/spanien/barcelona/forum/2636.aspx/spanien/barcelona/forum/2636.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
9/26/2015 23:51
@Flavía:


Jag överdrev inte. Det är min åsikt efter att ha sett X antal matcher med honom. Men visst, shit happens - precis som i dina inlägg.
Flavía
9/26/2015 23:47
@Davids3:

Ändrar fortfarande inte faktumet att Atlético fafktiskt var förhandsfavoriterna inför matchen, även om Villarreal tog en skrällseger. Var Celta Vigo förhandstippade till att vinna matchen mot oss på Balaídos anser du?
Barcelona Gio Style
9/26/2015 23:43
@neymar JR:
Tycker verkligen att Rakitic gjorde en helt okej match idag, en av dem bättre. Hade bland annat en brutal aktion som friställe Suarez som dessvärre missade. Överlag tycker man ju att hela laget underpresterar i år, tycker själv att det känns konstigt att peka ut enstaka spelare när det ändå finns så pass få ljusglimtar. Tror och hoppas att Rakitic steppar upp, är i princip bara Messi som alltid lyckas behålla en hög nivå en hel säsong från start till avslut.
Flavía
9/26/2015 23:40
@Rambla~:

Det är ett faktum att Neymar är vår säkraste straffskytt procentuellt sätt. Nedanför, är det en överblick för samtliga straffar (minst 20 st) som Suárez, Rakitic, Messi och Neymar har gjort i sina respektive karriärer enligt Transfermarkt.

1:a - Neymar med 83% (19 straffmål och 4 missade straffar)
2:a - Suarez med 80% (24 straffmål och 6 missade straffar)
3:a - Messi med 78% (61 straffmål and 17 missade straffar)
4:a - Rakitic med 70% (14 straffmål och 6 missade straffar)
Flavía
9/26/2015 23:40
@the cameroonians:

Var bara nyfiken och undrar om du kunde nämna några av hans fall eller om du bara överdrev...
Flavía
9/26/2015 23:40
@the cameroonians:

...och troligtvis den enda du kan bjuda på för att .

Händelsen var en 50-50 situation där både Neymar & Giménez var ute efter bollen. Shit happens. Inte direkt särskilt ovanligt att spelare har fått erfara krossade tår och i samband med sådana situationer.
Barcelona Himne del Barcelona
9/26/2015 23:38
Varje dag utan Lionel Messi på en fotbollsplan är en dag för mycket. Det är alltid lika glädjande att se honom spela fotboll på en nivå som får alla andra fotbollsspelare att blekna. När Messi låg där med händerna för ansiktet och såg bekymrad ut trodde jag att säsongen kunde vara över. Nu kommer vi trots allt att få se honom spela fotboll den här säsongen, vilket kanske är en klen tröst just nu, men ändå en tröst och ett ljus i mörkret. En skada kommer alltid olägligt, men jag försöker tänka att hellre nu än i våras då vi fick uppleva något utöver det vanliga och Messi fick vinna fler stora titlar, vilket han verkligen hade gjort sig förtjänt av och är det som driver honom att fortsätta prestera på den här höga nivån. Att förvänta sig att Neymar ska gå in och axla Messis roll faller på sin egen orimlighet då det inte finns någon fotbollsspelare som hade klarat av det. Det handlar istället om att spelare som Neymar, Suárez, Rakitic och Iniesta kommer behöva ta ett större gemensamt ansvar för offensiven och det ska bli intressant att se hur de reagerar på det framöver. Rakitic kommer inte längre att kunna springa runt och gömma sig som idag hemma mot en nykomling utan bli en pådrivare som söker fler avgörande passningar. Iniesta som har varit på uppåtgående såhär långt måste visa ännu mer. Neymar få inte försöka göra för mycket och för svåra saker så att han glömmer bort det han är bra på. Suárez är Suárez och har en spelstil och ett psyke som innebär att han kommer kunna fortsätta leverera. Även Busquets måste kliva fram på samma sätt som idag. Kommer de att växa med ansvaret och utvecklas eller kommer det att bli en för tung börda att bära när de har vant sig vid att ha en liten argentinare som brukar kliva fram när det behövs som allra mest?
Barcelona enkos
9/26/2015 23:38
Barcelonistas

Då Messi är från en annan planet så tror jag starkt att det blir halv tiden av det som har uppgets att han ska vara borta. Sen tror jag inte på domen redan första dagen eller snarare första undersökningen som gjordes snabbt. . För att man ska kunna konstatera det behövs ordentligt undersökning något som kommer göras först kommande dagar
Barcelona Barcelonistas
9/26/2015 23:26
@enkos:
Tror du på 3-4 veckor? hur stor chans tror du de e?
Barcelona Kröjf
9/26/2015 23:12
Vill man vara överoptimistisk och försöka se den uppkomna situationen ur ett positivt perspektiv, så är ju faktiskt MSN intakt: Munir, Suárez och NeymarJr.
Barcelona enkos
9/26/2015 23:10
@Barcelonistas:
Att han undersöktes snabbt på lokal sjukhus? Ja
Barcelona Barcelonistas
9/26/2015 23:05
enkos - är du säker?
Tiki-Taka
9/26/2015 23:05
Fortfarande ett under hur en spelare som Munir kunde gå före Adama!? Munir måste vara den sämsta spelare jag har sett som har kommit upp från ungdomsleden. Med en Adama i truppen så hade han gett oss snabbhet, teknik och en massa fart. Munir är en loser rakt igenom
Barcelona Davids3
9/26/2015 22:59
@Flavía:


Jasså :) ?
Barcelona enkos
9/26/2015 22:54
DM1982

Messi undersöktes i en lokal sjukhus snabbt utan noggrant så jag tror att senare tester kommer att visa 3-4 veckor, att det bara är svullnad i knät och inget annat.. Vi får se mer detaljerat imorgon eller på måndag
Barcelona Yellow cake
9/26/2015 22:54
Ska i detta jobbiga läge se en positiv möjlig utgång. Just nu leder Barca ligan, och hänger vi med hyfsat nu i höst så känns det som det kan bli riktigt bra i vår när alla spelare kommer in och Messi är tillbaka. Oftast vinner lag som formtoppar sent.

Förhoppningsvis, och jag tror, att nu kommer några spelare höja sig ytterligare, just för att de måste. Det är inga dussinlirare i Suarez, Neymar, Iniesta, Rakitic. Förstauppställningen kommer fortf. vara bra, problemet börjar ju bli rotationerna nu, vad tusan ska vi spela med. Dags att ta upp Samper i a-laget kanske. Sen fattar jag inte att man släppte Adama, fel att ha haft honom nu.
Barcelona DM1982
9/26/2015 22:47
[QUOTE=enkos]Jag kan fortfarande eller vill fortfarande tro att Messi blir borta i 2 månader.. Jag vill bara tro att han blir borta en månad även om det också är långt tid. 2 månader är för mycket.. Messi är stark han kommer tillbaka snabbare [/QUOTE] Jag räknar kallt med 6 1/2 veckor, optimistiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
9/26/2015 22:46
Napolitanare är fan galna, vilken underbar passion och vilken stämning på arenan. Då är den bara lite mer än halvfull. Bygg ny och modernare arena utan löparbanor pronto. Koulibaly, vilket monster till mittback. Vilket landslag spelar han för?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
9/26/2015 22:40
Jag kan fortfarande eller vill fortfarande tro att Messi blir borta i 2 månader.. Jag vill bara tro att han blir borta en månad även om det också är långt tid. 2 månader är för mycket.. Messi är stark han kommer tillbaka snabbare
Barcelona DM1982
9/26/2015 22:34
Det är en lång tid Messi kommer vara borta men det är inte så många ligamatcher han missar. Som tur är så kom det en del landslagsmatcher också mellan och många av ligamatcherna var inte så blodiga. CL blir tuffare men med tanke på att ingen har försvarat sin CL-titel så kanske det inte spelar någon roll. Alltid något.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
9/26/2015 22:29
Nu när Leo är borta och ingen ersättare finns (förlita inte ert hopp på FIFA-Arda), tycker jag att det är ett ypperligt tillfälle att låta Dani Alves spela på positionen där hela hans karriär började. Skit i formationsbyten och spelare på onaturliga positioner. Lägg Alves som HY, för det är ändå där han spelar hela tiden (fast inte på pappret). Vi får Danis kreativitet och Robertos defensiva kvalitéer.
Barcelona neymar JR
9/26/2015 22:22
Spelarna och tränarna blir inte per automatik värdelösa för att Messi blir borta. Däremot blir taktiken värdelös, då han stod både för framspelningar, spelmotor och målskytte. Kommer vi låsa oss kvar vid den och bara vänta in Messi så är vi körda. Vi behöver anpassa taktiken runt det materialet vi har. Intensiteten måste ökas markant, motståndaren kommer inte visa lika mycket respekt Presspelet måste vara perfekt Effektiviteten måste upp till 80-90 % Skippa att spela med 3 forwards direkt, varken sandro eller munir kommer utvecklas något vidare. Bara att börja täppa till på mittfältet Istället kommer väl neymar få försöka fylla i messis skor med sina junior fötter. Han klarar absolut inte av det. Taktiken som Brasilien har som enbart gynnar neymar kommer inte fungera i Barcelona ---------- Messi får sin vila som kan komma vara nyttig under våren inför cl Nu får vi faktiskt en ärlig chans att se vad lucho går för utan sin riddare i Adidas skor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
9/26/2015 22:20
Men en kan jag bjuda på.
Barcelona the cameroonians
9/26/2015 22:18
Flavia

Nej men vad kul att du leker djävulens advokat.

Har dock bättre saker för mig ikväll :-)
Barcelona Rambla~
9/26/2015 22:17
Napoli - Juve, fantastisk match. Napoli leder med 2-1 och spelar magiskt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
9/26/2015 22:12
@the cameroonians:
Jaha, du har väl inget emot att komma med ett flertal exempel där Giménez faktiskt har kommit sent in i duellerna med dubbarna före och utan att träffa på bollen dessutom? Visserligen så missade jag hans illa tajmade tackling mot någon Villarreal spelare. Fast detta är saker man i någon mån får acceptera kan hända inom fotbollen då det trots allt är en fysisk sport med en ständig kamp om bollen. Åtminsonde har Giménez inte skallat och tagit stryptag mot spelare, kastat sko mot domaren, gjort 3 bitattacker o.s.v...
Barcelona enkos
9/26/2015 22:07
Celta slog oss på Camp Nou i fjol och fick sedan betala för det med 11 raka matcher utan seger.. Nu slog de oss sist och nu redan 0-1 mot Eibar..
Flavía
9/26/2015 22:03
@DM1982:
Tveksamt om Sevilla överhuvudtaget ha mått bra under denna ligasäsong med tanke på deras usla form...
Barcelona enkos
9/26/2015 21:59
Jag tycker vi ska spela 4-5-1 nu kommande tiden medan Messi är borta

Roberto - Pique - Barta - Alba
---- Masken - Busken --------
Rakitic -- Iniesta -------Neymar
----------Suarez ----------------

Visst kommer någon ifrågasätta Masken och Busken samtidigt på mitten men jag tycker att de två ska fokusera på det defensiva då vi sett ostabilla i försvaret... och vi ska prioritera försvaret i första hand och där framme skapar vi som sagt alltid chanser, bara rätt skärpa och vi gör alltid mål...
Barcelona LeoMessi
9/26/2015 21:57
Kröjf Beror på, om Messi är frisk och vi krossar allt motstånd så är det en grym laginsats och en taktiskt triumf från tränaren. Det vill säga att vi då kan stoltsera med att vi spelar som ett lag och inte är speciellt beroende av någon spelare. Är Messi skadad så är vi värdelösa, tränaren är oduglig och övriga spelare är överskattade.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: