/spanien/barcelona/forum/26127.aspx/spanien/barcelona/forum/26127.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bopi
2005-02-16 17:51
vill inte ha C.Ronaldo i Barca! asså han e mycket rolig å kolla på! men inget mer! han gör allt så onödigt! han gör inte mål inga ass!! jag skulle MYCKET gjärma se Robben i barca!
Barcelona Rivald0
2005-01-17 16:23
Bopi, jag såg Iaquinta spela igår faktiskt mot milan..han var la OK..han tog för sig iaf...hade ett stolp skott..han är Lång, han kanske skulle passa in i Barça men det är ingen jag drömmer om precis...
Barcelona Barca Barca
2005-02-16 14:53
C.Ronaldo har hamnat i bråk med Man U ledning. Kanske ska Laporta & CO satsa på honom istället för Torres. Tänk ett trio med Ronaldinho, Eto och C.Ronaldo. Med vill man ha C.Ronaldo så kostar det.

Visca EL Barca
Barcelona Barca Barca
2005-02-16 14:53
C.Ronaldo har hamnat i bråk med Man U ledning. Kanske ska Laporta & CO satsa på honom istället för Torres. Tänk ett trio med Ronaldinho, Eto och C.Ronaldo. Med vill man ha C.Ronaldo så kostar det.

Visca EL Barca
Real Madrid Carlos3
2005-01-16 19:10
HAHA har inte ETO lärt sig skjuta straffar HAHAHAHA
Barcelona Valdés
2005-01-16 14:39
Laporta/Rosell

Det är inte så att jag har ständig kontakt med dessa båda, vi har t ex inte firat jul ihop, men enligt den mediabild som framträder....

Laporta - idealistisk visionär som inte nog många gånger kan lyfta fram Cruyffs "dream team" som enda förebild. Duktig på att använda sig av media för att förankra bilden av att Barcelona går mot en ny Era med ett lag som slår alla andra med häpnad. Romantiker - skall med alla medel undvika tröjreklam men skall ändock kunna konkurrera med övriga storlag på samma villkor. Löftesrik - tycker mycket om att nämna kommande värvningar redan innan de är klara och han valdes tack vare löften om Beckham (ytterligare minst 2-3 världsklasspelare skulle värvats redan första säsongen enligt Laporta).

Rosell - mer av en försiktig realist, går ej först och främst ut i media och talar om säkra värvningar utan håller en lägre profil - troligtvis för att hålla nere priset på de spelare som värvas. Strateg - värvar först och främst efter behov och alla de spelare som förespråkats av honom håller en hög kvalitet ( till skillnad ifrån spelare som enligt media förekommer på Txikis och Rijkaards listor ) och har en stark känsla för Barcelona som klubb. Brasilienälskare, har väldigt goda kontakter över hela världen men framförallt med brasilianska spelare och det brasilianska fotbollsförbundet.

Efter ett flertal mindre lyckade säsonger och trots stora skulder har man sett till att bygga upp ( grunderna ) för ett nytt storlag. Framförallt Rosells värvning av Ronaldinho såg till att vända på en mycket negativ trend, utan Rosells insatser tror jag inte att Laporta suttit kvar på sin post idag.

Vad det gäller det hysteriska "snacket" om Rosells avgång och en möjlig försäljning av Ronaldinho är det direkt pinsamt vad engelska och Madridbaserade tidningar plågar Barcelonaspelare och fans med för att sänka lagmoralen. Avgår Rosell, vilket jag absolut inte vill se, gör han det troligtvis först till sommaren - allt annat skulle vara direkt idiotiskt. Ronaldinho kommer inte att lämna Barcelona enligt egna uttalanden. Jag är betydligt mer orolig för motståndarnas ständiga skavanden på Ronaldinhos och Etoòs smalben - snart kommer man att lyckas bryta benet på någon av dem.

Kharles_Kubala; jag hade gärna sett Baptista till höger i anfallet bredvid Ronaldinho och Etoò. Det behövs enligt mitt sätt att se det inte någon renodlad kantspringare då Belletti mer än gärna tar dessa löpningar ( detta är väl en av de anledningar som gör att Giuly har så otroligt svårt att prestera ).

Vi vinner ikväll med 2-1 om man förstår att träningsmatchandet är slut. Skall vi vinna ligan i år krävs det vinster i samtliga återstående hemmamatcher.
Barcelona Maxi
2005-02-16 17:27
Det ryktas att Dellas ska till Barca på sommarn. Hoppas verkligen att han inte kommer till Barca skulle helst se Milito i Barcatröjan.
Barcelona jaxx
2005-01-18 18:57
Laporta säger i en intervju till BBC Sport:

- Vi är mycket intresserade av både Anelka och Carew och vill värva en av dessa spelare.

Han fortsätter:

- Vi tror att Anelka vill spela för Barcelona. Vi är för honom ett bra alternativ. Vi kan tänka oss en permanent lösning eller ett lån men det beror förstås på Manchester City.

- Jag tror att det klarnar inom de närmaste dagarna.
Länktips: äntligen
Barcelona tarrak
2005-01-18 18:52
B-a-r-c-a

Nej jag tycker inte att Joaquin är lika bra som Ronnie, mne han är inte långt ifrån. Men om jag får välja så tar jag hellre honom och två klasspelare till än en Ronaldinho.

Valdes

Vad du försöker säga är att Ronaldinho är Barcas själ? Har lite svårt att köpa det resonemanget med tanke på att han spelat väldigt kort tid i klubben och verkar allt mer ointresserad för varje match som går. En spelare som Puyol är däremot ovärderlig.

Barcelona Valdés
2005-01-18 18:22
Lucho; ingen av de spelare Du nämner har imponerat på mig i år och ligger ens i närheten av Ronaldinhos kvalitet. Gamla spelare som Nedved och skadebenägna som Aimar tycker jag absolut att man skall undvika. Kakà har knappt presterat något alls vilket inte minst visade sig i matcherna mot oss. Själv tycker jag att Ronaldinho fortsätter att bidra såväl på som utanför planen och skulle han lämna Barcelona tror jag till skillnad ifrån Dig att det skulle få en mycket negativ inverkan på resultat och stämning i laget ( och bland supporters ). Jag håller dock med om att han löper för lite i djupled och hoppas få se mer av det under våren i ex matcherna mot Chelsea.

Kharles_Kubala; Saviola är precis samma spelartyp som Giuly och skulle därför inte ha en större chans att lyckas enligt mitt sätt att se. Skall man ha en "liten" kille till i offensiven bör det vara en spelare som utöver Saviolas kvalitéer också har ett riktigt bra distansskott ex Bojinov. Med risk för att bli tjatig ser jag dock helst en annan typ av spelare; Torres, Adriano eller Baptista för att göra anfallet komplett.

Du trodde inte att byxreklam skulle inbringa några större summor, tyvärr tror jag inte att en försäljning av Riquelme ger så mycket mer pengar.

Även om vi med all säkerhet inte kommer att vara överens ser jag fram emot Din 5-bästalista efter helgens match.
Barcelona Puyol_20
2005-01-18 19:14
Ahapp återigen så går det sämre för pitbull i italien o ska man tro sidan så vill han tillbax...Hur många här skulle förlåta honom ifall han(davids) kom tillbax o slet 100% i städgumma rollen som fårna sesången?

Blandade känsler skulle ja utrycka de hela..Viist gav han allt för klubben men sättet han lämna va lite oklart då det va 2 sidor om det hela rätta mig om jag har fel?

Nåt måste göras för jag vill se en städgumma som stör moståndarnas uppspel o det skadar inte om han e ettrig aggresiv o snabb =)))) som tar gula kort för att irretera o göra så moståndarna blir tvugna att byta spelstrategi.

Synpunkter Mina barca bröder
Atlético rawkus
2005-02-16 13:30
Tjena!
Ville bara säga att det va grymt coolt gjort av Eto att dansa "apdans" när idioterna på läktaren än en gång gjorde bort sig.
Rasismen ska krossas! Därmed basta!
Peace!
Barcelona hammabarça
2005-02-15 23:42
Ronaldinho XI: Dida; Cafú, Córdoba, Márquez, Radebe, Song, Deco, Nakata, Kaká, Eto'o y Ronaldinho. En el segundo tiempo entraron Kameni, Jaidi, Beasley; Camara, Du-Ri Cha, Mahdavika y Ji Sung Park. En el 61, Martins por Ronaldinho.

Shevchenko XI: Casillas; Kaladze, Montero, Thuram, Deisler, Gerrard, Beckham, Zidane, Raúl, Del Piero y Shevchenko. En el segundo tiempo entraron Toldo, Kompany, Kuffour, Giuly, Henry, Litmanen, Vogel, Zola y Suazo. Sukur entró por Henry (65')

Arbitro: Pierluigi Collina (Italia)

Goles:
1-0, Eto'o (13')
2-0, Ronaldinho (19')
2-1, Del Piero (26')
3-1, Eto'o (45')
3-2, Zola (49')
3-3, Suazo (53')
4-3, Camara (59')
5-3, Cámara (64')
6-3, Du-Ri Cha (79')
Barcelona Adriano_
2005-02-16 15:47
men va fan händer nu!! visar dom inte barca igen ? jävla skiit asså
Señor Laporta
2005-02-16 08:20
Jag blir så trött på alla som ska fråga vilka kanaler som sänder matcher. Kan man inte kolla upp det själv? Jag tror inte så många har Al-Jazera här inne på forumet så ingen kollar upp om dom sänder Barcelonas matcher. Innan en match är det en fråga som kommer upp mellan 70- till 80% av gångerna. Varnånstans kan jag se matchen? Vilken kanal sänder matchen? Kan jag se matchen på tv? o.s.v. Kolla på Barcelonasidans startsida där står det vilka som sänder matchen. Om du inte har den kanalen, kolla upp själv och sen kan du skriva att xxx sänder matchen med start xx.xx.

Skärpning!
Real Madrid rrr
2005-02-16 15:51
Ämne: Jag har kanalen AL-J....
Har du Aljazeera sport kanalen via internet eller via parabol?
Real Madrid rrr
2005-02-16 15:51
Ämne: Jag har kanalen AL-J....
Har du Aljazeera sport kanalen via internet eller via parabol?
Albacete Fudge...
2005-02-16 17:32
rrr:

Har du länk möjligtsvis?
Albacete Fudge...
2005-02-16 17:32
rrr:

Har du länk möjligtsvis?
Deportivo André.
2005-02-16 17:16
Kors i taket! Andra veckan på rad som inte Barça visas på tv4+, det är verkligen synd om er! ;-)
Barcelona Lucho
2005-02-16 14:26
För dom som varken har Al-Jazera eller vill spendera pengar på tv2.no (om dom nu visar matchen..) så finns www.fbtz.com. Där kommer man att kunna ladda ner matchen (via bit torrent) ett par timmar efter att den är färdigspelad..
Barcelona Messí
2005-01-18 21:00
Sonde//
Bra betygsättning av de nya spelarna!
Men kanske så ska väl Damiá också vara med? Även om han inte var den mest omtalade värvningen under sommaren så är han ny i klubben.

Men betygsättningen är helt rätt, även om jag tycker att Giuly förtjänar mer än en 1:a. :-)
Real Madrid McManus
2005-01-16 19:11
Är det inte bara Madrid som får feldömda straffar med sig. Nu har ni fått två på tre matcher.
Barcelona Barca82
2005-02-16 09:35
Ni ska föreställa Barca fans, skandal! Ni tycker att det är ok att tv4+ inte sände Barca-Zaragoza. Tv4+ sänder ju all real matcher är det rättvist?
Barcelona Zoran
2005-02-16 19:51
För alla er som alltid undrar på vilken kanal vilka matcher sänds osv. Titta på dessa två länkar för att hitta vilken satelit som sänder matchen ni vill se:

http://www.satfootball.com/

http://www.goalzz.com/main.aspx

Observera att matcher som datumändrats (som Barcas lördags match) kan ta tid att uppdateras. Dvs. är det säkrast att kolla in länkarna på lördag för att se vilka bolag som sänder.
Barcelona Lucho
2005-01-16 19:31
Carlos3: Det är länge sedan Barça varit så bra som dom varit denna säsong. Är det Ronaldinhos förtjänst?

Vill han flytta så kan han dra. Jag är fullständigt övertygad om att han blir ersatt av en minst lika bra spelare..
Barcelona B_a_r_ç_a
2005-01-16 16:06
Grabbar låt folk snacka för det är massa skit, om Chelsea lägger ett bud så är det så att de skriver i media att Ronaldinho vill gå. Hur fan ska han gå när han själv går ut och säger att han är beroende av Rosell och om Rosell skulle lämna ooch detsamma sa Rosell. Sen så har Ronaldinho själv gå ut och försökt lösa problemen. Så låt folk snacka.
Tribalfootball.com skrev att Chelsea utnyttjade läget i Barca och la ett bud på Ronaldinho och så klart så ska svensk media direkt tolka det som att Ronaldinho är på väg till Chelsea.
Señor Laporta
2005-01-16 18:30
Inga överraskningar i den preliminära startelvan.
1 Valdes
2 Belletti
4 Marquez
5 Puyol
6 Xavi
8 Giuly
9 Eto'o
10 Ronaldinho
12 Gio
23 Oleguer
24 Iniesta
Barcelona Puyol_20
2005-01-20 15:30
Nu kanske jag är ute o cyklar men vare bara jag som va imponerad av maniche under porto sesången..han var väl okej i em men stor spelade i porto..Kanske inte den spelstilen vi behlver men va roligt o nyttig han hade varit =))
Señor Laporta
2005-01-16 18:23
Ronaldinho har inte fått den vilan över julhelgen han behövde. På grund av massa uppvisningsmatcher i Brasilien och träningsläger med Barça.
Annons: