/spanien/barcelona/forum/26095.aspx/spanien/barcelona/forum/26095.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messi
2005-12-29 13:52
Aurelio är bra. Men är en skadedrabbad spelare det vi behöver just nu?
Barcelona Schubert
2005-12-29 13:50
Tycker det låter rätt bra. Att han har EU-pass är en förutsättning. Han är 26 så varken ung eller gammal. Ett plus att han har bevisat att han kan spela bra i Spanien. Spelare som bara varit bra utanför Spanien är mer riskköp. Tror inte heller att han kommer att vara så dyr. Men jag håller med om att det finns vissa frågetecken defensivt. Bara att hoppas att dessa "rätas ut" om han kommer till oss, för att använda ett fult uttryck.:)
Barcelona el Flaco
2005-12-29 13:46
Ämne: el Flaco//
Jo hans ....
Jag vet inte hur hans defensiv är helt ärligt. Men det kan väll inte vara så dåligt. valencia är kända för att ha en bra defensiv.
Barcelona La Rambla
2005-12-29 13:41
Suñol_//
Tack för info. Det låter helt klart lovande att han även klarar pivoterollen om det skulle behövas. Snacka om att vi har det gott ställt där nu när även Motta är frisk och spelklar. :)
Barcelona Suñol_
2005-12-29 13:40
Får man spela som pivote i valencia där man redan har albelda och baraja så är man nog inte dålig defensivt. det jag har sett är han bra i en mot en spelet medans det kan brista lite i markeringsspelet, men det verkar vara standard hos ytterbackar...
Barcelona La Rambla
2005-12-29 13:35
el Flaco//
Jo hans offensivlusta har man sett prov på. Men hur är han i defensiven då? Speciellt på vänstersidan är det viktigt att man har en bra defensiv back, Ronaldhino är ju knappast känd för att täcka upp vänsterbacken när de rushar fram på kanten. Visserligen brukar våra pivote täcka upp rätt bra där.
Barcelona Suñol_
2005-12-29 13:35
ok matchen är på tisdag...
Barcelona Suñol_
2005-12-29 13:34
Aurelio kan även spela som pivote har han visat i valencia...han skulle bli en tillgång.
vilken dag är matchen mot zamora?
Barcelona el Flaco
2005-12-29 13:27
La Rambla//

Fabio Aurelio hade passat alldeles utmärkt i Barcelona. Jag har alltid tyckt om den spelaren. Särskilt hans offensiva kvaliteter som hans inlägg, skott, löpningar och frisparkar. Sådant är alltid välkommen i Catalonien ;)
Barcelona La Rambla
2005-12-29 13:11
hammabarça//
Gott, jag har Sport-expressen. :)

Backstrom//
Måste nog hålla med. Men om nu Alvés kommer som det ryktas om så är det lugnt på den positionen också. Angående Aurelio så är jag väl själv lite kluven om han verkligen behövs. Men det vet väl Txiki och Rijkaard bäst själva. :)
Barcelona Backstrom
2005-12-29 13:06
Varför matcha in en ny vänsterback i laget, vi har Sylvinho han är världsklass. Vad som behövs där kanske är någon ung som kan tänka sig att sitta på bänken och få vänta på speltid, Gio lär dra snart och skönt att ha dubbla uppsättningar på samtliga positioner.
Nej, det är högerbacken jag tycker är Barcelonas främsta akilleshäl, det finns andra saker men om man ser till laget på papperet så skulle jag säga fixa en ny högerback, spela ihop laget och vinn allt.
Barcelona La Rambla
2005-12-29 13:06
(catalonia barca)//

Aurelio är brasse och vill säkert komma till Barça där han säkert kommit bra överens med alla brassar. Han har en grymt bra vänsterfot. Det enda problemet som jag ser är att han ofta är skadad. Kanske blir bättre hos oss när han får en bra försäsongsträning. ;)
Barcelona (catalonia barca)
2005-12-29 12:49
La Rambla ///
jag tycker att aurelio skulle passa bra om inte cole kommer.
Barcelona hammabarça
2005-12-29 12:48
För er som har Sport-Expressen så har jag en god nyhet. De sänder matchen mellan Zamora - Barça.
Real Madrid SnajK
2005-12-29 12:30
Din attityd ”suger” rätt duktigt den med, var vänlig och uttryck din frustration någon annanstans efter avstängningen. / Redaktionen
Barcelona La Rambla
2005-12-29 12:29
Det ryktas om att Valencias vänsterback Aurelio kan vara på väg till Barça redan nu i januari. Han har inte skrivit på någon förlänging av kontraktet, som går ut i juni -06. Vill de få något för honom lär de ju sälja nu i januari när fönstret öppnas. Vad tror ni, kan han vara något för Barcelona? Skall också tilläggas att han har ett eu-pass.
Barcelona (catalonia barca)
2005-12-29 12:20
Ämne: koeman!!
se länktip....
där kan man ju bara lyssna på den ,det går inte att ladda ner den ?
Barcelona La Rambla
2005-12-29 12:16
chrisespaña//

Det känns ju knappast som om Capello vill till Real igen. Lämnar han Juve lär det bli för att träna ett PL-lag.

Ja du, Chelsea ryktas ju ha lagt ett bud på Zlatan de med (ca 480 milj). Hur trovärdigt är det att han går dit tror du? Zlatan lär stanna i Juventus, de lär bygga sitt lag kring honom ett par år framåt. Ni kan nog lägga ner drömmarna om Zlatan i Real.

Visst är det sunkigt och helt pinsamt att som 35-åring gå till Real, eller till Barça för den delen om det nu hade handlat om tex Hierro, med all den rivalitet som finns mellan klubbarna. Jag har väldigt svårt att tro Pep skulle göra en sån sak, men visst allt kanske handlar om pengar och alla är inte som Puyol som nekar ett anbud trots dubbel lön. ;)
Barcelona Crack Brasilieno 10
2005-12-29 12:11
tjena grabbar någon som snälla kan översätta det här för återigen så funkar inte babelfish osv så bra så snälla:

Llegó el conductor del programa a comentarle si le parecía bien la llegada de 'Titi' Henry al FC Barcelona y casi acabando la entrevista llegó la pregunta delicada de un colaborador: “¿Es verdad que no le gusta compartir habitación en la concentración con Ronaldinho?”. Y Messi respondió: “Sí, es verdad, no me gusta porque Ronaldinho por las noches se pone mimoso y claro, busca, y bueno, no sé qué hacer”. El veterano presentador Víctor Hugo Morales había tragado con la inocentada, así que automáticamente le colgaron el popular muñequito. El que estaba al otro lado del hilo telefónico no era Leo Messi, sino un amigo de la sección de deportes que se hizo pasar por el rosarino –la verdad es que ni el tono de voz ni el acento se parecían– pero la broma 'coló' no sólo con el presentador sino con muchos espectadores
Barcelona Tompa
2005-12-29 12:07
chrisespaña:
Kanske inte logiskt men en del som Perez företar sig är långt ifrån logiskt.

Ett tänkbart syfte (om han nu verkligen påstått att Guardiola är på väg till Real) skulle t.ex vara att vända bort uppmärksamheten (åtminstone för stunden) från Reals usla resultat på planen.

Men som sagt, jag kan inte tänka mig att det ligger något i det ryktet. Däremot finns det nog mer suubstans i ryktet att Capello är på väg tillbaka till Madrid.
Real Madrid chrisespaña
2005-12-29 12:02
Ja Wenger kanske jag kan ta bort. Men Capello och Zlatan? Tvärtom, Capello är en stor favorit till att ta över Real och då kan han ta Zlatan med sig. Dessutom har Real förberett ett bud på Zlatan, sägs det.

Jag skulle fan bli bitter. Ett exempel (jag är inbiten AIK:are). Rickard Franzén, en av AIK hockeys största hjältar med 10 säsonger bakom sig valde helt från intet att som 35 årig (mätt hockeyspelare) att spela ett år med dif. Vips och hans kultstatus och att vara en legent i gnaget var som bortblåst. Så jävla onödigt att som 35 åring avsluta på det sättet. Okej om man är ung och lovande (även fast jag är mycket emot att man byter överhuvud taget från AIK - dif eller Real - Barca osv) och den klubben erbjuder mycket bättre utvecklingsmöjligheter tex, men nu? Vad har han att tjäna på det, Pep alltså. Svaret är nada, noll.
Barcelona La Rambla
2005-12-29 11:50
chrisespaña//

Okej, du har väl en poäng där. Men just Silly i den bemärkelsen har knappast med att göra hur "knäppt" och orealistiskt ryktet är. Utan mera den hektiska månad transferfönstret faktiskt är. Vissa av ryktena kan ni nog avfärda efterhand och uppdatera, var väl mer det jag syftade på. Jag menar, Zlatan, Capello, Wenger för att nämna några är ju knappast realistiska längre va?

Sen att jag skulle vara bitter om Pep gick till Real. Nja, snarare då ledsen över att se en Barça-legend förnedra sig själv genom att gå till bittraste rivalen och samtidigt knappast bidra med något på planen.
Real Madrid chrisespaña
2005-12-29 11:45
La Rambla //

Vår silly är utmärkt. Har flera gånger betonat ordet "silly". Tänk på det när du läser alla rykten, för det är bara det de är, rykten med låg/hög sanningskvot.
Barcelona La Rambla
2005-12-29 11:39
chrisespaña//¨

Bitter moi? Nej du, läs om läs rätt. Annars håller jag med dig om att "vad-fan-ska-real-med-pep-till". Det känns mera som något "geniet" Florentino sätter igång just bara för att provocera sina bittra rivaler från Catalonien. Sen snälla, se över er silly season lite, det liknar mest en såpopera nu. Hur många av alla de där ryktena är egentligen realistiska? Går två av de spelarna till Real så är det bra.

No offense. ;)
Barcelona Lionel Andrés Messí
2005-12-29 11:38
koeman!!
se länktips
där kan man tanka ner Himne del Barça.
Barcelona (catalonia barca)
2005-12-29 11:35
jag fattar inte att dom tror att Guardiola skulle gå till real madrid ta bort all kärlek som alla culés har i sina hjärtan till han.
dessutom är han 35 år.
så han har inte framtiden framför sig.
Real Madrid chrisespaña
2005-12-29 11:28
Tompa//

Nja, mycket kan man säga om Perez, tragisk figur är dock överdrivet. Och varför skulle han få för sig att helt sonika hitta på / ljuga om Peps eventuella övergång till Real?
Barcelona Tompa
2005-12-29 11:19
Stackars Florentino Perez...

När hans eget lag går kräftgång har han inget annat och komma med än att sprida ut totalt osannolika rykten. Borde han inte ägna sig åt lite självkritik istället?

Karln är verkligen en tragisk figur....

FORCA BARCA!
Real Madrid chrisespaña
2005-12-29 11:12
La Rambla//

Haha, förstår att du är bitter. Håller med dig till stor del, vad fan ska Real med Pep till? Och varför ska Pep förstöra sin hjältegloria i Barca med att spela som 35 åring i Real i ett halvår, idiotiskt.

Hoppas det är mycket snack och liten verkstad i detta rykte.

MVH Christopher (red)
Barcelona La Rambla
2005-12-29 10:54
Det här måste ändå vara årets största skämt.

"Real Madrid vill nu värva den 35-åriga Josep Guardiola, mest känd för sin tid i Barcelona där han var lagkapten under många år."

"President Perez tilläger till spanska AS;
- Det är troligt att Guardiola avslutar sin karriär i Madrid."

Real Madrid och framför allt Florentino är nog f-n bland det pinsamaste som finns inom fotbollsvärlden. De har en sån j-a Barcelona-hybris och bitterhet, att de är i stånd att göra precis allt för att försöka få Barça att tappa fokus, provocera. Att en 35-årig Pep, precis om Keane när han var aktuell, inte har så mycket att tillföra ett topplag som Real är av sekundärt intresse. Finns bara ett ord, j-a Pajas-klubb!
Annons: