/spanien/barcelona/forum/26311.aspx/spanien/barcelona/forum/26311.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca82
9/22/2005 11:54
Ämne: Nivån på domaren igå....
Det är klart att spelarna väljer the easy way när det tydligen funkar, det är här domaren måste visa vad som gäller. Så fort det blir en kontring så ligger en spelare i motståndarlaget. En annan sak, det här med gult kort för filmning borde slopas. Det är ju aldrig nån domare som vågar ta fram det!
Barcelona Kharlesans
9/22/2005 11:53
k
Barcelona La_Rambla
9/22/2005 11:40
_Ché_//
Visst det handlar om effektivitet, att ta vara på sina målchanser. Men du kan ju inte på fullaste allvar mena att Valencia var det laget som försökte spela fotboll igår? Allt gick ut på att vara så destruktivt som möjligt och rädda 1 poäng, eventuellt sno 3 poäng på något slumpmål. Och se, ni fick tom 2 slumpmål. :)
Valencia _Ché_
9/22/2005 11:36
Ardan//

Jaha, men om ni är så mycket bättre, varför har ni inte vunnit över oss på camp nou de senaste åren? varför har vi varit campeones och tagit fler titlar än er på 2000-talet?

"Säg mig hur många chanser hade Valencia mot oss, hur många hörnor eller hur många "farliga" frisparkar hade dom?"

Jag ska informera dig om en sak, fotboll handlar om att göra mål på de chanser man får...

Och en sak till. Det var inte bara Valdes som gjorde bort sig i målet....
Barcelona La_Rambla
9/22/2005 11:36
Nivån på domaren igår var horribel. Tillät ju inte minsta lilla närkamp. Sen till domarnas försvar måste man ju ändå tillägga. Spelarna väljer verkligen "the easy way" allt som oftast, lägger sig ner vid minsta lilla beröring. Pinsamt att se.

Sen en undran, varför envias Rijkaard med att byta ut Marquez hela tiden? Som igår, han var ju knappast dålig. Marques är mittback i mexicanska landslaget, skulle inte han kunna klara av mittbacken istället när Rijkaard ska byta. Ta ut Edmilson istället när han flyttar ner Xavi som pivote. Eller är Marquez kanske inte helt fit, halvskadad?
Real Madrid King_raul
9/22/2005 11:28
Jo, och generellt i en match så gillar jag när dom släpper mer än dom blåser, även hårda offsidebeslut är extremt dryga för fotbollsglädjen, är den hårfin är det väl på lika villkor matchen ut och en back som släpper hårfin har väl ben att springa med han också? Blir mkt roligare än alla dryga avbrott hela tiden.


Barcelona Kharles
9/22/2005 11:28
Markus Merk och Collina är pajaser.

King_raul

Jag har alltid sagt det, den usla domarnivån drabbar alla. I nästa match får säkert Valencias backar "riva ner" en annan spelare och kanske är det så att både domaren och den nerrivna spelaren är från samma region? I detta fallet Asturia.
Stojkan
9/22/2005 11:26
Ronnie: jo det är Oleguer som petar van bommel . . eftersom Marquez kan spela mittback på oleguers position , och där kan rijkaard välja att antingen ha van bommel eller xavi som pivote. ja förstår inte varför dom inte skulle klara av den rollen?
Barcelona Barca82
9/22/2005 11:24
Ämne: även Urs Meier gilla....
Ok, alla har olika smak men jag tycker generellt sett, inte bara i europa men över hela världen att standarden på domare är alldeles för låg.
Barcelona Polero
9/22/2005 11:22
glädjeämnet igår var att se Gio springa som en tok på sin vänsterkant. Slöe Ronnie passade honom dock sällan. Eller blev han chockad?
För första gången var Gio en av Top-3-spelarna. Man förstår varför han är med i ett av världens bästa landslag.
Skriv det i matchrapporten ;)
Barcelona Sonde
9/22/2005 11:09
Matchrapport kommer senare idag...
Real Madrid King_raul
9/22/2005 11:08
även Urs Meier gillar jag.
Real Madrid King_raul
9/22/2005 11:06
Manuel González och Markus Mark tycker jag just nu är bättre domare än Collina.

Barcelona Ardan
9/22/2005 11:06
Aja, alla här vet att Barça är bättre än Valencia. Säg mig hur många chanser hade Valencia mot oss, hur många hörnor eller hur många "farliga" frisparkar hade dom?

Mmm just det, men skitsamma. Det är inte domarens fel att vi tappade poäng lr oleguer/edmilson. Det var Valdes! Han e så j-a nonchalant så de e sjuuuuuuukt... Men han e grym

Dinho är på gång.. alla vet hur han va på inledningen och hur han va på slutet av säsongen. Nån som är orolig över hans form? Nej, inte jag.

"Moralisk seger för Valencia" snällaaa!
Lacus Clyne
9/22/2005 10:49
Nån som vet en sida där man kan se alla målen i Barca-Valencia ???
Barcelona Barca82
9/22/2005 10:18
Ämne: Nja inte Colina, han....
Det finns ingen domare som håller samma klass och jämnhet som colina, visst alla domare gör misstag men det gäller att försöka håller nere misstagen så gott det går.
Barcelona PepS
9/22/2005 10:11
Är det någon som kan lägga upp målen från igår på tex. "yousentit" ?


Visca el Barca
Real Madrid King_raul
9/22/2005 09:42
Nja inte Colina, han säljer ju tydligen sig till högsterbjudande i Italienska ligan ;)
Barcelona La_Rambla
9/22/2005 09:34
Snälla kan vi få en matchrapport. Helst en objektiv sådan och inte så partisk som Valenciaredaktionens. Man kan inte låta bli att småle när man läser saker som:

"I 53 minuten blir Villa nerriven av Edmilson i straffområdet. Domaren pekar korrekt på straffpunkten..."

"Marchena spelade hela matchen utan att få ett enda kort! En tillsägelse fick räcka, på en smärre sak (läs: en Barçaspelare som föll som en snöflinga).

Vem föll egentligen som ett snöflinga? Jag vill inte skylla förlusten på straffen, absolut inte, vi har säkert fått såna där "tveksamma" straffar vi också. Det jämnar ut sig i längden. Men att kalla den korrekt är verkligen magstarkt.

Sen att barcaspelare skulle falla som snöflingor, haha, var det någon som såg den där ivrigt tuggummituggande Rufete ute på högerkanten. Kvällen till ära när man var på besök på det mäktiga Camp Nou, hade Rufete verkligen fixat med sitt hår. Dreadlocks och färgranna flätor gjorde att han verkligen lyste upp sin högerkant. Var det någon som föll som en snöflinga så fort någon blaugrana närmade sig honom så var det väl ändå han. Han kanske var rädd om sin nya frisyr? ;)

Nåja, vi förlorade matchen på eget dåligt spel, inget annat. Bara att ta nya tag och bita ihop nu. Sen kan man ju bara be till gudarna att Rijkaard tänker till placerar ut sina adepter på de positioner där de hör hemma.
Betis nästa, det blir tufft. Men där ska vi ha 3 poäng. :)

PS. Atléti är väl nere på jorden nu antar jag. DS.
Barcelona Barca82
9/22/2005 09:34
kan inte nån klona colina!!!!!!!! vilken jävla pajas domare
Real Madrid i Hala Madrid !
9/22/2005 09:24
ronaldinho har inte kommit igång ännu, eller?
Real Madrid King_raul
9/22/2005 09:17
Vad sägs om en gemensam forcering mot dom usla domarna i laliga, t om våra förvirrade allsvenskad dito framstår ju som profeter i fotboll.

Barcelona Havaldinho
9/22/2005 08:58
Grundtankar efter igår...

Efter min analys innan matchen så kommre nu här bedömningarna...
I mina tankar finns bara en sak som kommer upp om och om igen...

Varför ändrar man ett mästarlag när de inte ens blivit förstärkingar till de bättre på de positionerna vi ändrat på?
Varför kommer Oleguer in i laget på högerkanten på Belletti´s bekostnad?
De finns ju en anledning till att spelet inte flyter på...
Oleguer kommer inte i rusher på kanten och bredar som Belletti gör, utan när han får bollen så stannar han upp spelet och passa vidare medans Belletti kommer i full fart gång på gång vilket säter press på backlinjen för då har de både Giluy att hålla koll på och Belletti...
För mig är detta en solklar grej en förändring till de sämre och de gjorde mig frustrerad att se detta igår gång på gång...

Men är detta då oleguer fel?
Nej en spelare spelar där han blir tillsagd och all heder för Oleguer at han inte gnäller för att han får spela på fel plats och att han verkligen försöker.

En anna sak är hans behandling av Marquez och Van Bommel tex...
hur kan man byta ut Marque när Edmilson orsakar alla fel som händer på plan?
Van Bommel kommer som en stor spelare från ett lag som med otur okte ut semifinalen i Cm League.
Ska han då ruttna på bänken?
De finsn mycket frågetecken men ororar mig att spelarna ser mätta ut att Valdes för andra matchen i rad spelar otroligt nonchalant...
Att Ronaldinho går omkring ovh bara tjänar pengar just nu utan att göra nåt åt de...

Ge mig en man med "Cojones" till Mister ge mig nån som vågar peta för att få fram hungern igen...
Jag skulle inte säga nej till att peta Ronaldinho, Edmilson, Deco, Valdes bara för att visa de att dags att vakna ur koman!!!
Ge mig Capello!!!
En sån här match hade vi behövt Henke´s löpningar och Maxi vilja för att få lite fart i laget!!!
Medans Maxi ruttnar bort i klubben en klubb han aldrig kommer få chansen i så länge Rijkaard är här...
Han må verkligen inte vara nån stor spelare än men viljan som han visar upp varje sekund i sitt spel är otrlgt värdefull i spel som låser sig...
Titta på hans inhopp mot chelsea hur han öpnnade så mycekt med sin störka och sin energi...

Det är inge snack om att vi har problem nu så en svacka är de verkligen och de är nu dags att börja visa fötterna och LÖPA!!!
Är så less på att i kriser ska spelarna plötsligt göra allt själva istälelt för att spela spelet som gjorde oss till mästare.
De har nu gått 5 matcher in på säsongen och i de 3 senaste har vi haft enorma problem...

Alla kan vi ju se Edmilsons bedrövliga spel, jag har nu sett de jag behöver se av killen och tycker att köpet var ett fiasko.

Joaquera
Belletti-Marquez-Pyoul-Sylvinho
Iniesta-Xavi-Van Bommel
Giuly-Larsson-Eto´O

Tycker vi ska spela med detta lag nästa match enbart för att få vissa av spelarna att förstå att i våran klubb glider man inte!!!
Dags för ändring i attityd inte bara i spel...
SEN ÄR DE FAN BRA OM VI SISTA MINUTERNA INTE SKA LETA EFTER ETT VACEKRT ANFALL UTAN BARA IN MED BOLLEN NÅT EFFEKTIVT ISTÄÄLET FÖR SKÖNSPEL!!!
ALLT MSÅTE INTE VARA SÅ JÄVLA VACKERT!
Barcelona Nemo
9/22/2005 07:33
"Vi befinner oss i vår djupaste svacka hittills." Vad grundar du på det? Personligen tycker jag att vi första ska hitta spelet, stundtals ser det bra ut. Och sorgligt men sant, Belletti är en viktig kugge i vårt spel.
Barcelona Beautiful_ Barça
9/22/2005 02:03
Vi befinner oss i vår djupaste svacka hittills. Men vi kommer ur den, utan tvekan. Det är bara att stödja laget när det är som svårast.
Jag hade innan vissa åsikter om Oleguer, men jag har ändrat mig nu. Kanske det hade gått att göra bågot bättre uppställning, men man kan verkligen inte skylla på Rijkaard eller Oleguer. Alla, hela laget har blivit sämre. Dede alla aandra hållit sin klass så hade det gått bra som vanligt.

PS: Besök www.FCBarcelona.se
sidan kommer i fortsättningen att uppdateras dagligen med intressanta Barcelona nyheter varje dag.
Barcelona Polero
9/22/2005 00:31
Oliveira är hal som en ål, men det är nog dags för seger nu.
Barcelona Kharles
9/22/2005 00:28
Jisses, forumet ser helt pinsamt ut. Var är redaktionen?

Inget att gräma sig över gott folk, de får sin hämnd med den löjliga straffen och Valdes gör ett misstag som han aldrig mer gör. Bara att ta nya tag, vi krossar Betis i helgen.

A Per Tots, VISCA EL BARÇA!
Real Madrid carlos.
9/22/2005 00:00
Donjel:Real har en match mindre spelad ja,vinner man imorrn så ser det genast bättre ut på 6.e platsen:).

Hala Madrid
Barcelona ED DA´ MAN
9/21/2005 23:59
Känns något frustrerande just nu! Det verkar som om våra stjärnor inte är allt för taggade denna säsonginledningen. Konstigt med tanke på vilka vi har på bänken. Men tranquilo Culés, vi kommer igen. Vi har "los culos" på nedflyttningsplats, det är alltid en tröst. God natt
Barcelona La_Rambla
9/21/2005 23:44
Marcos//
Du kunde förmedla ungefär vad jag ville säga, men blev till slut alltför upprörd pga alla idiotiska inlägg. Så där känner iaf jag också. Lite frustrerande att behöva läsa ord som k*k-rijkaard, h*r-canizares mm. Det tär på krafterna, till nästa gång vet jag att det är bara att ignorera sådana inlägg. Nu tar vi nya tag!

Visca el Barça!
Annons: