/spanien/barcelona/forum/25938.aspx/spanien/barcelona/forum/25938.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Puyol = Capitan del Mundo
2006-02-02 15:58
Ride_The_big_one

Hahaha du fett rolig..
Du har tippat 9-9
Barcelona Señor Cúle
2006-02-02 15:50
Besten

Om man jämför Ronaldinho igår (när han blivit utvisad) och Robinho i "El Clasico" när han fick en varning (!) för filmning, så kan man ju fråga sig, vem var det egentligen som grät?
Real Madrid Fedorov
2006-02-02 15:49
Hej.
Tråkigt att ni åkte ur i går.
Jag såg fram emot en härlig semifinal men nu möter vi Zaragoza och det blir mycket tufft.

Tråkigt med utvisningen på Ronaldinho även om han överlag är en mycket schysst spelare så har han problem när hans spel inte stämmer då han blir frustrerad och gör en del saker som han inte borde göra.

Messi var däremot en höjdare.Mkt bra genomförd match av honom.
Det var också härligt med ett nytt mål av Henke.
Barcelona Kharles
2006-02-02 15:33
Forresten, det finns ett talsprak.

Nar en marang tar upp historia sa betyder det att nutid och framtid ar Blaugrana..

Al Vent!
Barcelona Kharles
2006-02-02 15:29

De som sager att Ronaldino verkar ur balans har inte sett matchen. Han var fullkomligt lysande, han var overallt, spelade, avslutade, peppade. Sen gar han in i en axel mot axel tackling som ser ut som en kollision och far rott kort direkt. Det var faktiskt bland det varsta jag har sett pa en fotbollsplan, det dar ar inte ens gult! Inte nog med det, men precis innan de gor mal sa avancerar Deco mot deras mal och blir kapad bakifran av en bensax. Domaren blaser frispark, men hur kan han gora det utan att ge Ponzio hans andra varning, for tilltaget sag mer ut som en frilages eller malchansutvisning. Sen aven diverse grejer som att tillata Zaragozaspelarnas maskning och dessutom till och med maska sjalv! Och nar han da borde gora nagot at maskningen och lagga till tid pa slutet sa blaser han istallet av matchen tidigare nar Barcelona skulle ge sig pa det sista laeget.. Spelarna slet som lejon och hade Ponzio fatt sin andra solklara varning sa hade Los Mierdas varit titellosa i ett ar till, nu maste vi forlita oss pa att Zaragoza och eventuellt Depor ska skota saken. Som tur ar sa ar bada dessa lagen madriddoedare. D

Om nagot sa blir spelarna starkare av den har forlusten. Atleti ar det forsta offret..

ps ursakta skriften, sitter vid en dator utan svenskt tangentbord.
Barcelona Patrik
2006-02-02 15:14
Jag blir alltid lika förvånad när det kommer in "Real Madrid-fans" i vårt forum och talar om hur framgångsrika de varit en gång i tiden.

Uppenbarligen har dom inget annat att komma med för dagen, där dom ligger med sina 13 p bakom. Synd att tiden inte går bakåt för Real.

Men som nämnt, det är väl i största utsträckningen "fans" (med betoning på situationstecken), som precis snappat upp en lista av historik och fått en sådan överasskning av att äntligen kunna sätta Barcelona på plats på något sätt.

Barcelona Ride_The_big_one
2006-02-02 14:53
Besten

Nej men man skulle nog nästan kunna tro det via hans ansikts uttryck, oerhört besviken var han med kalle anka beslutet.

Madridinho

Blir ni titellösa iår också?

Det kan du hoppa upp på att ni blir!
Barcelona Qno
2006-02-02 14:47
Vet inte om jag pratar för dom flesta här inne men domaren igår var ju skandal!

Inte nog med att han visade ut Ronaldinho efter att denne gjort en onödig tackling men inte var den värt rött kort. Om den var det så skulle Toledo och Ponzio i deras lag också fått rött, Ponzio skulle nog kunna ha fått det två gånger. Jag menar det var väl ändå friläges utvisning den han gjorde på Deco?

Ska inte bara klaga på den här domaren men dom spanska domarna är inte dom bästa.

Men vi ska inte hänga med huvudena bara för att vi åkte ur spanska cupen, utan ni kan vi istället ta och vinna ligan och Champions League så är det inte nån som kommer att bry sig om vi missade den inhemska cupen.

Visca Barca!
Real Madrid Besten
2006-02-02 14:11
Grät Ronaldinho när han fick rött kort?
Barcelona La Rambla
2006-02-02 13:54
Nu får det fan vara nog!

Det var inte bara Ronaldhinos utvisning igår som var helt åt skogen. Den kan jag köpa, vi har även fått sådana domslut med oss under säsongen. Men ni kan väl inte blunda för hur domaren under hela matchen motarbetade Barcas varje försök till att spela offensiv och kreativ fotboll för att försöka komma i fatt målmässigt? Zaragozas brutala destruktiva spel fick ju passera utan åtgärder.

Sen börjar man ju rent ut sagt bli trött på vissa realfans förbannade generaliseringar där de drar alla culés över samma kam. Jag och de flesta med mig, påstår inte att Florentino har mutat domaren. Jag skyller heller inte förlusten på domaren, vi får skylla oss själva efter den usla insatsen i förra mötet. Men bara för det, får man inte ha åsikter om domarens insatser utan att ni hela j-a tiden ska komma med era pekpinnar? Vad är det egentligen med er, måste vi stryka er medhårs bara för att ni är den större klubben historiskt sett och har mycket fler titlar? Jag skiter fullständigt om ni är den bättre klubben historiskt sett, fråga gärna tex Celtafans, Cadizfans eller Betisfans. Tycker ni att de ska sluta supporta sina lag bara för att det råkar finnas en jätte i Spanien som varit överlägsen historiskt sett?

Ni irrar omkring här och gnäller över våra kommentarer, det är nästan så man tror att ni kräver att vi ska visa er respekt bara för att laget ni håller på är Real Madrid. Hah, skulle inte tro det va. :-)~
Barcelona Haffe
2006-02-02 13:51
Trist att vi losade :/..men vi vinner cl och ligan!! förövrigt så visar larsson återigen varför han ska spela istället för etoo när han e borta, 5mål på 5matcher.. säger väl sig självt.
Barcelona Koeman!!
2006-02-02 13:51
Ämne: Madridinho:

Du må....
La Rambla: Sant som sagt. Han vill att Barcelona ska vara i kris för att Real Madrid är i kris.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:40
Madridinho

Haha alltså du, okej vi har fattat vart du vill komma - kan du dra nu?
Madridinho
2006-02-02 13:39
skulle inte förvåna mig om ni förlorar mot både valencia och atleti.
kommer spaniens framtida anfallspar villa och torres att sänka er?? jag tror det!
Barcelona DeeJay
2006-02-02 13:38
Gabriel: Lugna ner dig, du hugger ju som en kobra så fort man säger nåt om någonting.

Ronaldinho har verkar ut balans på sistone. Sen om utvisningen var rätt eller fel är en annan sak, men det är onödigt att ens hamna i en sån situation. Han har inte visat samma spelglädje som tidigare på sistone.

Som du säger, ingen kan vara bäst hela tiden. Det var ju samma sak som jag sa, bara att jag kallade det att vara ur balans. Även Ronaldinho blir ju sliten efter ett tag, och då brukar det visa sig i form av lite sämre matcher och utvisningar/varningar.

Sen har ju Ronaldinho en så hög lägsta nivå att han är världens bäste även när han spelar sämre.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:32
La Rambla

Var inte så hård du skrämmer iväg min förmiddagsunderhållning! ;)
Barcelona La Rambla
2006-02-02 13:25
Madridinho:

Du måster erkänna att du har total NOLL kunskap om hur matchen igår påverkar barcas spelare psykiskt. Eller att du skulle ha ens en susning om hur pass moralen sänks av förlusten. När blev du psykolog?

Det vi däremot kan konstatera är att du är helt ute och cyklar och bara svamlar här inne. Då är frågan, varför tar du dig besväret att göra det? Personligen tror jag att du blev så knäckt av förnedringen på Bernabeau att du säkert inte har varit dig själv sen dess. Nu försöker du intala dig själv att Barcelona är i kris, eller rättare sagt du hoppas att så är fallet, för du har insett att det laget Barcelona har är klasser bättre än ditt kära Real oavsett vilka storstjärnor det innehåller.

Vi däremot, bara njuter när du skuttar omkring här i din fåniga desperation. Tack för underhållningen dock. :-)~
Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:23
Madridinho

Självklart erkänner jag det :) Valencia är starka hemma och har visat bra tendenser på sistonde dessutom vet dem om att ifall de ska ha någon chans till ligan, vilket jag ändå tror vi kammar hem, så måste de vinna. Däremot ska det sägas att vi brukar vinna på Mestalla - vi har lättare att möta dem där än på Camp Nou :)
Madridinho
2006-02-02 13:15
gabriel// du måste erkänna att valencia på bortaplan inte blir det lättaste
Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:14
Madridinho

Precis. Lägg där till de båda Chelsea matcherna - sen tänk ifall vi hade gått vidare i cupen. Då hade vi haft er på schemat också. Trots att vi åkte ut utan att förtjäna det och på fel sätt så kanske det var det bästa för oss.
Madridinho
2006-02-02 13:12
2006-02-26 17:00 Zaragoza - Barcelona 0 - 0
2006-02-19 17:00 Barcelona - Real Betis 0 - 0
2006-02-12 17:00 Valencia - Barcelona 0 - 0
2006-02-05 18:00 Barcelona - Atlético 0 - 0

jag som trodde att vi hade en tuff schema..
Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:10
Madridinho

Det är inte speciellt smart av dig att komma in här och säga att du tror att ni kan vinna mot oss på Camp Nou - vad får du ut från det? Knappast ingenting, alla här inne kommer bara säga emot dig och det är knappast något du kan argumentera fram till.

****
Vi bryr oss inte ifall du tror det.
****
Du kommer inte få medhåll här inne.
****
Det är onödigt att prata om matchen redan nu, det är långt kvar tills dess.
Madridinho
2006-02-02 13:07
jag tror att vi kan vinna på camp nou. förra gången hade vi många spelare skadade/ur form och så hade vi en idiot på tränarbänken.
vi kan mkt väl slå er på camp nou
Barcelona Barca
2006-02-02 13:07
du som snackar om reals historia. glöm inte!!!!
att ni hade jä..v ..l..i..g..t hjälp av kungen och att just katalonerna inte hade några rättigheter alls.....

Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:05
Madridinho

Vi känner oss inte bekväma, däremot inte hotade. Vi har inte avgjort ligan än så det vet vi om - vi har ett tufft schema i februari så detta kommer bli ett mentalt och även fysiskt prov för spelarna.

Jag kan däremot lova dig, precis som jag lovade vinst på Bernabéu, att ni inte kommer vinna på Camp Nou - men anyway så är det onödigt att prata om det redan nu eftersom det dröjer tills det mötet.
Madridinho
2006-02-02 13:03
jag tkr att barca spelarna är lite för bekväma med att de leder ligan och att det inte finns någon som kan hota dom.

jag tror att det blir förlust mot atleti nu på söndag, mot valencia på bortaplan och mot real på hemmaplan. valencia kan komma ifatt er och ta hem ligan. så om jag vore ni skulle jag inte känna mig så bekväm..
Madridinho
2006-02-02 12:57
denna förlust kan ta hårt på spelarna psykologiskt. man var med och slogs i alla tre tävlingar och hade som mål att vinna alla tre oxå.
den här förlusten kommer verkligen att sänka moralen i truppen tror jag och det kommer vi nog att få se mot atleti. dom lär vara taggade och jag tror att de vinner.

lycka till i fortsättningen
Barcelona -Frasse-
2006-02-02 12:55
Fizu

Poängen är ju att det är svårt för Barcelona att ändra historien. Därför känns framtiden mer intressant. Och framtiden ser väldigt lovande ut för Barca, vilket självklart gör alla supportrar glada.
Sen att Real har en imponerande historia är väl dom flesta införstådda i. Men det är ett tråkigt argument att alltid höra detta som försvar när ni inte presterar idag.
Men jag lägger gärna ner diskussionen. Den kommer nog ändå inte leda till nåt revolutionerande.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 12:49
Fizu

"Vidare så verkar du vilja få det till att misstag som Madrid har begått aldrig har inträffat i Barcelona."

När har jag nämnt nått sånt? aldrig - så tack för bullshitet once again!
Real Madrid Fizu
2006-02-02 12:46
Gabriel,

Man behöver inte vara någon smart detektiv för det min vän.

Att likna Perez presidentskap med hela Real Madrids historia är väl inte helt riktigt? Vidare så verkar du vilja få det till att misstag som Madrid har begått aldrig har inträffat i Barcelona. Misslyckade presidenter osv. Värvningarna sen om man nu bara ska jämföra dom senaste åren. Ni har köpt stora spelare och vi har köpte stora spelare. Att vi har betalt mer vad spelar det för roll? Tittar man längre bak så har ni varit katastrofala ibland precis som vi.

-Frasse-,

Jag menar att om man ser tillbaka så är det sällan det inträffar.

Jag lägger ner den här diskussionen nu. Vi vet ju alla att den aldrig kommer leda någonstans. Avslutar med att önska er lycka till mot Chelsea i CL.
Annons: