/spanien/barcelona/forum/26235.aspx/spanien/barcelona/forum/26235.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona juanito
2004-05-04 12:47
Jag: Sure, vi kanske till och med har lika bra trupp som Real Madrid men även om vi skulle ligga snäppet under dom så tycker jag fortfarande att det finns tillräckligt bra spelamaterial för att Barça ska kunna utmana om titeln.
Spanien acfanatico
2005-03-09 23:39
Egentligen är jag Milan supporter gillar inte juve men hatar real lika mycket, men yesss vilken liga är bäst serie A eller la liga. Italien har två lag i kvarten troligen tre väntar på Inter.
Spanien en stor fett nolla.
Ojjjj vad glad jag blir undrar vad 4+ ska säga nu då världens bästa ligan med real och barca i spetsen.
FORZA MILAN
FORZA ITALIEN
SERIE A BÄSTA LIGAN
Barcelona Barca_91
2004-05-08 11:05
Camparn på Nou:
Men vi spelade bra tycker jag.
Vi kan inte åka till Bernabeu och spela bländande fotboll.Det kan inget lag göra.
Jag tycker laget spelade bra genom hela matchen förutom nån period i första halvlek.

Jag säger vänta 1-2 år så kommer Ronaldinho ha lekstuga med alla Real Madrid spelare.
Barcelona Andreas
2004-05-04 12:46
Enligt Aftonbladet så spelade Fernando Navarro hela matchen när Albacete slog Zaragoza med 3-1.
Barcelona Scorpius_Cx
2005-03-09 23:50
vet nån om ryktet att A.Cole från Arsenal, vänsterbacken skulle va klar inför nästa säsong??? efter Gios match så e han intressant
Barcelona Andreas
2004-05-04 12:46
Enligt Aftonbladet så spelade Fernando Navarro hela matchen när Albacete slog Zaragoza med 3-1.
Barcelona Klint
2005-03-09 23:33
Tompa:

Jag klarar inte av Real, det ända positiva med att de skulle vinna var att de skulle få en tuffare matchning. Men för övrigt så är det jävligt härligt att se Zlatan snurra runt med (de så kallade) stjärnorna från Madrid

Forza Barca!
Barcelona ZonD
2004-05-06 17:21
Pelayo: skulle "han har varit mindre imponerande i 2 av typ 30-35 matcher" vara ett bra argument? Det är i alla fall inte tillräckligt bra för att övertyga mig. För övrigt märks det att du är ett stort fan av Zidane och det är inget fel med det om det inte varit så att du kommer hit och kallar oss för enögda barca supporters när du själv hyllar zidanes två huvudmål. Precis som du sa angående att Xavi's mål krävde större teknisk prestation så kanske det snarare var den som slog hörnorna som ska hyllas istället för Zidane?
Barcelona PUYOL=Hjärta
2004-05-06 16:41
Pelayo

Om du säjer att lobben inte var en stor sak, så ska du väl inte nämna Zidanes två nickmål i finalen mot Brasilien.
De var inte direkt mål som krävde stor klass, utan mer tur och tillfällighet.

ps Spar gärna på alla halvmeterlånga ord.
Det är säkert bra men gör det tungläst för mig som inte orkar sätta mig in det du skriver, men det kanske är jag som är dum i huvet;=)
Barcelona PUYOL=Hjärta
2004-05-06 16:41
Pelayo

Om du säjer att lobben inte var en stor sak, så ska du väl inte nämna Zidanes två nickmål i finalen mot Brasilien.
De var inte direkt mål som krävde stor klass, utan mer tur och tillfällighet.

ps Spar gärna på alla halvmeterlånga ord.
Det är säkert bra men gör det tungläst för mig som inte orkar sätta mig in det du skriver, men det kanske är jag som är dum i huvet;=)
Barcelona ZonD
2004-05-06 16:42
Valdés skrev:

"men de argument som hittills lyfts fram är fortfarande löjliga; det finns de som önskar uppföra en staty av honom på Ramblan / alla tycker att han är bra / Du står för objektiva värden / han filmar / domarna är orättvisa / han inte bidrar i defensiven / Zidane är ur form / Figo är slut.... "

Otroliga argument :(
Pep Guardiola
2004-11-04 16:06
Den unge försvararen Jose Mora har fått klartecken att spela igen från Barcelonas läkare. Mora har besvärats av med muskel problem i benet. Detta är ju självklart goda nyheter för Barca som fortfarande saknar ytterbackarna Gabri och Sylvinho.
källa barcelona.com
Barcelona ZonD
2004-05-06 16:40
Pelayo:

"Att du antog att jag ville uppföra en staty över Ronaldinho tyder över en viss brist i förmåga att se längre än vad avsiktens innebörd "


Att du lyckades tyda Valdés så fel tyder över en viss brist i den intelektuella förmågan.

I övrigt kan du inte ens själv nämna några bra argument till varför Ronaldinho inte är världens bästa spelare. Han filmar?! so what det gör ju alla! angående lobben så är det sant att Xavi's mål krävde större teknik men det var inte det som var grejen. Det var det att Ronaldinho ens kommer på idén att försöka göra lobben i Él Clasico när det står 1-1. Det tyder på en otrolig självkontroll och mentalitet. Du skulle aldrig se Figo, Henry, Vieira (Zidane undantaget) m.m ens försöka sig på än mindre lyckas. Kom inte och påstå att ronaldinho inte är bäst om du inte kan motivera din åsikt.
Barcelona Valdés
2004-05-06 14:50
Pelayo (A.K.A 14-79); Du fortsätter att fantisera fram påstående för att misstänkliggöra - vem mer än Du själv har sagt att det bör uppföras en staty av Ronaldinho på Ramblan?

Vidare så påstår Du att Barça står för en kollektiv totalfotboll, vilket är något som jag inte tror att någon ifrågasätter. Att Ronaldinho är underordnad laget är tydligt, han "leker" mot sämre motstånd för att spela betydligt mer disciplinerat mot bättre. Tittar man på Barças historia är den fylld av stora spelare som underordnat sig kollektivet och gjort laget och lagen till något större och bättre.

Vad det gäller påståendet att subjektiviteten är den högsta sanningen så försökte jag bara förklara det självklara för Dig, att den idéhistoriska diskussionen de senaste 300 åren varit tämligen överens om att det inte finns objektiva värden ( undantaget de demokratiska och allmänmänskliga ) utan att alla människor på ett eller annat sätt är präglad av tidigare erfarenheter och egna intressen. Att Du som en av få människor i världen anser Dig vara objektiv är därför mycket intressant, eller Du kanske inte anser Dig vara människa utan Gud?

Vad det gäller nödvändigheten av diskussion är vi överens men till skillnad från Dig har jag en hållbar motivering. Bara genom att medvetandegöra vad, hur och varför man upplever saker går det att närma sig förståelse.

Sedan börjar Du återigen att svamla om saker som inte hör till dikussionen; Real Madrids eventuella samröre med regeringen och likaså Ronaldinho som en "filmare". Hur mår Du egentligen, är det något som fattas Dig?

Vad det gäller nyansering så har jag hela tiden sagt att det finns skillnader i Ronaldinhos prestationer. I matcher där han får mycket boll och stort spelrum presterar han som bäst för att i tätare matcher av mer kampkaraktär underordna sig kollektivet och inte på samma lekfulla sätt domintera utan endast briljera med avgörande målpassningar och egna genombrott när så behövs. Detta är spelmönster som är typiskt för så gott som samtliga de största fotbollsspelarna, att dominera på samma sätt i alla matcher går tyvärr inte utan i de flesta fall handlar det då om resultat framför underhållning. Precis som Zidane, Figo mfl har också Ronaldinho mindre bra dagar men att påstå att han inte var bra mot Real är löjligt. Jag tror att Din värld skulle bli roligare om Du inte på förhand bestämt Dig för att tycka illa om en spelare, försök istället att vara öppen för nya intryck.

Vill Du fortsätta diskussionen så ser jag fram emot andra argument och likaså nya hållbara faktapåståenden. Du är verkligen ivrig i Dina försöka göra Ronaldinho till en mindre spelare än vad han är, men de argument som hittills lyfts fram är fortfarande löjliga; det finns de som önskar uppföra en staty av honom på Ramblan / alla tycker att han är bra / Du står för objektiva värden / han filmar / domarna är orättvisa / han inte bidrar i defensiven / Zidane är ur form / Figo är slut....
Barcelona Klint
2005-03-09 23:26
SÅ JÄVLA HÄRLIGT!!!

Nu kan vi ha forumet för oss själva utan några störiga marränger
Barcelona Kharles_Puyol
2004-11-04 16:03
Förresten, någon som har en länk till Kabba Samuras mål..? ;-)
Barcelona Rivald0
2004-05-06 17:16
hallo grabbar....
Atlético Smuts
2004-11-04 02:08
Ämne: Det är möjligt, men ....
Det är möjligt, men som sagt Barca hade nog inte totalfloppat mot Messina och Livorno, men det är bara en vild gissning..

Som sagt, vild gissning.

Dessutom så tycker jag inte Juventus varit övertygande i alla sina matcher, kolla bara på matchen mot Maccabi och inte minst mot Djurgården. De är absolut inte orubbliga, men det har nog inte med denna diskussionen att göra.

De har övertygat poängmässigt.

Sen så om du verkligen vet så mycket om fotboll som du vill få det att se ut så hade vetat att spel mot Bilbao, i Bilbao, inte är det lättaste. Barca var, som i alla matcher de tappat poäng i hittils väldigt nära segern. Glöm heller inte de ofattbart oturliga långtidsskadorna på 3 viktiga defensiva spelare.

- Om du hade vetat så mycket om fotboll så skulle du veta att det inte är lätt att spela matcher mot nykomlingar, speciellt inte i första matchen. Dessutom var Milan jävligt nära segern mot Livorno. Milan har dessutom imponerat som fan sen de två matcherna. Vem var det som kunde något om fotboll?

- Skador handlar om så mkt mer än bara otur. Varje spelare som köps in granskas av Barcelona, dennes skadebenägenhet studeras in i minsta detalj. Skyll på dina egna när de köper spelare. Milan är ett av de minst skadedrabbade lagen i världen, MilanLab har en stor inverkan i det. Alltså talar du i nattmössan när du påstår att skadorna skulle vara otur.

- Men om vi ändå är inne på den banan. Av alla era spelare som är skadade finns det ingen som kommer i närheten av Inzaghi och Stam, i allafall inte när det gäller att bedöma "viktighet" för laget.

Det verkar som om du tycker att Milan är bättre än Barca bara för ett bortamål. Eller vad är det du vill säga..?

Jag stod mig helt enkelt frågandes till hur du tänkte. Är man bäst om man kommer på andra plats? Om inte, så bör du nog fundera på vad du skriver framöver.

Dina analogier är inte direkt helt verklighetstrogna. Men du får gärna gå till ditt eget lags forum och tjura hur mycket du vill, du framstår bara mer och mer som en usel förlorare.

Ja, Milan förlorade några miljoner på matchen. Att du envisas med att kalla mig dålig förlorare tyder på bristande argument, jag är härinne för att diskutera matchen och får höra argument om den italienska ligan. Jojo.

Gabriel
Jag lyckades höja nivån på Juventusforumet med minst trettio snäpp, så jag förstår inte riktigt din kritik. Kanske ska man inte tro på allt man läser.

Ursäkta nivån på svenskan, jag pallar inte längre. Så nu får ni sista ordet, gör det bra.
Barcelona Nemo
2004-11-04 13:44
bortamål och bortamål. Snälla, det är ett gruppspel ? Hade det varit i kvart/semi hade det spelat roll. Okej, det kan ju avgöra vilka vi får möta. Men sluta snacka om det.

Depor på lördag. Kan inte kräva något annat än en seger. Jag sticker ut tungan ganska långt och säger; Eto'o gör 2 eller 3 mål...
Barcelona Kharles_Puyol
2004-11-04 00:56
Det är möjligt, men som sagt Barca hade nog inte totalfloppat mot Messina och Livorno, men det är bara en vild gissning..

Dessutom så tycker jag inte Juventus varit övertygande i alla sina matcher, kolla bara på matchen mot Maccabi och inte minst mot Djurgården. De är absolut inte orubbliga, men det har nog inte med denna diskussionen att göra.

Sen så om du verkligen vet så mycket om fotboll som du vill få det att se ut så hade vetat att spel mot Bilbao, i Bilbao, inte är det lättaste. Barca var, som i alla matcher de tappat poäng i hittils väldigt nära segern. Glöm heller inte de ofattbart oturliga långtidsskadorna på 3 viktiga defensiva spelare.

Det verkar som om du tycker att Milan är bättre än Barca bara för ett bortamål. Eller vad är det du vill säga..?

Dina analogier är inte direkt helt verklighetstrogna. Men du får gärna gå till ditt eget lags forum och tjura hur mycket du vill, du framstår bara mer och mer som en usel förlorare.


Barcelona PUYOL=Hjärta
2004-05-06 15:05
Nästa års trupp

Valdes
Jocuera
Nån annan

Belletti(nästan klar, se länk)
GVB
Puyol
Oleguer
Marquez(bud från inter men vill stanna (!)
Cocu

Xavi
Iniesta
Loque
Davids
Ronaldinho
L.Garcia

Luis.Fabiano
Saviola
S.Garcia

Elva

Valdes
Belletti Oleguer Puyol GVB
Davids
Iniesta Xavi
Loque Dinho
Fabiano
Barcelona Gabriel
2004-11-04 11:58
Kluivert9

Skulle vara skitsnällt, adda mig barca_gabbe@hotmail.com

Smuts

Hmm, verkar inte som så många juvefans håller med dig där. Majoriteten anser att du är en pajas, och inte nån som höjer kvalitéen på deras forum. Är det en tillfällighet? Även jag tycker så om dig i barcas forum, och tro mig då handlar det inte om att du är Milanfan, det har kommit fans från andra lag in hit som sagt mycket mer vettigare saker än vad du gjort.
Barcelona PUYOL=Hjärta
2004-05-06 15:05
Nästa års trupp

Valdes
Jocuera
Nån annan

Belletti(nästan klar, se länk)
GVB
Puyol
Oleguer
Marquez(bud från inter men vill stanna (!)
Cocu

Xavi
Iniesta
Loque
Davids
Ronaldinho
L.Garcia

Luis.Fabiano
Saviola
S.Garcia

Elva

Valdes
Belletti Oleguer Puyol GVB
Davids
Iniesta Xavi
Loque Dinho
Fabiano
Atlético Smuts
2004-11-04 00:42
Ämne: Smuts:
Ja, för Barc....Ligan? När kom den in i bilden? Ger bort en poäng till Livorno? Erhh, Milan spelade med en man mindre i 80 minuter och lyckas leka fotboll (tyvärr satte de inte sina chanser). Mot Messina spelade man dåligt samtidigt som Messina satte de chanser man hade, inte så mkt att göra åt. Men varför tala om det när Barcelona imponerade mot Bilbao? Sten, glashus, ja, du känner nog till den.

Inte ens Barcelona med sina 23 poäng hade kunnat rå på Juventus som är outstanding för tillfället?

Varför ska jag vara seriös när du drar till med argument över ligagränserna? Lika logiskt som att mäta Buffon med Ronaldinho. Pajas.
Barcelona Frazzé
2004-05-06 15:50
Sen tycker jag vi måste hitta en bra höger spingare,visst e ricardo lovande men räcker inte en hel säsong för ojämn och samma gåller luis grarcia,Om vi nu köper luis fabiano och saviola får spansk pass och rustü försvinner så har vi luis fabiano,ronaldino och marquez som inte har Eu-pass så tror jag marquez petas tyvärr,Men oleguer har varit ganska bra senaste tiden men hans snabbhet och huvudspel e inte de bästa sen har vi cocu men jag läste här att belletti e på väg till barca!,en offensiv bra högerback som även kan spela mittback men en bra huvudspelare i försvaret så kanske behövas!...Forca bara!
Barcelona Frazzé
2004-05-06 15:45
Läste precis EMD,Men förstår inte så mycket men de värkar som Luis Fabiano e på G,Såg han på tv4+ förra året då dom visade brasilianska ligan får faktiskt säga att jag e mycket impad av honom,Bra på huvudet bra me båda fötterna bra teknik,Ja han har allt för att lyckas bli en världklass foward....Tänk hans och ronaldinhos smmarbete de kommer inte många slå!
Barcelona Barca Lover
2004-11-04 02:38
depor på lördag hur går det tror ni??
Barcelona Kluivert9
2004-11-04 02:21
Ämne: Hej på er alla cule,....
du måste skämta?! :D
Tror du man önskar att man vore där?!
Och så som du beskrev det(var tvungen att läsa ditt inlägg 2 hela gånger :D).
Barcelona Barça-fan
2004-11-04 11:33
Det verkar som att grabbarna i Real Madrids redaktion är nöjda med ett oavgjort resultat borta mot dynamo kiev. I så fall är jag den första att gratta Los Blancos(?).
Barcelona Gabriel
2004-11-03 23:54
Sonde

okej, men jag har inte DC..problem :P det är adobre premiere pro jag söker alltså..

Smuts

Snälla ingen här inne bryr sig vad du säger. Inte dom i Juves forum heller, jag pratade precis med kompisar.Vi var och kollade på bayern-juve så nämnde jag nån i barcas forum som var så rolig och var milanfan.haha alla visste vem det var, dom sa att han smuts alltid bråkar på juves forum också..ska man ta han på allvar..inte jag :D
Annons: