/spanien/barcelona/forum/26370.aspx/spanien/barcelona/forum/26370.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Polero
2005-11-06 12:23
Förutom glädjen över Messi måste jag säga att något av det roligaste är hur Oleguer växt i och med det gedigna förtroendet från Rijkaard.
Han börjar kännas given i startelvan...kanske inte på högerbacksplatsen dock (som det varit här på slutet)utan i mitten.
Fan...alla känns väl bra när det går som på räls. Ska bli kul att se vad de går för på bortaplan ikväll.
Real Madrid zipp
2005-11-06 11:41
jag tycker eto e bland dom bästa anfalleren i världen just nu,,men han e oxå så egoist av sig,,jag tänker på när han snodde målet ifrån maxi då när han äntligen fick en chans,,Tro mig hade maxi fått göra ett mål där då skulle han inte få sitta på läktaren matchen efter..
Barcelona Forca_barca
2005-11-06 11:05
Alltså varför köper ingen topp klubb Joaquín..
han är ju fan hur bra som helst..
Mycket bättre än giuly.. han vill ju spela i landslaget och han vill vinna titlar. + att han e mycket bra spelare
-=Robinhos PadaLadaS=-
2005-11-06 11:02
Snart smäller världens bästa match igång och vilken fajt det kommer att bli dvs om alla är friska:

-----------------Valdes-------------------
------------------------------------------
--Beletti----Marquez---Puyol--Bronckhorst-
------------------------------------------
----------------Van Bommel----------------
------------------------------------------
---Deco--------------------------Xavi-----
------------------------------------------
---Guily----------Eto'o------Ronaldinho---

*VS*

------------Ronaldo--------Raul/Robinho---
------------------------------------------
-----------------Baptista-----------------
---Zidane----------------------Beckham----
------------------------------------------
------------------Garcia------------------
--Carlos-------------------------Salgado--
------------Ramos------Helguera-----------
------------------------------------------
------------------Casillas----------------

Har aldrig sett så många sjärnor på en och samma fotbollsplan!
Atlético Andreas E
2005-11-06 10:54
Lycka till mot Getafe!
Barcelona La_Rambla
2005-11-06 10:20
Chancho//
Om du kollar länken, så hittar du flyg+hotell strax under 7000 kr/person under tidpunkten 14-23 jan. Priset kan variera lite beroende på var ifrån du flyger, Sthml, Gbg eller Köpenhamn.
Länktips: www.resfeber.se/
Pelada
2005-11-06 09:50
Vårsäsongen lär bli tuff:
* Champions League
* Copa del Rey
* La Liga
Barça är kvar i dom alla.

Det lär också bli mycket speltid för Maxi, Henke och Ezquerro. Det lär komma några skador, några spelare kommer behöva vila någon match. Trion gör rätt som stannar i Barça. Om Eto'o spelar Afrikanska mästerskapen blir det än mer speltid...
Barcelona Awinho
2005-11-06 04:28
Alltså det var det dummaste jag hört, att man bara kan hålla på ett lag. Att tro att man är en mer äkta supporter för att man bara håller på ett lag är ungefär lika töntigt som att snacka skit om Realsupportrar, vilket många verkar tycka också är "äkta".
Barcelona Gabriel
2005-11-06 03:36
Polero

Som jag sa tidigare idag så kommer diskussioner och går med tiden. Det är inget som man kan planera direkt eftersom diskussioner ofta bildas efter en nyhet eller ett rykte etc. Finns flera exempel på hur en diskusion uppkommer men det är rent ut av ointressant eftersom det inte har något med fotboll att göra. En sak att prata om som iofs redan diskuterats här inne tidigare idag är hur Rijkaard kommer att manna vårat mittfällt imorgon. Kommer han att spela med Bommel-Xavi och Deco, kommer han bänka Deco till början pga att han precis kommit tillbaka från skada och dessutom inte varit i form på sitonde eller kommer han att orättvist bänka V.Bommel ?

Själv tror jag på en inledning utav detta:

----Bommel----Motta----Xavi----

Nu får det räcka för idag, la chica me espera en la cama ;)

Bona noches (blandning;) y Visca el Barça !!!..
Barcelona Gabriel
2005-11-06 03:30
Chancho

Messi är redan nu otroligt bra och kommer om allt går i sin väg bli en av världens bästa spelare. Att han bara är 18 år och inte är en färdig spelare ännu säger bara det en liten bit av hur otroligt grymm han faktiskt redan nu är. Han är inte i närheten av färdigutvecklad men trots det så tillför han en ny dimension i vårat anfallsspel från vad Guily gör när han är med.

Jag har alltid försökt att försvara Guily här inne och det har jag inte gjort på grund av att han är en personlig favorit utan för att jag tyckt att han fått ibland lite oförtjänt mycket dålig kritik. Dock så har jag inte klagat de gånger då jag har hållt med om att han har förtjänat att få kritik efter en dålig match. Ibland blir det dock lite väll tjatigt och oförtjänt att uppreppa alla hans brister i spelet när han faktiskt gjort en någorlunda bra match. Att sätta honom på teknik övningar kommer inte att hjälpa så värst mycket då man utvecklar i princip hela sitt register var gäller teknik när man faktiskt är väldigt, väldigt ung. Tekniken brukar "vara klar" när man kommit upp i omkring 16 års ålder sen kan man naturligtvis alltid bygga på den lite men vad gäller Guily så är han redan done så att säga.

Get me ?
Barcelona Polero
2005-11-06 03:21
30 här.
Man kan få vänta länge ibland på vettiga diskussioner. Har varit otroligt mycket snack om Eto´o vs. Henry senaste tiden...kul ett tag men inte i 2 dagar.

Viva Barca!
Barcelona Chancho
2005-11-06 02:45
Alltså Messi har sett bra ut men man kan inte gå ut och säga att han är en färdig anfallare. Han kan bli bra. Tills dess så får vi nöja oss med Samuel, och han duger såklart! Guily ser inte så grym ut som förr i tiden. Men han löper på bra. Sätt han på teknik övningar med bollen så kan han säkert bli bättre men ingen favorit från min sida. Inte så värst ung heller.

Ska dra ner till Barcelona med flickvänen i Januari för att se två hemma matcher (mellan 14- 23 januari). Letar frekvent efter någonstans billigt och bra boende men det går trögt några tips Beautiful_barca?

Vad är medelåldern på er seriösa på detta forum?
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-11-06 01:55
Barcelona *
2005-11-06 01:54
Romario ronaldo y rivaldo (241 mb) från sport.es
Mål passningar finter m.m.
Barcelona Gabriel
2005-11-06 01:37
Beautiful_ Barça

Jag ser det som en självklarhet att försvara alla som håller på Barça, somos todos hermanos ;) Jag tror att jag och Kharles har våran egna lilla stil på svenskafans då vi helt enkelt inte bryr oss om vad andra tycker om det vi skriver eller på vilket sätt vi skriver det på. Vi är nog båda väldigt genuine och pratar helt klart medans dom flesta andra försöker skriva om deras tankar och åsikter så det ser "finare" ut.

arinao

God exempel ur putting on. Kunde du inte förmedlat det på ett mer vettigare sätt tror du ? Det är defenitivt fel taktik du kör kan jag säga till dig. Sen kan jag bara säga till dig att helt ärligt så är dom Barçafans som överhuvud taget kommer in och skriver på erat forum antingen drogade, berusade, hotade, för tillfället ur vettet eller nya fans som inte har koll på hur saker och ting fungerar. Erat lag är tråkigt liksom eran sida därför håller jag mig från avstånd då jag inte ens vill se eller diskutera om erat lag. Vill ni oss nått så får ni komma hit. Och dom som kommer till er från vår sida, ta dom inte på allvar !
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-11-06 01:36
ariano

Hela du och ditt forum, tillsammans med vissa fotbollsälskare som inte är äkta fans (VBG:arn) som skriver hos er, är skämt!
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-11-06 01:35
Som alla vuxna människor vet så är det alltid den som känner sig osäker som kommer och hävdar att han är helt säker och "Unbrakeble". Visst har det varit skönt att se Mierdad fansen skämma ut sig under alla år, men inte så hemskt intressant. Nu går vi ala och kollar på Borat på MTV och hittar på nåt kul att göra innan "El Classico" matchen. Matchen kommer förmodligen inte kännas Classico för Mierdad fans men dock för oss. Något vi kommer att berätta för barnbarnen. hahah Man känner eran fruktan, speciellt när era löjligaste inlägare låter bli att skriva. Fan vad jag hade velat spela den matchen. Ska man tippa på att vi håller i trenden? 0-5?? Eller om ni har Ronaldo så blir det väl 1-5? Iallafall så kan ni förberedda några San Miguel och lite Nachos och sätta på våran match om ni vill ha lite underhållning imorgon!
Real Madrid ariano
2005-11-06 01:30
ärligt talat .. visst var jag iritterande??
ser du så gör alla era fans i vårat forum..
skulle se hur du reagerade
om ni inte kommer till vårt forum o snackar skit så kommer inte vi till erat
tack ;)
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-11-06 01:29
Gabriel
hehe Skönt att försvara sina Barça bröder i vått och torrt! Jag kan säga att jag står helt bakom när du och Kharles får era utbott ibland. Klart man inte kan vara helt artig mot maränger. Som
Barcelona Gabriel
2005-11-06 01:27
ariano

Nej bra, om du inte bryr dig behöver du inte meddela oss om hur det går för ditt tippande. Smart ! Haha ;)

Vi, förlora ? Haha. Jag ska väll citera "king_raul" då. Kolla på tabbellen ;) Haha !
Real Madrid ariano
2005-11-06 01:25
fan vad jag bryr mig om vad barca fans tycker hhaa
ska inte störa er mer..
snacka om hur ni ska förlora imorgon
Barcelona Gabriel
2005-11-06 01:24
ariano

För det första så bryr sig ingen här inne om hur det går för dig och ditt tippande, det är allmänt ointressant. Dessutom har du ingen anning om hurvida "Beautiful_Barça" är en bra tippare eller inte så prata inte med piss i munnen.

Gå tillbaka till ditt lags smutsiga forum och sluta smitta ner vårat med äckliga vita tröjor.
Real Madrid ariano
2005-11-06 01:17
jag var alvarlig .. jag tippade så


bara för att du inte kan tippa

va avundsjuk man får vara
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-11-06 01:14
arian

Håll dig till ditt nersmutsade forum. Man kan ju se härifrån att du har nåt smuts på din vita tröja.
Real Madrid ariano
2005-11-06 01:09
jaaaaag
ärligt talat .. jag tippade det
Barcelona Puyolinho
2005-11-06 01:06
Se länktips.

Hur många trodde att det skulle vara dom 3 lagen längst ner innan säsongen börja !?
Barcelona Señor Cúle
2005-11-06 01:01
okej tack iallafall.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-11-06 01:00
Señor Cúle

Tyvärr inte. Khales har ensamrätt på den. Så du får ta ett snack med honom :p
Barcelona Señor Cúle
2005-11-06 00:53
Beautiful_ Barça

Kan du länka bilden igen kanske?
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-11-06 00:49
Kharles

Jag älskade Zizou bilden! Alla polarna har fått se den. Jag är annars ett stort fan av Zidane men fan vad jag tyckte synd om honom när jag såg han bli tacklad så där. Tänkte, va fan Zizou? Du är en legend, gå gör något annat. Du är för gammal. Gå spela golf eller nåt. Sen den där bilden förstörkte det hela. Man er ju hur ont gubben fick efter den tacklingen. Tycker bara synd om han.

Angående Rijkaards uttagningar. De är bra men inte så framtidstänkande. Idag spelade Ronaldinho på högerbacken på träningen. Gabri spelar mittfält (kanske bra för formen). Men va fan? Giuly?? Jag älskade snubben innan. Han fick dålig form och jag var villig at ge han chansen. Nu har han fått den och inte tagit den! Bort med honom då! Ezquerro och Messi i stället. Giuly på läktaren. Så det ska vara! Att Oleguer ska vara med, press från ledningen, kanske. Men han har bevisat sig stor i mina ögon för att han inte har värvat bommel bara för han är holländare. Bommel är GRYM. Och för han inte spelar Gio för samma anledning! Imorgon blir en stor dag för vårt lag och Rijkaard. Det är först då man ser om Messi har petet Giuly. Den som startar imorgon har störst förtroende. Jag misstänker Giuly och gillar inte det riktigt! Annars hoppas jag behålla Iniesta Bommel och Xavi på mittfältet. Fan vilken situation! Vem ska man peta? Edmilson, Motta, eller Deco? Eller alla tre om Iniesta ska fortsätta?
Annons: