/spanien/barcelona/forum/26227.aspx/spanien/barcelona/forum/26227.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sóm més que un club
2005-03-09 17:00
Ämne: ni trodde verkligen ....
danne.e: Tror inte att Ronaldinho och Puyol tittar mycket på TV4.
Barcelona MrDeco20
2005-03-09 15:35
GRABBRAR_ SNÄLLA LYSSNA ASSÅ: SLÄPP DEN MATCHEN NU..DE VANN OCH VI FÖRLORA..VI VINENR NÄSTA..DET ÄR ÄNDÅ BARA EN MATCH...VI FÅR INRIKTA OSS NU PÅ LA LIGA..VILKET SKULLE VARA GRYMT OM VI VANN...SLÄPP CHELSEA NU!!!!! VISST KAN MAN KÄNNA SIG LITE BESVIKEN IGÅR FÅ MEN IDAG KÄNNER MAN SIG BÄTTRE..I ALLA FALL JAG ..FÖR JAG ÄR INGEN DÅLIG FÖRLORARE SOM SNACKAR MASSA SKIT OCH BORTFÖRKLARINGAR.. FETER MATCHEN..HOPPAS NI OCKSÅ SLUTAR MED DET..foRZA BaRcA!!!!!!
Barcelona Bopi
2005-03-09 17:35
Roberto-Carlos : hoppas på er i CL , men inte i la Liga =), vissa vad spansk fotboll går för!!
Spanien psvep03
2005-03-09 16:18
Att Chelsea bara spelade på Barcas misstag är ju ett skämt. Att man utnyttjade de som kom, var helt enkelt briljant fotboll. Att Chelsea skulle spela en galen anfallsfotboll med arton man i anfallet mot ett av världens bästa anfall är ju knäppt? Möter man ett bra anfall får man väl försöka stoppa dem med ett bra försvar?

Att sedan er backlinje gjorde misstag som skulle rendera i utskällning på pojklagsnivå (Duffs mål, Terrys mål, Lamprds friläge Coles stolpskott)är ju inte Chelseas fel, eller skulle man struntat i att göra mål på lägena och sen försöka bygga upp ett sidledspassningsspel för att det ska vara roligt med fotboll?

PS. Varför kallas det "kontring" om lag man inte gilar och "snabba omställningar" om lag man gillar?
Barcelona B_a_r_c_a
2004-05-01 19:54
Vet någon hur många poäng real madrid hade före Barcelona och vilken plats de låg i när det va som värsta på slutet av halva den här säsongen ???
Barcelona Barca_91
2004-05-01 12:51
Nu verkar Quaresma få sin stora chans.
Om han inte lyckas nu tror jag inte Reijkard ger honom några fler chanser den här säsongen.

Upp till bevis!
Barcelona Gabriel
2004-05-01 01:38
Hmm, jag har tidigare varit ett stort ?-tecken till om Rijkaard ska stanna eller inte till nästa säsong. Detta på grund av att jag tycker att det vore anningen idiotiskt att byta tränare när laget vinner hela tiden, coh är rädd för hur detta ska påverka stämningen hos spelarna. Det är ändå mycket som fäljer med till ett tränarbyta. Exempelvis ska ju tränaren lära känna alla spelarna personligen, spelarna får anpassa sig efter dennas spelfilosofi och spelsystem och som sagt en helt by början igen. Men när jag nu läste att Rijkaard spelade med Cocu som mittback med Oleguer i dagens träning med syftet att också göra det mot Espanyol så finns det inte ens en liten tvekan i mitt huvud om att Rijkaard är helt korkad. Menar han verkligen allvar att peta Marquéz i förmån till Cocu. Det verkar helt obegripligt då Cocu är bättre än Marqué som mittfältare men Marqués bättre än Cocu som back.
Ifall Rijkaard inte lär sig snabbt så måste vi göra oss av med honom. BASTA YA!
Espanyol Ibra
2005-03-09 17:23
Valdés //
Tack för översättningen.
Jag är övertygad om att de ALLRA flesta Barca- och Chelseafans kan umgås alldeles utmärkt.
Klart det ska vara lite "hetsigt" före, under och efter en sådan här stormatch, det är ju en del av tjusningen.
Jag kommer med glädje att följa era matcher på TV4+ i fortsättningen. När Henke är tillbaka ska jag flyga ner och se en match, det kanske inte blir förrän till hösten , men ändå.
Real Madrid Emadinho
2005-03-09 18:57
De så härligt att se så många mogna barca fans i vårt forum som stöttar oss vi bad för att ni skulle vinna igår men tyvärr så blev inte fallet men vi räddar spaniens ära idag;) vi är bittre rivaler i ligan men i CL är vi bröder;)

Hala madrid Viva Espania
Barcelona B_a_r_ç_a
2005-03-09 16:51
Killar försök att glöm matchen, jag kunde inte sova igår o tänker på det men nu va det så att de förlora och alla vi vet att Barca är bäst och spelar den bästa och roligaste fotbollen som finns. Vi är på väg uppåt och JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ STOLT över Barca. Vi gjorde misstag och det kostade oss segern och det va inte Chelsea som va bra och spelade ut oss.
Tänk er vad är CL utan Ronaldinho?
Att sitta och försklara för folk att vi är bäst behöver vi inte göra det räcker med att vi har det i hjärtat och att vi vet det.
Tyvär måste jag säga att vi har lite svagheter i laget nu och det är bra det är bara att bygga på laget och fortsätta så kommer den stora Barca tiden snart då de kommer att dominera all fotboll. Nu har vi ligan att koncentrera oss på.
Real Madrid Real_4ever
2005-03-09 17:00
B_a_r_ç_a/
Sant vad ska CL göra utan Ronaldinho? Svaret är enkelt Munken Zidane. När han leker med bollen ser allt så lätt ut. Men Dom som spelar fotboll vet att de finterna och de nedtagningar är gudomliga. Ronaldinho va bra emot chelski första ggr jag säger det hela säsonge. Grabben kanske har något men då måste han vissa det oftare. :) För att va Nr 1 i världen krävs det mer. :P Då kan Zidane få det varje ggr han är på spelhumör. Så länge Zidane är aktiv är han konung efter honom får bebisarna bråka om hans skugga. Länge leve Kungen i den här sporten som kallas Fussball nämligen Zidane.
Hala Madrid & Zidane
Spanien WOW
2005-03-09 17:18
FAn va bra Barca var igår/ ALAN vi ägde spelet
Barcelona Valdés
2005-03-09 16:50
danne.e; själv gör jag en skillnad på vad spelare, media och fans anser. Jag tror tex inte att Ert lag är "helt slut" som man får höra av de sk experkommentatorerna. Ser istället fram emot vårt möte om två veckor då det alltid är fartfyllda och underhållande drabbningar.

Angående Puyol, Eto´o och Ronaldinhos uttalanden inför gårdagens match så var dessa lite barnsliga och troligtvis var avsikten att provocera/locka fram ett mer anfallsinriktat motståndarlag.

Att vi skulle vara världens BÄSTA klubblag är det få som skriver härinne men att vi (precis som Ni) står för en underhållande och positiv anfallsfotboll är det många som tycker och detta får väl anses svårt att ifrågasätta eller.....?
Deportivo danne.e
2005-03-09 14:55
puyol: "chelseas anfall är inte bättre än barcelonas försvar".

jag tror att vi alla vet svaret. chelseas anfall är inte lite bättre utan helt överlägset barcas försvar.

problemet med många av er barca supportrar är att ni helt tappat ödmjukheten. därför är skadeglädjen desto större nu när ni är ute.
Barcelona Valdés
2005-03-09 16:32
psvep03; först påstår Du...."Att Chelsea bara spelade på Barcas misstag är ju ett skämt" och det helt utan att motivera varför det skulle vara ett skämt. Därefter ägnar Du hela Ditt inlägg åt att argumentera FÖR att Ni faktiskt spelade på våra misstag...logiskt?

Din sista fråga får Du nog ställa till Dig själv och återkom gärna med ett svar.
Barcelona PUYOL=Hjärta
2004-04-29 21:53
Bopi, Jag är medveten om detta men vad jag har för mig så gjorde han under sin tid i Inter ingen glad, och var absolut ingen "stjärnvärvning"
Barcelona PUYOL=Hjärta
2004-04-29 21:53
Bopi, Jag är medveten om detta men vad jag har för mig så gjorde han under sin tid i Inter ingen glad, och var absolut ingen "stjärnvärvning"
Deportivo danne.e
2005-03-09 16:31
ni trodde verkligen på att ni var oslagbara, läs bara puyol och ronaldinhos citat. ni dras med i myten bl.a av tv4 att ni är världens bästa klubblag. tillslut börjar ni tro på lögnen samtidigt som ödmjukheten försvinner.

på det sättet är vi mer ödmjuka inför uppgiften, mer realistiska än vad ni är
Barcelona Valdés
2005-03-09 17:12
Ibra; det står att - Vi är mer än en klubb. FC Barcelona har en historia att vara stolt över . Klubben står för och har alltid stått för grundläggande humanistiska värden vilket skapar en positiv identitet.

Ditt citat betyder att Ni är tuffa vilket är bra - Grattis!
Deportivo danne.e
2005-03-09 16:02
valdés: jag vill klargöra att jag inte håller på chelsea, absolut inte. jag är ett deportivo fan så det med domaren kan du stryka direkt. däremot håller jag med dig engelska landslaget skyller alltid på domaren, dessutom är de världens mest överskattade landslag.

angående ödmjukheten du får väl gå in och läsa till exempel de spanska lagens forum.
Barcelona Hadinho
2005-03-09 15:31
nån som vet hur det funkar me BarcaTV? måste man bo i spanien?

Visca el Barça!
Barcelona Klint
2005-03-09 16:10
Det har inte varit någon rolig dag idag, men det är bara att ta nya tag och besegre svårspelade Bilbao till helgen

Forza Barca!
Barcelona Sóm més que un club
2005-03-09 16:56
Ämne: Sóm més que un club/....
Ibra:
Du citerade en engelsk tidning och jag en spansk.
Självklart hade de olika vinklar. Du presenterade ditt som en sanning som skulle begrundas och jag tror inte att vi är så intresserade av vad engelska tidningar skriver idag. Vi slickar såren.
Barcelona Valdés
2005-03-09 16:23
danne.e; Du svarar fortfarande inte på frågan, eftersom Du påstått att vi är mindre ödmjuka så ange på vilket sätt Deportivofansen (med flera andra spanska klubblags supperters) är mer ödmuka än oss.
Barcelona Valdés
2005-03-09 16:14
Kong1; till skillnad ifrån Dig är jag intresserad av diskussion eftersom jag motiverar mina ställningstaganden.

Att Du skulle vara nyanserad ser jag som ett dåligt skämt då Du bara påstår saker utan att förankra dem i egna motiveringar.

Återgå gärna till en fotbollsdiskussion där Du på ett hållbart sätt försöker argumentera för Dina egna åsikter så att man kan ta Dig på allvar.
Barcelona Barca_91
2004-04-29 20:04
Laporta har ännu en gång sagt att Dinho inte är för salu!
Kolla länken...
Spanien H_L
2005-03-09 13:50
Jag tyckte det var så grymt skönt att Chelsea piskade er igår. Det är nog lagom pinsamt för Puyol efter att ha gått ut och snackat så i media. Haha!
Nej, ert försvar var en hönsgård! Ni har EN(1) försvarare som håller topp 10 mittbackar i världen, resten har inget att göra i ett topplag!
Milan komemr ta hem Champions LEague i år, Oj oj oj! jag är fortf k*t över deras spel igår :)
Kong1
2005-03-09 14:19
Chelsea vann helt klart rättvist och vad hjälper det att klaga? Det är väl roligare att kolla på ett "tråkigt" (enligt er) lag som vinner än ett "roligt" som förlorar... Dessutom spelar Chelsea underhållande och gjorde 3-4 riktigt snygga mål igår!!!
Barcelona Gabriel
2004-05-01 15:48
inte trilla, utan frilla.
Barcelona Andreas
2004-05-01 11:17
Att Cocu tar Puyols plats i försvaret är ju ett skämt. Hoppas verkligen Rijkaard tar sitt förnuft till fånga och sätter in Marquéz istället. Däremot så verkar det som om Quaresma kommer få chansen på söndag och det ser jag som positivt.
Annons: