/spanien/barcelona/forum/2642.aspx/spanien/barcelona/forum/2642.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-09-14 17:59
I samband med att klubben idag presenterade en ny sponsordeal, de här gången avseende LASSA Tyres som ska pryda tröjorna för inomhussporterna, passade journalister på att ställa lite frågor till Bartomeu; Angående FIFAs hetsjakt; - Deras sätt är både oschysst, opassande och grovt överdrivet. - Vi inväntar att de ska byta ledare så att vi kan bygga nya broar och relationer Angående tröjsponsorerna för nästkommande period; - Vi pratar med mer än två företag som vi ämnar presentera för generalförsamlingen i oktober Angående domarinsatserna; - Vi kommer säkert att se saker vi gillar och saker som inte faller oss i smaken. När vi anser att något är fel kommer vi att vidta åtgärder. Angående Messi; - Livet med Messi är underbart och han tillför ytterligare en nyans Angående värvningen av Arda Turan; -Vi köpte Arda av sportsliga skäl, det hade inget att göra med PR eller sponsorer. Sponsordealen med LASSA är för övrigt värd runt €25 miljoner över 4 år.
Barcelona enkos
2015-09-14 17:30
Benitez pikar Ronaldo igen. På frågan om Ronaldo är den bäste så svarar Benitez "jag är inte säker, jag har sett och tränat många bra spelare "
Barcelona LeoMessi
2015-09-14 17:15
The cameroonians Är det ens möjligt att förvänta sig mindre av domarna i segunda B än i la liga? För i la liga så gör dom fel medvetet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arda-Turan
2015-09-14 17:08
spelade fifa 16 demo med Barca och såg att följande spelare hade Bartra 79 rating S Roberto 78 Rafinha 79 Adriano 78 ingen av de förtjänar de har rating, kanske Rafinha Adriano borde vara 74 typ, så usel är han annars tyckte jag att Messi är lite seg i spelet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-09-14 16:58
[QUOTE=S.Eto'o]Någon som kollade på Barca B match som kan förklara detta mål??? [/QUOTE] Ingen av domarna noterade att en av motståndarna till Barcelona inte tagit sig tillbaka på rätt sida mittlinjen efter att Barça reducerat. Detta utnyttjade motståndarna direkt på avspark och kunde avgöra matchen. Skandal, men domarna i Segunda B är inte de vassaste knivarna i lådan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-09-14 16:36
Ingen nyhet direkt att Veratti vill till världens överlägset bästa fotbollsklubb. Vi har den största dragningskraften i världen alla spelare bara dreglar när dom hör Barcelona. Sen angående Veratti vs Pogba, är det där ens en seriös fråga? Jag tar Veratti alla dagar i veckan före Pogba. Den sistnämnde är överskattad enligt mig. Han är absolut inte värd 1 miljard som Juventus hävdar. Jag vet inte vad Juve har rökt men någon miljard är han fan inte värd.

Sen Veratti?


Problemet med Veratti är att PSG ägare leker maffiaboss. Han hotade oss med att lägga bud på Messi om vi gick efter deras spelare,och tyvärr så verkar Veratti vara en spelare som saknar Balls det är en lojal spelare som respekterar PSG. Hur som helst så är en sak säkert PSG äger kmr inte sälja ett piss till oss. Den ända möjligheten som jag ser är att Veratti helt enkelt tar eget intiativ där han öppnar upp en möjlighet för en affär. Jag ville redan inför den här säsongen ha in Veratti jag tycker han är topp 3 i världen kanske tom bäst. Med honom så hade vårt mittfält blivit ännu bättre, och det känns som att man vet vad man får av Veratti om man köper honom. Det kan man inte säga om Pogba direkt som är en stor chansning.
Barcelona S.Eto'o
2015-09-14 16:32
Någon som kollade på Barca B match som kan förklara detta mål???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-09-14 16:12
Verratti on Barcelona:"They're a team that has fun even when they lose. For me that is the most important thing" to Undici
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-09-14 16:06
Verratti:"If I have to identify a team that plays my vision of football, I pick Barcelona. If I have to pick a player Iniesta" to Undici Ska man tolka detta som en flört med oss? Skippa Pogba säger jag och in med Verratti för fan. Vill han lämna PSG för oss så kan de inte tvinga honom att stanna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2015-09-14 16:05
Previous time Atletico lost a Liga home game after opening the score was in May 2013, also against Barcelona (1-2) [via @pedritonumeros]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-09-14 15:50
Jag tycker att Busquets är världens bästa defensiva spelare och hjärna på mittfältet. . Jag blir bara irriterad ibland på honom när han stannar på bollen och stoppar lovande anfall ...
Flavía
2015-09-14 15:38
@Smogen:

Nja, man ska nog inte dra sådana tankar redan efter en förlust. Förr eller senare, kommer alla lag att åka på en förlust under denna säsong.
Flavía
2015-09-14 15:10
@Rambla~:

Barcelona har tagit 14 segrar och 3 kryss under de senaste 5 åren i samband med matcher direkt efter landslagsuppehållet. Senaste gången som FIFA-viruset slog till oss, var under 2010 när vi förlorade mot Hercules.
Barcelona neymar JR
2015-09-14 14:59
@barcastuff: Simeone (coach Atletico): "Except for the first 15 minutes of the second half, Barça absolutely dominated the game. They were just better." Såna här förlorar gillar man, en riktig man som kan svälja sin stolthet och erkänna ------- Sen har MSN fått en ny amigo i arda, alla dom 4 verkar stortrivas med varandra. Bara längtar tills man får se alla dom fyra på plan samtidigt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-09-14 14:54
@dinho the artist:


Jag håller med om att vi blev farligare men det är ju normalt att vilket lag som helst blir farligare om man slänger in historiens bästa spelare på plan? Vi var klasser bättre än Atletico utan Messi på planen och borde lett matchen men som vanligt mycket missar i lägen som ska vara mål, typ Suarez träff i ribban...

Helt ärligt,så är Busquets vår viktigaste spelare. Tror inte vissa inser hur jävla bra den snubben är. Vårt mittfält kollapsar totalt utan honom. Med honom så kan vi styra spelet mot vilket lag som helst.

När vi blev utspelade av Real på Camp nou, så spela inte Busquets. När vi förlora 4-0 mot Bilbao så spela inte Busquets. Det han gör för laget kan ingen annan göra.

Förtjänar mer beröm och uppmärksamhet än vad han får.
Barcelona DM1982
2015-09-14 14:47
[QUOTE=dinho the artist]Bara jag som faktiskt blev förvånad över hur extremt mycket farligare vi blev med Messi? Han skapade verkligen a l l t. Vet inte om jag ska vara imponerad eller orolig.. [/QUOTE] Fast laget spelade både bra och skapade många lägen innan Messi klev in. Kunde och borde ha stått 2-0 innan Messi kom, kanske kunde han ha varit kvar på bänken hela matchen då? Sedan är det inte konstigt att Barcelona blir bättre när Messi spelar, vore konstigare om det var tvärtom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2015-09-14 14:30
Rafinhas insats mot Atleti i länktips. Kul hur han får vara första ersättare till samtliga fem offensiva spelare, en tolfte spelare i laget, lite likt hur Iniesta fick komma fram i laget om jag fått det beskrivet för mig rätt. Hoppas han tar vara på den chansen och verkligen utvecklas.

Även Sergi Roberto ska såklart ha beröm, mycket stabil insats. Det är bara att hoppas att ledningen ser vad som transferförbudet skapar och inser att man inte behöver ta in medelmåttiga spelare till att fylla upp bänken, La Masía kan och bör producera truppspelare där det är möjligt, och om de får chansen kan de ta steget ut till att bli startspelare. Jag är inte emot värvningar, men om det ska värvas ska det vara spelare som Rakitic och Neymar, spelare som direkt går in och förstärker laget, eller åtminstone kommer med den ambitionen, inga breddvärvningar. Bredden står ungdomen för, och genom att låta ungdomarna ta plats skapas också spets därifrån (om nu FIFA låter Barcelona ha en ungdomsakademi överhuvudtaget i fortsättningen, men det är en annan, tröttsam, diskussion).
Barcelona dinho the artist
2015-09-14 14:07
Bara jag som faktiskt blev förvånad över hur extremt mycket farligare vi blev med Messi? Han skapade verkligen a l l t. Vet inte om jag ska vara imponerad eller orolig..
Barcelona the cameroonians
2015-09-14 12:42
@Kröjf:


Dito!
Barcelona Mido
2015-09-14 12:21
Enligt tidningen Sport så kan Viktor Valdes tänka sig spela för sevilla eller Chelsea
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-09-14 11:56
Ingen kan hindra oss använda bortastället under bortamatcher, inte ens förbundet eller staten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-09-14 11:43
Jag blev också irriterad över att färgerna var svåra att skilja på och skrev det också hör under matchen. . Nu i efterhand undrar jag om Barca fick förbud av förbundet och blev nekade bortaställ för att de inte skulle uppfattas som provocerande då det samma dag (eller dag innan ) var det stor manifestation för Katalanien med en miljon på gatorna...
Barcelona Kröjf
2015-09-14 10:40
the cameroonians

Ska vi vara allvarliga, så vill jag att du ska veta att jag är minst lika frustrerad som någon och sorgsen över att "stylisterna" i styrelsen så uppenbart inte bryr sig om all den storartade tradition som sitter i tröjorna. Men ränderna går aldrig ur i våra ögon, hur dom än vrider och vänder på än det ena och än det andra.

Klubbmärket till höger blir väl nästa steg om dom som bestämmer, får fortsätta göra så. Men som en medpatient på hjärtintensiven sa till mig, det man inte kan skämta om är inte värt att ta på allvar. För övrigt så är du given på en Pod.
Barcelona Lion24
2015-09-14 10:21
Tänkte också skriva en grej angående bänkningen av Messi. Den var full förståelig och det viktigaste var inte om han skulle bänkas eller inte. Det viktigaste var att det skulle finnas en dialog mellan Lucho och Messi vilket också fanns när Lucho i presskonferensen sa att han hade talat med Messi och att dom inte ville ta risker. Kommunikation mellan tränare och spelare är mycket viktigt, speciellt med lagets stora stjärna. Lucho hanterade det bra.
Barcelona Lion24
2015-09-14 10:19
Jag är grymt imponerad av säsongsinledningen. Det är helt olikt det vi fick se i våras. Jag vet inte om tränarstaben delar upp höst/vår säsongen i två olika delar men det vi ser just nu är att vi är mycket mycket taktiska. Under våren så var vi mindre taktiska och det som gav oss trippeln var energin, intensiteten, MSN med Messi i spetsen. Vi ''tänkte'' inte så mycket men nu är vi inte lika energiska eller intensiva som vi var under våren utan mycket mer taktiska. Det kan vara så att man ''sparar'' krafterna till vår perioden för att avsluta så starkt som möjligt. Från förra säsongen så lärde jag mig att man ska ha mer tålamod. Jag var så ivrig på att spelet skulle klicka direkt efter misären vi upplevde med Tata Martino vid rodret. Även om kritiken var befogat mot Lucho under hösten så exploderade man ordentligt under våren, jag vet inte om allt var planerat eller om det var Sociedad matchen som gjorde så att ALLA började skärpa sig.

Om ni kommer ihåg de svåra bortamatcherna så var det så att i de flesta matcherna så gick vi dit för det första målet snabbt. Det första målet skulle komma så snabbt som möjligt. Efter det så skulle vi inte vila utan då var det att jaga det andra målet. Efter det andra målet var vi mer taktiska. Just nu under säsongsinledningen så har man mer tålamod, man är mer försiktiga. Vi har fortfarande energin, intensiteten, presspelet där men inte i lika stor utsträckning som vi hade under våren. Jag misstänker att man väntar med det.

La Liga är i mina ögon världens bästa liga. Men alla ska veta en sak. Normalt när alla ligor startas så börjar alla lag med 0 poäng (om man inte varit indragen i skandaler o.s.v). Men i La Liga så finns det ett undantag. Alla lag börjar med 0 poäng, förutom ett lag: Real Madrid. Innan La Liga drar igång så börjar Real Madrid med 12 poäng. Två vinster mot Getafe och två vinster mot Espanyol. Det är glasklart. Så när alla lag sitter på 0 poäng så börjar Real Madrid med 12. Maränger, våga inte lek offer och säg: ''Atlético mot Barca är som Espanyol mot oss''. Våga inte. Det finns inte på kartan att Atlético spelar mot oss som Espanyol gör mot er. Att Atlético har svårare för oss än för er har väldigt mycket och göra med att de flesta av våra spelare kan göra något av spel på små ytor medans det går lite trögare för era spelare. Atlético särar inte på benen som Espanyol varje säsong gör mot er.
Barcelona the cameroonians
2015-09-14 10:13
@Kröjf:


Det hade ju annars varit väldigt passande att Barcelona spelat med sitt bortaställ mot Atlético. Inte bara med tanke på hur störande det var med färgerna som flöt ihop, utan också för att det dagen innan var Kataloniens nationaldag "Diada" och då hade det ju varit perfekt att spela med Senyera-färgerna. Och på den tröjan är ju ränderna åt rätt håll också...
Barcelona the cameroonians
2015-09-14 10:08
Under förmiddagen återvänder laget till träningscentrat efter en välförtjänt ledig dag igår. I morgon reser truppen till Rom och kommer att genomföra en kvällsträning på Romas träningsanläggning.

Mötet mot Roma på onsdag kommer att bli Messis 100:de CL-match, och vi får hoppas att han jubilerar med ännu en magisk insats!

Det är annars en intensiv period med matchande månaden ut med spel var tredje/fjärde dag. Vi får väl se om Lucho kommer rotera eller köra på med the usual suspects. Kan tänka mig att Rafinha vill ha fortsatt speltid samtidigt som Adriano och Bartra också vill lufta skorna på gräsmattan.
Barcelona Kröjf
2015-09-14 10:04
Cule4Life m fl stör sig på att Barca inte spelade i sitt bortaställ, eftersom det blev svårt att skilja spelarna/lagen åt. He,he, då gör ju dom nya och så omtvistade tvärrandiga tröjorna ingen större skillnad då, när det väl kommer till kritan.
Barcelona zigazaga
2015-09-14 09:23
Fan va kul det var o se Halilovic mot Valencia. Spelade riktigt bra och fick en hel del uträttat. Fortsätt så! Killen kan bli riktigt riktigt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-09-14 09:08
@Cule4life:


Nej min vän, du är långt ifrån den enda som störde dig på det.
Annons: