att de ser den här som den viktigaste matchen hittills. dessutom har Chelsea inte mött ett lag med så här hög klass, all respekt åt Arsenal och United med Barça håller högre klass finns knappast nåt lag som har lika många klass spelare i startelvan. Så tror jag också att Ronaldinho kommer vara den största skillnaden, jag tror att han kommer övgöra matchen.
Barcelona Messí
2005-01-23 18:14
Killen från Udinese heter Iaquinta, inte Syquito... Om du hade hängt med lite grann så skulle du veta att Maxi Lopez i stort sett är klar för oss.

Tror absolut inte att Albertini kommer peta Marquez, Deco eller Xavi från startelvan.
Spanien GZ
2005-02-17 23:44
Bopi - Mycket i det du säger stämmer, men du glömmer en sak, i Chelseas möten med Arsenal har Henry blivit ganska så utmarkerad av John Terry.
Om nu inte Ronaldinho ska betrkatas som en spelare med ungefär samma kvaliteer som Henry så vet jag inte vad, men det jag vill komma fram till är att Terry har mött den typen av spelare, och också lyckats väldigt bra.
Är det nånting Terry är bra på så är det framförallt 1 mot 1 situationer, dock så saknar han snabbheten.
Real Madrid ¤Hala Madrid¤2005
2005-02-18 21:10
chelsea har bättre defensif en er men ni är offensivare snacka inte nu att ni har bättre defensifa spelare än chelsea
Barcelona Sonde
2005-01-23 14:31
Kharles: Nja, jag är nog inte lika hoppfull som du när det gäller Albertini. Först och främst känns det inte som en utpräglad pivote. För det andra är det tradition för italienare att misslyckas i La Liga. Till sist så är han helt enkelt för gammal. Visserliggen gäller det här en kortsiktig lösning, men jag har svårt att se hur han skulle kunna peta någon ur den nuvarande startuppställningen. Jag håller till och med Gerard före honom.

-

189 cm och 91 pannor, ja jävlar, han blev inte döpt till 'Maxi' utan anledning :D
Barcelona Kharles_Kubala
2005-01-29 11:57
Länken ja. Här är den.
Señor Laporta
2005-01-29 11:12
Sonde

Jo, det är en mycket skum regel. Jag tycker inte den fungerar riktigt heller. Precis som du säger vill dom att klubbar ska producera sina egna talanger men när det är så här gör dom de allra sista med spelaren. Och att en klubb som lägger ner så mycket tid på sina ungdomar som Barça gör förlorar bara på den regeln.
Barcelona Sonde
2005-01-29 11:06
Señor Laporta: Som jag har förstått det hade inte styrlsen någon möjlighet att hålla kvar de nämnda spelarna. Både Pique och Cesc gick under kategorin ungdomsspelare när de flyttade, vilket innebar att Arsenal resp. Manure bara behövde betala utbildningskostnaderna till Barcelona och övertala spelarna i fråga. Styrelsen kunde bara titta på.

Skumam regler egentligen. Jag trodde FIFA/UEFA var måna om att klubbarna skulle behålla sin egna talanger.
Barcelona bakero
2005-01-28 21:53
Ämne: Fine Young Casual
....
de e dom som står upp för laget som inte snackar skit o som e lojala mot klubben som stöttar laget fast man e ur form eller skadad och så klart producerar vissa mål/poäng som säljer mest tröjor...
Barcelona Sonde
2005-01-28 17:48
Andreas: Precis, den stora anledningen till att Albertini trots allt måste räknas som en bra värvning är hans inställning jämtemot fotbollen och inte minst klubben (Barça). Jag tror att Albertini indirekt kommer betyda väldigt mycket. Han kommer väl knappast utföra spektakel på planen, och inte heller kommer han att hyllas i media osv. Istället blir han mannen bakom männen. Perfekt.

Det är väl Gustaf som övertygat mig antar jag :)

Messi: Jag tror faktiskt att han väger ännu mer (varför man nu orkar bry sig?;), 91 pannor har jag läst.
Barcelona Messí
2005-01-23 13:03
Det är ju lite mer än en månad kvar tills matchen. Vi har redan haft vår formsvacka, Chel$ki kanske får sin just då? Tror att vi kommer att spela ut dom på Camp Nou, men att vi får det lite tuffare på Stamford Bridge. Vi har en mycket bättre offensiv än vad de har. Ronaldinho är på gång, även Giuly. Lägg till Xavi, Deco, Eto'o, Gio och Belletti, då är vi ostoppbara!
Barcelona GeRrInHo
2005-01-28 17:50
blir det ingen "Tankar om" Maxi Lopez, tysken, krönika eller? Imorron blir det seger! 3 - 0 :D
Spanien GZ
2005-02-18 17:45
Kharles - Just precis, han har brytningssäkerheten. Och jag tvivlar på att ni kommer få komma rättvända med fart allt för ofta, och om det skulle inträffa har vi också ett riktigt bra djup i försvarspelet.
Barcelona Kharles_Kubala
2005-01-23 21:59
Saviola måste få chansen igen i Barcelona, allt annat är skandal. Speciellt med tanke på Giuly ibland är för seg och missar frilägen för ofta. Riquelme däremot är överflödig, även om han varit bra på sistone.

Red, här kommer lite kritik. Ni är 7 pers och ingen förmår att kladda ner en matchrapport.. Vad är det för stil? Och så kan jag inte undvika att fråga hur det går med statistiksidan, den verkar ju ha varit på is ett tag nu..

Força Fiorentina i Mallorca ikväll.
Señor Laporta
2005-01-23 17:04
Red...

När kommer matchrapporten. Väntar på att få läsa vad ni tycker om matchen.

Romano Africano

Vem vill sälja Ronaldinho?
Barcelona tarrak
2005-02-18 13:48
Mycket snack om Chelsea-matchen. Jag tycker att det ser riktigt bra ut. Har sett Chelsea ett 20-tal gånger den här säsongen och jag måste säga att skillnaden när Robben är skadad är enorm. De första månaderna när han var borta spelade de i stort sett bara 1-0 och 0-0, när han kom tillbaka började de ösa in mål och nu när han är skadad igen är måltorkan total.

Tror dock att det kommer att bli riktigt svårt ändå, vi kommer inte att få speciellt många chanser så det gäller att våra forwards är på topp.

Tror inte, som någon var inne på, att Terry kommer ta hand om Ronnie i första hand. Hans uppgift kommer förmodligen vara att ta bort Eto'o.
Barcelona Hoodie
2005-02-17 22:53
MrDeco20

Visserligen håller jag med dig om att Chelsea är ett sämre lag utan Robben och Drogba. Hur det nu är med Drogbas vara eller icke vara lär vi väl märka. Dock är jag lite förvånad över din analys, Chelsea är väl det lag som imponerat mest i Europa så här långt denna säsong?? Okej, vårt kära Barca har spelat bra i långa perioder men har dock haft en svacka som Chelsea ännu inte upplevt. Dom har, i mina ögon, spelat MYCKET stabilt så här långt! Dom har allså släppt in 8(!!) mål ännu så länge och det är ju, trots att det bär emot att erkänna, helt fantastiskt.

Nu får vi hoppas att Ronnie & Co är spelsugna för då har ju vilket försvar som helst fullt upp!!

Forca Barca!!!
Barcelona Lucho
2005-01-23 15:01
Förresten.. missade matchen igår och skulle gärna vilja se den. Någon som vet någon bra bittorrent-sida där man kan ladda ner matchen?
Barcelona Kharles_Kubala
2005-01-23 14:55
Märkte att Ronaldinho tog över kaptensbindeln efter Puyol, är inte Xavi andrekapten?

Här är spelarbetygen från MD:

FC Barcelona, 3
Valdés (2); Belletti (3), Puyol (3), Oleguer (2), Van Bronckhorst (2); Márquez (2); Deco (3), Xavi (3); Giuly (2), Ronaldinho (3); Eto'o (3)
Sustituciones
Sylvinho (2) por Puyol (min. 55), Iniesta (2) por Giuly (min. 73); Gerard (2) por Eto'o (min. 81)
Entrenador
Frank Rijkaard (3)

Publiksiffra:
Estadio Camp Nou, 67.043 espectadores
Barcelona Sonde
2005-01-23 14:33
Señor laporta: Jo, helt sant. Men även om han var orsaken bakom friläget så var brytningen av världsklass.
Barcelona MrDeco20
2005-02-17 22:13
Didier Drogba kommer inte att delta i matchen mot Barcelona på Nou Camp. Nu är det klart! Det är VÄLDIGT bra för oss. Jag undrar ju hur Chelsea kommer spela när de inte har sina stora spelare med ..Men jag tror ändå att det här med att Cheslea är så bra? Är det verkligen så bra? Skulle inte tro det,,jag har inte varit imponerad i alla fall..vi kan slå de lätt tror..jag bara vi visar upp vilja och tålmodighet...3-0 till barcelona..chelsea spelar inte attraktic fotboll..och de kommer få VÄLDIGT svårt att skapa chanser mot oss på Nou camp...räkna med mycket b
usvisslingar asså
Barcelona Puyol_21
2005-02-17 23:14
Señor Laporta:
All heder till vår grymma stavfel rättare o hans grymma kommentarer hehe
Barcelona Kharles_Kubala
2005-01-23 14:24
Härligt att se att även Belletti kommit igång. Hans inlägg var bättre igår och han sprang upp och ner som självaste pendeln. Om han fortsätter så här so borde han vara given ersättare till Cafú. Han har även blivit bättre defensivt, såg ni avväpningen av Regueiro i den misslyckade offsidefällan..?

Visca.
Señor Laporta
2005-01-23 14:26
Kharles_Kubala

Visst såg jag den tillbakalöpningen. Men var det inte Belletti som orsakade den? och gjorde bara sitt jobb och tog tillbaka bollen.
Barcelona Kharles_Kubala
2005-02-17 23:05
Drogba eller ej, de har många bra offensiva spelare som kan. Gudjonsen och Duff ska man inte underskatta. Även Joe Cole och Frank Lampard är offensivt skickliga spelare.

Kommer dock bli intressant att se om de kör som Atletico och Milan och ställa upp med köttmurar. Då gäller det få ett tidigt ledningsmål.
Barcelona Der Afro
2005-01-23 13:42
Åhå, Gerard på Eto:s plats! Det var inte vad jag väntat mig. (Stora tack till Señor Laporta & Spinbad för svar). Bra att Rijkard gjorde tre byten. Sist gjorde han ju inte ens två de sista minuterna ens för att vinna tid.
En tumme upp till Racing också som inte la sig på tokdefensiv.

Nästa vecka får vi bekänna färg: Sevilla borta. Skönt att det kanske kan lossna för Ronnie nu målmässigt efter första spelmålet.
Barcelona Der Afro
2005-01-23 13:42
Åhå, Gerard på Eto:s plats! Det var inte vad jag väntat mig. (Stora tack till Señor Laporta & Spinbad för svar). Bra att Rijkard gjorde tre byten. Sist gjorde han ju inte ens två de sista minuterna ens för att vinna tid.
En tumme upp till Racing också som inte la sig på tokdefensiv.

Nästa vecka får vi bekänna färg: Sevilla borta. Skönt att det kanske kan lossna för Ronnie nu målmässigt efter första spelmålet.
Señor Laporta
2005-01-23 12:20
Der Afro

Detta är hur Rijkaard formerar laget under hela matchen.

Barça startade med följande lag;
Valdes
Belletti-Puyol-Oleguer-Gio
Xavi-Marquez-Deco
Giuly-Eto'o-Ronaldinho

Byte 55 minuter, Sylvinho ersätter Puyol.
Sylvinho tar vänsterbacksplatsen från Gio. Gio tar Xavis roll på mittfältet. Xavi tar mer defensivt ansvar som pivote och Marquez flyttar ner i backlinjen och spelar mittback tillsammans med Oleguer.

Valdes
Belletti-Marquez-Oleguer-Sylvinho
Deco-Xavi-Gio
Giuly-Eto'o-Ronaldinho

Byte 72 minuter, Iniesta mot Giuly. Iniesta tar över Giulys uppgifter, men spelar lite mer centralt än vad Giuly gjorde.

Byte 81 minuter, Gerard mot Eto'o. Trodde först att Iniesta skulle ta Ronaldinhos plats och Eto'o skulle spela centralt i anfallet. Deco till höger om honom. Gerard skulle ta över som pivote och Xavi skulle spela som han gjorde till en början. Men så såg det inte ut. Jag tyckte mig se att Gerard ersatte Eto'o rakt av som spjutspets. Det gjorde mig ganska förvånad. Det viktigaste är dock att Gerard är tillbaka.
Barcelona Dansonking
2005-01-22 23:50
detta stod i nåt "maxi lopez-forum"...

antar att siffrorna handlar om honom
"2001 - 8 jogos / 1 golo ;
2002 - 13 jogos / 1 golo ;
2003 - 5 jogos / 2 golos ;
2004 - 27 jogos / 9 golos."

har ingen aning om vad det är för språk, men man kan ju anta att det står för matcher/mål...
Barcelona Der Afro
2005-01-23 11:54
Krax: Chelsea har vunnit sju raka utan att släppa in ett enda mål, svårast möjliga motstånd mao(dom är bäst i världen just nu). Ändå tror jag vi tar dom på något konstigt sätt eftersom vi har Eto, Xavi, Pyol, Valdez och Belletti.

Jag såg inte riktigt vilken plats Gerard tog igår efter att han kommit in. Någon som kan berätta?
Annons: