/spanien/barcelona/forum/26131.aspx/spanien/barcelona/forum/26131.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Lucho
2005-01-16 19:56
ackish: Dock blir jag lite orolig när inte bara Mourinho är och spanar inför CL-matchen men utan att hans chef, Abram(???) är och spanar,

Den där ryska stollen har väl ledsnat på Mourinhos defensiva filosofi och helt enkelt åkt ner till Camp Nou för att få lite underhållning :-).

Carlos3: Spelar Ronaldinho som han gjort denna säsong blir han inte svår att ersätta. Om det däremot ryktades om att Puyol eller Xavi var på väg bort hade jag varit orolig. I mina ögon är dom viktigare..
Barcelona ackish
2005-01-16 19:32
Jag har inte tagit rykten angående Ronaldinhos övergång alltför seriösa.
Jag tror Ronaldinho stannar iallafall något år till.

Dock blir jag lite orolig när inte bara Mourinho är och spanar inför CL-matchen men utan att hans chef, Abram(???) är och spanar, kanske för nöjes skull men kanske också pga Ronaldinho?

Men för 780 milj får inte ryssen våran Dinho, han har en klausul på 150milj Euro första säsongen och typ 140 andra.
Rätta mig gärna om jag har fel på dessa siffror.

Notera, EURO!
Visca el Barça, 2-0 ikväll ?
Barcelona Messí
2005-01-16 19:58
Vad gör Eto'o på vänsterkanten igen? Ut med Ronaldinho där så att han får mer yta. Rijkaard måste göra något, det kan inte fortsätta så här...

Tror fortfarande på vinst! Inte med 4-0 som jag trodde innan, visste inte att Real skulle spela med 10 man på egen planhalva.

Vad gör de där äckliga männen på läktarn? Roman och Jose, blä.
Barcelona Kharles_Kubala
2005-01-27 17:36
Är det någon som har koll på om Laporta närvarar vid presentationen av MaxiL/Den blonda Kempes/Tysken imorgon eller är han fortfarande i Kina..? Mera sydamerikanska/utländska spelare i spanska ligan, det lär Pelayo gilla.

När det gäller vänsterbreddarplatsen så tror jag att det finns ett litet dilemma. Om man nu värvar en spelare som kan avlasta Ronnie, så får det vara en spelare som är billig, proffesionell och inte klagar på bänken, men fortfarande bra nog att spela för klubben. Ronaldinho är en så pass viktig spelare för laget att han nog inte kommer "vilas" så mycket, trots problem med ankel, rygg och allt vad det är. Även om jag stödjer norpandet av Solari från RM så har han ju för höga lönekrav (Gaspar-eran är slut!). Är det då inte bättre att man satsar på unge Messí som ju redan avgör matcher i U20-VM för Argentina..? Killen har stor potential och borde få känna på mer A-lagsmatcher. Det borde i varje fall övervägas, enligt mig.
Real Madrid NazGûL
2005-01-16 19:13
Inget barca fan ska någonsin mer komma o säga nånting när Real Madrid får någon tveksam straff. Vilket "regeringslag" ni är. Ni måste ha mutat domarna. Tur att han inte satte den.
Barcelona Gabriel
2005-01-16 14:41
Nu har vi alltså kommit hit igen så onödigt egentligen. Jag har inte skrivit här på ett tag, vet inte varför men det känns verkligen som att nivån på detta forumet har sjunkit drastiskt och en massa bara upprepar sig hela tiden.

Jag är så himla trött på att folk tar sånna här rykten som att Chelsea ska köpa Ronaldinho på allvar, speciellt efter att man fått höra honom själv säga flera gånger att han trivs i Barcelona. När man säger saker som "Det jag har med Barcelona är som kärlek. Jag skulle kunna tänka mig att skriva ett nytt kontrakt med Barcelona som gäller för hela livet. Jag känner mig mer och mer som en katalan för varje dag som går", så betyder det också något.
Ronaldinho har dock rätt, Rosell är väldigt viktig för oss och han har rätt i att vi behöver en stark direktiv. Men snälla ta inte detta för på stort allvar, speciellt eftersom d inte ens står i några spanska sporttidningar utan i sportal..!

Nu till dagens match. Vi saknar ju Deco men det är ingen fara tror jag, Iniesta kanske inte kan göra ett sådant grovjobb som Deco mycket förvånande visat sig kunna göra men han besitter ändå så mkt bollteknik och spelsinne att det inte kommer märkas i denna matchen. Men överdriv knappast med "13-0, för att Real Madrid gjorde 1 mål på dom på 7 minuter". Det är knappast samma sak eftersom Real Madrid kom ut i den "matchen" helt fräscha och medvetna om att dom måste gå på för fult. Jag tror knappast att Real Madrid hade vunnit den matchen om det inte hade inträffat något bombhot, så dom ska vara 'glada' att det hände. Detta är spanska ligan, världens bästa så att man ska vina med 13-0 mot något lag är inte så trovärdigt, underskatta aldrig något lag i spanien som sagt.

Idag är det iaf upp till bevis. Dags att visa alla att förra helgens incident bara var 'temporary' så jag tror att spelarna är grovt revanch-sugna.
Real Madrid 50cent
2005-01-18 21:32
Mycket genomtänkt betygsättning. Bra att Deco fick en 4. Alla ser inte hans storhet.

Sen vill jag fråga om ni tycker att Chelsea är en svår lottning?
Señor Laporta
2005-01-28 13:52
Messí

Jag blev själv mycket förvånad att Barça sålde Luis Garcia. Han gjorde en riktigt bra säsong förra året och tyckte att han var en utav de bättre i Barça. Synd att man sålde honom.
Barcelona Rivald0
2005-01-18 22:11
Davids vill tillbaks :D
Barcelona Messí
2005-01-18 19:13
Jag blir så glad när jag läser det här. Se länken. Rätt åt honom!

-

Messí gör succé i U-20 VM i Sydamerika just nu. Senast gjorde han ett mål mot Peru när hans Argentina vann med 6-0. I de två första matcherna fick han hoppa in, han gjorde ett mål i den första matchen och ett i den andra.

Hoppas att ledningen inte "slarvar" bort Messí under sommaren. Jag tror att den här spelaren kan bli lika bra som Ronaldinho i framtiden, bara han får spela!
Barcelona Valdés
2005-01-18 19:20
tarrak; när det såg som sämst ut, dvs när skuldberget var som störst och ingen av de största spelarna verkade intresserade av att gå till Barcelona lyckades Rosell värva Ronaldinho. Denna värvning har enligt; ledningen, lagkamraterna, folket i Barcelona..... medfört stora attitydförändringar. Intresset och framtidstron blev avsevärt större. Det går att använda sig av klyschor som ingen spelare är större än laget och likaså laget är inte större än varje spelare ( och man behandlar därför inte spelarna hur som helst ) för att uttrycka det viktigast av allt nämligen att inte allt är till salu - spelare som Ronaldinho, Puyol och Xavi är symboler för dagens lag och de har inte ett pris. Så Du har helt rätt i att jag ser Ronaldinho tillsammans med ett par andra som lagets själ ( och hjärta ).

Eftersom Du verkar mäta värde i tid så skulle jag vilja att Du anger exakt hur länge man skall ha spelat i laget för att anses vara en värdefull(!?) del av detsamma.
Barcelona Kharles_Kubala
2005-01-16 14:50
Valdés

Baptista lär väl då kosta en del. Jag tror att det finns bättre lämpade spelare för högerkanten, tror att Besten skulle trivas bäst i mitten, antingen som "trequartista" eller som centertank. Men visst låter det fint med ett Dinho-Eto'o-Baptista anfall.

Gabriel

¿No podría discernir usted el sarcasmo allí?
Barcelona hammabarça
2005-01-16 21:43
Ämne: Ämne: hoppas ....
javisst kommer de göra det, men tror nog inte att de är jätte starka defensivt. de kan ju hända samma sak som malaga matchen. får de ett tidigt mål bakåt så släpper det. ordentligt.
Barcelona Bopi
2005-02-16 17:51
vill inte ha C.Ronaldo i Barca! asså han e mycket rolig å kolla på! men inget mer! han gör allt så onödigt! han gör inte mål inga ass!! jag skulle MYCKET gjärma se Robben i barca!
Barcelona Rivald0
2005-01-17 16:23
Bopi, jag såg Iaquinta spela igår faktiskt mot milan..han var la OK..han tog för sig iaf...hade ett stolp skott..han är Lång, han kanske skulle passa in i Barça men det är ingen jag drömmer om precis...
Barcelona Barca Barca
2005-02-16 14:53
C.Ronaldo har hamnat i bråk med Man U ledning. Kanske ska Laporta & CO satsa på honom istället för Torres. Tänk ett trio med Ronaldinho, Eto och C.Ronaldo. Med vill man ha C.Ronaldo så kostar det.

Visca EL Barca
Barcelona Barca Barca
2005-02-16 14:53
C.Ronaldo har hamnat i bråk med Man U ledning. Kanske ska Laporta & CO satsa på honom istället för Torres. Tänk ett trio med Ronaldinho, Eto och C.Ronaldo. Med vill man ha C.Ronaldo så kostar det.

Visca EL Barca
Real Madrid Carlos3
2005-01-16 19:10
HAHA har inte ETO lärt sig skjuta straffar HAHAHAHA
Barcelona Valdés
2005-01-16 14:39
Laporta/Rosell

Det är inte så att jag har ständig kontakt med dessa båda, vi har t ex inte firat jul ihop, men enligt den mediabild som framträder....

Laporta - idealistisk visionär som inte nog många gånger kan lyfta fram Cruyffs "dream team" som enda förebild. Duktig på att använda sig av media för att förankra bilden av att Barcelona går mot en ny Era med ett lag som slår alla andra med häpnad. Romantiker - skall med alla medel undvika tröjreklam men skall ändock kunna konkurrera med övriga storlag på samma villkor. Löftesrik - tycker mycket om att nämna kommande värvningar redan innan de är klara och han valdes tack vare löften om Beckham (ytterligare minst 2-3 världsklasspelare skulle värvats redan första säsongen enligt Laporta).

Rosell - mer av en försiktig realist, går ej först och främst ut i media och talar om säkra värvningar utan håller en lägre profil - troligtvis för att hålla nere priset på de spelare som värvas. Strateg - värvar först och främst efter behov och alla de spelare som förespråkats av honom håller en hög kvalitet ( till skillnad ifrån spelare som enligt media förekommer på Txikis och Rijkaards listor ) och har en stark känsla för Barcelona som klubb. Brasilienälskare, har väldigt goda kontakter över hela världen men framförallt med brasilianska spelare och det brasilianska fotbollsförbundet.

Efter ett flertal mindre lyckade säsonger och trots stora skulder har man sett till att bygga upp ( grunderna ) för ett nytt storlag. Framförallt Rosells värvning av Ronaldinho såg till att vända på en mycket negativ trend, utan Rosells insatser tror jag inte att Laporta suttit kvar på sin post idag.

Vad det gäller det hysteriska "snacket" om Rosells avgång och en möjlig försäljning av Ronaldinho är det direkt pinsamt vad engelska och Madridbaserade tidningar plågar Barcelonaspelare och fans med för att sänka lagmoralen. Avgår Rosell, vilket jag absolut inte vill se, gör han det troligtvis först till sommaren - allt annat skulle vara direkt idiotiskt. Ronaldinho kommer inte att lämna Barcelona enligt egna uttalanden. Jag är betydligt mer orolig för motståndarnas ständiga skavanden på Ronaldinhos och Etoòs smalben - snart kommer man att lyckas bryta benet på någon av dem.

Kharles_Kubala; jag hade gärna sett Baptista till höger i anfallet bredvid Ronaldinho och Etoò. Det behövs enligt mitt sätt att se det inte någon renodlad kantspringare då Belletti mer än gärna tar dessa löpningar ( detta är väl en av de anledningar som gör att Giuly har så otroligt svårt att prestera ).

Vi vinner ikväll med 2-1 om man förstår att träningsmatchandet är slut. Skall vi vinna ligan i år krävs det vinster i samtliga återstående hemmamatcher.
Barcelona Maxi
2005-02-16 17:27
Det ryktas att Dellas ska till Barca på sommarn. Hoppas verkligen att han inte kommer till Barca skulle helst se Milito i Barcatröjan.
Barcelona jaxx
2005-01-18 18:57
Laporta säger i en intervju till BBC Sport:

- Vi är mycket intresserade av både Anelka och Carew och vill värva en av dessa spelare.

Han fortsätter:

- Vi tror att Anelka vill spela för Barcelona. Vi är för honom ett bra alternativ. Vi kan tänka oss en permanent lösning eller ett lån men det beror förstås på Manchester City.

- Jag tror att det klarnar inom de närmaste dagarna.
Länktips: äntligen
Barcelona tarrak
2005-01-18 18:52
B-a-r-c-a

Nej jag tycker inte att Joaquin är lika bra som Ronnie, mne han är inte långt ifrån. Men om jag får välja så tar jag hellre honom och två klasspelare till än en Ronaldinho.

Valdes

Vad du försöker säga är att Ronaldinho är Barcas själ? Har lite svårt att köpa det resonemanget med tanke på att han spelat väldigt kort tid i klubben och verkar allt mer ointresserad för varje match som går. En spelare som Puyol är däremot ovärderlig.

Barcelona Valdés
2005-01-18 18:22
Lucho; ingen av de spelare Du nämner har imponerat på mig i år och ligger ens i närheten av Ronaldinhos kvalitet. Gamla spelare som Nedved och skadebenägna som Aimar tycker jag absolut att man skall undvika. Kakà har knappt presterat något alls vilket inte minst visade sig i matcherna mot oss. Själv tycker jag att Ronaldinho fortsätter att bidra såväl på som utanför planen och skulle han lämna Barcelona tror jag till skillnad ifrån Dig att det skulle få en mycket negativ inverkan på resultat och stämning i laget ( och bland supporters ). Jag håller dock med om att han löper för lite i djupled och hoppas få se mer av det under våren i ex matcherna mot Chelsea.

Kharles_Kubala; Saviola är precis samma spelartyp som Giuly och skulle därför inte ha en större chans att lyckas enligt mitt sätt att se. Skall man ha en "liten" kille till i offensiven bör det vara en spelare som utöver Saviolas kvalitéer också har ett riktigt bra distansskott ex Bojinov. Med risk för att bli tjatig ser jag dock helst en annan typ av spelare; Torres, Adriano eller Baptista för att göra anfallet komplett.

Du trodde inte att byxreklam skulle inbringa några större summor, tyvärr tror jag inte att en försäljning av Riquelme ger så mycket mer pengar.

Även om vi med all säkerhet inte kommer att vara överens ser jag fram emot Din 5-bästalista efter helgens match.
Barcelona Puyol_20
2005-01-18 19:14
Ahapp återigen så går det sämre för pitbull i italien o ska man tro sidan så vill han tillbax...Hur många här skulle förlåta honom ifall han(davids) kom tillbax o slet 100% i städgumma rollen som fårna sesången?

Blandade känsler skulle ja utrycka de hela..Viist gav han allt för klubben men sättet han lämna va lite oklart då det va 2 sidor om det hela rätta mig om jag har fel?

Nåt måste göras för jag vill se en städgumma som stör moståndarnas uppspel o det skadar inte om han e ettrig aggresiv o snabb =)))) som tar gula kort för att irretera o göra så moståndarna blir tvugna att byta spelstrategi.

Synpunkter Mina barca bröder
Atlético rawkus
2005-02-16 13:30
Tjena!
Ville bara säga att det va grymt coolt gjort av Eto att dansa "apdans" när idioterna på läktaren än en gång gjorde bort sig.
Rasismen ska krossas! Därmed basta!
Peace!
Barcelona hammabarça
2005-02-15 23:42
Ronaldinho XI: Dida; Cafú, Córdoba, Márquez, Radebe, Song, Deco, Nakata, Kaká, Eto'o y Ronaldinho. En el segundo tiempo entraron Kameni, Jaidi, Beasley; Camara, Du-Ri Cha, Mahdavika y Ji Sung Park. En el 61, Martins por Ronaldinho.

Shevchenko XI: Casillas; Kaladze, Montero, Thuram, Deisler, Gerrard, Beckham, Zidane, Raúl, Del Piero y Shevchenko. En el segundo tiempo entraron Toldo, Kompany, Kuffour, Giuly, Henry, Litmanen, Vogel, Zola y Suazo. Sukur entró por Henry (65')

Arbitro: Pierluigi Collina (Italia)

Goles:
1-0, Eto'o (13')
2-0, Ronaldinho (19')
2-1, Del Piero (26')
3-1, Eto'o (45')
3-2, Zola (49')
3-3, Suazo (53')
4-3, Camara (59')
5-3, Cámara (64')
6-3, Du-Ri Cha (79')
Barcelona Adriano_
2005-02-16 15:47
men va fan händer nu!! visar dom inte barca igen ? jävla skiit asså
Señor Laporta
2005-02-16 08:20
Jag blir så trött på alla som ska fråga vilka kanaler som sänder matcher. Kan man inte kolla upp det själv? Jag tror inte så många har Al-Jazera här inne på forumet så ingen kollar upp om dom sänder Barcelonas matcher. Innan en match är det en fråga som kommer upp mellan 70- till 80% av gångerna. Varnånstans kan jag se matchen? Vilken kanal sänder matchen? Kan jag se matchen på tv? o.s.v. Kolla på Barcelonasidans startsida där står det vilka som sänder matchen. Om du inte har den kanalen, kolla upp själv och sen kan du skriva att xxx sänder matchen med start xx.xx.

Skärpning!
Real Madrid rrr
2005-02-16 15:51
Ämne: Jag har kanalen AL-J....
Har du Aljazeera sport kanalen via internet eller via parabol?
Real Madrid rrr
2005-02-16 15:51
Ämne: Jag har kanalen AL-J....
Har du Aljazeera sport kanalen via internet eller via parabol?
Annons: