/spanien/barcelona/forum/2599.aspx/spanien/barcelona/forum/2599.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-06-30 23:28
JAAAAA!!!! EMGULD!!!! Så jävla nice och helt från ingenstans!
Barcelona Vampíro
2015-06-30 23:18
Känns som att Sverige alltid förlorar straffläggning. Vinn nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-30 23:16
Synd bara att det inte finns plats för honom på planen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-06-30 23:11
Turan är en drömvärvning för mig.

Perfekt ålder dessutom.

Finns få spelare som kombinerar grovjobb och spelskicklighet som han.
Barcelona Rambla~
2015-06-30 22:40
Det finns kandidater som inte vill prata om transfermål. Benedito är en, han vill istället ha en debatt som handlar om förändringar och förbättringar i klubben. Fast ingen tycks ju lyssna. Det är Pogba hit, Pogba dit och alla av kandidaterna ska självklart ha en åsikt om det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2015-06-30 22:39
Arda turan menar dom allvar med han ska han axla Xavi's roll pinsamt alltså
Killen är inte direkt en ängel skokastning och vad vet jag förra säsongen

Veratti Pogba gundogan är dom 3 som passar bäst in just nu på vårt mittfält

Arda Jävla Bartomeu om det skulle va sant.
Barcelona Blaugrana91
2015-06-30 22:37
Catalunya Radio har i princip alltid rätt, vet inte hur jag ställer mig till en värvning av Arda. Dock blockerar det knappast en värvning av Pogba, Iniesta blir inte yngre. Kommer finnas plats på mitten och Pogba är ung.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-06-30 22:36
Bara jag som finner det märkligt att klubbens ens tillåts förhandla om spelare när interimsstyrelsens främsta uppgift är att hantera de administrativa sysslorna? Förstår inte hur de ens kan hålla på att värva och låna ut spelare. Helt klart så är det Bartomeu som försöker utnyttja varenda knep för att vinna valet.
Barcelona the cameroonians
2015-06-30 22:32
@Rambla~:


Bartomeu efterfrågade Fair Play - och är den förste (och ende) som hittills brutit emot den regeln. Vidrigt.
Barcelona el Flaco
2015-06-30 22:27
Och här hade man hoppats att valkampanjen inte skulle präglas av en massa affischnamn för att användas som valfläsk med tanke på transferförbudet. Fan vad naiv jag var. Den här såpan med Pogba riskerar att pågå hela sommaren tyvärr och än så länge har nästan varenda presidentkandidat sagt sin åsikt om fransmannen vara eller icke vara hos oss.
Barcelona Vampíro
2015-06-30 22:23
Arda Turan är duktig i ett kämpigt lag som Atlético men vart är det tänkt att han ska spela i Barça? Nej jag ser inte hur han ska passa in, ingen duvunge heller. Barça ska värva en spelskicklig mittfältare som ska ersätta Xavi. Någon med bra passningsspem som kan hålla i bollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-30 22:21
LeoMessi

Tack. (och även till er andra för nattens feedback)

Min arbetssituation det senaste halvåret har gjort att jag kunnat lägga betydligt mer tid på min favorithobby - FC Barcelona - och med hjälp av sociala medier och möjligheten att fråga än mer kunniga personer i kombination med Googles alla möjligheter gör det att man kan lära sig väldigt mycket mer än om man "bara" följer ett forum.

Så någon rain man är jag inte, jag har bara goda förutsättningar och en passion för mitt intresse.

Och det är alltid kul att kunna sprida informationen vidare för att öka intresset bland likasinnade och förhoppningsvis få till lika intressant diskussioner.
Barcelona Rambla~
2015-06-30 22:10
@lucasammr: Talked to my friend at Catalunya Radio. Right now, the chances of Arda Turan being presented as a FCB player this week are really high. Nu börjar jag bli rädd på riktigt. Värva en spelare vi inte behöver bara för att förstöra inför valet. Snacka om att inte bry sig om vad som är bäst för klubben utan bara tänka på sitt ego. Detta 18 dagar inför valet, av en tillfällig ledning som bara är tillsatt för att sköta den dagliga driften.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-06-30 22:04
The cameroonians Du är vår lilla rain man här på forumet:) Helt jävla underbart att du alltid verkar ha svar på alla frågor och sån stenkoll på presidentvalet!! Själv har jag sån skitkass koll på presidentvalet, så jag har varit tyst som en mus sen säsongen tog slut haha. Du är talangscouten Barcelona behöver, eller snarare den som bör vara ansvarig för hela la masia :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-30 21:57
@lucasammr: If Arda Turan is signed, forget Pogba. Laporta actually got the French, and Bartomeu's Emergency Plan was Turan. Braida, bye bye. De flesta vekar ju vara övertygade att detta är just vad Barto håller på med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-30 21:53
@Rambla~:


Fast skägget sa ju att han inte ville springa så mycket som han gjorde under Simeone - kanske han vill ha en halv säsongs vila...

Nej, Arda är förhoppningsvis, som du är inne på i ditt nästa inlägg, en strategi från Bartomeus sida. Kan dock inte tänka mig att Atlético vill släppa en startspelare till en konkurrent som bevisligen har pengar för mindre än utköpsklausulen på €41 miljoner (+21% skatt).
I så fall är det en sämre affär än de 80 som det ryktas att Pogba kostar - oavsett lön.
Barcelona Rambla~
2015-06-30 21:47
Så Bartomeu misslyckas med att värva Pogba, ser istället till att slösa en massa pengar på Arda så att det inte finns tillräckligt med pengar för Laporta att värva Pogba för. Bartomeu styr ju helt klart interimledningen. De skulle egentligen inte tillåtas värva tex Arda.
Barcelona Rambla~
2015-06-30 21:38
@Neymars:


Han ville ju lämna Spanien. Dessutom kan han inte ansluta förrän i januari 2016. Har ju svårt och se honom sitta och vänta till dess och tror heller inte att Atletico skulle gå med på och låna honom under hösten. Han ville till PL och lär också hamna där.
Barcelona the cameroonians
2015-06-30 21:36
@enkos:


Han är lite av ful fisk.

Tackade nej till att medverka i landskamper i höstas pga skada, spelade ändå för klubblaget (AZ) ett par dagar senare.

Blev uttagen i det U21-lag som är mer som ett U19/20-lag men tackade nej.

Följaktligen blev han aldrig aktuell för det riktiga U21 när det var dags för EM.
Barcelona Rambla~
2015-06-30 21:34
Svenska ungdomstränare, snälla nu borde ni se vad ni ska träna extra mycket med ungdomarna. Förstatouchen förstatouchen förstatouchen förstatouchen och förstatouchen. Jag vill inte gnälla på det svenska U21-laget, ingen drömde ens om att de skulle kunna ta sig till final. De har gjort det över förväntan. Fast det är märkligt hur det kan vara en sån skillnad på bollkontroll men framför allt det mest elementära inom fotboll, nämligen förstatouchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymars
2015-06-30 21:33
Barcelona are in advanced talks for Atletico midfielder Arda Turan (28). Club is confident they can close the deal in coming days. [catr]
Barcelona enkos
2015-06-30 21:21
Vad har hänt med "supertjärnan" Tankovic, han finns inte ens med i u21?
Barcelona enkos
2015-06-30 20:53
@Rambla~:

Så med andra ord missar de hela försäsong och kommer tillbaka strax innan cup matcherna mot Bilbao och Sevilla
Barcelona LennyRomario
2015-06-30 20:51
@Ali G:

Vill du ha en klubb som ska värva världens bästa spelare varenda fönster så kan du lika bra börja heja på Real.

Dessutom kommer du till en slutsats som det inte finns några belägg för. Att de värvat Suarez och Neymar och vunnit trippeln betyder inte att det var därför de vann trippeln.

Slutsatsen skulle lika gärna kunna vara "Eftersom de anställde Enrique som coach behövdes tre superstjärnor där framme för att vinna, det hade inte behövts annars. Lagspelet hade sett bättre ut".

Eller. "Vi sålde Thiago. Därför vann vi trippeln".
Barcelona Rambla~
2015-06-30 20:30
De har 4v ledighet efter Copa America. Neymar ansluter tidigare, redan under vistelsen i USA.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-06-30 19:57
När förväntas Bravo Messi och Masken börja träna med Barca efter Copa?
Barcelona Diar Shekha
2015-06-30 19:43
Ali G

Vad baserar du dina påståenden angående Laporta på? Du vet väl att han blev frikänd i rätten för just det svartmålar honom för?

Vad har Bartomeu gjort som varit professionellt sen han tog över? Hade han varit professionell hade han kallat till nyval för länge sen då han inte ens är en framröstad president..
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-06-30 19:20
@Ali G:
Tillåt mig att korrigera dig. Ändå sen Bartomeu blev president agerade han inte proffesionellt, utan det var efter kalabaliken i Januari samt nyvalet som han i smyg påbörjade sin kampanj. Värt att veta är även att han blev tillsatt på ett odemokratiskt sätt då han aldrig blev framröstad som president. Att Laporta ska ha satt vår klubb i skiten ekonomiskt är bullshit, även detta bevisat i domstol. Tvärtom, han är anledningen till vår framgång. Ämnet Qatar låter jag förbli orört då de flesta vet vad jag anser om det. EDIT: läste igenom allt och insåg att jag skriver som en kratta, får skylla på den dåliga översikten av texten från mobilen.
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2015-06-30 19:04
Svårt att veta vem man ska hålla på i Valet, alla har sina styrkor och svagheter, men när personer som Puyol , Abi och Cruyff alla håller på Laporta kommer jag hoppas på honom.

Skulle vara kul med en röstning i forumet dessutom.
Barcelona Ali G
2015-06-30 18:45
Diar Shekha Du blandar ihop Rosell med Bartomeu. Ända sedan Bartomeu blev president har han agerat bra och professionellt och tagit fram de riktiga siffrorna kring Neymar transfern samtidigt som hans gäng klart förbättrat klubbens ekonomi. Laporta då? Jo han bryr sig framförallt inte om klubbens ekonomi, då han under sitt styre satte klubben i skitet. Sen att han inte vill ha någon tröj sponsor som ger stora intäkter visar bara på hans inkompetens och han snackar mycket skit om etik och moral gentemot Qatar men att de i själva verkligheten finansierat köpen av Suarez,Neymar etc. Som lett till att klubben tagit trippeln och det ska Bartomeu & Co ha cred för.
Annons: