/spanien/barcelona/forum/26273.aspx/spanien/barcelona/forum/26273.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
10/3/2005 16:59
King_raul

Snälla vad vill du ? Du verkar ju bara vara här för att irretera dig på "La_Rambla" vilket är så otroligt meningslöst. Så länge du inte bidrar med något vettigt här inne, så snälla gör oss alla en stor tjänst och stick härifrån. Din fula vita tröja smutsar ner forumet ;)
Barcelona Kharles
10/3/2005 16:58
En sak som talar för Henrik är att han har ett väldigt bra samarbete med Samuel.
Barcelona Gabriel
10/3/2005 16:54
Kharles

Kanske inte men vem har sagt att jag bryr mig ;)

Jopa

Ursäkta mig, men va snackar du om ?

Läs igenom ordentligen vad jag skriver istället innan du kallar mig för okunnig. Då kanske du lägger märke till att jag aldrig påstått att Eto'o tar ett stort defensivt ansvar. Vad jag däremot sa var att han stressar motståndarnas backlinje och mittfältare vilket ofta ger oss stora fördelar och målchanser. Snälla läs allt hedanefter 2-3 gånger eller jag bryr mig inte, läs det tillräckligt många gånger för att du vet att du kopplat det andra skriver på ett korrekt sätt så du inte anklagar någon.

Henrik Larsson platsar inte i startelvan så länge som Eto'o gör mål and thats it. Henke borde få mer speltid än vad han fått som jag tidigare nämnde pga av sin profisionella attityd men han ska för f*n inte bänka Eto'o ! Dessutom ska Messi spela istället för Guily.
Barcelona henke-best
10/3/2005 16:32
----------Valdés---------
Belletti-Puyol-Marquez-Gio
----------Xavi-------- självklart..
----Bommel------Deco-----
Henke/Messi---Etó'o----Ronaldinho
OBS!!!!!!!!!!!
jag hade Edmilson istället för Xavi..


eller vad tycker ni??
Barcelona Cneemästaren
10/3/2005 16:30
Ämne: Tror vi har ännu ett....
Seriöst, taskigt att säga att någon "Inte är en äkta culé" därför att han har en annan uppfattning om en spelare. Låt honom tycka vad han vill om Eto'o - Han delar nog inte samma uppfattning som dem flesta, och definitivt inte samma uppfattning som Mister för då hade vi nog sett av Henke mer istället för Eto'o.

Undertecknad är förövrigt ett stort Henke fan, detta till trots så kan jag glatt erkänna att han absolut inte är något start 11'a material för Barcelona. Men jag tycker att man ska använda honom nu då hans formkurva är på topp, för då är han en värdefull spelare.
Barcelona tarrak
10/3/2005 16:29
Jopa/Ok, hur hade du tänkt formera laget då? Jag tycker att det är uteslutet att sätta någon av de på kanten (speciellt Henke) eftersom ingen av de kommer till sin rätt där. Eller du kanske vill byta spelsystem?
Real Madrid King_raul
10/3/2005 16:24
La_rambla,
Och flugan satt även på Casillas ribbkryss igår och zzzzzov...
Barcelona Barça-fan
10/3/2005 16:19
-----------valdes-----------
belletti-puyol-marques-sylvinho
--deco--van bommel--xavi---
messi---eto'o---ronaldinho
Barcelona Jopa
10/3/2005 16:18
Arrak-boll,det är ingen som sagt att Etoo inte är värd något! Jag vill se Etoo och Henke samtidigt på banan oftare!Det hade varit bra för laget är jag övertygad om!Då hade Etoo gjort fler mål och laget varit ännu farligare!
Barcelona tarrak
10/3/2005 16:04
Herregud! Vad är det här? Henke kommer in och gör ett bra inhopp och helt plötsligt är han kungen i Barca och alla mål som Eto'o öser in inte värda ett skit? Och att Eto'o inte kämpar i defensiven är rent skitsnack, han jobbar minst lika hårt som Henke, skillnaden är att Eto'o är en bättre målskytt.

Barcelona Xavilicious
10/3/2005 15:56
Startar inte henke istället för Guily nästa match konverterar jag till Madrista! Så fort vi slänger in Henke skapar vi chanser vi inte varit i närheten av före. Fan, i helgen "spelade han fram" till två mål! Först lägger han passning som ordnar straffen, sen passar han Eto'o som utnyttjar ett misstag i Zaragosas backlinje för att peta in kvitteringen.. Guily skapade inte ett skit..
Barcelona Kharles
10/3/2005 15:32
Ännu en Henke-fanatiker.

Gabriel, det är inte värt det.
Barcelona Jopa
10/3/2005 15:31
Kharles/Gabriel,
att påstå att Etoo är en anfallare som tar ett stort defensivt ansvar är som att påstå att påven är muslim! kom igen grabbar! Ni kan inte mena att Etoo lägger ner samma energi som Henke vad gäller löpandet under en match!Då min käre Gabriel måste jag kalla dig okunnig! Henke är världens mest arbetande forward! Finns ingen annan som springer så mycket! Vad jag menar är att det måste finnas plats för en sådan spelartyp som Henke! Fotboll är en idrott där man måste löpa!
Barcelona barcelona_10
10/3/2005 15:22
Valdés: "We must improve at set pieces"

Äntligen någon som förtsår att det är ett stort problem.
Juliano Haus Belletti
10/3/2005 14:27
Gabriel

Det mittfält du förespråkar är helt klockrent. De spelarena har jag alltid velat ha i mitten. De kompletterar varanndra perfekt och självklart Marquez som mittback. Det är då vi vinner ligan =D
Barcelona Patrick_Kluivert
10/3/2005 14:19
äntligen kan jag skriva på svenskafans igen... fan missa helgens match 2-2 mot zaragoza fan sånna matcher måste vi vinna för att kunna ta hem la liga... real rykte nu förbi oss. fan va gött att ronaldinho vaknat till iallfall :) KOM IGEN BARCA DAGS ATT STIGA FRAM PÅ RIKTIGT!!!

Visca el barca
Barcelona Vbg:arn
10/3/2005 13:47
kharles och camparn på nou: Nu skrev jag ju det eftersom det ryktades om att Barcelona skulle köpa Abbiati. Då menade jag bara att om man ändå ska värva en målvakt så värva någon som är ung och riktigt bra.

Landreau har varit franska ligans bäste målvakt i flera år men trots det aldrig fått chansen i landslaget. Isaksson vet alla som är svenskar vad han kan och Stekelenburg är holländsk landslagman.

Bättre att värva en sån spelare än Abbiati iaf.
Barcelona La_Rambla
10/3/2005 13:20
Aubri//
Håller med dig i din kritik. Jag ska personligen bättra mig. :)

Vad är det jag ser? Fortfarande kritik mot Eto'o. Ok, han har haft massor med målchanser och missat en hel del, både otur och slarv. Men vadå, han ligger i topp av skytteligan för det. Vänta bara när han kommer igång riktigt. När Ronaldhino och alla andras framspelningar stämmer bättre. Sen att han stressar sönder ett försvar nästan på egen hand, tar ett stort defensivt ansvar och peppar andra spelare. Det tycks belackarna ha missat helt.


King_Raul//
Zzzzzz...du är bara en fluga på väggarna här.
Mao helt ointressant.
Barcelona Kharles
10/3/2005 13:07
Man kan också räkna upp alla gångerna Eto'o är nere och hjälper till som högerback. TotalVoetbal? Hehe.
Barcelona Gabriel
10/3/2005 12:54
Kharles

Precis och att kalla Etoo för en egoist är så otroligt okunnigt. Har nämnt det flera gånger. Kolla på hur etoo stressar motståndarlagets backlinje. Jag menar han vilar ju inte ens emellanåt utan han springer fram och tillbaka enbart för att det ska bli en felpass till våran fördel. Tror inte det finns en enda anfallare i världen som "dödar" sig själv så mycket som Etoo gör i dessa tillfällen. Sätt på en gammal Barçamatch med Kluivert i spetsen, och jämför det med Etoo bara för att få ett litet exempel. Jaja Kluivert var en pengadiva som inte orkade springa, men even though. Lägg också märkte till hur han springer ner på egen planhalva och stressar deras mittfällt.

Böööh, why even try :S Jag har nämnt detta innan. Blir less alltså
Barcelona Kharles
10/3/2005 12:50
Tror vi har ännu ett henke-fan i signaturen Jopa. Hade han varit äkta culé så hade han respekterat lagspelaren Eto'o för det löparbete som han lägger ner varje match. Hårdast arbetande anfallaren i världen? Top tre, minst.
Barcelona Gabriel
10/3/2005 12:44
henke-best

Vadå, glömde du Xavi eller ? Snäla undvik startelvor i framtiden.

Barcelona kommer inte att lägga pengar på att köpa en ny målvakt det har man gått ut och sagt vid ett flertal tillfällen. Man tror helt riktigt på Valdes, han kommer om några år ta ordinarie platsen i landslaget från Casillas (wow jag kommer få ta mycket skit för detta nu, like I care). Dessutom har vi Jorquera som andramålvakt vilket är en riktigt, riktigt bra andramålvakt.

Tror för övrigt att hela laget kommer att vakna till rejält redan från nästa helg. Hoppas att Rijkaard sätter in Messi och Van Bommel från start. Som jag tidigare nämnt så har jag sagt att jag tror på ett mittfält bestående utav Van Bommel-Xavi-Deco, och det gör jag fortfarande. Hoppas Rijkaard kör detta och drar ner Marquez bredvid Puyol. Sedan vill jag också se Sylvinho från start i nästa match.

Jopa

Roligt allt detta med att Eto'o helt plötsligt blivit länkad som en egoistisk spelare. Bullshit säger jag ! Innan det blev klart att vi vann ligan förra säsongen så fanns det inte ens i tankarna på någon av oss här inne. Det var först efter det att vi vann ligan som Eto'o började spela för sig själv, men är det så konstigt att han gör det ? Såklart han gör han ville bli bästa målskytt i Europa. Vilken annan riktig anfallare som hällst i världen hade tänkt som Eto'o i den tidpunkten. Scheva, Henry, Adriano, Ronaldo u name it. Jag vet inte om du klassar dom som egoistiska spelare också. Men om du gör det så ska du veta att ingen av dom gör mål eller springer för sig själv, utan det gör dom liksom Eto'o för laget.

Henke är en otroligt smart spelare och det är han som har visat bäst form på sistonde. Det säger allt enligt mig, det är lita oroväckande att kunna medge att när vi har spelare som Ronaldinho, Deco, Etoo yeah osv så är det Henrik Larsson utav alla dessa som för tillfället är bäst. Det är ett tydligt bevis på att vi inte fungerar för tillfället. Vi har inte fått se så mycket tid av honom men av allt det som man har sett av honom så är det bättre än alla de minuter som våra stjärnor fått. Henke förtjänar mer speltid pga sin profisionella attityd som han alltid haft, men han kommer inte få starta. Trots att laget gått dåligt i ligan och trots att Etoo har missat många målchanser så leder han skytteligan, glöm inte det !
Barcelona Camparn på nou
10/3/2005 12:36
Vbg:arn

haha vilket skämt att Landreau,Isaksson och Stekelenbyrg? är bättre än Valdés en av världens bästa målvakter. Att han har haft en liten formsvacka nu i början av säsongen betyder inte att vi ska köpa en ny målvakt Valdés är och kommer alltid förbli den perfekta målvakten för FC Barcelona.

henke-best
Jag skulle också vilja se Puyol-Marquez i mittlåset de är våra två bästa mittbackar vill också se att Rijkaard börjar spela in Motta i pivote rollen, Edmilson tycker jag är ett missköp som inte ska ta upp plats för en av våra största talanger.
Barcelona Killa
10/3/2005 12:35
Jorquera borde istället få chansen om dem nu inte litar på Valdes. Tycker att han ser stabil ut!
Barcelona Kharles
10/3/2005 12:31
Xavi är för viktig för att lämnas ute.

Ingen av Landreu, Stekelnburg eller Isaksson hade platsat i Barcelona.
Barcelona henke-best
10/3/2005 12:24
----------Valdés---------
Belletti-Puyol-Marquez-Gio
----------Edmilson--------
----Bommel------Deco-----
Henke/Messi---Etó'o----Ronaldinho


eller vad tycker ni??
Barcelona henke-best
10/3/2005 12:21
Ämne: Henke måste spela fr....
Jopa: jag håller med dej faktisk..
Henke kommer förmodligen starta nästa macth eller så hoppar han in i börja av andra halvleken...Forzaaa Henke..
Barcelona Vbg:arn
10/3/2005 12:21
Nej nej nej, ska man värva en målvakt får man ju värva en som är bättre än den man redan har. Värva Landreau eller Isaksson eller Stekelenburg istället.
Barcelona Killa
10/3/2005 12:16
Enligt Goal.com så vill Barcelona och Valencia lägga ett bud på Abbiati från Juventus(Lånad av AC. Milan)!
Barcelona Vbg:arn
10/3/2005 12:09
Kollade man på U17-finalen så såg man inga självklara blivande stjärnor där inte. Hade högre förväntningar på Brasilien, men lyckades inte hitta någon som stod ut över mängden på samma sätt som Ronaldo och Ronaldinho en gång gjorde.

I Mexico däremot fanns det fler intressanta spelare.
Annons: