/spanien/barcelona/forum/26030.aspx/spanien/barcelona/forum/26030.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2005-10-23 19:20
Señor Cúle

Att Oleguer klarade sig så bra som han gjorde igår som högerback har antagligen med att göra att han aldrig blev utmanad eller fick några svårare prov. 72 % i bollinnehav till oss säger väll det mesta.

Oleguer som högerback är det sämsta alternativet där men jag fruktar att det är det alternativet som Rijkaard kommer att välja. Förhoppningsviss så har vi åtminstonde tillbaka Belletti mot los blancos.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-10-23 19:09
Señor Cúle
Gabri har precis kommit tillbaka från skadan. Han blev ju skadad i 6 veckor. Jag tycker att man ska börja med Damiá på onsdag och sedan byta in Gabri med 30 min kvar. Jag undrar egentligen vem som kan prestera bäst av dessa två.

Wisam
Snacka inte skit haha
Är det inte du som spelar i EBK?
Barcelona Gabriel
2005-10-23 19:05
Det är faktiskt sorgligt att se hur forumet utvecklats i fel väg för varje dag som går. Vi håller på samma lag, det innebär inte att vi ska dela samma uppfattning eftersom vi som egna individer har olika åsikter i denna världen. Men det innebär däremot att vi bör kunna diskutera utan att angripa varandra här inne personligt, vi borde alla dras åt samma hål och delar man inte uppfattning med någon annan sa kan man som en mogen människa på ett vettigt sätt motargumentera mot dennes åsikter och om det inte övertalat den andra så för man helt enkelt släppa det och acceptera det. Ingen här inne ska anses vara patetisk för att den tycker annorlunda.
Barcelona Lionel M.
2005-10-23 19:02
Ämne: Hur ska vi formera b....
Absolut inte Oleguer! Då får vi nog alla magsår!
Han skötte sig bra igår för att Osasuna inte anföll något, eller om man vill, inte fick anfalla.

Hellre Damía även om han saknar väldigt mycket rutin, men han vet troligtvis iallafall hur man använder benen?
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-10-23 19:01
Xavilicious

Du har rätt. Tittade på videon igen i slow motion. Första gången träffar han ribban. De andra gångerna fattar jag inte vad han träffar. Man ser dåligt. Det kan ju inte vara ribban. Då måste videon vara fixad. Det kan ju vara staketet på läktaren han träffar där kanske?
Barcelona Señor Cúle
2005-10-23 19:01
Wisam

Onödiga inlägg alltså, riktigt onödiga.
Barcelona Señor Cúle
2005-10-23 19:00
Barcelona tarrak
2005-10-23 18:59
Wisam/ Varför det? Hur många gånger har du sett honom spela? Varför tycker du inte att han platsar?
Barcelona hammabarça
2005-10-23 18:56
Ämne: Hur ska vi formera b....
Allt talar för att Oleguer tar den platsen. På försäsongen spelade Gabri mer som mittfältare. Men vem vet hur Rijkaard tänker i nuläget?
Barcelona Señor Cúle
2005-10-23 18:51
Hur ska vi formera backlinjen nu när Belletti är borta i 6 veckor (!). Är Gabri tillbaka eller? Det var ett bra tag sen någon snackade om killen. Sen att Deco är borta i 3 veckor är inte lika mycket krisläge som Belletti. Även om Deco är en mycket viktig spelare i dagens barça så har vi Bommel där. Mën det bästa är att Iniesta säkerligen kommer att få en del speltid nu.

Ska man lägga Damiá på högerbacken kanske? Helst inte Oleguer va? Även fast han skötte sig bra på den positionen igår.
Barcelona Kharles
2005-10-23 18:47
giovani

dum för att man säger att EToo inte kämpar när ingen har sagt det.

Se Daniel el Magnifiks inlägg längre ner. Även andra.

tragiskt är inte att tycka Etoo spelar dåligt när man har argument för det tragiskt är att kalla Etoo det bästa som hänt oss decennier när
man jämnför vilka som spelat på hans plats innan det, Cruyff, Romario, Neskens, Stoijtkov, Rivaldo, L.E osv. Nu det är tragiskt.


Jämför inte med legenderna, jämför med vad vi har haft det senaste decenniet. Jämför med Anderson, Pizzi, Litmannen, Overmars, Alfonso, Dani, Geovanni, Kluivert osv. Varsågod, smaka på tragiskt.

Med era kriterier så är ju Sorin i sånna fall världens bästa spelare och borde alldrig ha släppts från Barca.

Naiv poäng. Och Sorin skulle helt klart förstärka vår backlinje i nuläget.

Kharles går runt och kallar alla patetiska 10 gånger om dagen men sammtidigt ber admin att ta bort andras inlägg ? du kan nog gissa dig
till ganska enkelt vem jag tycker är patetisk.


En person som läser/skriver på forumet en gång i kvartalet ska döma mig. Rich, som man hade sagt på modern anglo-saxiska.

Jag har hållt på Barca i mer än 15 år nu och varrit reggad på forumet mer än dig enligt din uppfattning så betyder det att jag kan mer om Barcelona och den fotboll dom spelar eller ?

Skitsnack, rakt igenom. Var har jag sagt det du nämner? Hitta inte på saker och ting.

Som du ser är det inte svårt med at snacka skit om nån annan, jag skriver nått kaxigt sen skriver du nått tillbaka osv, antingen kan vi slösa tid på detta eller ha en vettig diskution det är upp till er alla

Självklart, jag gillar vettiga diskussioner. Dock inte när någon ny medgångsfan inte fattar att man inte kan vinna alla matcher och dömer spelare utan ett vettigt argument.

Det är fan nästan pinsamt när man jämnför forumet nu med hur den var för 3-4 år sedan.

Du ska bara veta.
Barcelona Lionel M.
2005-10-23 18:44
1. Eto´o gör sitt jobb! Bättre än de flesta anfallarna i världen.
Han är mycket jämnare än herr Magico om man ska jämföra med stjärnor i det egna laget.

*Kan han vara effektivare? Självklart!

*Kan han vara kyligare? Javisst, som Kharles säger, det kommer med åldern.

*Kan Eto'o jobba hårdare? Nej, han sliter redan tillräckligt mycket!

Så länge han leder skytteligan så gnäller då fan inte jag iallafall.

Gällande Messi ; Tack Argentina, tack canteran! Och tack Rijkaard för att han fick chansen igår!
Han ska spela från start, ingen annan.

Hoppas Los Ché piskar upp Los Blancos ikväll, då skulle helgen vara fulländad.
Barcelona tarrak
2005-10-23 18:35
giovani/Ja du om du inte själv kan se att Eto'o skapar sina chanser själv i en betydligt högre grad än Forlan, Baptista och Oliveira så kommer vi nog aldrig att komma överrens.

"och därför finns det väll folk som säger att man är
dum för att man säger att EToo inte kämpar när ingen har sagt det"
Ta en titt till i forumet. Det är väl det den huvudsakliga kritiken går ut på från de flesta.

"Det roliga är att alla har samma argument till varför Etoo ska spela som man hade till Deco förra året, jo dom kämpar, då får ju jag ta och be om ursäkt då."

Det här är något jag tror att du har fattat helt fel. Att vi som försvarar Eto'o pratar om hur mycket han kämpar är ju bara ett svar på de som hävdar motsatsen. För mig är det av sekundär betydelse så länge han fortsätter att producera mål i den här takten.

Slutligen, vet du vad JAG tycker är pinsamt? Ditt snoppmätande med hur länge du hejat på Barca, det finns få saker som är töntigare och jag skulle lätt kunna knäcka dig i den leken, men jag avböjer och försöker hålla mig till sakfrågor.
Barcelona Xavilicious
2005-10-23 18:26
Angående videon på nikefootball där Ronaldinho testar guldskorna:

En liten korigering bara.. Det svarta bakom målet är skuggan från den övre läktaren, inte någon "plåtvägg". Alltså är det omöjligt för Ronaldinho att skjuta på "plåtväggen", eftersom den i själva verket bara är luft..
Barcelona giovani
2005-10-23 18:20
Jag trodde att meningen med ett forum var att man läser andras inlägg och svarar på dom men tydligen så jag blivit informerad fel, meningen
är att man ska bara se vad inlägget handlar om skita i vad det står och skriva därav, och därför finns det väll folk som säger att man är
dum för att man säger att EToo inte kämpar när ingen har sagt det.

tarrak min tanke är att man får räkna hur många chanser har en spelare att göra mål och hur många gör han, att Forlan Batista och Oliviera var lika skarpa som Etoo förra året säger mig bara en sak antingen är dom bättre spelare eller så gör Etoo inte tillräckligt många mål för dom spelar inte i Barcelona som spelar i defensiva kontringslag.

La_Rambla .. Jag ska ta bort skygglapparna nu. Jag anser fotfarande inte att man har rätt att missa en chans bara för att man skapat den
själv, tänk om alla världs spelare tänkte som du det skulle vara kul det bäst av allt är att Etoo har inte skapat ett smack av dom mål han
gjort och flesta missar har varit djupledsbollar från andra spelare där han kommit en mot en där visar han verkligen den teknik som alla talar om, men det ska vi ju inte nämna nej sånnt ska vi hålla tyst om.

tragiskt är inte att tycka Etoo spelar dåligt när man har argument för det tragiskt är att kalla Etoo det bästa som hänt oss decennier när
man jämnför vilka som spelat på hans plats innan det, Cruyff, Romario, Neskens, Stoijtkov, Rivaldo, L.E osv. Nu det är tragiskt.

Det roliga är att alla har samma argument till varför Etoo ska spela som man hade till Deco förra året, jo dom kämpar, då får ju jag ta och be om ursäkt då. Jag är värkligen ledsen jag har fått det hela i bakfoten det är endast deco och etoo som kämpar, alla andra världs spelare dom går på plan och skiter totalt i sina lag. Det måste ju
vara så. Med era kriterier så är ju Sorin i sånna fall världens bästa spelare och borde alldrig ha släppts från Barca.

Kharles går runt och kallar alla patetiska 10 gånger om dagen men sammtidigt ber admin att ta bort andras inlägg ? du kan nog gissa dig
till ganska enkelt vem jag tycker är patetisk. Jag har hållt på Barca i mer än 15 år nu och varrit reggad på forumet mer än dig enligt din uppfattning så betyder det att jag kan mer om Barcelona och den fotboll dom spelar eller ? Som du ser är det inte svårt med at snacka skit om nån annan, jag skriver nått kaxigt sen skriver du nått tillbaka osv, antingen kan vi slösa tid på detta eller ha en vettig diskution det är upp till er alla Det är fan nästan pinsamt när man jämnför forumet nu med hur den var för 3-4 år sedan.
Barcelona hammabarça
2005-10-23 18:14
Ämne: har någon highlights....
Där har du highligts.
Barcelona Alex#11
2005-10-23 18:09
har någon highlights från gårdagens match? kan ni svara e ni snälla?
Barcelona tarrak
2005-10-23 18:07
saminos/
"Snälla, 9 mål på 8 matcher samt tjugijagvetinte hur många mål förra säsongen säger ingenting."

Vad menar du med det? Att vem som helst skulle kunna göra så många mål? Att han bara haft tur? För mig säger det ganska mycket om en spelare som öser in mål i en av världens bästa ligor, men du kanske kan utveckla varför det inte har någon betydelse.
Ronaldinho101
2005-10-23 17:58
hej alla barca lovers.. vart kan man kolla barca-tröjor på en svensk sida?? asså då menar jag alla nya o specielt borta tröjan??? förrästen finns inte shopen kvar här på svenskafans??:S
Barcelona Blaugrana_1899
2005-10-23 17:58
Awinho // Jag vet inte, det får min vän Beautiful_ Barça förklara :)

Jag är sjukt imponerad av det han gör och kan inte fatta att man kan göra så, sen när jag tänker till så är det Ronaldinho, då existerar inte ordet omöjligt o fotboll tillsammans :)
saminos
2005-10-23 17:52
Ämne: Hur kan man säga att....
Snälla, 9 mål på 8 matcher samt tjugijagvetinte hur många mål förra säsongen säger ingenting. Ta och räkna säsongens 8 matcher och se hur många målchanser han haft. Se sen.. exempelvis Toni i Fiorentina, som det snackats om här inne. Se hur många chanser han haft.. Om jag hade fått chansen att spela lika ofta som etoo hade jag också gjort några mål per säsong, tro mig. Det gäller att man sätter frilägen!
Barcelona Awinho
2005-10-23 17:43
Nu har jag kollat på klippet igen och på det första skottet så måste den nästan ha gått på ribban för jag lyckades frysa bilden när man ser bollen framför ribban (alltså ovanpå ribban i en 2-dimensionell bild). Eftersom den sjunker så lär den ju då inte kunna träffa nån vägg som ligger bakom målet. Bilden var för utzoomad vid de andra skotten så där är det svårt att se.

Vad får du detta med plåtväggen ifrån förresten? Det är ju omöjligt att se någonting i det svarta....?
Barcelona Blaugrana_1899
2005-10-23 17:39
Messi(as) // Japp, 4 gånger och 5 om man räknar med avslutande sparken där man inte får se vart bollen tar vägen men man hör att ribban träffas.

Fast Beautiful_ Barça säger att han träffar en tillsatt vägg, jag blev tveksam första gångerna jag såg på klippet och hade det varit någon annan spelare så hade jag sagt fejk direkt, men nu är ju det så att vi snackar om vårat fenomen RONALDINHO :)
Barcelona Messi(as)
2005-10-23 17:34
HERRE GUD är det ribban dinho träffar 3 gånger i rad??? :|
Barcelona Blaugrana_1899
2005-10-23 17:32
Beautiful_ Barça

För det första så ser/hör man att han träffar ribban, och om det är som du säger att han träffar en vägg och den har den bollbanan tillbaka till han varje gång så är det fortfarande sinnes :D

Tråkiga nyheter att Belleti tvingas vila 6 veckor och Deco 3 enligt vår officiella hemsida. (länk)
Barcelona Kharles
2005-10-23 17:31
tarrak och Killa

Jag tror att några här har halkat på ett bananskal innan de bestämde sig för att se matchen.

Magnifike Daniel

Kharles//

Hur gammal är du?
så som du debatterar kan man ju tro att du är en liten fjortis?


Jag är tillräckligt gammal för att bespara forumet från en massa "världens-bästa-anfallare topplistor" som inte ens hör hemma på ett Barça-forum. Sådant betéende brukar faktiskt tillskrivas fjortisar. Fortsätt så lille vän.

Jag tycker som sagt att Eto'o inte är så stor som många i detta forumet påstår att han e.

Prova med att faktiskt se Barcelonas matcher någon gång. Specialstudera Eto'os prestation.

Jag följer många ligor i Europa och jag ska säga dig en sak.

Att du spelar Pro Evolution Soccer betyder inte att du följer många ligor i Europa, lille vän.

Eto'o skulle vara ganska medel måttig i Premier Leauge. Då han väger för lätt i när kamperna.

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaah, hahahaahahah, heheheeheheheh.

Lille vän (boogie ;-)~), Liverpool, Man Utd och Chavski jagade Eto'o. Eto'o skulle springa sönder alla slöa träbensförsvarare i EPL så det skriker om det. Han har alla attribut för att lyckas - överallt.

Eto'o är mera spelaren som tar bollen och försöker göra mål trots att det kan finnas bättre alternativ som han kan passa fram.

Det här bevisar att dina anal-yser (boogie) kommer rakt därifrån. Jag håller med om att Eto'o måste jobba på effektiviteten och bli kyligare, men sånt kommer genom erfarenhet. Sheva, Fatnaldo, Henry hade alla samma problem med effektiveten när de var yngre. Tänk på att dessa spelare är ett halvt decennium äldre än vår Sammy.

Gracias Eto'o.

Målen från matchen igår kommer upp strax.
Barcelona tarrak
2005-10-23 17:28
the kings of spain/ Och vem ska han peta då? Ronaldinho? Eto'o? Messi? Eller du kanske vill att vi ska börja spela med 12 spelare?
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-10-23 17:27
heheh Se länk.
Barcelona messi_nr30
2005-10-23 17:26
server hittar inte,, måste välle vara någe fel på mitt internet eller så.. om de funkar för dig.
tack iaf
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-10-23 17:25
Tråkit att vi inte har Belletti mot Real då vi inte har någon fullgod ersättare. Gäller nu att få igång Gabri.
Annons: