/spanien/barcelona/forum/26136.aspx/spanien/barcelona/forum/26136.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid {Riquelme/Alex B}
2005-07-11 23:04
Jag hittade äntligen hemsidan...Dressen är snygg..Men tröjan underkänd..Nej jag skojjar..SKITSNYGGT!
Barcelona el magico
2004-11-11 16:25
ja tänker på det nu vad har guily gjort han har inte varit så lyckat ,trodde han skulle vara bättre ,han har inte den teknken som jag trodde och jag är lite besviken på honom ,vad tycker ni ?
Pep Guardiola
2004-11-11 16:04
Ämne: Ämne: Puyolin....
Självklart stämmer det du säger Messí.
Puyol har växt ut till en riktig kapten en riktig ledare. Barça skulle vara noll utan honom. Carles Puyol har varit klart bäst denna säsong. Puyol har agerat med ett stort lugn denna säsongen. En säkerhet som jag tycker Valdes och Marquez varit närmast att uppnå. Puyols ledaregenskaper ger en trygghet åt alla andra. Som man inte har märkt av de senaste säsongerna när Philip Cocu har axlat ansvaret som kapten, om jag inte mins fel.
Under Puyols "vingar" har laget visat upp självförtroende, man har vänt två tidiga underlägen mot Milan och Deportivo till seger, men självklart har Rijkaard en stor del till detta. Han har offensiva viljor som Deco, Xavi, Ronaldinho, Giuly, Eto'o m.m. att agera som ett lag.

En grund till framgångarna vårsäsongen 2004, tänker inte skriva Davids, var att Rijkaard lungt fick sitta kvar vid rodret av Laporta & CO. Detta med Davids ankomst och en balanserad defensiv är huvudnyckeln till årets framgångar och den tabellplacering vi faktist har.
Barcelona Puyolinho
2004-11-11 15:46
Pep Guardiola
Jag förstår presic vad du menar !
Men Marquez gör aldrig något dåligt jobb när han går ner o spelar mittback..
Till skillnad från Oleguer som har sina bra och dåliga stunder..
Spanien Pelayo (A.K.A 14-79)
2004-11-11 15:41
"Ronaldinho, Deco, Eto'o, Larsson och Giuly"

Dessa är, från Barcelona, nominerade till årets spelare. Om man betänker vilka som INTE var nominerade från laget, Xaví och Puyol, så vill man bara spy.
Pep Guardiola
2004-11-11 15:32
Fabian

Ernst är en mycket duktig defensiv mittfältare. Men han har ett enormt hjärta för sitt Bremen och tror inte han skulle lämna dom mitt under säsongen. Sen verkar det som om det löser sig med Tacchinardi. Juventus har inget emot att släppa honom till Barça.
Barcelona Puyolinho
2004-11-11 15:12
Jag skulle nog vilja se Tacchinardi i Barca och inte någon annan !
Barcelona kubala
2004-11-14 11:08
Ämne: Dani och master_max ....
Visst har flera spelare gått den väg, men det går inte att jämföra. Ronaldo har spelat på Nou Camp som R.M. spelare och när han gjorde det med Brasilien fick t.o.m. ovationer från hela publiken. Inte heller Milla eller Celades eller Schuster har buats ut. Med Laudrup var det delade meningar men applåder övervägde. Men i Figos fall är det något annat.
När övergången skedde var jag i Barcelona. Eftersom rykterna gick så gav Figo en intervju till Sport där han sa rakt att han aldrig skulle spela i R.M. och dan efter när den publicerades så var han i Madrid och presenterades bredvid Florentino. Sen har man fått veta att hans agent hade skrivit ett prekontrakt med Pérez bara för att pressa Barcelona på ett bättre kontrakt i tron att Pérez aldrig skulle blir vald som president. När han insåg misstaget sägs det att han ringde dag och natt för att klubben skulle betala skadeståndet till Pérez och frigöras från sina åtaganden. Han blev offer för sitt eget utpressningsförsök. Därav namnet Judas. Säljer sin själ för några silvermynt. Och inte har han varit man nog att erkänna det trots att alla vet hur det gick till.
Däremot håller jag med om att man inte ska kasta något på honom. Har fått straff nog. Att inte kunna vistas någonsin mer på Barcelonas gator där han hade sina bästa år, en massa vänner och där hans barn föddes.
Valencia Miran T
2005-07-11 18:11
Bra skrivet "Valdes".
Pep Guardiola
2004-11-13 17:12
Truppen till Betis...källa Sport.es

Valdes, Ruben

Damià, Puyol, Oleguer, Gio, Navarro, Sylvinho

Xavi, Marquez, Deco, Iniesta, Gerard

Giuly, Larsson, Eto'o, Ronaldinho, Messí

Man ser ett mönster till en tänkt startelva...
Valdes
Damià-Puyol-Oleguer-Gio
Xavi-Marqeuz-Deco
Giuly-Larsson-Eto'o...

Hoppas ni hittar mönstret;)
Barcelona Sonde
2005-07-11 17:36
'Valdés' kommer in på les Rambles och briljerar som vanligt.

Intressant synpunkt på värvningarna du tar upp där. Jag hade helt glömt bort att det faktiskt är president val nästa år. Om detta är anledningen till att alla nuvarande rykten verkar gälla 06/07, så är det ju närmast tjänstefel.


- Blir Giuly en bättre bollmottagare och dribbler efter 5 veckors semester?

En av de bättre frågorna som ställts på forumet, trots uppenbart svar. Jag vidhåller, bort med Giuly!
Real Madrid Nazario
2005-07-12 10:11
tja ska bara säga en sak när jag såg barca tröjer i svenskafan så syndes dom inte så bra så jag reta er som fan men när jag nu såg dom i barcas hemsida dom va faktik snygga
Barcelona Ojje
2005-07-11 22:18
tror att rikjard kommer att borja sesongen med xavi som pivote och van bommel och deco breve honom...

tror dock inte pa denna uppstalning, utan upp med marquez som pivote(dar han varit grymm fora sesongen) och in med edimilson i forsvaret...

messi ska agera alternativ till guily som ska fa en rejal chans...

de e vad jag tycker...
Barcelona Hazel
2005-07-11 22:27
Messi behöver utevecklas mer, bara genom att säga att han är ett stort namn för framtiden sätter press på honomm, låt oss inte nu göra samma misstag som många gör med sina talanger. Barca brukar oftast ta till vara på deras talangar, låt oss nu hoppas på att han får utveckals i den takt han kan!
Barcelona Valdés
2005-07-11 19:14
Tack
Spanien C.R
2004-11-10 23:09
Va fan är d jag hör. Att Robinho är bättre än C.Ronaldo bara o skratta åt sånt C.Ronaldo är kungen på att DRIBBLA och överstegsfinter lätt kom inte med sån skit mera tack och alla REAL fans vrf är ni här?? dra till erat eget forum om ni vill snacka om Robinho.

PS:Om det är sant med Robinho så gratulerar men ta det på erat egna forum är ni snälla=)

FORZA BARCA
Barcelona Puyol_21
2005-07-11 17:21
Måste säga att jag störde mig mycket på all kritik som Rebin riktade mot Gio och Giuly. jag kanske är barnslig men Puyol är inte bra, han är bäst.
"Puyol kan man nog inte kritisera speciellt mycket, utan honom i vårt försvar ser det allt som oftast ut som en hönsgård" tycker han är värd mer än så..
ledsen men det va en av de mindre bra krönikorna..
min åsikt i alla fall...
Spanien Kujovic
2004-11-10 22:40
Ämne: Kujovic//
Räkna int....
inte än chans att arsenal kommer något bra i år...
Barcelona Messí
2005-07-11 15:16
Ämne: Stackars J_Krojjf =P....
Nej, han fyllde 29 år. Giuly också. :-)
Barcelona Messí
2005-07-11 15:05
Se länken. Samma intervju översatt till danska.
Barcelona Kharles_Puyol
2004-11-10 22:10
soodan.. källa?
Barcelona Messí
2005-07-11 21:21
Ämne: I Ronaldo's hemsi....
Inte omöjligt. Dinho har själv sagt att en flytt till Italien kan vara möjlig, men det skulle i så fall vara i slutet av hans karriär.
Barcelona soodan
2004-11-10 21:57
Här är svaret på alla som tror han är klar!!!

Santos star Robinho has rejected Real Madrid's recent transfer offer as he doesn't want to wait until next summer to make a move.
Spanien Kujovic
2004-11-10 22:46
Ämne: Tycker inte ens att ....
anfallsmässigt...men i backlinjen e de stora luckor...Bara Puyol e bra i backlinjen...

fixas inte backlinjen till så blir de problem...
Barca_Best
2004-11-10 21:34
(--MadriEntes--):
haha va snackar du om haha Robinho bättre än C.Ronaldo o Ronney fan göm dig i skogen för fan.

PS:Kolla in länken.
Juve vill sälja Taccinardi!
Real Madrid R.Carlos #3
2004-11-15 12:30
var det Henke som gjorde målet igår?
Barcelona Rivald0
2004-11-10 22:50
Jag vill ha Tachhinardi asså, de e en av mina favorit spelare..så de skulle vara positivt om han kom..
Barcelona Edmilson
2005-07-11 22:54
Ämne: Så här ska vi spela ....
Tycker inte att Ezguerro ska vara med i startelvan då jag tycker Giuly är mycket bättre och kommer att visa detta i år. Året då Monaco kom till final i CL var han riktigt bra och han behövde nog ett år för att ställa om till spanska ligan och känna förtroende från både tränare och spelare vilket ofta är svårt somk ny spelare i en klubb...
Barcelona Tompa
2004-11-15 10:14
Första förlusten i ligan är ett faktum. Och det är bara att bita i det sura äpplet och erkänna att Barcelona gjorde ingen höjdarmatch, Betis seger var inte alls oförtjänt. Alltför många spelare underpresterade. Gio var värdelös på sin kant, Oleguer gjorde återigen en tam insats jämte Puyol, Etóo helt osynlig. Fast man får försöka se det positva. Även de bästa lagen torskar ibland och igår var det Barcas tur. Är helt övertygad om att vi får se ett helt annat Blaugrana på lördag.

em1l och Barca:
Man måste kunna kritisera spelarna och laget när de spelar dåligt. De tjänar massor med pengar och då får de vara beredda på att ta kritik. Så länge man inte ägnar sig åt rena personangrepp är kritiken helt berättigad när de förtjänar det. Och man är minst lika god Barcasupporter för det. Ni vill ju däremot (verkar det som) bara vilja sticka huvudet i sanden när de spelar dåligt. Och det gahnar knappast laget.

Sen tror jag i och för sig att gårdagens insats var ett tillfälligt bottennapp. Är som helt övertygad om att vi får se en helt annan insats på lördag. Då blir det seger mot Real!

FORCA BARCA!
Barcelona Hazel
2005-07-11 22:45
"Steget från franska till spanska ligan är stort! Giuly VAR mycket bra!" undertecknat {Riquelme/Alex B}
Eller har jag citerat fel ?
Annons: