/spanien/barcelona/forum/26422.aspx/spanien/barcelona/forum/26422.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andreas
2004-04-03 17:01
Jag tror att det är denna killen som Bopi syftar på. Se länk.
Barcelona Andreas
2004-04-03 17:01
Jag tror att det är denna killen som Bopi syftar på. Se länk.
Barcelona Gabriel
2005-03-02 18:28
Messi

Nu tycker jag att du ska kylla ner ditt temperament lite. Du ger Rijkaard mycket mer kritik än vad han förtjänar. På 1 och en halv säsong så har han faktiskt fått oss att bli en av dom bästa och respekterade klubbarna i Europa igen, och det är bättre än vad någon annan tränare lyckats med innan. Även om det finns många andra orsaker till varför vi har kommit tillbaka till sånt slag så är iaf Rijkaard en av dessa. Glöm inte att vi just nu leder ligan med 9 poäng och har en mycket bra chans att gå vidare emot Chelsea. Vad är ditt förslag ? Du kanske skulle vilja skapa panik i laget genom att ersätta Rijkaard, jag tror inte det skulle vara ett speciellt lyckat drag. Det skulle bara leda till en enda sak och det är oro och förvirring i laget. okej det var 2 saker men vad spelar det för roll (?) harmonin skulle säkerligt och sänkas djupt. Sanningen är att spelarna kommer väldigt bra överens med Rijkaard vilket leder till en skön stämning i laget, det är viktigt att tränaren har spelarnas förtroende och det har Rijkaard dessutom har han det ifrån styrelsen.

Igår gjorde vi ingen bra match det håller jag med dig om men att ge så stor kritik till Rijkaard är ändå fel och orättvist.

Nu säger jag inte att du har fel i allt, trots allt tycker jag att du har rätt i mycket av det du säger. Precis som du nämnde så är inte Oleguer precis strålande offensivt, och mitt förstaval vilket jag även trodde var Rijkaards skulle vara att lägga in Damia som högerback eftersom Belletti inte skulle starta. Jag vet faktiskt inte hur han resonerade i detta fallet.

En bra poäng har du också i Rijkaards val i att ta ut Maxi Lopez emot Iniesta. Själv skulle jag velat att han valde att ta ut Oleguer för Belletti och Gerard för Iniesta. Dessa två spelare har aldrig imponerat på mig !

Sen, vad håller Ronaldinho på med ? Helt onödigt att gå och knuffa till en spelare på huvet som dessutom inte gjort något fel, var det inte fel spelare dessutom ? Trots allt så verkade Ronaldinho tända till efter denna händelse och började spela som han gjorde förra säsongen. Om man ska se något positivt efter denna matchen så skulle det vara just Ronaldinhos andra halvlek. Annars tycker jag inte att någon spelare höll normal standard igår. Den enda som jag tycker kom i närhet av det jag sett innan är Deco, Xavi verkar ha tappat lite av sin form. Självklart var Puyol bra också men det är jag redan van vid.

Rijkaard gjorde kanske några missbedömningar igår, men jag ser att han kan utvecklas till något riktigt bra som tränare. Framför allt vad som är bra med honom är att han verkligen pratar med spelarna. Dessutom gör han alla övningar som spelarna själva gör och tränar med dom, det är mkt imponerande. Återigen kommer jag säga det, vi leder ligan med 9 poäng, tappa inte förtroendet ännu det vore helt fel!

Var det någon annan än mig som la märke till Eto'o och Kameni igår ?
Jag läste en intervju från den katalanska tidningen SPORT några dagar innan matchen från Kameni där han sa "jag och Eto'o är som bröder".
Kameni var verkligen strålande igår och utan honom hade vi säkerligen, trots en dålig match vunnit med minst 3-0.

A Por Todos, Visca El Barça !!!
Barcelona B_a_r_c_a
2004-04-03 11:05
Idag blir det 3-1 till barca
Mål av Ronaldinho, Saviola och kluivert.
Spanien Pelayo
2005-03-02 18:40
Barca_Best_Forever,

Ser att du bor i Göteborg. Brukar det vara mkt spansk fotboll som visas på Plain Kitchen eller som det brukar, blandad population som bråkar om vilka matcher som skall visas?

Barcelona Kharles_Kubala
2005-03-02 18:14
Jag börjar misstänka att Nordahl jr tagit ett snack med ZTV ang. valet av match. Visar de inte ens matchen på någon av de andra kanalerna, live?
Barcelona Izquierda
2004-04-03 10:04
Tomasz//

Du säger det själv: "Rijkaard valde att satsa på turken när laget var inne i en negativ trend". Det var många Barca-spelare som spelade riktigt dåligt då, och en av dem var Rüstü.
Han gjorde EN tavla mot Celta, och fick hela skulden för de två tappade poängen. Att vi inte klarade av att göra mer än ett ynka mål på hemmaplan mot ett bottengäng var det ingen som nämnde som orsak till poängtappet.
Hade samma praxis tillämpats på våra försvarsspelare (alltså att de bänkas för gott om de orsakar baklängesmål i två matcher) så hade såväl Reiziger som Oleguer och van Bronckshit varit petade för länge sedan.

Hur som helst, det jag tycker är beklagligt (för att inte säga idiotiskt) är att vi plockar hit en riktig världsstjärna. En som tillhörde de absolut bästa i världen på sin position, låter killen spela två matcher, och anser honom sedan som oanvändbar och sätter honom i frysboxen.

Låt oss applicera samma tänkbara scenario på Trezeguet (om han nu kommer): "Njä, han fick två matcher, men missade ett par målchanser så att vi tappade poäng, och sen kom Saviola in i nästa match och nätade, så nu har Trez gjort sitt i Barca."

Men det är inget unikt fall. Márquez värvades inför den här säsongen som mittbacksklippa. Han var den som skulle styra upp vårt allt annat än stabila försvar, men vad händer? Jo, i premiären ställer Rijkaard upp med ytterbacken Reiziger och mittfältaren Cocu som mittbackspar. Márquez är petad länge, och i dagsläget ligger han efter Oleguer och får spela enbart pga att Puyol saknas.
Vi kan föra samma resonemang kring Quaresma.
Slutsats: Barcas ledning har verkligen en genomtänkt värvningsstrategi som är helt i harmoni med tränarens syn på fotboll.
Inte.
Barcelona Barça_best_forever
2005-03-02 17:54
Jag vet inte om det är så många som har Viasat Sport 2 men där sänder dom iaf Barça-matchen LIVE kl.20.30!!

Señor Laporta : Du bor väl i Göteborg? I fall du inte har Viasat Sport 2 så kan du alltid komma till en klubb (resturang med storbilds tv) som ligger på Skanstorget som heter "Plain Kitchen". Dom har alla dessa kanaler och där kan man titta på matcen i bra stämning och äta något gott samtidigt. Det vara bara en idé ifall du inte har kanalen.. Länk! Força Barça
BigBadOla
2005-03-02 16:05
barcapimp
ZTV visar det
Señor Laporta
2005-03-02 16:36
Chavez

Okej men så var det inte sagt från början. Då skulle de sända båda matcherna mellan Barcelona och Chelsea.
Señor Laporta
2005-03-02 16:29
TV-TIDER

Tisdag 1/3
La Liga
Barcelona - Espanyol
22.00, TV4 plus

Lördag 5/3
La Liga
Osasuna - Barcelona
18.00, TV4 plus

Tisdag 8/3
Champions League
Chelsea - Barcelona
20.45, ZTV

Snälla kolla där innan! taget från www.svenskafans.com/barcelona
Barcelona Sonde
2005-03-02 18:52
Tss. Göteborg är ju så gott som landet. Dags för er att komma över till storstan :)

Tycker för övrigt också att det är väldigt dåligt av ZTV att inte sända. Manure-Milan är på pappret ingen dålig match, men Barça-Chelsea måste räknas högre tio fall av tio. Svagt av ZTV.
Barcelona Sonde
2005-03-02 17:34
Adaminho: Vilka fel syftar du på? jag läste igenom den nyss, och även om jag skrev denunder stress som tyckte jag inte att det var alltför mycket fel.
Barcelona Tompa
2005-03-02 15:46
Angående frisparkarkarna tycker jag att för mycket handlar om Ronaldinho. Både Xavi och Deco borde få betydligt fler chanser.

Relay:
Naturligtvis är inte ligasegern SÄKRAD än, jag håller med om att försprånget är för litet för att man ska känna sig HELT SÄKER. Tycker emnellertid att det mesta talar för att ligapokalen äntligen hamnar på Camp Nou igen. Gårdagens 0-0 match ändrar inte min åsikt.
Barcelona Tompa
2005-03-02 15:46
Angående frisparkarkarna tycker jag att för mycket handlar om Ronaldinho. Både Xavi och Deco borde få betydligt fler chanser.

Relay:
Naturligtvis är inte ligasegern SÄKRAD än, jag håller med om att försprånget är för litet för att man ska känna sig HELT SÄKER. Tycker emnellertid att det mesta talar för att ligapokalen äntligen hamnar på Camp Nou igen. Gårdagens 0-0 match ändrar inte min åsikt.
Barcelona Barça_best_forever
2005-03-02 17:44
Kolla länktips !!
Barcelona Gabriel
2005-03-02 18:28
Ps. Förlåt alla för mitt långa inlägg, jag borde ha delat upp det i mer än ett men jag glömde av det.
Barcelona Rivald0
2005-03-02 15:26
aa han kanske säger så..men han kommer inte vinna något i europa i år iaf..
Barcelona Barça_best_forever
2005-03-02 17:39
Jag gick just in på ZTV hemsida och där står det såhär, (tis. 8 mars) : DIREKTSÄNDNING: Fotboll: Uefa Champions League kl.20.30 AC Milan - Manchester United !!! Faan va dåligt det är om det verkligen stämmer.. Dom borde ju visa vår match eftersom det är den i särklass bästa och mest intressanta och om dom inte gör det så är det ju skam. Men vi hittar säkert någon lösning fram till dess. =) Visca
Barcelona Relay
2005-03-02 15:27
Hmm Jose Murinho är inte speciellt bra i att räkna Barcelona har bara funnits i 105 år. för 200 år sedan fanns ingen av dagens existerarande klubbar.
Barcelona Tompa
2005-03-02 15:41
MadriEntes:
Tycker du inte Murinho borde hålla bättre ordning på hur länge Barcelona och alla andra storklubbar existerat?

Barcelona Tompa
2005-03-02 15:41
MadriEntes:
Tycker du inte Murinho borde hålla bättre ordning på hur länge Barcelona och alla andra storklubbar existerat?

Barcelona Barca_91
2004-04-03 13:56
Sluta snacka om Van Hooijdonk!
Barcelona Puyol
2005-03-02 15:30
jag menade att marquez kunde ta frisparkarna...och inte ronladinho.......barca har gjort bara ett mål hittils på frispark....låter inte som att vi kommer att vinna nåt iår....för laget som vill vinna nåt ska sätta minst 3 av 10 av sina frisparkar.....
Barcelona Puyol
2005-03-02 15:30
jag menade att marquez kunde ta frisparkarna...och inte ronladinho.......barca har gjort bara ett mål hittils på frispark....låter inte som att vi kommer att vinna nåt iår....för laget som vill vinna nåt ska sätta minst 3 av 10 av sina frisparkar.....
Barcelona Puyol
2005-03-02 15:30
jag menade att marquez kunde ta frisparkarna...och inte ronladinho.......barca har gjort bara ett mål hittils på frispark....låter inte som att vi kommer att vinna nåt iår....för laget som vill vinna nåt ska sätta minst 3 av 10 av sina frisparkar.....
Barcelona Tompa
2005-03-02 13:17
Cedhamre skriver mycket bra krönikor, dock tycker jag han är lite för pessimistisk angående vårsäsongen. Real imponerar inte det minsta och trots att Barca tappar poäng tar man inte in någonting. Tvärtom har ju försprånget ökat inför den här omgången jämfört med 3-4 veckor sedan då det bara skiljde 4 poäng.
Barcelona Tompa
2005-03-02 13:17
Cedhamre skriver mycket bra krönikor, dock tycker jag han är lite för pessimistisk angående vårsäsongen. Real imponerar inte det minsta och trots att Barca tappar poäng tar man inte in någonting. Tvärtom har ju försprånget ökat inför den här omgången jämfört med 3-4 veckor sedan då det bara skiljde 4 poäng.
Barcelona Tompa
2005-03-02 13:12
Var ett tag sedan man besökte den här sidan då jag tillbringat drygt två veckor på mycket varmare breddgrader än våra.

Nåväl, tillbaks till Barca. Riktigt trist att vi inte tog tre poäng. Borde givetvis vunnit den här matchen. Hitills har Real inte kunnat utnyttja Barcas poängförluster i någon större omfattning precis så vi får hålla tummarna för att Betis ficar minst oavgjort i kväll.
Barcelona Tompa
2005-03-02 13:12
Var ett tag sedan man besökte den här sidan då jag tillbringat drygt två veckor på mycket varmare breddgrader än våra.

Nåväl, tillbaks till Barca. Riktigt trist att vi inte tog tre poäng. Borde givetvis vunnit den här matchen. Hitills har Real inte kunnat utnyttja Barcas poängförluster i någon större omfattning precis så vi får hålla tummarna för att Betis ficar minst oavgjort i kväll.
Annons: