/spanien/barcelona/forum/26157.aspx/spanien/barcelona/forum/26157.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Honaldinho
2005-09-20 10:39
nää d e inte säkert ajax vill släppa taget men maxwell SÄGER att han vill till arsenal
Barcelona Havaldinho
2005-09-20 10:35
De är 90% säkert att han kommer speciellt med tanke på att han är brasse gör ju de till 100% för vi har snart bara brassar i laget...
Enda orosmomentet är att han är fortfarande skadad har vart långtidsskadad så frågan är bara vilken form han hinner tillbaks till...
Barcelona Ohoo
2005-09-20 10:26
Det är en grej jag inte fattar. Är det helt säkert att Maxwell kommer nästa år? Jag har inte fått riktigt grepp om detta.
Barcelona Havaldinho
2005-09-20 08:39
Ytterbacks diskutionen...

Anledningen till att vi inte värvat några ytterbackar i år är just för att vi kommer få några på freetransfers nästa säsong...
Maxwell kommer grattis från Ajax och kommer ta över Gio´s plats, därför har ledningen inte kastat ut pengar på några nya utan gett dessa ett år till istället för att slösa när vi ändå får grattis till nästa säsong.
Kom ihåg vi har en skör ekonomi därför var de ändå helt rätt.

Visst övertygar inte Gio så ofta men han har Dinho på sin kant och Dinho är ju inte känd som nån världsdefensiv spelare..
Gio är ett vapen framåt precis som Belletti, men svagare bakåt...
De finns få backar i världen som behärskar bägge delarna av planen...
Men för för klubbens ekonomiska perspktiv var de helt rätt att vänta ett år till och ta de grattis nästa år...
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-09-20 02:08
Aubri
Snacka inte skit. Har aldrig kännt mig orolig när Puyol står en mot en mot vilken anfallare i världen som hellst. Han klarar alltid det. Det är skillnad när det är Oleguer eller Gio. Oftast behöver man inte ens dribbla. Bara promenera förbi dem. Folk vet ju i förhand och tänker precis så innan matchen. Står nån av de här träbenen framför mig så kan jag lika bra försöka med nåt. Kommer antagligen att lyckas.

Jag menar... ska man inte som FC Barcelona försöka bygga ett komplett lag??? Att ha bra spelare på varje position?

Rijkaard har många kvalitéer när det gäller personlig kontakt med spelarna. Han har inte den aouriteten som vissa andra men han kommer åt spelarna genom kontakten. Problemet är ju att han har jävligt mycket negativt i sig också som alla här vet.

Varför spelar man inte sitt vinnande spel. Ska man vika sig för lag som Atletico? Hur kommer det då att gå i CL?

Alla vet att Beletti är GULD för vår offensiv och den funkar inte utan honom. Sen har han tabbat sig deffensivt tycker många. Gör man så mycket offensivt så kan man inte alltid hinna hem. Finns INGEN ytterback som kan. Men om man hade ett starkt mittlås så är det ju meningen att de ska täcka när han är på offensiva utflykter. Dessutom ska man få hjälp av deffensiva mittfältaren. Vi såg ju hur bra Oleguer jobbade hem när han försökte göra nåt bra på sin kant. Tog en timme innan han kom ner igen. Anledningen till att folk har klagat på Belettis deffensiv är att Oleguer har spelat bredvid Puyol som mittback. Jag har tänkt på det här länge. Funderat. Kanske är han ändå bra? Kanske Rijkaard ser något i honom på träningarna som vi inte ser i honom. Har han kanske tallang som jag inte ser?

NEJ

OK, Rijkaard är en bra tränare som är under utveckling. Han kommer att bli bättre. Men jag känner att han vill lagets bästam, men ändå är det andra grejer som stoppar honom från det. Det han gör är inte för lagets bästa.

Oleguer är USEL. KATASTROF. Hade aldrig platsat ens i MFF. Har försökt tänka annorlunda. Men nej. Han kommer aldrig att bli något. Varför köper man då inte någon som är bra, eller åtminstonde spelar in en backlinje som känner sig säker och vet hur man ska fungera. Som sagt. Spelar man med ny backlinje varje match... ska man förvänta sig säkerhet då.
Varför envisas han med att ALLTID ha Oleguer på plan. Efter mer än ett års tänkanede så har jag kommit fram till ett svar som måste stämma i mina ögon eftersom jag inte kan se något annat. Han är catalon. Känner Rijkaard lite press på sig? Nej, skulle inte tro det.

Varför köper man då inte en BRA vänsterback?

Äh, många frågor.

Efter dessa tre matcher så kan jag tänka mig att alla fans som diggar något spanskt lag som inte heter FC Barcelona kan tänka sig att Laporta har sattsat transfernbudgeten på att köpa domare och inte spelare.

Vad kommer man då till för slutsats. Jag vill inte ha honom sparkad. Jag vill ha honom kvar i lång tid framöver. Men jag skulle vilja ta ett samtal med honom. Det kan väl inte vara bågon fotbollkunnig Barçaälskare här som tycker att gör helt rätt med sitt val av spelare i första XI, och valet att inte kräva en ny vänsterback.
Barcelona Koeman!!
2005-09-20 00:26
Det enda jag säger är att Barca ska bänka följande spelare:
1. Oleguer - Håller inte ens i div3 i sverige?
2. Edmilson - Hänger inte med i tempot
3. Giuly - Enda han har är snabbheten, resten är han usel på.
Valencia El Guiri
2005-09-19 23:24
Resaque. Händer många lag året efter de vinner ligatiteln...
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 22:40
Lägg där till att en Torres när han är på hugget är en jäkligt bra anfallare.
Barcelona Kharles
2005-09-19 22:37
Aubri

Puyol och många andra har inte varit sig själva i inledningen av säsongen..
Barcelona Aubri
2005-09-19 22:20
det gör ont som barca fan att erkänna detta
Men torres får Puyol att framstå som dålig back
Detta är inte första gången Puyol lider, skyll detta inte enbart på de andra i back linken som suger :))
Barcelona Valdés
2005-09-19 22:12
La_Rambla; vi får väl läsa mer om det i morgondagens tidningar. Jag håller fast vid att det låter mycket konstigt om tränaren själv önskar inrätta en utköpsklausul som gör det möjligt för honom att lämna för en klubb (eller ännu värre flera klubbar) som han heldre tränar. Går ledningen sedan också med på det är det inte så lite "sjukt"....

Kharles; kul, inte minst för Eto´o som jag tror kommer att växa med ökat erkännande.
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 22:08
Knappast oväntat. En Dinho i form har ingen överman i världen och det vet alla aktiva spelare själva. Hyfsat anfall med Shevchenko och Eto'o. ;)
Barcelona jawa
2005-09-19 22:05
ronaldinho utsedd till världens bästa av spelarna :D
Barcelona Kharles
2005-09-19 22:04
Själv tror jag att det är rena spekulationer. Rijkaard vet vad klubben gjort för honom och vad han gjort för klubben och klubben vet bättre än att acceptera något liknande. Bra gjort av ledningen att knyta honom längre nu, det visar på vilken tillit och långsiktighet som finns.

Med det sagt vill jag meddela att Ronaldinho blev vald till Årets spelare av FIFpro och både han och Eto'o är med i världslaget. Mer info på länken.
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 22:00
Valdés//
Där har du. Ordet klausul näms iaf (€1.5 million release clause in the deal.)
Där näms också Milan som tänkbar klubb.
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 21:56
Jag läste något liknande i någon artikel precis som du nämner. Att det rör sig om en önskan från Rijkaard för just Milan är inte ett citat från honom själv, utan självfallet spekulationer och det mest logiska. Ska se om jag kan hitta länk igen.
Barcelona Valdés
2005-09-19 21:41
La_Rambla; jag känner inte till ett enda fall där man upprättat utköpsklausuler för en tränare (sedan går det säkert att "köpa ut" tränare precis som spelare om en tränare önskar lämna och den kontrakterande klubben också är positiv). Enligt redan nämnda EMD och Sport önskade Rijaard en "specialklausul" vilken skulle göra det möjligt för honom att lämna Barcelona för Milan. Din hypotes om att det skulle röra sig om en allmän utköpsklausul har jag inte sett i någon tidning, av nyfikenhet undrar jag vad Du har för källa?
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 21:28
Jag tror du har lite fel där. Det handlar väl om ett tillägg att han vill ha en uköpesklausul, inte att en speciell klubb ska få komma och norpa honom bara så där.
Barcelona Valdés
2005-09-19 21:26
Själv tycker jag att det skulle vara en skandal om man redan i kontrakten gjorde överenskommelser att släppa spelare och tränare till speciella klubbar som de mer gärna önskar företräda.
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 21:05
Tillägg eller inte. Tror knappast att Rijkaard går till Milan mitt i en säsong. Skulle vara om han fick sparken. Vad är det för konstigt att han någon gång i framtiden hoppas att få leda Milan. Han hade en lång och framgångsrik karriär där och har självklart mycket känslor för klubben.
Inte att bli upprörd över då flera av de bästa tränarna byter klubbar ungefär som spelare. Se bara Ancellotti, gammal Milan-profil som tom tränat Juventus, för att sen komma "hem" till San Siro. Som sagt, inget att höja på ögonbrynen åt.

Oh, Fagregas i Arsenal nu på Canal Sport. Måste följas. ;)
Pelada
2005-09-19 21:00
Det har hänt förr, dock inte i Barça (vad jag vet) att diverse konstiga tillägg har accepterats. Roa, den argentinske målvakten, vägrade ju spela matcher på söndagar när han var i Mallorca..
Barcelona Valdés
2005-09-19 20:58
Pelada; jag tror och hoppas att ledningen aldrig skulle gå med på den typen av tillägg.
Pelada
2005-09-19 20:50
Valdés

Visst visade Eto'o vilja och han var bra. Men som jag sa tidigare fick han mindre boll än i en "normal-match".

Med eller utan tillägg? (Rijkaards kontrakt)
Barcelona Valdés
2005-09-19 20:48
Pelada; visst kan man önska ännu mer också av Eto´o men han var ändock den enda av våra "nyckelspelare" som visade riktig vilja igår.

Enligt Sport och Marca har Rijkaard förlängt fram till 2009.
Barcelona Kharles
2005-09-19 20:47
Ännu bättre från BBC:

I'm happy to have come to a club that was once bigger than Chelsea and that will be bigger than them again in the future, said Kezman.

Aupa Atleti.
Barcelona Kharles
2005-09-19 20:46
Rimbaud

I am pleased to come to a club that was once bigger than Chelsea and I hope that, in the future, they will eventually become bigger than them again, Kezman told a news conference.
Pelada
2005-09-19 20:15
Rimbaud//

Jag tror att du såg matchen och såg på båda målen att det inte fanns någon som helst markering.
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 20:00
Deco var halvskadad igår efer matchen mot Bremen, vilket säkert hämmade hans spel. Han borde kanske inte ens startat. Det var nog mest en chansning.

Rimbaud//
Och vad vill du ha sagt med det? Vi är medvetna om att det skulle behövas förstärkas i vår backlinje. Men med de skulder klubben har får man värva efter plånboken. Till i år har man värvat förståndigt och breddat truppen utan att lägga ut något alls. Det fanns tyvärr inga lediga världsbackar som bosmanfall.
För övrigt så finns inte Gud på SB som du nämner i tidigare inlägg utan på Camp Nou, han heter Messi(as). ;)
Rimbaud
2005-09-19 19:43
Pelada// Kom igen. Så dålig försvarare som Kezman hade emot sig igår hade han inte ens när han spelade mot scunthorpe.
Real Madrid iHala Robinho!
2005-09-19 19:40
Varför kommer många av er och säger att vi är så kassa mär ni bara har ett poäng mer än oss?
Lycka till i Cl förhoppningsvis möts vi i finalen ;)
Annons: