/spanien/barcelona/forum/26309.aspx/spanien/barcelona/forum/26309.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kickboxer
2005-02-22 02:06
giovani

Ganska bra och intressanta teorier faktiskt. Jag fick mig en funderare där. Det kan säkert stämma det som du säger.

Visca el Barça!!!
Barcelona _FCBarcelona_
2005-02-21 22:40
Det står något om målet på länken. Jag förstår inte spanska så bra, men jag tror att det blev Decos mål.
Señor Laporta
2005-02-22 11:48
giovani

Då kan du tänka på att Giuly, Ronaldinho och Henke har dragits/dras med skador under stort sett hela säsongen. Men bra teori annars.
Barcelona Messí
2005-02-21 22:30
Ämne: Sonde

Tycker allt....
Tror [och hoppas]att han inte får spela eftersom han inte är så värsta matchtränad. Han har ju inte spelat på några månader.

Hoppas det är så. Vill inte ha en "Riquelme", dvs en talang från Sydamerika som inte får spela och utvecklas.
Barcelona Kharles el Diño
2005-05-11 16:52
Kerko och Bobby Raul

Er dynga klarar vi oss utan.

Vidare tycker jag att marängerna bör koncentrera sig på fotbollssektionen, men de får gärna försöka på vita duken medan vi fortsätter att vinna på den gröna.. ;-P
Barcelona rico
2005-05-11 16:59
*MrDeco20*
Får man välja alla tre??? tycker att alla 3 är lika heta kandidater till den dummaste realsupportern. :p
Real Madrid Luiz Nazario De Lima Ronaldo
2005-02-21 23:33
Snälla visa Chelsea att det lag som är världens bästa lag står mellan FC Barcelona Och Real Madrid C.F.

HALA MADRID!!! NI TAR DE LÄTT
Real Madrid Robinho_17
2005-02-21 23:27
Tjena spanska fans bröder .... Ni som inte har emot real madrid så e jag tacksam .. men om de finns nån som har nått emot real madrid så e de upp till er men gör mig och oss spanska laag en stor jätte tjääänst .... Pumpa chelseaa såå håååårt ni kaaan .... Peace brööder ...Hala Madrid !!!
Real Madrid Luiz Nazario De Lima Ronaldo
2005-02-21 20:58
Lycka till imorgon... Det ser ut att bli en lätt match för er... Detta på grund av att Chelsea har många stjärnor skadade..
Barcelona Messí
2005-02-21 20:55
Om jag fick välja någon så skulle det vara "Valdés". De [få] gångerna han har skrivit här så är det alltid proffsigt och bra.

Men jag skulle inte bli besviken om "Kharles_Kubala" eller "Señor Laporta" skulle få jobbet. :-)
Barcelona Nemo
2005-02-21 20:32
Ska någon ha redaktörsplatsen så är det Kharles_Kubala.

Hade inte suttit helt fel med den själv, men jag är en god lagkamrat:-)
Real Madrid Lebanese
2005-02-21 22:56
Lycka till på onsdag. Hoppas verkligen att ni vinner. Vet inte hur det blir om Real Madrid och Barcelona vinner men jag hoppas på en eventuell final mellan dessa två lag från världens bästa liga!

Hala Madrid!
Barcelona Mattis
2004-10-24 21:45
Ämne: Fortsättning...

V....
Låter riktigt nice, funderat själv på att dra ner och kolla tack för tipset med actiontraveler...
Länktips: www.sporttv.nu
Barcelona Valdés
2005-05-11 10:07
Adaminho; nomineringarna gäller endast för spelare över 29 år vilket gör att så gott som hela Real Madrid kvalar in.
Barcelona Kharles_Kubala
2005-02-21 16:26
Messí

Man 'ser' inte matchen på thepiratebay. Det är en bittorrentsida där man kan ladda ner första halvleken och sen andra. Sen ska man även vänta på att de laddas upp, så att andra kan göra det. Jag brukar titta på matchen efter det att den laddats ner, och då låta den stå på uppladdning. De är oftast avi-filer, brukar ligga på mellan 150-250 megs/ halvlek (mallorcamatchen var 379megs). Av någon anlendning (problem med codecs?) krånglar de med Windows MP, men fungerar då bra med RealPlayer. Gå in på www.thepiratebay.se och skriv ex. in "mallorca" i sökfältet.
Barcelona Kharles_Kubala
2005-02-21 15:57
Barcelona-Mallorca 2-0

Följde först matchen via internet, laddade sedan ner den på thepiratebay innan jag insåg att man var tvungen att vara medlem på www.fbtz.com (tack Lucho) för att hitta matchen där, gratis, bara att registrera sig. Enda nackdelen är kanske att det kan ta en tid att få ner första och andra halvlek.

Matchen började med att Eto'o tog emot afrikanska guldbollen av sin far David och kunde visa upp den för Camp Nou-publiken. Han tackade för stödet, tillägnade priset laget och såg fram emot många framgångsrika år i Barcelona.

Mina intryck av matchen; Hector Cuper valde att överraska och inte köra köttmur-stilen som Atletico, Sociedad och Milan, utan de pressade våra spelare högt upp. Detta hjälpte inte särskilt mycket, utan uppspelen med vår spelskicklige mexikan i backlinjen var väldigt bra, såg ofta hur han lade bollarna på Ronaldinho. Taktiken fungerade bra då Mago och co inte hade en köttmur framför sig. Ser att vår brasilianske magiker har fått tillbaka spelglädjen och tar för sig mer. Kan dock vara för osjälvisk ibland. Tror ändå att Mallorcas taktik överraskade mittfältet lite, såg ofta att Deco och Xavi var ganska högt uppe ibland, med Albertini ensam som ju inte direkt är en pivote. Han visade ändå prov på placeringssäkerhet och hade några bra bollar upp mot Giuly. Tror dock att Marquez (Marqoz?:-p) kan behövas mot Lampard och co, och om Chelsea saknar så många bra offensiva spelare så tycker jag man ska fortsätta med det helkatalanska mittlåset Ole-Puyol.

Mallorcas straff var lite billig, men som culé ska man ju inte direkt klaga över det(04-05), även om två fel inte gör ett rätt. Valdés visade att han också kan ta straffar, tror att vår guldklimp till målvakt kan bli ett intressant alternativ till målvaktsposten i landslaget nu när Canizares kommer till åren. Valdés var f.ö. mycket bra i matchen (bäst?) och belönades med en 4:a i MundoDeportivo.

Måste säga att jag blev livrädd när jag såg Xavi linka ut mot sidlinjen, trodde vi hade fått vårt femte avslitna korsband.. Tack och lov är så ej fallet.

Decos båda mål var lite tursamma, första snuddar Eto'os häl(ar?) och ställer Mallorcas skymda målvaktstalang Moyá. Andra borde Moya ha tagit, men skottet var lurigt. Det enda som jag var lite missnöjd med var de två sista spelarbytena, ville gärna se Maxi spela. Även om det är 5-10min så är det en stor skillnad gentemot att bara sitta på bänken, inte bra för killens självförtoende. Dessutom har ju Eto'o spelat varenda match hittils..

Såg att Reiziger var och kollade på matchen. Förra veckan Cocu, och nu Michael. Overmars nästa gång kanske? :-P

Ser fram emot matchen i övermorgon.

Señor Laporta;

Vem kommer inte ihåg den matchen. 2-0 tifot i publiken var snyggt och lite kaxigt, var övertygad om att dåvarande favoriten Rivaldo skulle fixa biffen. När han missade straffen innan matchen var slut trodde jag Chelsea skulle vinna. Istället revancherade han sig på övertid.
Edit: Se länk.

Visca el Barcelonismo!
Barcelona hammabarça
2005-02-21 22:07
håller med om att Frank gör konstiga byten osv. men jag vet att han är säker på det han håller på med.
Spanien mr_mago
2004-10-24 16:59
Idag tror jag tyvaär på torsk gubbs... Vi är helt klart inne i en svacka. De som såg förra matchen såg att Deco är helt ur form, Ronaldinho har inte kommit tillbaka ÄNNU och Belleti är helt ute och cyklar lägs höger kanten. Om det ska bli nån seger idag måste Ronaldinho överge diva laterna och börja ta lite större ansvar. Frank borde också ta och plocka bort Deco från elvan och sätta in Iniesta istället. Och så drar vi in Messi istället för Dinho så får vi kanske lite fart på det. Hoppas Fransosen är tillbaka nu så kan vi ersätta det svarta fåret där uppe också. Larsson och Giluy är trots allt de bästa vi har och de fixar biffen...
Señor Laporta
2005-02-21 21:05
Messí

Tack så mycket. Det skulle vara hedrande att få jobbet. Men det skulle inte skada om du fick det heller.
Barcelona Messí
2005-02-21 16:10
Ämne: Barcelona-Mallorca 2....
Behöver man någon speciell "spelare" för att se matchen på thepiratebay? T.ex Windows Media Player?

Hoppas f.ö att publiken på Camp Nou visar Chel£ki och Roman att pengar inte kan köpa allt. Någon som vet om ett tifo är på gång?

iVisça!
Chelz!
2005-02-23 18:38
Väldigt mycket rolig läsning här inne. Kul att se er optimism. 5-0 och Lampard aka "Britny"

Själv tror jag på en målsnål match, 1-1.
Barcelona Puyol_21
2005-02-21 20:13
Nu får vi väl se om dem är mental starka med nåra skader inom truppen som vi fått uppleva större av säsongen,när jag säger dem menar jag såklart chelski men skadade lr inte så har dem ett bra spelande lag så vi får inte vara för självsäkra. Det misstaget har andra klubbar gjort emot oss då vi har en massa skader o kolla hur bra vi lyckats..Forza Barça
Real Madrid RealWelander
2005-02-21 21:13
Normalt skulle jag inte skriva detta, men idag gör jag det i alla fall.
LYCKA TILL PÅ ONSDAG! Hoppas ni spöar skiten ur dom.
Hala Madrid
Barcelona Sonde
2005-02-21 21:21
Ni inser väl förstås att det finns många Barcelonafans i sverigen som inte lägger ner tid på att skriva härinne. Konkurrensen är hög grabbar:)


Varför får inte Maxi chansen. Och varför byter man en vänsterback mot en annan vänsterback när man leder med 2-0 och det int handlar om en skada? En så kallad Zen-buddhistisk gåta.
Barcelona Eto´o
2005-02-21 20:16
Hej Allihop!!
Jag är en Barca fan också som alla ni andra.. har varit det i nästan 16 år. Jag bara älskar det här klubben lika mycket som ni andra Barcelona fans gör.

Under väldigt långt tid så brukade jag komma hit och läsa de massor inlägg ni Barca bröder har skrivit, men hade tyvärr inte skrivit nåt själv, kanske vid ett få tal tillfällen förut. Men nu ska jag göra det mycket oftare!

Ja, så var det med det..

Ha de bra allihop!!
Señor Laporta
2005-02-21 21:43
Barça kan få klara sig utan Oleguer i onsdagens kamp mot Chelsea på Camp Nou. Oleguer avstog dagens träning och det är samma skada som hindrade honom från spel mot Mallorca som spökar. Om Oleguer kan vara med får vi se imorgon då Rijkaard tar ut truppen. Xavi som fick en smäll på ankeln, inte hjärtat som jag trodde, tränade normalt idag och ska vara med mot Chelsea.

Marquez bildar då helt säkert mittbackspar med Puyol om inte Rijkaard överraskar oss alla och spelar med Fernando Navarro. Rollen som pivote är väl vikt för Albertini trots att jag hoppas att Gerard får spela. Kommentarer?
Señor Laporta
2005-02-21 21:29
Sonde

Tycker alltid Frank Rijkaard har varit ett mysterium. Konstiga laguttagningar och framför allt konstiga byten. Det har hänt flera gånger att Rijkaard valt att byta ut mittbackar i flera matcher där Barcelona har haft ledningen. Att Maxi inte får spela vet bara Rijkaard själv. Jag börjar undra om det nu var ett så bra köp, han kostade trots allt 6 miljoner euro och har fått spela 13 minuter. I en match när han varit i klubben i max en vecka. Men han får inte speltid när Barcelona, precis som du säger leder med 2-0 och var bland de bästa på träningen bara någon dag innan matchen. Ett mysterium är det rätta ordet.
Spanien Soxey
2005-02-23 18:30
Hoppas på en trevlig match ikväll, jag förbannar dock uefa som inte insåg att denna match hör hemma i Istanbul.

Väl mött.
Barcelona BARCA BLOD
2004-10-24 15:27
Alla hyllar reijkard här, villket han förtjänar.
Men vad beror alla dessa skadorna på, har ni tänkt på det.
Redan efter 4 matcher fick vi 6 spelare skadade, 3 av de långtids skadade.
Vad gör han med de egentligen på träningarna.
Skadorna skyller jag endast på Reijkard, han måste lära sig att vara försiktigt med de.
Som sagt det är inte klokt att 7 spelare blir skadade efter 4 spelade matcher.
Barcelona barcapimp
2005-02-24 17:02
Mitt startuppställning till nästa säsong utan nyförvärv.
Valdez

Belletti Poyul Marquez Sylvinho

Iniesta Edmilson Xavi/Deco Ronaldinho

Maxi Etoo
Jag föredrar 4-4-2,då jag tror att det gynnar vårt anfallsspel.
Annons: