/spanien/barcelona/forum/26285.aspx/spanien/barcelona/forum/26285.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bopi
10/1/2005 20:54
Leo Messi : Iniesta ha vart bäst på plan!!! men Deco inte nu igen!! fyy fan! har inget mittfält förutom Iniesta!!
Barcelona La_Rambla
10/1/2005 20:54
Vbg:arn//
Men ursäkta, men vem har sagt att Dos Santos är den nye Messi? Om du har följt med lite så jämförs han med Ronaldhino i spelstil. Allvarligt, är du bara ute efter att provocera här inne? :P

Usch vilken skithalvlek. Priset man får betala för rotering? Nog saknas Xavis spelpuppbyggnad men nog ska spelarna kunna prestera bättre än så här. Sen är domaren ett stort skämt, visst ska man blåsa vid rena överfall. Men fotboll är en fysisk sport, antas vara det iaf, då ska det väl för tusan tillåtas lite närkampsspel. Nu blåser han sönder matchen vid minsta lilla beröring så fort någon spelare slänger sig.
Barcelona Blaugrana_1899
10/1/2005 20:54
Nu måste vi börja komma igång ordentligt med vårt spel för första halvlek va riktigt dålig spelmässigt, vi ska dominera och lira boll som vi brukar göra på hemmaplan, och kan Marquez vakna och komma in i matchen eller? just nu är han helt ute och cyklar och inte hittat ett rätt deffensivt, sen som så många andra vill jag se Messi kommer in och röra om i gryten, få upp spelet så kommer chanserna och då kommer målen!

Força!
Barcelona tarrak
10/1/2005 20:54
Ja, det här var ju inte så roligt! Vet inte riktigt vad man ska göra åt det här, men jag hoppas att van Bommel kommer in snarast istället för Iniesta eller Marquez. Ge det en kvart till och släng in Messi så kanske det här kan gå.
Barcelona Barça-fan
10/1/2005 20:54
Katastrofal första halvlek.
Barcas sämsta i år.
Byten!

PS. Xavi Hernandez saknas?(!) DS.
Barcelona Vbg:arn
10/1/2005 20:53
In med Henrik Larsson, behövs någon som springer och spelar klokt där framme.
Barcelona Leo Messi
10/1/2005 20:53
asså för i helvete, ut med giuly och iniesta
Barcelona Beautiful_ Barça
10/1/2005 20:51
Dåligt spel. In med Messi så ska ni se.
Rep.
10/1/2005 20:43
Ottar, japp. Dessa kommentatorer är de sämsta de har. Jag vet inte vem den där bisittaren är men han är under isen. Jag lyssnar hellre på musik till matchen än att lyssna på dem.
Athletic Ottar
10/1/2005 20:25
Vilken monumental plåga att behöva lyssna på idioterna på tv4! Robert Perlskog är nästan lika dålig som Mats Nyström, vilket inte vill säga lite.
Barcelona Puyol
10/1/2005 20:18
kan nån berätta nåt om startuppställningen
Barcelona Vbg:arn
10/1/2005 20:13
Ronaldinho säger jag bara, han är redan nu en legend.

Kul förresten att utse Dos Santos till den nye Messi. Ska Messi inte hinna få göra sig ett namn själv först innan han ska få en efterträdare utsedd? =P
Barcelona La_Rambla
10/1/2005 20:06
Vbg:arn//
Bara för att det inte ska bli några missförstånd. Jag respekterar dina åsikter fullt ut, bara så du vet. Du får skriva här hur mycket du vill, men du ska inte bli förvånad heller om du får mothugg.

Nog nu. Match!
Barcelona Vbg:arn
10/1/2005 20:03
Men ni måste trots det respektera andras åsikter. Jag förstår om nu älskar Barcelona, men det förblindar er en aning när det gäller andra lag, spelare och ligor.

Har skrivit liknande saker i Juventus forum som jag skrivit här, utan att de har flippat ut hälften så mycket som ni gör. Och då har jag ändå hackat på deras Gud, Del Piero.

Så snälla, tagga ner lite och sätt er inte på några högre hästar där ni anser er veta bättre än alla andra. Det finns två eller flera sätt att se allting, det finns inget annat än subjektiva åsikter som säger vilken av dessa som är rätt.

Tack för det här och hoppas jag kan skriva inläg utan att bli utsedd till dumhuvud ifortsättningen.
Barcelona Puyol_21
10/1/2005 20:02
kul att läsa Vbg:arn! skönt! titta på matchen och njut nu istället!
Barcelona Vbg:arn
10/1/2005 19:59
Jag ska väl visa mig vara störst man här då och släppa på min värdighet och säga att Ni givetvis har helt rätt i allt ni skriver. NU lägger vi ner det här.
Barcelona La_Rambla
10/1/2005 19:58
Vbg:arn//
Du skriver att du försöker se fotbollsvärlden objektiv. Tycker det är precis tvärt om. Du med dina inlägg försöker lära oss hur Barcelona tänker och resonerar. Varför Ronaldhino valde Barça före Man U, varför Barcelona troligtvis kommer att sälja Messi så fort de får ett fett bud på honom.

Du har även tidigare berättat om ditt ogillande av Eto'o. Verkar ta mig tusan som om du vill bli av med halva spelartruppen, att de ska ersättas med några favoritspelare du har hittat ute i Europa när du suttit och specialstuderat andra ligor. Känns mera rätt att du sätter ihop ett eget favoritlag i Fotboll Manager så får du som du vill. Det funkar inte så i det verkliga livet.

Nu ska jag titta på match med laget jag älskar högt över alla andra. Hoppas Eto'o gör hattrick, bara för att det kanske retar dig då. :)

Visca el Barça!
Barcelona R10
10/1/2005 19:57
Nån som har start uppställningen ?!
Barcelona BatiGoal
10/1/2005 19:57
Okej om jag får byta samtals ämne för en sek? Barca bröder jag har ett mega problem med tv skärpan =/


Om cirka 10 min är det avspark =)
Tänkte bara fråga om det fanns nåra tv nissar härinne, har en splittrans ny tv men som inte ger bra bild =(

Ibland är bilden perfekt och ibland ger den rent av dålig skärpa ,just nu är bilden inte bra kunde ju inte komma vid ett sämre tillfälle då matchen snart är igång så min fråga är vad kan detta bero på?

Det enda jag kom att tänka på är att antenn sladdarna är rätt gamla de köptes väl in runt 1993 om jag inte misstagit mig =)

OJ nu blev inlägget lite väl lång men ja hoppas att ingen blev irreterande över posten =)

Tacksam för svar
Barcelona Puyol_21
10/1/2005 19:53
Jag förstår att Vbg:arn kanske inte kommer med de smartaste inläggen här men även de (ursäkta Vbg:arn) "okunniga" får väl säga sitt eller? jag vet att man ska kunna ta emot kritik men detta är inte kritik, detta är faktiskt mobbning.. jag förstår inte hur Gabriel och Kharles (har inget emot er annars) inte får nån form av varning eller ja, varför inte bli avstängda ett tag. Bara för att ni är smartast när det gäller Barça så bör ni inte få special behandling.
Jag tycker ni ska sluta tjafsa för ni skämmer ut er och detta forum. ta varandras msn eller mobilnummer och tjafsa där. det är ingen trevlig läsning det ni skriver. (bara det som handlar om fotboll, inte påhoppen) hoppas det blir ändring! det är ju fan i mig FEST ikväll!! Barça spelar ju för fan!! kom igen nu Culés!! Amo a mi equipo! El Barça!!!!
Barcelona Kharles
10/1/2005 19:48
Vbg:arn

Tror nog mer att Eto'os rådgivare ligger bakom valet av Barca snarare än Eto'o själv. Speciellt eftersom en spelare som tillhört Real Madrid sedan tonåren knappast kan känna någon större känsla eller samhörighet för Barcelona innan han spelat där ett tag.

Vi alla vet graden av kompetens när det gäller kunskap inte är någon stor prioritet hos signaturen "Vbg:arn", men det här tar väl ändå priset. Vad Samuel Eto'o Fils tycker om Real Madrid som klubb har väl inte undgått någon, förutom då den här Varbergaren. Tragiskt. Jag bad ju dig dubbelkolla din info innan du postar här.
Barcelona Puyol
10/1/2005 19:43
grabbar, är det nån som känner till nån länk till matchen.......skulle vara jättetacksam
Barcelona Gabriel
10/1/2005 19:43
Camparn på nou

Jaha var det så han menade. Tack för ditt svar broh.
Barcelona Gabriel
10/1/2005 19:41
Haha ops det blev visst rätt långt ändå :P
Barcelona Gabriel
10/1/2005 19:40
Vbg:arn

Åh alltså jag hinner inte svara dig på allt detta men jag ska försöka göra det kort,

1. Jag hatar realmadrid som klubb från hela mitt hjärta, det vet alla som känner mig om. jag har dock inte tid till att förstå vad du vill få utav denna frågan.

2.Jag vet va du menar om tempot i England, men detr säger inget om att Etoo inte skulle klara av det. Motbevisa mig där och det kan du bara göra genom att etoo går till premiere league och ser resultatet av hur det går för honom. Och eftersom han inte kommer göra det, iaf än så är det bara omöjligt för dig att övertyga mig om detta.

3.Äh jag förstår inte hur du har lagt upp denna meningen. Det jag menar är att genom att stressa motståndarna på deras egen planhalva när dom har boll kan göra att dom tappar bollen sen kan vi genom att skapa ett anfall utnyttja detta mycket bra. Det var en viktig sak till vårat ligaguld. OCh etoo är mästare på att pressa motståndarna så dom gör felpassningar.

4. Kharles har nog också anledning till sitt behaviour, tom jag börjar flippa på dig och alla andra verkar vara överens om att du inte behövs här. Prove us wrong eller gå !

5. Det vi menar är att Ronaldinho kunde gått till Man U men valde Barcelona trots att han fick mindre i lön, nothing else.

Nu ska jag äta sen ska jag kolla på matchen, Peace så länge, if u like ..jag återvänder efter våran seger :D

Visca el Barca !!!
Barcelona Camparn på nou
10/1/2005 19:38
Vbg:arn

"Gabriel: Tja, för att svara på din sista fråga kan jag ställa en motfråga; Hur starka känslor har du för rivalklubben Real? Dom känslorna är inte enkelriktade utan finns från både håll."

Du menar Etó i ditt inlägg.
Du vet inte mycket om Samuel Etó och hans realtion till Real Mierda.
Etó blev väldigt dåligt behandlad av Real Madrid (sagt från han själv) han fick aldrig chansen där utan det var när han kom till Mallorca under Aragones som han gjorde succé.
Sen så ville han mycket hellre komma till Barcelona än Real Madrid när han lämnade Mallorca. Sen vet jag inte om Etó hade några sympatier för Barcelona innan flytten men det är ointressant
Barcelona Beautiful_ Barça
10/1/2005 19:36
Ingen vet men jag gissar på följande:

----------Valdés---------
Belletti-Puyol-Marquez-Gio
----------Edmilson--------
----Bommel------Deco-----
Giuly---Etó'o----Ronaldinho
Barcelona MrMee
10/1/2005 19:33
Är det nån som vet startelevan för barca???
Spanien flyglarm
10/1/2005 19:33
Ämne: Ämne: Börjar ....
Det är alltså troligt att Van Bommel och Iniesta börjar på mitten idag? Någon som tror annorlunda?
Barcelona Vbg:arn
10/1/2005 19:31
Kalla min inlägg löjliga om ni vill, men ni får faktiskt försöka acceptera att det finns såna som försöker se fotbollsvärlden objektivt och det får ni tåla.
Annons: