/spanien/barcelona/forum/25933.aspx/spanien/barcelona/forum/25933.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BARCA BLOD
2005-11-09 09:44
Men Gabriella: du får mig bara att skratta! brist på själv respekt! Jag har läst nu alla dina senaste inlägg. Du måste vara mobbad (bokstavligen talat)!! Att man kan trycka ner folk. revancherar sig på forumet.
Du måste skilja på åsikt och att kränka!
Barcelona La_Rambla
2005-11-09 07:20
Spinbad//
Nej, jag skrev heller inte det var oerhört roande, utan ganska roande. Viss skillnad. Och ja, alla har rätt att tycka som de vill, precis som alla har rätt att säga emot eller hålla med som de vill. No more, no less. :)

Figolina//
Prova länken, under Liga hittar du Messis mål mot Albacete. Kanske är den sekvensen med i videon.

http://www.fcb-videos.com/saison0405.html
Real Madrid Figolina
2005-11-09 04:24
Förstår inte varför man ska "spara" på Messi?Han vill ju spela och gör det bättre än de flesta.Såg honom första gången 1/5 mot Albacete, kan tyvärr inte hitta bilden där han rider på Ronaldinhos rygg men det händer sekunden efter att bilden på länken är tagen.R.passar bollen 2 ggr och Messi sätter den bägge gångerna men den första är han offside.Sedan såg jag honom i U21-VM och han dominerade planen.Han klarar redan idag att spela en hel match.
Nu skäller jag ju mot fel träd, men han är så rolig att se, enda felet är ju att han spelar i fel lag ;o)
Jag får hoppas på Sergio Ramos, tycker han e Reals
bäste för tillfället.
Barcelona -Kjell-
2005-11-09 02:38
Spelanalys:

Forumregler:
reklam, eller icke-fotbollsrelaterade ämnen accepteras inte och kommer därför raderas.

Edit - Insåg att mitt inlägg inte var så mycket bättre då jag inte bidrog så mycket till någon diskussion själv. ;-)
Tänkte fråga, är det någon som vet en sportbar som kommer visa Real - Barcelona, och Betis - Sevilla? Funtar på att gå på någon sportbar med 2 polare och se båda matcherna (Ena polaren är Real fan, andra är Betis fan - Så det kan bli underhållning att se matcherna tillsammans) Och med detta kommer en följdfråga - Vet någon om O'Learys visar matcherna? Hittar inget på deras hemsida, men någon här kanske är stammis och har bra koll?

Och sist, personligen ser jag helst Marquez - Puyol som mittlås med Motta som pivote mot Real. Deco och Xavi bör bilda ett bra mittfälspar och förhoppningsvis startar Ezquerro istället för Giuly på kant. Dessutom hoppas jag att om Eto'o inte gjort bra ifrån sig vid 60'e minuten att han kan bytas ut mot Henke, och om Real sett skakiga ut i mittförsvaret kanske Henke kan bytas ut mot Giuly/Ezquerro och så kan han gå upp mot mitten så kör vi mer centralt anfall och Xavi kanske får gå upp lite mot kanten.
Barcelona Catalan
2005-11-09 00:55
Jag känner till 2 spelare som heter Boateng, den ene kommer från Ghana och lovordades av den störste (Maradnona förstås) som sa att denne spelare skulle/kunde bli en världsstjärna. Dock så har jag i alla fall inte blivit så värst imponerad av denne afrikan.

Nåja, den andre och lite kändare kanske, spelar i Middlesbrough i Premier League. Det kanske rör sig om en helt annan Boateng, men hursomhelst så vill jag just nu bara "tortera" denna lilla räka som har skadat vår käre holländare. FAN att det ska hända just nu, klart att man i första hand är orolig inför El Clasico, men att han blir borta ytterligare 7-8 matcher i rad gör mig inte på direkt strålande humör.

Ska vi se det från den positiva sidan (som den optimist jag är) så har vi ju endå ett väldigt starkt mittfält, det hade varit ååå så mycket värre om skadan hade drabbat vår krigare Puyol, hemska tanke ! :(

I nuläget känns det som att vi i derbyt mot marängerna kommer få se Motta som pivote (som börjar spela ut sitt register sakta men säkert) och duon Xavi-Deco framför vår skadedrabbade brasse. Sen har vi ju Iniesta som alltid gör ett bra jobb när han får spela, hackar det lite så kan vi slänga in vår bleke lille spanjor så han kan röra om i grytan.

Puyol/Marquez känns som det starkaste mittbacksparet, dom 2 kompletterar varandra väldigt bra!

R-E-M = världens hetaste anfallstrio. Jag önskar, som så många andra att underbarnet Messi ska få starta, men jag tror att Mister är feg nog att låta Messi få börja på bänken (det kanske är rätt iofs, man kanske inte ska lasta en 18-åring med så mycket press). Jag är helt övvertygad om att Leo skulle klara uppgiften helt galant, men min åsikt är desvärre inte så viktig i detta sammanhang. Det är Mr. Rijkaard som bestämmer och han träffar ju spelarna varje dag och han ser vilka som gör bra ifrån så jag litar helt o hållet på honom.

Men att se träbenet Giuly spela från start återigen är nästan som en plåga för mig, hellre Ezquerro om man väl vill "spara" vår lille Messi.

Snart smäller det, årets match!

A por todos, visca el Barça !
Barcelona Gabriel
2005-11-09 00:41
Marcos

Håller med dig. Själv ser jag gärna att Ezquerro startar den matchen. Har inte så mycket matchform kanske. Damn jag vet inte men jag har en enkel känsla om att ifall han startar den matchen så blir det inte skoj för Carlitos ;)
Barcelona Marcos
2005-11-09 00:38
Skrev inte att jag inte ville ha Messi eller att jag inte gillar honom som spelare. Bara det att i en sån här stor match med en så aggressiv och het publik krävs det en spelare med lite mer rutin, iaf från start. Annars riskerar man att spelaren försvinner helt och håller samt får sin självkänsla förstörd, killen är bara 18 år trots allt. Han får gärna komma in i andra halvleken och dominera.
Barcelona Schubert
2005-11-09 00:33
Marcos/ Varför skulle Giuly vara given från start? Han har inte presterat ett dugg som jag ser det. Om du inte vill ha Messi finns det väl andra spelare som Ezquerro.
Barcelona Gabriel
2005-11-09 00:30
Zizou_Fenomeno

Nämen lilla gubben du låter som att du precis blivit nobbad av din största kärlek, hur är det fatt egentligen ? Eller så är du kanske bara förkrossad av att du äntligen vaknat upp ur din dröm och insett verkligheten. Men nu ska du inte tänka så, du förstör ju det roliga.

Ha lite onödigt hopp iaf sen kan jag lova dig att ta det easy on you när vi vunnit efteråt :) Ok ? Lycka till, det LÄR behövas :) Puss !
Barcelona Marcos
2005-11-09 00:29
Håller till viss med om , FCB_Petterzzon, en riktig misslyckad och tråkig "krönika", ironi och ironi, blir tråkigt när man läser liknande saker nästan varje dag. Vad vill du framföra för budskap liksom?

Och något annat´än Deco från start vore ett tjänstefel av Rijkaard. Det spelar ingen roll om Bommel blev skadad, är Deco frisk ska han spela!

Deco är trots allt en av världens bästa speldirigenter och har ett spelsinne som få. Dessutom missade han senaste Clasicon, så nu får han sin revansh. Iniesta är för orutinerad för att starta i klassikern, liksaså Messi. Deco och Giuly givna från start alltså. Sedan får Messi självklart komma in i andra halvlek om matchen tillåter det. Jag tror att Rijkaard resonerar på ungefär samma sätt.

Nu ska vi gräva ner Real Smutsen...
Real Madrid Zizou_Fenomeno
2005-11-09 00:28
Ni kommer slakta oss i El Clasico..även om ronaldo eller hela truppen är med..Ni är i bra form även om ni mött dåligt motstånd.
Lycka Till!!Lär nog inte behövas...
Barcelona Gabriel
2005-11-09 00:27
Catalan

Haha dont worry I got ya back. Ironi i högsta anmärkelse utan tvekan, självfallet är att vissa här saknar en hög grad i humör och ser olika inlägg som onödiga och tråkiga. I den raka linjen ingår dock inte jag, synd att folk inte kan ta sånna inlägg med en viss glimt i ögat och msåte se allt på så stort allvar. Att andra sedan inte vet vad ironi är för något kan ju inte den personen hjälpa.

Dessutom är det än mer märkbart att man inte förstår vilken poäng du försöker få fram. Rätta mig om jag har fel men det är antagligen att vissa i denna sidan på sistonde har varit väldigt negativa minst sagt. Din Ironi vill väll få dom alla att visa hur otroligt fånigt och löjligt det är.

Anyway, folk bör lära sig att softa :)

Oroa dig inte, jag förstår dig :=)
Barcelona Schubert
2005-11-09 00:14
Extremt tråkig ironi. Dessutom helt otroligt att han kunde missa att det var ironi. Läsförståelse 0.0. Snälla sluta med dessa typer av inlägg.
Barcelona Catalan
2005-11-09 00:09
FCB_Petterzzon:

Ironi var ordet, lägg det på minnet käre vän.

Nåja, jag är säker på att du Gabbe fattatde mitt lilla "skämt" haha ;)

Bona nit, tot les culés. Snart är det dags att äta upp dom vita små söta marängerna !!

VISCA EL BARCELONISMO !!
Barcelona FCB_Petterzzon
2005-11-09 00:06
Catalan vad är det jag ser.

Vad säger du om barca storspelare eto´o och messi för det första eto´o är inte dåligt eller slö och va fan säger du, klart som fan att han gör mål, han är uppe i 13 denna sesång(10 i ligan och 3 mål ute i eroupa) 13 mål är inte så dålig, och vad pratar du om att messi inte gör en sak rätt. Messi är en talang i sin egna nivå Messi är 18år man kan inte sätta så stor press på honom, att säga att han inte gör något rätt då har vi inte sätt samma matcher.

Javisst har eto´o varit onsynlig men det är inte så konstigt om hela publiken sitter och gör ap ljud till han, klart att han försvinner från spelet då.

SÅ TA DET DIN JÄVLA REAL ***** HUR FAN KAN DU SITTA OCH SÅGA BARCA SPELARE NÄR REAL AHR SÅ JÄVLA MYCKET KASSARE. Tex Ronaldo han kan göra mål sen kan han inget annat jag hoppas att han kommer bli borta ännu längre. Och varför säger du att en sån spelare som Robinho är bättre än eto´o Även en med real hjärta kan säga robinho suger. synd att r.carlos tog staffen från han och för fan sitt inte och såga Barcas stjärnor när real bara har gamla gubbar som bäste föredatum gick ut innan dom kom till klubben.

so FUCK YOU Catalan
Barcelona Truman
2005-11-09 00:05
min drömuppställning

Valdes

Belletti Edmilson Puyol Sylvinho
Xavi Motta Iniesta
Messi Eto DInho
Barcelona Schubert
2005-11-08 23:55
Synd att van Bommel är skadad. Hoppas att Iniesta får spela istället, med det blir nog Deco.

Hade glömt Milito, han har varit bra när jag sett honom (vilket dock inte är så många ggr). Borde inte vara alltför dyr att lösa. Jäkligt ettrig och grinig verkar han va, gillar den typen av mittbackar. Litet frågetecken för längden bara, står att han är 175/177 på olika hemsidor. Skulle hellre se en längre mittback då Puyol inte heller är en gigant i luften. I de avgörande CL-matcherna behöver man en stor back som kan ta hand om Santa Cruz, Drogba, m fl.
Spinbad
2005-11-08 23:54
Gabriel:
Tycker iofs inte att Van Bommel varit så lysande trots allt. Visst tillför han en del med sina djupledslöpningar och gjort en hel del mål men han är inte så delaktig i spelet ute på planen som en central mittfältare borde vara i Barcelona(precis som Lucho skrev för någon dag sedan). Jag tycker vi kan ersätta Van Bommel på ett bra sätt, finns ett antal spelare som hade varit bra mycket värre. Visst är det en försvagning men jag tror Barca klarar sig bra ändå.

La_Rambla:
Du har inte tänkt på att Marques indirekt skulle kunna bänka honom genom att ta pivoteplatsen och Xavi, Motta eller Edmilson flyttas upp i banan? Så oerhört roande var det väl knappast? Tycker han har en poäng.

Det finns en allmän tendens på det här forumet att alla som inte tycker som vissa personer blir förlöjligade och framställs som allmänt korkade. Det är rätt trist och tillför inte särskilt mycket, tycker jag personligen.
Barcelona Catalan
2005-11-08 23:51
Det är helt otroligt så mycket man längtar till derbyt, ska man vara fräck nog och spela en tusenlapp på Barca, oddset på nätet kan nog bli uppemot 2.20 gånger pengarna. 2 flugor i en smäll ;-) Perfekt !
Barcelona La_Rambla
2005-11-08 23:43
Ganska roande när han skriver att Marquez skulle bänka van Bommmel, synd att de inte spelar på samma position bara. ;)

Bon nit nu!
Barcelona Gabriel
2005-11-08 23:40
BARCA BLOD

Sluta leka geni för du gör det inte bra. Van Bommel är skadad och det är en stor anledning till att vara nere för. Sen är det upp till dig hur allvarligt du tror att detta påverkar oss men sen finns det alltid en sanning som säger att om du inte kan se att han blir ett stort avbräck för oss så har du legat under en sten på sistonde och inte sett dagsljuset. Van Bommel är i en ruggig form och ja vi har klarat oss bra utan honom innan men det innebär inte att det inte är ett stort avbräck. Deco har inte varit i en bra form i år också och hade han varit det så hade jag inte brytt mig lika mycket.
Barcelona Sonde
2005-11-08 23:37
Haha, hörde en sån underbar kommentar på FCZ nyss.

Laget har fytt nya matchställ med nummer och tröja nr. 23 ska delas ut:

Glenn: Nr 23, vet ni vem sem har det?...David Beckham.

Matti får tröjan...

Kunde jag inte fått en fotbollsspelares nummer?
Barcelona _Barca
2005-11-08 23:23
e van bommel skadad :(??...

längtar tills ''el clasico''

Barcelona BARCA BLOD
2005-11-08 22:45
polero: "Han gjorde en grym framspelning till Etoó för ett par matcher sen". och därför tycker du att Edmilson bör starta!(inga komentar)

Det låter som om jorden gått under! Van bommel skadad.. Vi har klarat oss välldigt bra utan honom tidigare i år och föra året.
Kanske inte ni har så mycket annat att prata om.

Marquez skulle bänka honom fast än han var frisk.
Han är en säker kort mot bra lag.
Kommer att se ut på följande sätt!
Som mittbackar,
Puyol Edmilson(Oleguer=mardröm)
xavi-marquez-deco "gammala goda tider"!
Barcelona (catalonia barca)
2005-11-08 22:37
alltså jag visste inte att killen hade rolig humör.
Barcelona Chancho
2005-11-08 22:31
Eto är skönt. Men fan vad spelare gör efterslängar hela tiden. Han är onödig ibland. Annars en av världens bästa.
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2005-11-08 22:26
Ämne: alex163 [Sergio Ramo....
Haha... Jo Eto'o är en skön kille...

Barcelona Gabriel
2005-11-08 22:19
alex163 [Sergio Ramos]

På as eran egna motsvarighet till Sport och elmundodeportivo. Ofcourse sen har ni ju marca också. Han sa också "Ikers kontrakt börjar ta slut och jag..jag ser honom i Barcelona" skön humor har killen :D

Dom båda medverkade i programmet Maracaná 05 där dom diskuterade om El Clasico matchen.
Barcelona La_Rambla
2005-11-08 22:18
Där antagligen.
Barcelona La_Rambla
2005-11-08 22:15
Haha, Eto'o for president. En riktig retsticka och skämtare. :)
Annons: