/spanien/barcelona/forum/26334.aspx/spanien/barcelona/forum/26334.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
perry
2004-07-12 13:40
Jompdinho sedan GICK det ju åt skogen för Real utan en riktig defensiv mittfältare också..
Barcelona Alx
2004-07-12 15:58
En glimt av hopp! Rijkaard har till EMD sagt att han anser att Deco kan spela tillsammans med Ronaldinho och Xavi! Jag undrar hur Rijkaard har tänkt att innermittfältet ska se ut, men det är hur som helst en god nyhet. Det vore ett tragiskt misstag att sätta Xavi på bänken. Kan Rjkaard vilja spela med Motta-Xavi-Deco på innermittfältet?
Barcelona Gaucho_90_11
2004-07-16 15:11
Barcelona kommer att vi vinner över real madrid vi har ju värvat mycket bättre spelare de har värvat endast en spelare och det e Walter samuel vad kan han göra mot en sådant bra lag inget
Jompdinho
2004-07-12 13:17
Varför använda ballack som defensiv han kan väl spela mitten mitten men tänker lite mer bakåt än dom andra!!! Real körde ju med beckham som "defensiv" förra säsongen och han var ju enligt mig en av dom bästa i Real förra säsongen.... För beckham är väl knappast någon defensiv spelare?? I den rollen skulle ballack göra mkt bra i från sig för han minst lika hög arbetskapacitet som beckham... ...ANFALL ÄR BÄSTA FÖRSVAR!!!!! Till ZonD: Ballack är tvungen till att vara i boxen vare sig han vill eller inte när han spelar i Tyskland eftersom dom inte har ¨några andra offensiva spelare och bara en anfallare. I Bayern så har Ballack stått precis utanför straffområdet och samlat och sedan skjutit med sina underbara höger och dessutom gjort många mål så jag tycker han är en kanonvärvning...
Real Madrid Ike
2004-07-16 12:23
Barca har kommit fram till ett kontrakt med Baros MEN inget kontrakts erbjudande har gets till liverpool än. Så Baros har INTE skrivit på för barca än.
Barcelona Izquierda
2004-07-12 07:06
marcus//
Då är det hög tid att du drar lärdom av det här och slutar lita på ****blaskan sydsvenskan. Jag tvingas läsa den varje morgon (eftersom jag blir nerröstad varje gång jag vill byta) och jag har tappat förtroendet fullständigt för den. Spana efter nyheter på nätet som har lite tydligare internationell förankring (och bara för att jag skrev det här så bekräftar väl Barca vilken sekund som helst att det är sant...)

Bopi//
Word! Det känns som om det där skottet höjde Maniches marknadsvärde med sisådär 50-60 miljoner. Costinha, tack!
Barcelona Belletti
2004-07-25 13:05
Izquierda//
Mycket bra sammanfattning av de spelarn, men du glömde ju Rustu. Eller ska du skriva den nu?
Spanien rober
2004-07-17 08:46
- bollkära, JA.
- ronaldinho har sin roll lite ut åt vänsterkanten. det är lungt
- ingen vinner bollar. ni har alldeles för klent innermittfält.
Barcelona Gaucho_90_11
2004-07-16 14:05
Ärligt talat skulle ni inte se Baros än eto'o,Fabiano i Barcelona Baros gjorde ingen jätte succe i liverpool men e han inte bättre än eto'o,Fabiano
Barcelona Xavi
2004-07-16 23:40
Jag gissade på den uppställningen.
Barcelona Gaucho
2004-07-16 12:14
Om vi får Baros så skulle jag bli väldigt väldigt glad. Hoppas att de uppgifter stämmer nu! Det här kommer betyda att vi kommer inte att bli tvungna att sälja Saviola, Baros har ju EU-Pass om jag inte har fel. Baros skulle vara mer än välkommen om han kom.

Nu läser jag på planetfootball.com att Celtic är intresserade av Marquez, Riquelme, Overmars, Xavi och Iniesta, och att Barca skulle tänka sig att sälja Marquez. Jag skulle bli väldigt besviken om vi förlorade Marquez, han är väldigt bra och kan bli mycket bättre. Jag han kan bli våran Ayala.

Nu om Baros är klar så vill jag att vi ska ta och satsa på Costinha, jag skulle helst vilja se Makelele i den rollen men jag tror inte att Chelski släpper honom, även om de släppte honom så tror jag inte att vi kommer att kunna matcha lönen som Chelsea ger honom.
Barcelona Mr Deco 20
2004-07-16 19:41
nae jag har alltid haft TVCi så det är lugnt..
Barcelona - Xaviii -
2005-03-13 16:47
Messí

Det kommer inget ljud, jag trycker på play men det står bara CONECTANDO..., sen händer ingenting.

Ska man ha något särskilt för att lyssna eller vad?
Barcelona Tompa
2004-07-12 09:28
Henke kommer naturligtvis få speltid (vsr det inte Rijkaard som helst ville ha honom) och jag tror han kommer lyckas bra. Det blir självfallet inte lika många mål som i den oerhört ojämna skotska ligan men ett 15-tal ligamål anser jag är fullt realistiskt om han får vara skadefri. Mista i Barca? Personligen hade jag hellre valt Morientes om möjligheten funnits.
Barcelona el magico
2004-07-25 14:17
ludovic giuly""
kort och gott står det att barca prioriterar nu ett lån av cisse som det första alternativet till en ny " nia" eftersom benitez vill ha mista
Barcelona Tompa
2004-07-12 09:28
Henke kommer naturligtvis få speltid (vsr det inte Rijkaard som helst ville ha honom) och jag tror han kommer lyckas bra. Det blir självfallet inte lika många mål som i den oerhört ojämna skotska ligan men ett 15-tal ligamål anser jag är fullt realistiskt om han får vara skadefri. Mista i Barca? Personligen hade jag hellre valt Morientes om möjligheten funnits.
Barcelona ZonD
2004-07-12 10:01
Nr.17: Inlägget var inte riktat mot dig och det var inte heller meningen att klanka ner på någons åsikter. Inlägget var snarare kritik mot hur de formuleras.

exempel: Någon skrev: "Asså ska vi sälja Saviola eller vad händer? Henke, Fabiano och Eto'o kommer ju verkar det som asså.."

det är tyvärr lite svårt att motivera sig att svara på det här.

Izquierda, Bopi: Håller med där, Maniche har egentligen inte gjort någonting speciellt. Det är Costinha som gör grovjobbet och därför syns Maniche mest. Visst, han är ok i djupledsspelet och ett bra skott men det är inget som barca saknar för tillfället. Som sagt, inte med gneten Costinha!
Real Madrid Walter Samuel
2004-07-17 08:22
Nemo:

Det bästa jag sett någon skriva på länge. Vissa här inne börjar få storhetsvansinne á la vissa Real Madridfans när Perez presenterade storstjärna säsong efter säsong. Och ni såg ju hur det gick för oss förra säsongen.
Barcelona Messí
2005-03-13 16:43
Ämne: messi:
Sammandragni....
Nja, radiolänk när det blir mål. Riktigt kul! :-)
Barcelona Awinho
2005-03-13 14:51
Hehe, El Mundo Deportivo har visst tänkt på samma sak som jag. Och ja, det var visst 5 av 7 mål han gjort efter skott som studsat på motståndare. :)
Barcelona Puyol_21
2005-03-13 16:39
messi:
Sammandragning via radio lr?
Barcelona Onyxx
2005-03-13 10:44
Ang Barca TV!

Visst får man in Baca TV i Sverige, jag har det. Allt ni behöver är en Dreambox och en parabol som fångar in Astra 19E. Spanska sportanaler som jag har och man kan få in i Sverige är:

Barca TV
C+ Deporte 1-3 (Visar alla möjliga ligor)
Taquila PPV 1-10 (visar alla matcher)
Sportmania
Real Madrid TV
mm.
Barcelona el magico
2004-07-15 11:00
barca förlorade drasgkampen om tiago ,tyvär,nu blir det maniche säkert,hoppas på costinha
Barcelona Ostholm
2004-07-14 22:03
Izquierda - kan man verkligen dra Xavi, Deco och Dinho över en kam? De är ändå åtminstonde två väldigt skillda spelartyper, jag kan gå med på en liknelse av Deco och Xavi. Men är det en för mycket? Jag är lite orolig men får man det att funka är det helt underbart, finns få lag som har två spelfördelare av klass på planen, de flesta har inte ens en.

Jag tror Deco och Xavi kommer få agera tvåvägs-spelare med Motta emellan eller bakom sig.

Xavi är underskattad i det defensiva arbetet och Deco, det lilla jag sett honom, likaså. Bra fotbollsspelare kan anpassa sig menar jag.

Är väldigt nöjd med de värvningar som gjorts även om Sylvinho känns aningen överflödig, men petar han broncken så är jag inte sen att jubla (tänkte säga först, men tror det blir någon annan:))

Belletti och Guily är så bra nyförvärv att man inte annat kan än jubla, framförallt om man ser till priset de kostade.

Barcelona ZonD
2004-07-12 13:16
Patrik:

"Givetvis är det inte Costinhas roll att göra mål, men det är heller inte Ballacks roll att göra mål om han kommer till Barcelona."

Varför ska vi värva en spelare för nästan 20m euro för att sedan sätta han i en relaivt ovan situation. Ballack gillar att komma i andra vågan eller till och med vara inne i boxen på inlägg. Hur ska han kunna få spela så om han tar över efter Davids?
Du har rätt i att Barca saknar fyrtorn och jag var en av de som påpekade det. Costinha är en hygglig huvudspelare men inte mer, vilket väger emot honom och för Balack. Men jag ser ändå hellre att Costinha kommer än Ballack på grund av hans likheter med Cocu/Davids.
Barcelona Tompa
2005-03-13 10:12
Håller med Nemo angående kopplingen mellan högsta lägstanivån och ligaseger. Elva poäng före Real. Inte för att det är så sannolikt men tänk om Getafe kniper åtminstone en poäng i kväll, då är det tio poäng som skiljer och lika många matcher spelade.

Angående frågan om nyförvärv anser jag som sagt det behövs till nästa säsong men diskussionen om VILKA SPELARE som ska köpas in är bättre att ta efter säsongens slut.
Real Madrid Ike
2004-07-14 23:58
Nån som vet när champions leage grupperna lottas
och när spanska liga matcherna lottas.

Vet nån om man kan kolla barcas tränings och asia tour matcher på nätet eller nån kanal?
Vet nån hur man får in Barca TV och om man måste ha nå kort för det?
Barcelona Tompa
2005-03-13 10:12
Håller med Nemo angående kopplingen mellan högsta lägstanivån och ligaseger. Elva poäng före Real. Inte för att det är så sannolikt men tänk om Getafe kniper åtminstone en poäng i kväll, då är det tio poäng som skiljer och lika många matcher spelade.

Angående frågan om nyförvärv anser jag som sagt det behövs till nästa säsong men diskussionen om VILKA SPELARE som ska köpas in är bättre att ta efter säsongens slut.
Barcelona Gabriel
2005-03-13 02:07
Håkansson

Man kan begära att spelarna och själva laget kommer upp i en sk "barcaklass". Dom spelade inte bra bara för att dom vann och inte släppte in mål. Barcelona ska bjuda upp till show, vi är säkerligen en av dom mest bortskämda fansen av alla lag i världen när det kommer till sättet som vårt lag ska spela på och blanda det med en vinnande mentalitet. Men det är också bara för att vi vet vad vår klubb står för. Mes que un club står för mycket men en defenitiv sak är att vi alltid ska spela en rolig och underhållande fotboll medans vi ska vinna matcherna. Det tycker jag inte att vi gjorde idag, nu säger jag inte att det är hela världen för en match är ändå bara en match. Men att tycka att dom spelade bra håller jag inte med dig om!
Barcelona Xaviola
2004-07-11 23:26
Vill verkligen inte se Maniche i Barca. Han gjorde en bra grej i hela em och det var skottet mot Holland. I övrigt tycker jag att han inte var direkt imponerande.
Annons: