/spanien/barcelona/forum/25991.aspx/spanien/barcelona/forum/25991.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona AlexC
2006-01-19 14:20
Helguera

Han spottade inte PÅ. Dock var det dumt gjort av Eto'o.
Barcelona AlexC
2006-01-19 14:19
B_ B

Den rör Betisspelarens huvud sist, Baptistas först. Men Baptista har ju i syfte att nicka framåt och jag skulle utan tillgång till regelboken tro att det skall dömas offside.
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-01-19 14:16
Kan nog hålla med om armbågen nu när jag sett det ett par gånger.
Inte lätt att vara domare altså. :)
Real Madrid Helguera
2006-01-19 14:15
En liten fråga till barcafansen här. Varför blir inte Etoo avstängd åtminstone en match??

Killen spottade på en motspelare, de finns ingen ursäkt för de han gjorde och i mitt tycke är de värre att få en spottloska än att få ett slag lr spark.

Etoo kommer ju ändå att vara i Afrika ett par veckor och missa ett par matcher. De är inte så att han och Barcelona kommer lida av att han är avstängd någon/några matcher som han ändå hade missat.

Lite märkligt agerande av spanska förbundet. Jag tycker för övrigt också att Clemente bör få nåt slags straff (böter, avstängning).
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-01-19 14:14
Gabriel

Men bollen studsar väl på en Betis spelares huvud först?
Barcelona asfaltsbarn
2006-01-19 14:13
Beautiful_Barca, jag måste säga att jag inte håller med. Cassano sätter ut armbågen enbart för att störa målvakten, han gör ingen som helst ansats till att ta bollen. Det är alltså som jag ser det att tackla nån som inte har bollen. Sen att målisen borde grejat det i alla fall är en annan sak.
Barcelona Gabriel
2006-01-19 14:12
Beautiful_ Barça

Cassano offsideposition när bollen nickas fram! Har nu tagit bilden på stillaläge precis när bollen touchar madridspelarens huvud. Cassano beffiner sig snäppet framför betisförsvararen.
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-01-19 14:07
Såg Cassanos mål precis. Kan inte påstå att han gör något fel. Det där ser inte ut som frispark i mina ögon. Betis målvakt däremot. Vad fan var det där? Min mormor hade gjort bättre.

Om det är frispark eller inte kan ju diskuteras, men offside var det absolut inte. Såg på den i slow motion och man kan se att det är en Betis spelare som kommer bakifrån precis när passningen slås.

ähh, varför diskuterar vi ens Cassano på Barças forum?

Barcelona Gabriel
2006-01-19 13:50
-Frasse-

Hahaha alltid lika roliga, ja eller hur dom står upp.

Kommer aldrig glömma El Clasico på Bernabéu säsongen 03-04 då vi vann med 1-2. Van Bronckhorst rörde Beckham lite lätt på axeln med handen samtidigt som han skulle hämta bollen som var utanför spel, vad gör Beckham? Flyger 5 meter upp i luften som att Gio hade slått ihjäl honom - det var så otroligt komiskt så det inte är sant.

En annan sak var även det i El Clasico på Bernabéu säsongen 02-03 som slutade 1-1. Roberto Carlos springer med bollen in i straffområdet, tyvärr för hans del så får han för hård touch på bollen vilket gör att han inte hinner upp till bollen igen, vad gör han? Jo när han är ca 5 meter ifrån försvararen så slänger han sig i desperation av att få straff och gör "årets filmning" - lika komiskt det då verkligen INGEN spelare var i närheten av honom.

Vilken av de här två som vinner för de mest komiska och riktigt urdåliga filmningarna får bli en hård strid - det står enligt mig övertag Beckham iallafall.

Åtminstonde så slänger sig inte Deco när ingen är i närheten, det som R.Carlos och BarbieDoll stod för är äkta Hollywood-klass!
Barcelona -Frasse-
2006-01-19 13:28
För att återuppta en trevlig tradition; dagens pärla.
Som vanligt hämtad från RM-forumet, där någon återigen har briljerat med otrolig klarsynthet.

//Har en fråga, vad gör alla Barca-fans här? Kan de inte hålla sig till sin egen sida, när de bara kommer med de mest pinsamma inläggen som historien någonsin sett.."Ronaldinho 4-life"
skirv det på ert eget forum o se hur många som svarar, verkar faktiskt som om Real:arna uppför sig bättre än Barcelona. KAn inte minnas om någon från Real spottat som Eto'o eller lekt (dum) som Deco...påminner bara om matchen förra året tror jag...Vem hade närkontakt med stolpen då? Jo Zidane..han tog ingen skada av det utan spelade ut hela Barcelona efter noterna...Vem skallade med Pyuol (han med fluffen i barca kan nog inte stava hans namn) Jo Raul..kved han, la sig ner? ville ha frispark, rött kort/gult kort? Svar NEJ..I Real står man upp...//
Barcelona Don Pedro bryggaren
2006-01-19 13:21
..japp där dog forumet, sorry!
Barcelona Puyol_21
2006-01-19 13:00
Pedro

Träningarna på Camp Nou är privata men om de tränar utanför så kan du ju se, du kan inte stå jätte nära men bakom ett staket får du nog plats.. ett tips är att du gåpr dit ganska tidigt.. jag tror de tränar 10 på morgonen och 3 på eftermiddagen.. har hört det nånstans..
Barcelona Puyol_21
2006-01-19 12:57
Vilka möter vi i nästa omgång av cupen?
Barcelona Rambo~
2006-01-19 12:57
Jag tror att träningarna ofast e privata. Men kanske om du har tur så släpper de in dig :S jag har inga erfarenheter. Jag bara chansar :P
Barcelona Don Pedro bryggaren
2006-01-19 12:51
Ämne: Jösses!

Jag skal....Ingen som har några tips?

Edit stavfel
Barcelona La Rambla
2006-01-19 12:42
Cassano är en måltjuv och med den start han fick med ett mål som avgör matchen är en riktigt bra start för honom i nya klubben. Vem har påstått något annat. Kan betydda mycket för honom. Vad signaturen asfaltsbarn frågade var om något kände till något om Cassanos problem i Roma. Jag svarade honom det jag hört och läst om Cassano under hans period i Roma. Var det fel av mig, eller skulle jag kanske hänvisat honom vidare till dig? Ska tänka på det nästa gång. ;)
Barcelona La Rambla
2006-01-19 12:37
Akram

Allvarligt! Vad föranleder dig att känna dig tvungen att svara på kommentarer här på detta forum? De är knappast riktade till dig. Att du är total okunnig inom ämnet fotboll har vi insett för länge sen, så varför skulle de vara riktade till dig? Vem har sen påstått att Lopez var skadad, undertecknad ställde en fråga varför han bytte för han såg ju knappast skadad ut. Däremot var han bra irriterad och dunkade näven när han gick ner i spelargången. Så ta det lugnt, framstå inte som en bambimorsa som ska beskydda sitt lilla kid varje gång någon nämner ordet Real Madrid. Folk har rätt att ha sina egna åsikter och teorier om saker och ting. :-)~

Angående foulen titta rätt? Så du ska med dina oerhörda kunskaper inom fotboll som du tidvis briljerar med hävda att domare inte har blåst av för sådana knuffar på målvakter tidigare? Sen såg du väl heller inte handbollsräddningen Gravesen stod för precis innaför straffområdet, eller den knuff på en betisspelare när denne gick upp för att nicka på en hörna?
Barcelona AlexC
2006-01-19 12:37
Akram

När du dessutom postar länken så motbevisar den dig än mer. Om du anser inte Cassano vara i offsideposition är det inte lönt att fortsätta diskutera med dig. Han ÄR i offsideposition.

Foulen på målvakten är ett 50-50 läge. Men med tanke på hur överbeskyddade målvakterna är generellt är borde domaren ansett det vara foul, men nu var det ett undantagsfall.
Real Madrid Akram
2006-01-19 12:13
Du trodde inte att Lopez var skadad, Caro var enligt dig rädd för att vi skulle förlora med Lopez i målet.

;-) Just for you, my dear.
Real Madrid Akram
2006-01-19 12:09
Kolla länktips för målet igår.

Kharles: Om det är offside så är jag redo att ge dig en lektion i hur det blir offside.

Man kan säga mycket om Cassano men att han fick en bra start i sin karriär som Madridspelare kan man inte ta ifrån honom.

Angående foulen på målvakten, titta igen, titta rätt ;-)
Barcelona Kharles
2006-01-19 12:03
Inte nog med att han foulade målvakten, han var i offsideposition också..
Barcelona asfaltsbarn
2006-01-19 11:15
La Rambla...jo jag såg målet. Han hade även en del andra fulheter för sig som att springa in i stillastående back och hoppas att domarn inte ser nåt...
Barcelona La Rambla
2006-01-19 11:06
Cassano är en historia för sig. Han har tex gått av planen och åkt hem när han inte gillat vissa övningar tränaren haft under träningar. Istället åkte han hem och tjurade. Han ansåg sig tydligen också han skulle ha samma höga lön som Romasonen och lagkaptenen Totti. Under hela hösten har han konstant vägrat att förlänga kontraktet. Curvan hemma på Olimpico där romafansen håller till, har i stort sett buat ut honom vid varje presentation. Han har säkert varit inblandat i mer, men dessa saker är det jag först kommer att tänka på. Igår sprang han på målvakten när denne skulle upp och boxa ut bollen och hade tur att få bollen dimpa ner vid fötterna och kunde raka in bollen från 2m. "Succédebut!"
Barcelona AlexC
2006-01-19 10:49
Det är väl bättre om du ställer den frågan på Romas forum..

Jag kan inte hela historien men han ville inte förlänga kontraktet och spelade knappt under hösten även p.g.a. att han och Spaletti inte kom överens.

Romafansen blev glada när Cassano lämnat klubben vet jag iallafall.
Barcelona asfaltsbarn
2006-01-19 10:37
Nån som vet vad Cassano gjort tidigare i Italien eftersom alla säger att han är jobbig att ha i spelartruppen osv...?
Barcelona Mot Nya Tider
2006-01-19 10:18
Kan Barcalona möta Real Madrid i Cupfinalen?
Eller är det så att de kan mötas i semifinalen ?
Någon som vet?
Skulle vara kul att spela final mot Real Madrid i Cupfinalen!
Barcelona Messi = Kung
2006-01-19 10:02
Barcelona Catalan
2006-01-19 08:58
Ska bli underbart spännande att få ta del av resten av säsongen, allt vi har att se fram emot. 2 absoluta toppmatcher i CL mot Chelsea då vi ska ta vår sköna revancsh, fortsättningen i La Liga som vi för tillfället leder med 7 poäng (13 poäng ner till Madrid hehe) och antagligen möter vi Zaragoza i spanska cupen.

Vi har altså 3 titlar att satsa på och med den trupp och lagmoral vi har så tror jag få allvar att vi kan vara med och slåss om alla dessa tunga titlar. Fan vad underbart det är att vara culé just nu, det är nästan som att man vill uppleva i alla fall et oavgjort resultat så man slipper vara så överlägsen jämnt.

A pr tots, visca el barça
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-01-19 00:25
Ämne: Ohh, då kan jag sova....Hehe jo men man gör ju alltid det. Inte precis att jag hotar och gör så att du inte kan sova? Du läste inte mitt brev men jag frågar det sista här istället.
När lirar ni mot Zaragoza?

Ska inte störa mer för nu lägger jag mig. Ha det bra!
Barcelona La Rambla
2006-01-19 00:24
Ohh, då kan jag sova tryggt inatt. :-O
Zzz...
Annons: