/spanien/barcelona/forum/26395.aspx/spanien/barcelona/forum/26395.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sonde
2005-01-06 18:36
Kharles: Han är säkert bra, jag känner bara att den holländska eran måste ta slut någon gång.

Castelen har uppenbar talang, men jag tror knappast han skulle kunna kriga om en plats i Barça. Bouma är ingen favorit, däremot är Stam mycket bra. Sneijder har satt några läckra långskott, annars tycker jag att hans utveckling börjar gå åt samma håll som Van der Vaart. Ingenstans alltså.

Tänkte faktiskt också på jollefrågan. Kanske ska lägga upp samma artikel igen :)
Real Madrid Ronnie
2005-02-13 20:37
Helvete 1-1, Owen!! Håll i det här nu snälla!
Barcelona Ronnie
2005-02-13 20:37
Helvete 1-1, Owen!! Håll i det här nu snälla!
Barcelona Kharles_Thiago-Gabri-José-Enrique
2005-01-06 18:56
Ville bara säga att innehållet i min föregående post var sarkastiskt. Holländarna(och.. Surinamarna) anfaller!
Barcelona Kharles_Thiago-Gabri-José-Enrique
2005-01-06 18:30
Sonde
Dirk Kujt är faktiskt en holländare jag gärna ser i Barcelona. Även Romeo Castelen har stor potential. Men jag hörde att Atletico var intresserade av honom (han är högerkantspelare). Wilfred Bouma en annan. Sen så tycker jag att Jaap Stam är en av världens bästa mittbackar, vi borde köpt honom från Lazio. Wesley Sneijder är inte heller så dålig.

Men... händer det inget under Silly Season i Spaniens pärla? Står överallt i tidningarna att Barcelona kan klara sig utan förstärkningar.. Kanske det, men hur länge?

Kul att alla börjar säga jolle igen. Forka Barka!
Barcelona Xavidinho
2005-01-06 17:54
Håller med Señor Laporta.

MR:Raul

Hur tänker man när man säger:Barça kommer bli utspelade av Chelsea?
Det kommer defenetivt bli en jämn och tuff match men Barça vinner en match och spelar lika en.
Angående Real Madrid-Juventus.
Ni kommer åka på stryk båda matcherna,jag kan nästan sätta vad som hälst på att ni inte kommer att gå vidare med ert gäng "Old boys".
Ni kommer inte hänga med för fem öre säger jag bara.
Barcelona RiZzo
2005-01-08 09:52
Halloj alla barca bröder hur har jule o nya året varit?
Va tror ni om årets första match för Vårt lag?
Tror barca vinne me 3-0.
Hoppas de så de för en bra start på nya året;)
FORZA
Barcelona O Fenômeno
2005-01-06 02:14
Straffen idag var solklar. Ronaldo kapades och föll väldigt tungt.

Minst hälften av Etóo´s mål har varit en petning i öppet mål. Ronaldo har gjort 90% inviduella solo mål. Hade Real varit lika produktiva som Barca så hade Ronaldo gjort 20 mål redan.
Barcelona Sonde
2005-01-04 11:56
Jag är mycket nöjd med canteran, och håller den faktiskt som en av Europas bästa. Att vi för ungefär ett halvår sedan besgrade Valencia på Mestalla med 8 canteranos på planen, och att vi nyligen vann en match (glömt vilken) med 7 canteranos på plan och 11 i truppen, är för mig ett bevis på just detta. Man måste även räkna in Cesc och Pique i spelare från våran Cantera. Svårslaget.
Barcelona Gustaf
2005-01-03 23:39
Tycker egentligen inte vi kan vara besvikna på canteran. Iniesta har gjort en enastående höst och fyllt luckan efter Giuly på ett bra sätt. Vi visste att killen hade potential men prestera i match efter match? Det förvånade mig lite. Damià kom från ingenstans och gjorde saknade av Gabri minimal. I övrigt är det väll bara Messi som fått chansen bland de lite okändare cantera-spelarna och han har väll gjort ett godkänt jobb på den minimala speltiden han fått. Killen är 87-a, don't forget.
Real Madrid Butraguenjo
2005-01-05 23:27
Jag sa mitt hjärtas mening tidigare på RMs forum, läs gärna. Ingen försöker att ge dig offentlig munkavel ("hålla käften och inte komma med invändningar"), så vi behöver inte bli martyrer. Det hela började (i mina ögon) låta helt oresonligt, vilket är lite olikt dig.
Barcelona Messí
2005-01-05 22:53
Angående artikeln "Tillbakablick på höstsäsongen". Snyggaste målet, är inte det Eto'os mål mot Ajax i träningsmatchen? Har nog aldrig sett ett snyggare mål göras i Barçatröjan sen Rivaldos dagar. Ronaldinhos mål mot Milan kanske är det viktigaste.

Men ändå så var det en mycket bra artikel!
Barcelona Sonde
2005-01-06 18:06
Parodi över det hela. Desperata Madridistas behöver bara 7 minuters bra fotboll för att de återigen ska anse sig vara oslagbara. Helt plötsligt är Barça (som för övrigt ligger 10 poäng före "de oslagbara") nere i träsket, och kommer givetvis bli fullkomligt utspelade av ett egenplanhalvalag som Chelsea. Lustigt.

* Det har ryktats lite om att Hollands nya starlet Dirk Kuijt kan vara på väg. Visst, han är säkert en stor talang, men jag har fått nog av holländare. Det räcker med Rijkaard och Gio.

Jag räknar med att få några pikar från signaturen "Holländaren" nu ;)

Real Madrid Butraguenjo
2005-01-05 23:06
Ämne: Thomas Juneborg
Myc....
Jag brukar vara "måttfull och balanserad", men allvarligt talat, ge dig. Det hela börjar med Owens nickförmåga, fortsätter med pinsamma Real Madrid fans för att avslutas med diskutabel straff.

Sedan att dessa sex-sju minuter inte räcker till för att göra någon bedömning säger väl sig själv.


S.W.A.T.//

Du spelar i en egen division.
Barcelona MR:Raul
2005-01-06 15:52
Ska bli ruskigt kul att se hur utspelade ni kommer att bli mot Chelsea och vi som enda spanska lag avancera till kvarten.
viva real MADRID!
Señor Laporta
2005-01-04 16:33
Det är en sak jag inte fattar med det här med Champions League truppen. Rijkaard valde att ta med Ruben, Mora, Pena, Riera och Messí till en början. Men Damià har inte fått vara med och spela. Men andra från canteran som Juan Verdú, Rodri och Peral har fått vara med och spela och några till har fått vara med på bänken trots att dom inte varit med i truppen från början som Damià. Vad är skillnaden?
Señor Laporta
2005-01-04 16:29
Ämne: Är det nån har som h....
Det borde gå att hitta på denna sidan.
Länktips: www.uefa.com
Barcelona Kharles_Thiago-Gabri-José-Enrique
2005-01-05 22:56
Thomas Juneborg
Mycket välskriven artikel! Kudos och var gärna mer frekventa med sånt.

Jag är beredd att säga att straffen var diskutabel. Den var inte billig, men diskutabel, speciellt under omständigheterna. Man kan inte uppriktigt säga att den var solklar, ty ingen av kamerorna gav en rättvis bild av det. Det kan dock vara en tolkningsfråga. Och ja, jag är domare (dock ej förbund).
Barcelona kubala
2005-01-04 19:06
Ämne: Gustaf: Det är konst....
Om jag har fattat det rätt, så kan man ersätta skadade spelare i CL med spelare som har varit en viss tid i organisationen. Men Damià föll eftersom han hade inte funnits i klubben tillräckligt länge (tror det handlar om två år).
Barcelona Sonde
2005-01-04 18:50
Gustaf: Det är konstiga är inte att Damia inte fått spela ännu, utan att andra spelare som inte varit registrerade i CL truppen har fått vara med (typ Pena, Javito, Verdu).

Kharles: Kan mycket väl stämma.
Barcelona Edmilson
2005-01-04 01:11
Har någon koll på O.lopez i Lazio.Hur går det för honom i Italien?
em1l
2005-01-19 17:26
vet nån om man kan se matchen nånstans då?
Barcelona Rivald0
2005-01-06 15:12
Man kan inte se på bilden att den är solklar..men ärligt talat så tycker jag att det var straff & väldigt klumpigt av backen..
Barcelona Tompa
2005-01-06 17:16
MR:Raul:
Ganska komiskt vad optimistiska ni blivit efter sju minuters (!...) utspelning mot Real Sociedad. Ska bli väldigt kul att se dina supporterkompisars reaktion om Real inte vinner derbyt på söndag. Jag blir nämlingen inte det minsta överraskad om Atletico lyckas knipa åtminstone en poäng.
Barcelona Tompa
2005-01-06 17:16
MR:Raul:
Ganska komiskt vad optimistiska ni blivit efter sju minuters (!...) utspelning mot Real Sociedad. Ska bli väldigt kul att se dina supporterkompisars reaktion om Real inte vinner derbyt på söndag. Jag blir nämlingen inte det minsta överraskad om Atletico lyckas knipa åtminstone en poäng.
Barcelona Tompa
2005-01-06 10:18
O Fenômeno:
Du der ju bara vad Ronaldo gör så det blir svårt att ta dig på allvar...

Barcelona Tompa
2005-01-06 10:18
O Fenômeno:
Du der ju bara vad Ronaldo gör så det blir svårt att ta dig på allvar...

Barcelona Lucho
2005-01-06 16:05
MR:Raul: Ärligt talat så är det riktigt länge sedan något lag spelade ut Barça. Sannolikheten att tråk-Chelsea gör det är riktigt liten. Att dom ändå har stor chans att gå vidare är en annan femma.
Barcelona Lucho
2005-01-18 16:14
Valdés: Du skriver Varför önskar Du tillskriva Ronaldinho negativa personliga egenskaper (redan innan han begått några konstiga handlingar), eller med andra ord varför har Du fått för Dig att han först och främst tänker på pengar?

Jag skrev Självklart vill jag att han stannar men om pengarna lockar så kommer jag inte att sakna honom.


Jag vände mig med mitt inlägg mot den åsikt vissa har att Ronaldinho är helt oersättbar och nu när Abramovitch smyger uppe på läktarna är det tydligen lika med världens undergång. Jag tycker att det är överdrivet. Barça har mer än en gång tidigare blivit av med spelare som rankats som världens bäste men fortsatt att dominera. Trots det du skriver så är jag fullständigt övertygad om att spelare som Aimar, Kaka, Nedved (och säkert några fler) skulle kunna ersätta Ronaldinho och göra det minst lika bra eller bättre än det vi hittills sett av brassen denna säsong. Ta nu inte detta som att jag tycker att man ska värva dom för att ersätta Ronaldinho för det tycker jag inte.

Att han har småproblem med skador kan jag ställa upp på men i många av dom matcher jag sett har han varit inaktiv. Ingen rörelse och till skillnad från förra säsongen mindre benägen att vara med och styra spelet. Att en stor del av förklaringen skulle vara att han har punktmarkeras matcherna igenom köper jag inte. Hur var det förra säsongen? Han hypades (med all rätt) rejält redan då. Vad jag minns markerade motståndarna honom med fler än en spelare men ändå dominerade han.
Barcelona Rivald0
2005-01-18 23:12
Messi, Torres föredrar Italienska än Engelska Ligan..men man vet aldrig..
Annons: