/spanien/barcelona/forum/25915.aspx/spanien/barcelona/forum/25915.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nemo
2006-02-02 11:48
Bäst i Spanien. Och det är det som gör att man sover bra när dagen är slut!
Barcelona Puyol = Capitan del Mundo
2006-02-02 11:39
Alfredo

Vad vill du ??
Barcelona Puyol = Capitan del Mundo
2006-02-02 11:26
Ja, Messi var mycket bra.
Barcelona Der Afro
2006-02-02 11:22
Iniesta, Messi och Sylvhinio var grymt bra igår. Nästan hela laget gjorde en bra insats men domaren var för svår.

Men vi ska väl komma ihåg att vi fick en gratisstraff i senaste mötet, då känns förlusten några procent lättare att ta. Och nu slipper vi två-tre tunga matcher i ett redan tjockt schema.
Barcelona Der Afro
2006-02-02 11:18
Ämne: tjo!
finns de ngn s....
Här kan du ladda hem de flesta någrat immar efter matcherna är slut:
http://www.fbtz.com/forum/forumdisplay.php?f=92
Barcelona Emilzon
2006-02-02 11:12
tjo!
finns de ngn sida där man kan kolla barcas matcher om dom inte går på tv4+?
Barcelona AlexC
2006-02-02 10:28
Stäng av fjantarna Alfredo & Mansor.

chrisespaña

Deco passar inte riktigt in i jämförelsen med Guti och Beckham. Inte på långa vägar.
Barcelona Aubri
2006-02-02 10:20
La Rambla //

Tack för ditt tips om länk till Matchen igår
Skönt med svensk kanal via Bredband, så man slapp
kinesiska.. grymt snällt-..


Barcelona La Rambla
2006-02-02 10:15
chrisespaña//

"Sen vilka inlägg jag väljer att radera/behålla har inte du med att göra ;D Vi på Real-Red har en utpräglad mall att gå efter. Vi är 5 pers som kan radera, ocj jag tycker vi gör det bra."

Bara för att förtydliga, jag skiter fullständigt i vilka inlägg du raderar eller inte. Men jag har samtidigt rätt att tycka vad jag vill om att du kommer in hit, ger din kritiska syn på saker och ting när det gäller spelare och laget. När du själv, och det som redaktör, inte klarar av att ta samma kritik på det forum du själv härjar på.

Blir lite smått komiskt om man säger så. :-)

Visst Deco filmar lite för ofta. Men i matchen igår så tycker åtminstone inte jag att han filmade något nämnvärt. Det är också ganska lustigt att du inte ens bryr dig om att nämna den solklara bensax han utsattes för av den redan varnade Ponzio. Men vadå, han filmade säkert där också. :-)~

Visst gnällde han mycket igår. Men ta samtidigt i beaktning, hur frustrerade hade inte du blivit efter en tveksam utvisning av Ronaldhino. Ideliga maskningar och "slå bort bollen" så fort han försökte sätta igång snabbt vid frisparkar, det utan att domaren ens gav zaragozaspelarna en tillsägelse. Deco som är en kreatör, han vill skapa något konstruktivt hela tiden, vill spela offensivt, en riktig vinnarskalle med andra ord. Men tydligen är det istället destruktiv fotboll och beteende som premieras, och man väljer som du tex, istället att hela tiden klanka ner på hans filmningar och gnällande. Allt det andras som sker i situationerna nämns inte ens. Som sagt, komiskt var det.

..och Nej, det är inte rätt att kalla domaren sånt. Det har jag aldrig påstått, utan du drog din egna slutsats där. :]
Barcelona Tiago
2006-02-02 10:11
assså dommarn var nog det mesigaste jag sett igår..
allvarligt talat rött kort för det där det e fanimej tragiskt och visa ut han och förstöra matchen spanien har nog lätt dom värsta dommarna jag sett helt sjukt blir så jävla förbannad på sånt kanske gult kort va det där men absolut inte rött. haha sen var det lite kul ochs e ronaldinho efter att han fick kortet han såg ut som en unge på 5 år som precis blivit av med sin glass haha:D
Barcelona Maxi_Lopez_#11
2006-02-02 10:09
Du kan forsätta hoppas.. men ja tror ligan är avgjord.. plus I Cl kommer Henry sänka er :) i båda matcherna ska du nog se.
Barcelona Maxi_Lopez_#11
2006-02-02 09:56
alex163 [Sergio Ramos]//

Du tror real kommer ikapp och vinner ligan ?

vafan går du på kompis ? real kanske vinner cupen om ni har tur förfan
Real Madrid Nicholas (red)
2006-02-02 09:09
Gabriel//

Även om det inte var till rätt adressat är det redan ordnat… Kalla domaren för hijo de puta menar jag. Tacka Beckham för det. ;)
Barcelona asfaltsbarn
2006-02-02 08:50
Zlatan utvisad och juvve ut ur coppa italia.
Dhino utvisad och barca ut ur coppa del rey.
två stora serieledande lag som båda föll i första matchen, fick en stjärna utvisad i andra matchen (som man dock vann men inte med tillräckligt många mål för att gå vidare).
hmm...har capello och rikjaard snackat med varandra innan tro :P
Real Madrid chrisespaña
2006-02-02 08:49
Ramblan//

Ska jag tolka det som att det är befogat att kalla domaren "son av en hora" att man får spotta på han om man vill?

Detta tycker jag personligen att man ska ta avstånd från, inte tvärtemot försvara...

Sen vilka inlägg jag väljer att radera/behålla har inte du med att göra ;D Vi på Real-Red har en utpräglad mall att gå efter. Vi är 5 pers som kan radera, ocj jag tycker vi gör det bra.

Angående Deco, han är en underbar fotbollsspelare på många sett. Men hans filmningar är så sjukt dåliga så det är nästan pinsamt. Dessutom är han konstant gnällig. Påminner lite om Beckham och Guti när det gäller gestulering och behandling av domarna i La Liga.
Barcelona JohnnyK_
2006-02-02 08:44
Henke la mål, det var ju positivt. Men Ronaldinho utvisad, inte likt honom. Fast skulle det egentligen vara rött kort? Domaren var ju inte den bästa.
Barcelona La Rambla
2006-02-02 07:27
chrisespaña//

Allvarligt, tror jag snor ett av dina favoritcitat från reals forum.

Du har NOLL koll och du har NOLL medhåll här inne. :-)~PS. Hoppas att du förstod att jag var lite sarkastisk och ironisk. Men ett sånt där inlägg, är just ett sådant du tar dig friheten att radera på ert egna forum när någon skriver kritik om ditt kära Real Madrid. Sen börjar din häxjakt på Deco bli en aningen pinsam. DS.
Mallorca Wolfy
2006-02-02 07:23
ChrisEspaña, du kan väl inte på allvar mena att utvisningen var mer rätt än fel ? Gult kort, ja... rött kort... fans värre tacklingar på plan under matchen i sådana fall...

Sen tycker jag iofs att man kan kvitta det mot den icke-existerande straffen som Barcelona fick med sig på La Romareda och låta udda vara jämnt även om två fel inte gör saken rätt.

Tycker att båda lagen var värda at gå vidare... sjukt imponerad över att Barcelona spelade ut Zaragoza första kvarten i andra med en man mindre.. det är strongt.


MEst oroväckande för Barcelona... Ronaldinhos dåliga humör samt att Puyol såg ut som att han sträckte sig i slutet av matchen... ngn som vet om det var allvarligt ?
Real Madrid chrisespaña
2006-02-02 06:41
Om vi tar av oss barca och real glasögonen och ser er match ur en mer "allmän" vinkel kan man konstatera följande;

- Domaren var kass
- Barca kunde med lite flyt gått vidare
- Jorquera gjorde två monsterräddningar

Angående domaren, visst han var dålig. Det röda på Ronaldinho är däremot mer rätt än fel. Dessutom tycker jag att gnällspiken/filmaren Deco borde fått flertalet kort. Hur som helst, att snacka om att han var mutad osv. Hör ni hur larvigt det låter? Precis som spelare har även domare dåliga dagar. Domarna i La Liga i år har tyvärr överlag vart väldigt väldigt dåliga. Men som alla kanske redan konstaterat så jämnar det nästan alltid ut sig. Real fick många konstiga domslut mot sig inledningsvis, men tex senast mot Vigo fick man ett med sig. Samma med Barca, det jämnar ut sig. Så tänk på att domarna också är människor! Det är väldigt lätt att ge dom ALL skit, tro mig jag vet då jag är domare själv på en rätt hög nivå för min ålder.

Gabriel//

"domaren förtjänade att bli kallad Hijo de puta, jävla puta! Det är han som borde bli avstängd - eller rättare sagt bannad från spanska ligan i livstid."

"Svär cerdo, jag har aldrig skådat ett sånt uppenbart skit som han höll på med, den grisen var antingen mutad eller madridfans"

"Vad det än var så är det nått som äcklar mig mer än allt annat som finns på denna jorden."

"Twiii för dom spanska domarna jag spottar på dom som Etoo spottade på Expostio!"


Ja, vad säger man? Du ifrågasätter andra konstant, men ska du verkligen göra det när du skriver sådan smörja som ovanstående?

Skärp dig.

// Christopher
Barcelona Gabriel
2006-02-02 04:17
Enligt SPORT så erbjuder Betandwind 100 mille euro för 5 säsonger, det är ett bra erbjudande men yuck så ful tröjan blir; hade blivit snyggare om man tog bort det svarta runt texten.

Bestämmer sig inte Laporta och Co kommer de att dra sig vidare till Milan.

Se länk.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 03:36
Raul_Legend

Ditt narkomaniska intryck gör att du liknar en papegoja som går på hasch och försöker lära sig prata - liknelsen är med dig när du försöker komma med nått vettigt, misslyckas radikalt varenda gång!

Återigen - har du nått att klaga på mig eller för den delen någon annan skribent heller så kan du göra det via pm, men inte ens den delen av förståndskapacitet har du lille vän.

Att du ens kommenterar mitt sätt att skriva om Barcelona är roligt, jag vet nog vad som kan klassas som sann och falsk propaganda när det kommer till Barça och jag har på intet sätt spridigt någon falsk propaganda.

Jag råder dig att sluta gråta, be din mamma köpa en lolipop så du och snuttan kan sluta bråka om vem som ska ha nappen - skrattretande madridista!

Buenas noches!
Real Madrid Raul_Legend
2006-02-02 03:12
gabriel//

Asså ibland när man kikar förbi och ser dina inlägg så undrar man om någon har tappat dig med huvudet före när du var 2 år eller nått.

Asså dina kommentarer om fotboll är fullständigt meningslösa, du pysslar ihop falsk propaganda om barca hit o barca ditt så det inte är sant.

Mitt råd till dig är studera alla aspekter innan du använder dina fingrar och va lite mer realistisk för du är verkligen skrattretande(gäller även La_rambla för han påminer mycket om dig)god natt!!.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 03:10
#7 Larsson

Var det din sammanfattningsversion av matchen eller?
Barcelona #7 Larsson
2006-02-02 02:40
Matchen var ganska dålig och det var på tok för många jävla avblåsningar och sedan en massa tråkigt gruff...

Barcelonas målvakt höll laget kvar i första halvlek med två mirakelräddningar, och Messi nickade snyggt in 1-0.

Ronaldinhos tilltag kan diskuteras, men han sparkade på Zaragoza-spelaren efter att han hade spelat bollen ifrån sig, så någon praktskandal att #10 fick rött kort var det ändå inte.
Och det tilltaget kostade Barca matchen...

Zaragozas kvitteringsboll var mycket vacker, ett klassavslut var det, men Gio var ganska passiv och lät målskytten få proemera ostört och sedan prickskjuta in bollen i mål.

Henrik Larsson kom in i ett otacksamt läge, precis efter att Zaragoza hade kvitterat.
När han kom in så började Barca ändå skicka in bollar mot straffområdet där Larsson fanns och oroade, dock utan att komma loss.
Många gånger flockades tre spelare runt honom, inte lätt då.

Tillslut lyckades man dock få in en segerboll efter att Van Bommel skjutit och bollen via motståndare kommit fram till Larsson som hunnit fram till rätt plats vid rätt tillfälle och kunde kriga in 2-1 i en halvt öppen bur.

Tyvärr räckte det inte, nu blir det full satsning på enbart ligan istället.
Barcelona giovani
2006-02-02 02:25
Nej ska lägga mig nu, jobba imorgon. Går och lägger mig med en stor äcklande och spyfärdig känsla över dommaren spanska förbundet marca AS och det där laget som jag inte vill nämna och nej det är inte zaragoza. Jag spyr över vad som hände idag och hoppas innerligen att dommaren får det straff han förtjänar. Att Ronaldinho fått rött kort var fel men ok det som hände efter det var avskyvärt (stavning ?)
Barcelona AlexC
2006-02-02 02:20
Jag tar gärna en missgynnande domarinsats i just denna matchen. Precis som jag gladeligen tog Puyols första frånvaro för säsongen i första mötet.

Förhoppningsvis kan man kanske slippa ovanstående olyckor på ett tag. ;-)
Barcelona Gabriel
2006-02-02 02:16
AlexC

Ohoooo, tro mig utan att ha sett matchen kan man omöjligt ha förstått hur rostig domaren var, så illa var det - saknar beskrivelse för att man ska förstå hur dålig han var - dessutom avsiktligt.

Du måste se det!
Barcelona AlexC
2006-02-02 02:12
Utan att ha sett matchen verkade domaren vara rutten.

Får man säga så i svensk media(!)? :D
Barcelona Gabriel
2006-02-02 02:08
Kharles

Det var dessutom så uppenbart. Han gjorde det med vilja, precis som han nämnde, inte så att han är dålig utan att verkligen gjorde sitt sämsta för att missgynna oss. Har aldrig upplevt sånt här innan.
Barcelona Kharles
2006-02-02 02:05
Giovani har helt ratt, domaren var usel i den har matchen, och da menar jag riktigt genomrutten. Det var for svart for laget eftersom de var 10 mot 12, de slet som lejon och publiken var fantastisk. Zaragoza eller Depor slar ando ut madrid och vi tar dubbeln!

A per tots, Visca el Barça!
Annons: