/spanien/barcelona/forum/26305.aspx/spanien/barcelona/forum/26305.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona PUYOL=Hjärta
2004-03-03 22:18
Ni kan ladda ner real player på elbarca.dk under länken Tv og radio.
Om ni har problem är det antingen att serven e full, att ni inte har Real eller att nån fil är defekt(ta isåfall bort alla cookies och temp internet files.
Barcelona PUYOL=Hjärta
2004-03-03 21:59
ronaldinho e fin o se
Barcelona PUYOL=Hjärta
2004-03-03 21:59
ronaldinho e fin o se
Barcelona BARCA BLOD
2004-03-05 21:48
alltdå ni måste skämta om att beröma cocu så mycket. det är en spelare som är för osynlig, vad ska man ha en sån till då, ingenting alls. 1 titel på alla de åren förklarar ju allt, nu vill jag inte skylla allt just på han men han har stor del i det, eftersom han har alltid fått mest förtroende av allla tränare i barca tillsammans med kluivert. de har varit sämst overmars har ändå visat lite då och då att han till hör stjärnorna...
Barcelona juanito
2004-03-03 21:57
Nu vill jag se två byten i pausen! Ronaldinho - Iniesta och Reiziger/vb - Gabri/Oscar Lopez!
Barcelona juanito
2004-03-03 21:45
Barca Barca: tack för tipset!

riktigt fin pass av Saviola där..
Barcelona Frazzé
2004-03-03 21:50
FAAAAN!!!!...kan inte se matchen på den linken barca barca skickade fan...jag vill gärna se den!....men de står iaf 1-0 luis garcia! bra1
Barcelona Barca_91
2004-03-03 21:46
Jaaaaa 1-0!!!
Barcelona pat-w
2004-04-21 18:29
kluivert o overmaars spelar iaf
Barcelona Valdés
2004-03-05 18:31
Vad det gäller Cocu så tycker jag att han som ensam ( av de nuvarande ) holländare förtjänar ett överbetyg sett över hela den period som han funnits i klubben. Föregående säsong hann dock åldern ikapp honom, Motta presterade betydligt bättre i jämförelse, och i år inledde han väldigt svagt för att de senaste matcherna ha spelat upp sig ( precis som hela laget ). Jag har dock svårt för att se den 33-åriga Cocu som en långtidslösning istället borde man satsa på den betydligt yngre Motta som redan förra året visade sig vara en värdig efterträdare ( får inte Motta mer speltid så riskerar vi att tappa honom till något av de italienska topplagen ).

Angående uefa-lottningen så tror jag att vi dragit en vinstlott, det blir segrar i båda matcherna eftersom vi har spelare som är bättre på samtliga positioner.
Real Madrid Wake
2004-04-18 23:52
Grattis till segern idag, ni spelade riktigt bra stundtals i första!

Ser fram emot nästa helgs match!
Barcelona Valdés
2004-04-18 18:28
Tompa och Gustaf; det är bra att Ni är övertygade och jag hoppas (precis som jag har skrivit tidigare) att Ni får rätt om vi väljer att värva Trez.

Angående pengar så är det ju redan klart att vi skall låna upp 90 miljoner euro ( fördelade på tre år ). Det skall bli intressant att se hur man väljer att använda dessa. Riquelmes eller Ronaldinhos....?
Barcelona rårårå
2004-04-19 14:32
Håller fullständigt med dig IKE!

----------Valdes---------
Puyol Oleguer Marquez Cole
------Xavi Davids--------
Iniesta--------Ronaldinho
-----Saviola-Zlatan---------
Barcelona Majsan
2004-03-03 17:58
B_a_r_c_a: Med de pengar Barca har tror jag inte vi har möjlighet att köpa dina 4 spelare som skulle gå direkt in i elvan. Rent varumärkesmässigt är Henry en spelare som säkert skulle tillföra lika mycket som t.ex. vår älskade Ronaldinho, vilket inte är litet. Jag skulle däremot rent fotbollsmässigt nästan lika gärna se Torres i Barcatröjan nästa säsong. Han är yngre och kanske mer den spelartyp vi behöver än Henry, men ska man resonera rent ekonomiskt vet nästan ingen bortsett från riktigt inbitna fans vem Fernando Torres är(inte i Englandfanatiska Sverige i alla fall) , och de kommer därför inte att köpa nån tröja eller vad det nu kan vara med hans namn på. Beckham har för Real knappast inneburit lika mycket som t.ex. Ronaldinho gjort i Barca, men han har dragit in en jäkla massa pengar genom en massa prylar med sin vackra frisyr och sitt kändisskap.
Håller dock med om att Luque, Torres och Mexes vore alldeles yppeliga värvningar till nästa säsong, om nu pengarna räcker. Samtidigt tycker jag inte man får glömma bort de egna, unga spelare som finns att tillgå. Det finns inget som är så imponernade som lag med storstjärnor från de egna leden, och det finns inget som är lika lönsamt heller för den delen.
Det jag ser som kännetecknande för dagens Barca är att man har väldigt många bra spelare, men lite för få riktigt bra. Att värva Luque när vi har Garcia och Quaresma i truppen känns som att köpa nåt man redan har, så då krävs fler förändringar. Vad gäller Reiziger tycker jag han har spelat riktigt bra sedan nyår, om man bortser från nån försvarsmiss mot Depo. GVB är väl kanske den sämsta spelaren i elvan idag, och det vore väl en chock för de flesta om han kvarblir i truppen till nästa säsong.

Sänds matchen på nån pub i sthlm ikväll? Nån som vet?
Barcelona carlos_18
2004-03-03 21:45
jaaaaa.... 1-0
Barcelona marcus_keta
2004-04-18 22:31
var de nt så att Barcelona inte hade valt president än.. och någon av kandidaterna hade skrivit förkontrakt med just Makaay... då Laporta vann var de klart att Makaay gick till Bayer Munchen.. jag håller med dej... han är en världspelare.. men man ska aldrig gråta över spild mjölk.. vi tittar framåt..
Barcelona marcus_keta
2004-04-18 22:15
puyol skadad... vill byta
Barcelona carlos_18
2004-03-03 21:32
Barca Barca: tack som fan!!!!!!!
Barcelona Der Afro
2004-03-03 20:49
Barca_BEST: Du kan inte se matchen on-line, däremot om du kan få in kanalen på TV:n (typ nere i Skåne).
Barcelona Barca Barca
2004-03-03 21:29
Här kan man se matchen.

http://www.soccerstreams.com/link_view.asp?file=GDTV.ram

Om inte den funkar så prova vid Halvtid
Visca EL Barca
Barcelona Der Afro
2004-03-03 20:49
Barca_BEST: Du kan inte se matchen on-line, däremot om du kan få in kanalen på TV:n (typ nere i Skåne).
Barcelona Barca Barca
2004-03-03 21:29
Här kan man se matchen.

http://www.soccerstreams.com/link_view.asp?file=GDTV.ram

Om inte den funkar så prova vid Halvtid
Visca EL Barca
Barcelona ZonD
2004-03-03 21:12
Enligt sport.es live bevakting har bröndby en start-tolva :)


det kommer de behöva;)
Barcelona Ham$inHo11
2004-04-18 13:54
min favorit spelare är ronaldinho men en sak håller jag inte med PUYOL=Hjärta:
Rivaldo har kommit.
Dock en trevligare, mindre divig och bättre RIVALDO!

trevligare e han mindre divig kanske han oxå är men BÄTTRE?...jaa du om man tar en titt tillbaka sesongen 99 då kan man nog inte säga att ronaldinho e bättre nu kanske han e de men om man tittar tillbaka då rivlados bästa tid och ronandlinho nu...tycker jag att rivaldo va bättre....men ronaldinho BLIR säkert bättre....

annars vare bra..;)
Barcelona Super-Barca
2004-04-18 21:02
Rijkard skulle väll vila Davids i kväll så han inte blir avtängd i matchen mot madrid lr har jag fel?
Barcelona Gustaf
2004-04-18 14:49
Valdés//

Jag tycker det är ganska stor skillnad på Trez och Riquelme. Trezeguet har presterat i en av världens bästa liga medan Riquelme var ett ganska osäkert kort.

Gaspart-köpen vill nog alla få ett slut på men jag kan inte förstå hur du kan jämför Trezeguet med Alfonso, Overmars, Gerard och alla andra superklipp som vår förre president gjorde. Du får det att låta som om Adriano, Torres och RvN vore flera klasser bättre än Trez. Enligt mig är han en världsanfallare. Det finns få spelare som är bättre än honom på att stå rätt i straffområdet och sätta de chanser han får. Det som i så fall gör mig tveksam till Trez är främst hans skadeproblem och som sagt, utanför straffområdet är han iskall me sa bara vad Tompa skrev. Det är inget krav!

Jag är säker på att Trezeguet är tillräckligt bra för att skjuta oss till ligaguld nästa är om alla övriga lagdelar fungerar.
Barcelona Izquierda
2004-03-06 11:16
Ni som nu gör en massa laguppställningar med 5-6 nyförvärv bör tänka på två saker.
1. Det finns inte pengar att köpa 5-6 stjärnor, så är det bara. Barca har stora skulder och måste hushålla lite med pengarna, och såååå mycket kommer inte försäljningarna av de gamla holländarna att inbringa.

2. Vill vi verkligen ha 6 nya starters till nästa säsong även om vi hade haft pengarna?
NEJ, säger jag. Titta på hur det såg ut i början av den här säsongen. Man kan iofs skylla på att vi hade ny tränare och nytt spelsystem, men jag tror att det dåliga spelet och de dåliga resultaten också till stor del berodde på att det var ett nytt lag som skulle spelas ihop. Sorin, Riquelme, Mendieta och Andersson skulle ersättas, och Ronaldinho, Quaresma, Luis García, van Bronckhorst och Márquez skulle spelas in i laget. Med så stora förändringar på spelarfronten tar det tid att få det att fungera.
Därför tycker jag som Tompa: Man bestämmer sig för vilka positioner som är i störst behov av förstärkning (vänsterback, mittback och center just nu, som jag ser det) och sedan värvar man tre säkra kort som går rakt in i startelvan. På så sätt kan vi behålla merparten av dagens lag (vi tappar väl van Bronckhorst, Kluivert, Reiziger, och så byter vi kanske bort Gabri eller Motta). Skriver vi sedan ett ettårskontrakt med Davids, så står vi väl rustade inför nästa säsong. Då kan ett redan inkört lag starta säsongen starkt, i stället för att få en tung "inkörsperiod".
Spanien Aimar#21
2004-04-18 17:12
Om barca hade tänkt ordentligt skulle dom ha köpt 1 spelare den här säsongen och det är Roy Makaay från deportivo..fast Bayern Munchen köpte han!! asså jag kan lova att han skulle ha gjorde succe i barca...han gör redan succe nu i Bayern Munchen med sina 23 liga mål och han är 2:a i skytteligan!!...och han är bättre än trezeguet!!
Real Madrid Zidane_5
2004-11-02 23:21
måste säga att ni spelade bra lite missnöjd me deco och måste även trots att ni prisa honom väldigt mycke säga att etoo inte riktit va den bäste ikväll ja mena han håller ibland i bollen för mycke tar ett steg för mycke gör en dribbling för mycke men målet va fint!
Ronaldinho kanske trots allt e sig själv nu men man såg en fint den han försökte mot cafu att han inte riktit va säker på den den satt mycke säkrare innan men han kommer säkert igång snart! vi ses den 21a! hala madrid
Spanien Prutt
2004-11-03 09:26
så tillbakatryckta som Milan var igår har de nog aldrig vait förut.
De paniktjongade bort bollar i både längd och sidled, totalt utspelade!
Annons: