/spanien/barcelona/forum/26050.aspx/spanien/barcelona/forum/26050.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
El trideñte magico
11/22/2005 18:31
Real Madrid snackar nuförvärv, inga rykten till barcelona eller? Jag vill verkligen sa Daniel Alves, imponerar på mig verkligen och att vi lär ha köpklausal på honom.
Barcelona CruzitoZ
11/22/2005 18:31
killar kan inte lägga ner den skiten om beckham...gå till real o snacka sånt orka se hela tiden samma sak:(:(:(
ha det bra barca bröder för vi krossar i dag:):):)..
Barcelona ronaldinh0
11/22/2005 18:29
kan någon förklara varför barcas match inte visas det e ju veckans bästa match??.......
Barcelona Camparn på nou
11/22/2005 18:24
VBG:arn

Får allt mer för mig att du skriver inlägg för att du vill uppröra och vara kontroversiell och "korkad" 90% av det som postas av dig är rätt absurda påståenden.

Vid 2-0 målet så kommer Barca 3 mot 3 efter ett snabbt uppspel av Deco den situationen skulle vilket lag som helst kunna åka på bakåt.
Det som Ronaldinho gör är att dra salgado så att det plötsligt är 3 mot 2 du fattar att då kan inte de två backarna tillsammans gå på Ronaldinho för då är det bara för honom att lyfta bollen till antingen Etóo eller Messi och så är de helt fria med målvakten.
Så de måste avvakta och en av de ska stöta på Ronaldinho när han kommer tillräckligt nära målet.
Men när Helguera ska försöka stoppa honom ser Ronaldinho var han har balansen och går snyggt förbi på andra sidan (det ser enkelt ut, men det är Maradona klass) sen är det bara målvakten kvar och Carlos hinner såklart inte täcka skottet.

Det är så oerhört löjligt och idiotiskt att påstå att det inte är något speciellt med Ronaldinhos prestation och att många spelare skulle kunna dribbla två spelare så elegant och i ett sånt högt tempo och sen enkelt lägga in bollen.

Det är också en del i hans prestation och som gör det möjligt är att han håller ett sånt högt tempo det gör det mycket svårare för backarna att organisera sig och försvara sig mot. Tex så skulle inte Zlatan ha kunna göra det lika bra och att Raul skulle göra något liknande är det lekstuga på.

Gör mig en tjänst och sluta skriv dessa idiotiska inlägg då du uppenbart inte förstår någonting om fotboll.
Barcelona Vbg:arn
11/22/2005 18:15
BatiGoal: Självklart får ROnaldinho det att se lätt ut, jag försöker inte ta ifrån honom äran för det han gjorde. Jag säger bara att det inte var den svåraste sak i världen eftersom Real spelarna dels tjuvrusade och dels inte hade understöd.

Det var sämre försvarsspel än man ser på juniornivå i ett div.4-lag emellanåt.

Sen förstår jag inte varför alla hatar Beckham så mycket, harjag missat något när det gäller honom? Han visar ju en annan sida nu i Madrid än den han visade i Manchester. Här är han slitvargen som bollen går genom och som fortfarande kan slå underbara passningar. Dessutom verkar han vara en sympatisk person och en stor ledare på planen.

Jag kan inte se vad hans reklamkontrakt vid sidan av planen har att göra med det han gör på planen att göra..?
Real Madrid Zizou-Mano
11/22/2005 17:51
Lycka till idag grabbar!
Hoppas Barca spelar lika bra fotboll som i lördags!
Barcelona Beautiful_ Barça
11/22/2005 17:37
Lucho

Lunarstorms forumkultur känner jag inte till, men du kan förklara eftersom du verkar vara så bekant med det.
Jag är inte den som följer alla regler och det är upp till redaktionen om de vill stänga av mig. Men fortsätt du leka forumpolis när du verkar vara så belååten med det.
Besök gärna sidan där jag skriver nyheterna.
/Husein
Barcelona BatiGoal_!
11/22/2005 17:17
AdnanK:

Messi/Xavi/Gio kommer vilas inför kvällens match då vi redan är vidare så finns det nån liten möjlighet att vi ser Henke istället för Eto´o
AdnanK
11/22/2005 17:13
har tänkt sätta en slant ikväll på er..
vilka exakt saknas?
Barcelona Puyol_21
11/22/2005 17:09
Avstängd i två veckor. Bespara oss från spydigheter och chattandet framöver, tack.

/ Redaktionen
Barcelona BatiGoal_!
11/22/2005 17:08
Inte lika roligt att heja på ett lag om man inte håller de till hjärtat,dvs man blir sur när de förlorar eller spelar dåligt,blir hysterisk när de vinner och spelar ut. Så känner jag för Barca älskar dem helt enkelt.

Men jag kan fortfarande njuta av andra lags prestationer utan tvekan men att hylla en spelare som Beckham i mötena i Clasico ser man vilken pajas han igentligen är.

Från att vara en kung i Man u till en filmande gilette modell i Madrid,grym högerfot men jag har tappat all respekt för honom som spelare då han medvetet försöker få sin motståndare utvisad med sina hopp nummer han försöker sig på då han endast skulle behöva lite kontakt för att domaren ska gå på det då spanska domarna inte håller högsta klass. Vissa matcher visar han kämpar glöd men när det inte stämmer så är han rent av i skugga av sina lagkamrater.Guti till exempel är en större spelare än vad Beckham är och mycket nyttigare.

Jag spelar också ytterback och förstår vad du menar när man får en spelare rättvänd,onekligen svårt att försvara sig mot en snabb brasse med bra balans inga protester där inte. Det ser lätt ut för att det är utfört av Världens bäste just nu och det står jag för. Kaka är en annan som skulle klara av det då han har fart,balans,teknik men att säga att Raul skulle klara av det är att ta i då han inte besitter samma egenskaper till att göra en solo rush i hög fart iof om han kom till topp formen han hade är väl allt möjligt.

Jag tycker du ska försätta diskutera fotboll,det är ju det man gör i ett fotbolls forum eller?

Nu när jag vet lite om dig så ska jag inte ifrågasätta då jag vet vart jag har dig
Barcelona Woods
11/22/2005 17:07
Inför kvällens match är jag lite rädd att det kommer bli en baksmälla för laget (nu vinner vi väl med 5-0 istället..), men allt beror på om laget kunnat koppla bort helgens stormatch. Tycker att Werder Bremen är ett fruktansvärt starkt lag och någon underskattning får absolut inte förekomma. Kommer Ronaldinho kunna återupprepa spelet från i Lördags ? Vid vinst lr oavgjort är vi väl klara för åttondelen.. Chelski here we come! :p
Barcelona Lucho
11/22/2005 16:59
Puyol_21: Eh?

Näe, men ärligt. Jag förstår inte vad det är folk surar över? Vbg:arn framför sina åsikter och han motiverar i alla fall varför han tycker så. Vissa verkar ta det personligt.

Beautiful_Barça: "Att man orkar lägga så stor energi på något så värdelöst? "

Okej, förstår att den forum-kultur du vant dig vid är Lunarstorm men eftersom att det här är ett av få vettiga forum för att diskutera Barça tycker jag att man bör sträva efter att ha en så hög nivå som möjligt och undvika (för att plocka ur forumregler) spam, personangrepp, innehållslösa kommentarer och icke-fotbollsrelaterade ämnen.
Barcelona Gabriel
11/22/2005 16:57
Haha det bästa av allt är att Eto'o är skitdålig och Beckham är skitbra. Yeah forca Vbg:arn :D hahahaha !
Barcelona Vbg:arn
11/22/2005 16:52
Alltså.. Åh, meningslöst att försöka diskutera fotbollsmoment med så färgade typer. Jag försöker bara säga att visst är Ronaldinho bra, men det var inget svårt läge att dribbla sig förbi en spelare när han gjorde målen, speciellt inte om man är Ronaldinho.

Real hade inget UNDERSTÖD, jag som har spelat ytterback själv hela min fotbollskarriär vet att det är hopplöst att möta en spelare som kommer med fart samtidigt som man själv backar mot målet och inte har någon som täcker upp bakom. Det är omöjligt.

Och ja, även Raul och andra spelare hade klarat det i dom lägena. Dessa spelare hade sen kanske passat bollen istället för att dra en till spelare som Ronnie gjorde, men jag försöker bara säga att dom dribblingarna har gjorde inte var några utöver det vanliga.

Men fortsätta vara färgade då, det är ju bara synd om er. Ni kan ju aldrig njuta av bra fotboll presterad av det andra laget.

Och nej, jag håller inte Barca intill hjärtat. Jag håller inget lag intill hjärtat eftersom jag inte har någon personlig relation till någon klubb i Europa.
Barcelona BatiGoal_!
11/22/2005 16:43
Det är väl inte så lätt att kroppsfinta dig förbi spelare i hög fart,alla som spelar fotboll och kan om fotboll vet att det är svårt och krävs god teknik.

Vbg:arn //

Jag förstår inte varför du lägger så mycket tid på att hylla andra när det finns spelare i laget som slitit lika mycket och mer(Xavi som var helt lysande till exempel. Jag har alltid sett dig som en Barca fan med lite renegade attetyd men jag börjar seriöst tvivla på att du håller Barca intill hjärtat
Barcelona CruzitoZ
11/22/2005 16:43
det ska bli kul i dag att se barca krossa bremen:):):):)
vi vinner med 3-0:):):) etoo 2 mål o xavi ett:)
Spinbad
11/22/2005 16:39
Jag tycker att de flesta missade poängen av vad Lucho sa. Fotbollsmässigt tycker jag inte att VBG:aren har rätt någonstans men försök lägg det på en lite högre nivå och skriv gärna varför ni tycker som ni gör och inte bara olika idiotförklaringar av henne/honom personligen. Det måste väl ändå vara acceptabelt att ha andra åsikter än den gängse normen, hur galna åsikter det än är?
Barcelona Backstrom
11/22/2005 16:23
Sammanklipp från El Clássico nu på Eurosport, där ser vi hur otroligt bra Beckham var, och hur dålig Ronaldinho var i första halvlek exempelvis med sin passning till Eto'o i början.

Skämt å sido, tungt för Real nu med Raul skadad - beräknas vara borta i minst 2 månader, låter som att karriären i Real är så gott som över .. ?
Barcelona Señor Cúle
11/22/2005 16:17
Vbg:arn

Seriöst? Tror du att exempelvis Giuy, Raul elr ngn annan spelare gjort samma sak som Ronaldinho? Att putta förbi bollen och springa förbi en försvarare låter SÅ JÄVLA LÄTT, men det är ta mig fan svårt när man inte har den bollkänsla och bollkontroll som ronaldinho har. Du måste förstå att det som han gjorde gör ingen annan fotbollsspelare (kanske messi elr robinho(?)). Kan du snälla förstå lite grann här?
Barcelona Blaugrana_1899
11/22/2005 16:12
Hahaha, Kan bara skratta åt forumets clown Vbg:arn, jag trodde han redan hade skrivit de dummaste inläggen men man hade tydligen fel, börjar tveka på om han menar allvar, det kan inte vara så igentligen.

Vbg:arn//

Brygg ditt kaffe, ät din korv och håll dig till bandy!!!
Barcelona Ghazza
11/22/2005 16:01
Jag vill att vi värvar Ashley Cole. Engelsmannen är rankad som en av världens bästa vänsterbackar och har en klasul i sitt kontrakt som säger att han kan lämna Arsenal för en summa runt 15 miljoner pund. Det är ju en väldigt rimlig summa för en sådan klasspelare!
Barcelona Beautiful_ Barça
11/22/2005 15:31
Är det någon som lyckats fixa en länk till kvällens match?
Kan ni sätta upp den så snart ni hittar tack.
Barcelona Forca_barca
11/22/2005 15:26
Tjenare kan du skicka den till mig också.. skulle vara tacksamt.. adda mig eller skicka den till min hotmail.. på ..Chabinho_8@hotmail.com..
alltså den där när Eto'o säger de om madrid och festen.. skulle vara jätte snällt
Barcelona tarrak
11/22/2005 15:24
VBG:arn/Snacka om att vi ser saker olika, jag tror aldrig att jag hållt med om någonting du skrivit. Men det du skrev om att Beckham var bäst på plan i första halvlek tar nog priset. Jag förstår verkligen inte var du får det ifrån. Jag har inte hört någon, varken culés, maränger eller journalister som uppfattat Beckhams storartade halvlek. Visst alla får ha sin åsikt men du verkar ha ett oerhört behov av att gå emot strömmen.
Barcelona Beautiful_ Barça
11/22/2005 15:22
Kharles

aa, 0-6 minst iaf.
Vilken räddning han gjorde på Messis skott bla.
Barcelona Kharles
11/22/2005 15:22
Precis som det står i din profil Lucho;

"Debating on the internet is like competing in the paralympics - even if you win, you are still retarded "

Full stop.
Barcelona Kharles
11/22/2005 15:21
B_B

Om det inte var för honom hade vi vunnit med 0-9.
Barcelona Beautiful_ Barça
11/22/2005 15:21
Kharles

Varför försöka utse den bästa av de sämsta? :)
Den minst dåliga?
Barcelona Kharles
11/22/2005 15:19
Bäst hos Madrid var utan tvekan Casillas, Beckham sprang runt och inte visste vad han skulle göra. Som vanligt när han möter svårt motstånd med andra ord.

Instämmer med B_B, det är inte lönt att argumentera med vissa. Nivån på deras fotbollskunnande är på en helt annan våglängd. (ex. Beckham bästa högerfoten)
Annons: