/spanien/barcelona/forum/26347.aspx/spanien/barcelona/forum/26347.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid King_raul
9/23/2005 11:12
La_rambla,
Nivån ni wannabe-"fans" håller visar att ni inte har något gemensamt med laget ni tror ni håller på.
Visst, "håll" du på Barcelona, men känslan man har när man har laget i blodet kommer ni aldrig att få känna.
Barcelona La_Rambla
9/23/2005 11:02
barcelona-z//
Ursäkta men väx till dig lite först!
Var har jag skrivit något så som "jävla araber"?
Sen har jag inte skrivit till dig heller.

Sen att du drar upp att Henke är sämre än Eto'o osv., jag har inte sagt annat. Så skärp till dig nu lille vän. :)

Red. Snälla ta bort de här inläggen, de hör inte hemma här. Var bara tvungen att svara barcelona-z att jag inte hoppade på någon folkgrupp utan drog bara en parallell.
Barcelona barcelona-z
9/23/2005 10:58
La_Rambla kyss fittan me de där jävla araberna som du har skrivit vakna för fan de e facktist synd att ha en barca fans som du du behöver gå på terapi jävla skit ja sa bara att ni svenskar vill se larsson mera inne de e int nåt fel me det som jag sa o han e ju int för fan bättre än etoo men ja tycker att han e bättre än giuly ja skulle vilja se larsson isätälle för giuly
Barcelona Underbarn_N1
9/23/2005 10:47
Grabbar, tycker inte vi ska klaga på Riijkaard, om ni tänker lite så var det faktiskt han som vände vår negativa trend 03/04.

Jag tycker att Belletti borde få komma tillbaka på sin högerback, Oleguer klarar helt enkelt inte av det. Sen så tycker jag att det såg stabilt ut i början av förra säsongen med Puyol och Marquez som mittbackspar, varför inte fortsätta med det?

Sen på mittfältet tycker jag att man kan flytta ner Xavi som pivote för att rotera lite, Xavi har visat att han klarar av det, och han får mer tid att styra spelet från den positionen, sen in med Van Bommel bredvid Deco. Tror verkligen på det mittfältet, sen när Motta kommer i form, så kan man ta upp Xavi igen o rotera på det viset om Motta blir sliten osv.

Som några här tidigare skrivit, så klarar laget inte att spela med samma start-11 i 4 matcher i rad på 10 dagar, det går helt enklet inte. Och nu när vi har breddat vår trupp så tror jag inte det blir så stora förändringar. Tex om man vilar Deco mot Betis, blir det en försämmring då att stoppa in Van Bommel? Nej, jag tror att han skulle klara av det mycket bra.

Real Madrid King_raul
9/23/2005 10:38
Killa,
Varför håller folket i Madrid på Atletico eller Real Madrid, jo, dom är där ifrån. Varför håller folk i München på Bayern, jo dom är där ifrån.
Varför håller du på Barcelona? Jo för att...lixom, dom är bra, lixom.
Jag håller på Real Madrid för jag är ifrån Madrid.
Simple as that.

Y si, soy esapañol desde nacimiento, y no me importa si me crees o no.
Barcelona La_Rambla
9/23/2005 10:38
Camparn//
Motta har ju precis som Henke kommit tillbaka från en långvarig skadeperiod. Just innan ligastart så fick han ju operera någon tå på foten som tydligen besvärade honom. Det skulle ta ca 1 v att läka, så han borde ju rimligtvis vara aktuell nu. Frågan är bara hur pass mycket Rijkaard tror på Motta.

King_raul//
Du verkar vara likadan själv som Killa då, hur ser ert eget forum ut då? En massa arabiska fjortisar som håller på Real just för att de värvar galacticos. Bara för att du råkar vara ifrån Madrid ger det dig knappast ensamrätten i Sverige att älska och tycka om det laget, att följa dem i vått och torrt. Lika lite som det ger katalaner ensamrätt för dem att hålla på Barcelona. Du kanske skulle besöka något forum i Asien, och propagera för att de minsann inte kan kalla sig madridsupporters eftersom de inte är födda i Madrid?
Barcelona Camparn på nou
9/23/2005 10:28
Vårt mittfält är fantastisk starkt med Xavi,Deco,Iniesta och Van Bommel att kunna använda, Rijkaard måste lära sig att rotera de och speciellt om en spelare är halvskadad kunna använda en av de andra.
Barcelona barcelona-z
9/23/2005 10:25
förlåt mina brojor att jag skriver såhär mycket men jag har det så tråkit därför skriver jag såhär mycket men va jag skrev just om anfallerna så visst kan man byta giuly eller etoo ut o vila men man kan int bara ändra så mycket på laget från förra matchen kanske deco ellet xavi ut o låt v bommel visa va han kan presentera eller oleguer ut o belletti in men som ja sa de e fel att byta ut för mycket 1 eller 2 spelare skulle man kunna byta från förra matchen
Länktips: barca
Barcelona Camparn på nou
9/23/2005 10:21
En utmärkt idé att låta Van Bommel starta mot Betis speciellt om Deco går omkring halvskadad. Tycker nästan att man skulle ge Iniesta chansen Xavi har inte varit i form nu i början på säsongen och låta honom vila.

vet någon har det är med Motta varför får inte vår naturliga pivote spela han ska vanligtvis vara den bästa spelaren på den positionen, är han inte i form ännu? Puyol och Marquez som mittbackslås är det jag vill se och Motta som defensiv mitt.
Barcelona barcelona-z
9/23/2005 10:21
Barcafan1 va fan tänker du me att sätta puyol på bänken o giouly larsson o esguerro börja på topp,ok jag förstår att ni svenskar vill se mer av larssom men han e int tyvärr såpass bra att peta etoo o de e självklart att ronladinho skall spela mot R Betis
Länktips: Barca
Barcelona barcelona-z
9/23/2005 09:54
Ämne: Hahhaha en del här ä....
ja tycker sj att oleguer borde sättas på bänken spela edmilsom me puyol som de e nu o belletti tillbaka som högerback o så kan man ta ner marquez me puyol när motta e i skick igen vet nån när han e frisk igen ?? jag skulle verkligen villa veta det,jag skulle vara väldigt tacksam om nån skulle säga
Länktips: barca 4ever
Barcelona Killa
9/23/2005 09:50
King_Raul du är rolig du! Ska jag hålla på ett allsvensktlag bara för att jag är svensk? Har du glömt att ta dina piller idag eller? Sen så tror jag inte på dig att du skulle vara spansk eller 28år för om du skulle vara 28 skulle du inte vara så omogen som du är..."Nej bara jag får hålla på ett spanskt lag för att jag är från Spanien" det är så du låter.
Barcelona barcelona-z
9/23/2005 09:49
barcas fans va int oroliga vi gräjer detta ännu vi måst tro på våra spelaren..fan de e int alls likadant barca som det var förra årert de sir ut som ronaldinho,xavi,deco,etoo har sommarlov ännu dom måst vakna för att vi ska ta la liga
Länktips: barca rools
Real Madrid King_raul
9/23/2005 09:47
Los Culés,
Du är bra objektiv, Alla Madrid fans råkar inte vara som Real FAN#1, Jag är 28år, född i Spanien, min far är född Colchonéro (om du nu ens vet vad det är) men jag blev merengue redan när jag började träna fotboll vid 7års ålder.
Vill inte väcka dig, men sanningen är att risken är större att ni har mer medgångssupportrar a la Henrik Larsson än Real Madrid har.
Och dessutom har jag alltid tyckt att man ska ha blod i det lag man håller på, och 95% av alla här inne borde väl hålla på Aik, djurgår´n, Göteborg eller annat allsvenskt lag i ärlighetens namn, tycker det här med att "välja" ett lag som man inte har någon som helst verklighetsförankring till är lätt lustigt.

Mete un poco corazon jodér!
Barcelona barcelona-z
9/23/2005 09:47
jag tycker sj att han borde ge chansen åt exguerro van bommel och iniesta dom borde få chansen å visa va de kan.o xavi deco o giuly borde känna sig lite mera hotad och int spela 4 ganska dåliga matcher utan att byta öppninselvan..han borde ge chansen åt van bommel o de andra som e på bänken
Barcelona barcelona-z
9/23/2005 09:43
Bopi jag tycker samma sak jag fattar int riktigt va rijkaard håller på med man kan ju int sätta oleguer som högerback han e bara för dåligt där sätt häldre belletti som högerback o fast oleguer me puyol men han kan int bara spela som högerbach rijkard måst börja fatta det
Barcelona Aubri
9/23/2005 09:27
Hahhaha en del här är för roliga
Det är lätt och va efterklok numera
-
Förra året ville alla se, Edmilson tillsammans
men puyol, när det nu visa sig killen är KASS
så gnäller vissa på rijkaard, och undrar
varför inte Oleguer spelar som mittback

Och för er som tjatar om Baletti kan jag säga
Engligt mina spanska källor, det hänger lite med
att Baletti inte så fullt på allvar sköter det
defensiva, och att Mr Puyol lider av att folk
strömmar in från Baletti's kant

Men visst är han bättre än oleguer, fast åt andra hållet (offensiva)
Barcelona La_Rambla
9/23/2005 08:53
Ja det är lite märkligt. van Bommel har spelat 70 min på 7 matcher nu. Nu om något är det verkligen dags att börja rotera lite på materialet och ge van Bommel, Iniesta, Ezquerro, Larsson, Sylvinho och Maxi lite speltid.

Det verkar som van Bommel går in på Decos plats. Han dras med en skada sen matchen mot W. Bremen.
Känns som om det är bättre att låta Deco få kurera sig ordentligt istället för att spela halvskadad, hemska tanke om han skulle förvärra sin skada och vara borta en längre tid.

PS. Bra artikel Thomas. Vi är nog många som undrar vad som händer vårt kära Barcelona. Intressant läsning. PS.
Barcelona Gabriel
9/23/2005 07:48
Kanske en positiv sak från Rijkaard finally. Ryktas från Elmundodeportivo att han tänker spela med Van Bommel från start. Jag har dock inte vaknat riktigt så jag har inte pallat av att läsa hela artikeln alltså vet jag inte vem han tänker att peta. Men avsett vem av mittfältarna det blir så är det positivt så det spelar ingen roll enligt mig då jag tror att Van Bommel kommer visa så mycket mer beroende på hans vilja att lyckas och få en ordinarie plats.
Barcelona Barcafan1
9/23/2005 07:04
dem måste få vila några av våra stjärnor
Barcelona Barcafan1
9/23/2005 07:04
-----------Valdes-------------
Belletti---Edmilson----Oleguer----Gio--

---Deco----Marquez-----Bommel

---Giuly---Larsson-----Ezquerro

nästa match ska vi spela så mot betis
Barcelona Señor Cúle
9/22/2005 22:13
Alltså bara en kul grej: Den roligaste spelaren man kan se filma när han får en smäll, är ingen utespelare, utan jag menar Victor Valdés. Våran målvakt är bedrövlig på att filma och han ser så himla rolig ut när han får en smäll. Exempel: Mot Chealsea i CL hemma, i situationen där Drogba blev utvisad. Hahha jag garvar bara jag ser det där.
Barcelona La_Rambla
9/22/2005 22:09
Det är bara att ignorera vissa barcafans-inlägg här också. Sparka tränaren bla bla. Därför det vände när han kom säsongen 2003/2004 och vi kom 2 i ligan. Förra säsongen vann vi. Ja sparka tränaren för tusan. :P

Camparn//
Maxwell går säkert som bosman nästa säsong, spekuleras att han lär anlända hit.
Barcelona Camparn på nou
9/22/2005 22:04
Pelada
Nej visst det är sant att det är bra att ignorera dessa idiotiska inlägg

Vi behöver förstärka ytterbackarna helst i vinter varken Belltti eller Oleguer är tillräckligt bra förstår inte vad Rijkaard håller på med när han spelar Oleguer och vad har hänt med Gabri och Damia?
Det pratas om att vi har en förköpsklausul på Daniel Alves i Sevilla han skulle vara en perfekt förstärkning på högerbacken.
Van Bronckhorst är inte tillräckligt bra defensivt, Sylvinho skulle jag vilja se att Rijkaard gav chansen fler gånger men än förstärkning där skulle också behövas Evra,Maxwell,Clichy är alternativ
Barcelona Jontteee
9/22/2005 21:55
Señor Cúle.. fattar inte hur du vågar ha.. Giuly med i laget han fan sämst hela förra sesongen han e sämst nu.. han tillför inte laget nåt..
Jag tycker att Iniesta borede spela där.. han funkar mkt mkt bättre med Eto'o.. Sen när Messi har fått Spanskmedborgarskap ska man låta Messi spela.... Och bort med tränaren har aldrig gillat honom.. han gör alltid Skit bytten!!!!
Shikaka
9/22/2005 21:43
Ja fattar inte varför Rijkaard lägger oleguer som högerback o inte mittback istället för Edmilson... Puyol-Oleguer funkade ju ganska bra, bättre än med Edmilson iallafall... Skulle helst vilja att barca kör så här mot betis


-----------Valdes-------------
Belletti---Puyol----Oleguer----Gio--

---Deco----Marquez-----Xavi

---Giuly---Etoo-----Ronaldinho
Barcelona Señor Cúle
9/22/2005 21:42
Deco har väll typ 3 varningar redan? Nån som är helt säker? Han drar på sig lite onödiga varningar ibland, men han är väldigt bra enligt mig.
Barcelona Sersari
9/22/2005 21:24
La_Rambla
Du behöver inte förklara dig förstod precis vad du menade från början.=)
Hur mycket slutar Betis-Barcelona då? Tippar på 1-2, Ronaldinho målskytt två gånger om.
Barcelona La_Rambla
9/22/2005 21:21
Sersari//
Hehe, jag håller med dig. Fick jag bestämma så skulle jag vilja ha en tidning som Gazzetta dello sport på svenska som bara handlar om Barcelona. Menade bara att det är bara att gilla läget när det gäller Aftonbladet.

Menade så klart sport.es.

Ja nog om den saken nu. ;)
Barcelona Sersari
9/22/2005 21:16
Sport.es är väl vad du menar? Den är typ den första sidan som jag går in på när jag startar datorn..Sen vet jag att svenska tidningar bara skriver om vad som berör dom. Skulle ändå vilja att dom skrev lite annat än bara sina svenska stjärnor, lite mer om klubben men det är inget jag förväntar mig att dom kommer göra.Slutsnackat om den saken.
Annons: