/spanien/barcelona/forum/26268.aspx/spanien/barcelona/forum/26268.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Juliano Haus Belletti
10/3/2005 14:27
Gabriel

Det mittfält du förespråkar är helt klockrent. De spelarena har jag alltid velat ha i mitten. De kompletterar varanndra perfekt och självklart Marquez som mittback. Det är då vi vinner ligan =D
Barcelona Patrick_Kluivert
10/3/2005 14:19
äntligen kan jag skriva på svenskafans igen... fan missa helgens match 2-2 mot zaragoza fan sånna matcher måste vi vinna för att kunna ta hem la liga... real rykte nu förbi oss. fan va gött att ronaldinho vaknat till iallfall :) KOM IGEN BARCA DAGS ATT STIGA FRAM PÅ RIKTIGT!!!

Visca el barca
Barcelona Vbg:arn
10/3/2005 13:47
kharles och camparn på nou: Nu skrev jag ju det eftersom det ryktades om att Barcelona skulle köpa Abbiati. Då menade jag bara att om man ändå ska värva en målvakt så värva någon som är ung och riktigt bra.

Landreau har varit franska ligans bäste målvakt i flera år men trots det aldrig fått chansen i landslaget. Isaksson vet alla som är svenskar vad han kan och Stekelenburg är holländsk landslagman.

Bättre att värva en sån spelare än Abbiati iaf.
Barcelona La_Rambla
10/3/2005 13:20
Aubri//
Håller med dig i din kritik. Jag ska personligen bättra mig. :)

Vad är det jag ser? Fortfarande kritik mot Eto'o. Ok, han har haft massor med målchanser och missat en hel del, både otur och slarv. Men vadå, han ligger i topp av skytteligan för det. Vänta bara när han kommer igång riktigt. När Ronaldhino och alla andras framspelningar stämmer bättre. Sen att han stressar sönder ett försvar nästan på egen hand, tar ett stort defensivt ansvar och peppar andra spelare. Det tycks belackarna ha missat helt.


King_Raul//
Zzzzzz...du är bara en fluga på väggarna här.
Mao helt ointressant.
Barcelona Kharles
10/3/2005 13:07
Man kan också räkna upp alla gångerna Eto'o är nere och hjälper till som högerback. TotalVoetbal? Hehe.
Barcelona Gabriel
10/3/2005 12:54
Kharles

Precis och att kalla Etoo för en egoist är så otroligt okunnigt. Har nämnt det flera gånger. Kolla på hur etoo stressar motståndarlagets backlinje. Jag menar han vilar ju inte ens emellanåt utan han springer fram och tillbaka enbart för att det ska bli en felpass till våran fördel. Tror inte det finns en enda anfallare i världen som "dödar" sig själv så mycket som Etoo gör i dessa tillfällen. Sätt på en gammal Barçamatch med Kluivert i spetsen, och jämför det med Etoo bara för att få ett litet exempel. Jaja Kluivert var en pengadiva som inte orkade springa, men even though. Lägg också märkte till hur han springer ner på egen planhalva och stressar deras mittfällt.

Böööh, why even try :S Jag har nämnt detta innan. Blir less alltså
Barcelona Kharles
10/3/2005 12:50
Tror vi har ännu ett henke-fan i signaturen Jopa. Hade han varit äkta culé så hade han respekterat lagspelaren Eto'o för det löparbete som han lägger ner varje match. Hårdast arbetande anfallaren i världen? Top tre, minst.
Barcelona Gabriel
10/3/2005 12:44
henke-best

Vadå, glömde du Xavi eller ? Snäla undvik startelvor i framtiden.

Barcelona kommer inte att lägga pengar på att köpa en ny målvakt det har man gått ut och sagt vid ett flertal tillfällen. Man tror helt riktigt på Valdes, han kommer om några år ta ordinarie platsen i landslaget från Casillas (wow jag kommer få ta mycket skit för detta nu, like I care). Dessutom har vi Jorquera som andramålvakt vilket är en riktigt, riktigt bra andramålvakt.

Tror för övrigt att hela laget kommer att vakna till rejält redan från nästa helg. Hoppas att Rijkaard sätter in Messi och Van Bommel från start. Som jag tidigare nämnt så har jag sagt att jag tror på ett mittfält bestående utav Van Bommel-Xavi-Deco, och det gör jag fortfarande. Hoppas Rijkaard kör detta och drar ner Marquez bredvid Puyol. Sedan vill jag också se Sylvinho från start i nästa match.

Jopa

Roligt allt detta med att Eto'o helt plötsligt blivit länkad som en egoistisk spelare. Bullshit säger jag ! Innan det blev klart att vi vann ligan förra säsongen så fanns det inte ens i tankarna på någon av oss här inne. Det var först efter det att vi vann ligan som Eto'o började spela för sig själv, men är det så konstigt att han gör det ? Såklart han gör han ville bli bästa målskytt i Europa. Vilken annan riktig anfallare som hällst i världen hade tänkt som Eto'o i den tidpunkten. Scheva, Henry, Adriano, Ronaldo u name it. Jag vet inte om du klassar dom som egoistiska spelare också. Men om du gör det så ska du veta att ingen av dom gör mål eller springer för sig själv, utan det gör dom liksom Eto'o för laget.

Henke är en otroligt smart spelare och det är han som har visat bäst form på sistonde. Det säger allt enligt mig, det är lita oroväckande att kunna medge att när vi har spelare som Ronaldinho, Deco, Etoo yeah osv så är det Henrik Larsson utav alla dessa som för tillfället är bäst. Det är ett tydligt bevis på att vi inte fungerar för tillfället. Vi har inte fått se så mycket tid av honom men av allt det som man har sett av honom så är det bättre än alla de minuter som våra stjärnor fått. Henke förtjänar mer speltid pga sin profisionella attityd som han alltid haft, men han kommer inte få starta. Trots att laget gått dåligt i ligan och trots att Etoo har missat många målchanser så leder han skytteligan, glöm inte det !
Barcelona Camparn på nou
10/3/2005 12:36
Vbg:arn

haha vilket skämt att Landreau,Isaksson och Stekelenbyrg? är bättre än Valdés en av världens bästa målvakter. Att han har haft en liten formsvacka nu i början av säsongen betyder inte att vi ska köpa en ny målvakt Valdés är och kommer alltid förbli den perfekta målvakten för FC Barcelona.

henke-best
Jag skulle också vilja se Puyol-Marquez i mittlåset de är våra två bästa mittbackar vill också se att Rijkaard börjar spela in Motta i pivote rollen, Edmilson tycker jag är ett missköp som inte ska ta upp plats för en av våra största talanger.
Barcelona Killa
10/3/2005 12:35
Jorquera borde istället få chansen om dem nu inte litar på Valdes. Tycker att han ser stabil ut!
Barcelona Kharles
10/3/2005 12:31
Xavi är för viktig för att lämnas ute.

Ingen av Landreu, Stekelnburg eller Isaksson hade platsat i Barcelona.
Barcelona henke-best
10/3/2005 12:24
----------Valdés---------
Belletti-Puyol-Marquez-Gio
----------Edmilson--------
----Bommel------Deco-----
Henke/Messi---Etó'o----Ronaldinho


eller vad tycker ni??
Barcelona henke-best
10/3/2005 12:21
Ämne: Henke måste spela fr....
Jopa: jag håller med dej faktisk..
Henke kommer förmodligen starta nästa macth eller så hoppar han in i börja av andra halvleken...Forzaaa Henke..
Barcelona Vbg:arn
10/3/2005 12:21
Nej nej nej, ska man värva en målvakt får man ju värva en som är bättre än den man redan har. Värva Landreau eller Isaksson eller Stekelenburg istället.
Barcelona Killa
10/3/2005 12:16
Enligt Goal.com så vill Barcelona och Valencia lägga ett bud på Abbiati från Juventus(Lånad av AC. Milan)!
Barcelona Vbg:arn
10/3/2005 12:09
Kollade man på U17-finalen så såg man inga självklara blivande stjärnor där inte. Hade högre förväntningar på Brasilien, men lyckades inte hitta någon som stod ut över mängden på samma sätt som Ronaldo och Ronaldinho en gång gjorde.

I Mexico däremot fanns det fler intressanta spelare.
Barcelona Camparn på nou
10/3/2005 11:53
Är taggad på att se det här laget från start nästa match

------Valdés-------
Belletti--Puyol--Oleguer--Sylvinho
Xavi----Marquez----Van Bommel
Messi---Etó---Ronaldinho

Och om Ronaldinho är dålig eller blir trött in med Esquerro som har visat att han är riktigt bra när han har fått komma in
Barcelona Jopa
10/3/2005 11:31
Henke och Van Bommel måste in! Med VB så får vi även en centralmittfältare som tar löpningar i djupet! Vi måste ha spelar som gör det obekväma jobbet!Dvs tar löpningar för andra! Vi får ett alldeles för stereotypt anfalls-spel utan dessa båda spelartyper! Dessutom är VB och för att inte nämna Henke mycket bra huvudspelare!
Barcelona soodan
10/3/2005 10:44
Ämne: Henke från start och....
ha tålamod med valdes, han är en världsmålvakt och blev bland annat utsedd till spanska ligans bästa målvakt förra året.
Messi till höger istället för guily och bommel som privote.
Henke får börja på bänken, men bör få chansen i mitten på andra halvlek.
Real Madrid Mago_10
10/3/2005 09:27
Ämne: Är det någon mer än ....vilket lag o hur gammal är den där kelzo o har du nån bild lr nåt
Real Madrid King_raul
10/3/2005 09:14
La_rambla,

aaaah, cause and effect, du kan inte låta bli att bli berörd av mina inlägg, och din "korrekta" framtoning är helt klockren att läsa, ha ha.
Nej nej, inget krig, vi har inte sådan bitter ton.
Förresten varför måste alla inlägg ha så "hög" nivå, du når ju inte över första trappsteget själv med dina "barbie" inlägg. Hört ordspråket "inte kasta sten i glashus" ?
Barcelona Paninho
10/3/2005 09:12
Henke från start och en ny målvakt - Valdes är pinsam!
Barcelona Jopa
10/3/2005 09:11
Henke måste spela från start!Han löper själv mer i djupet på en match än vad Dinho och Etoo gör på en säsong! Tänk på hur matchbilden ofta ser ut!Dinho går ner och hämtar på sin kant och Etoo går ner centralt och hämtar! Kvar återstår Giuly som bara springer rakt fram på sin högerkant!In med Henke från start så kommer vi få se ett mycket rörligare anfall! Han kommer skapa yta för sig själv och framför allt för andra!Till skillnad från Etoo så är han en lagspelare och inte egoist!
Med det menar jag att Etoo inte tar många löpningar för att någon annan skall få plats!
In med Henke och ge han 2-3 matcher så kommer ni få se på anfall av klass!
Barcelona Cneemästaren
10/3/2005 02:18
Ja, jag kollar också på U17 finalen. Och ni har rätt, både dem är farligt lika Dinho - jag antar att dem har honom som förebild, vilket inte vore helt konstigt. ;-)
Och Aubri jag håller med dig fullt ut ang. ditt tidigare inlägg, men glöm inte många här som också håller en bra nivå på diskussionerna.
[Edit] - Jag tror att diskussionerna förstörs mycket bland annat p.g.a att det kommer inte mycket folk från andra lag här som bara vill provocera, och lyckas med det. Dem levererar one-liners som folk retar upp sig på och börjar tjaffsa om. Men det är självklart inte bara deras fel, antagligen så har Barca fått ganska många nya fans, och därmed unga fans iochmed guldet. Detta kan nog också vara en bidragande orsak..
Barcelona Aubri
10/3/2005 01:30
Ju jag kollar på U17 finalen..

Celso (kelzo) i Brazilien äckligt lik ronnie när han va liten
Barcelona Gabriel
10/3/2005 01:14
Är det någon mer än mig som kollar på U17 Finalen mellan Mexico - Brazil ? Okej för att Dos Santos e lik Ronaldinho i spelstilen men Kelzo från Brazil är ju riktig kopia var gäller utseendet.

haha springer ju fan tom på samma sätt !
Barcelona Gabriel
10/3/2005 00:44
Aubri

Ja det skulle vara trevligt. Men amigo, det stavas "diskussion" eller har jag fel nu ?:P Oj det skulle verkligen vara pinsamt ..
Real Madrid R_9
10/3/2005 00:35
j
Barcelona Aubri
10/3/2005 00:31
Som Barca fan så gör det lite ont, att se hur lågt vår forum håller ibland.

De flesta forum, är ofta trevligare, livligare discution. Alla's inlägg svaras och kommenteras
Det är inte massa personliga påhopp, eller förslag på diverse start elvor som folk bara slänger sig ur, --

Skärning, mer sammanhållning och andra discutioner än laguttag skulle inte skada
Här på forumet skulle man
T ex .. snacka om svagheter och styrkor hos indivuella spelare, som de visar i den aktuella matchen
T ex .. Tydligare, bättre diskussion om match analys, inte bara skylla på en spelare
T ex .. Att man motiverar tydligare, varför
man "skriver" jag tycker ETO gjorde dåligt match
eller Balleti va kass.
T ex .. diskutera fram o tillbaka, kanske i forumet utsee en gemensam matchens lirare
inte hylla ronaldinho eller puyol jämt
Här krävs också att man har HÖG nivå i sina inlägg


aja, jag vet inte.. men en skärpning på detta
forum är det jag vill komma fram till..

Ps. Kan folk sluta lägga in "denna start elva tycker jag vi ska ha" utan att tänka motivera
eller ens vara realistiska om det?

Edit: Stavning " tack Gabriel" .. hahhahaa
Barcelona luis enrique
10/3/2005 00:28
barca:s 11:a manna trupp som MÅSTE spelas.
valdes belletti Puyol Marquez GIO
Deco Bommel XAVI
Eto messi Ronny

En son uppställning då sitter d Lätt 3 mål 1:a halvlek. 4 stabila backar som inte köper korv på läktren som oluguer. mittfället messi hjärnspelare som tänker åk inte som gylli springa bara det går ej lätt att ta hand om. Deco hård åk bra avslutare. XAVI e grymm bollfördelare världsklass. bommel bra i nickdueller åk kan vinna viktiga bollar i mitten tesammans te deco HÅda boys som inte ger sig lätt. anfallet kan bara säga passa er backar om ni hinner med. tyck åk säg te om min elva. MVH luis enrique
Annons: