/spanien/barcelona/forum/2587.aspx/spanien/barcelona/forum/2587.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona SOMISEREM1899
2015-04-19 20:40
@A good coach is everything!:


Neymars officiella övergångssumma var €57.1 miljoner, och resten kontraktsklausuler, skatter, straffavgifter osv. Pogbas övergångssumma ryktas stiga upp emot €120 miljoner, utan skatter och kontraktsklausuler inräknade.

Så en eventuell värvning av Pogba kommer att stiga långt över €120 miljoner med sign-on-bonusar, agentbonusar, skatter mm.
Barcelona enkos
2015-04-19 20:14
Liverpools tränare Rosgers skrev sig idag i historieböckerna då han är den förste Liverpool tränare sedan 1950 som inte vunnit en enda titel tre år irad...
Barcelona A good coach is everything!
2015-04-19 20:14
Vissa här är så jävla enögda och färgade att det inte kan se annat än blå rött.. Att ni säger att Pogba är överskattad och lirar i en dålig liga osv. Daamn va gjorde inte Neymar då som vi köpte för en miljard??? Va Ney också överskattad ?? Säger absolut inte att vi ska köpa Pogba för dem summorna tycker dem e löjliga. Men sån är fotbollen idag! Kostar Neymar som trixa i den brasilianska logan 1 miljard så lan Pogba mycket väl kosta 80 +
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2015-04-19 20:12
Enkos

Alla vill besegra det bästa laget, därför de ger allt mot Barca. :D
Barcelona enkos
2015-04-19 20:11
@KiNg-PuYi:

Sevilla offrade sig för 1 poäng mot Barca för att förlora 2 mot bottenlaget Granda. .. smart drag
Barcelona socccerfan1
2015-04-19 19:50
Pogba är bra men han är definitivt överskattad.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2015-04-19 19:42
Vampíro

Du är inte direkt ensam om åsikten, skulle säga att Pogba är kraftigt överskattad. Han briljerar i ett lag som är helt jävla överlägsen gentemot övriga ligakonkurrenterna och man får inte glömma att Serie A har gått ner kraftigt, skulle säga att Marchesio och Pirlo är viktigare pjäser för Juventus mittfält än den unge fransmannen. Lägg därtill att han aldrig har levererat i CL eller ens i VM-slutspelet i somras så förstår man lätt varför eventuella transfersummorna på Pogba (som det snackas om i media) är absurda.
Barcelona SOMISEREM1899
2015-04-19 19:40
@the cameroonians:


Hemsidan påstår sig ha källor i klubben som avslöjar alla dessa nyheter. Bland annat var dem först med att bekräfta att värvningen av Vermaelen var färdigställd, något som publicerades ungefär ett dygn innan affären blev officiell. Så jag skulle gissa på att sidan är seriös.

Men precis som du säger så känns situationen lite märklig då nyval stundar och vi ligger under transferembargo. Den stora frågan är om en värvning får offentliggöras under förbudet? Som jag har uppfattat det så får köp göras så länge spelaren i fråga inte registreras i truppen innan januari 2016.

Bartomeu lär väl om det går sikta på att offentliggöra en värvning av Pogba innan valet.
Barcelona A good coach is everything!
2015-04-19 19:29
Älskar Pogba men varför har vi blivit ett sådant lag som köpet spelare för 80+ miljoner.. Varför kan vi inte scouta fram spelare som är bra och blir världsstjärnor. Det sällan en erkänd världsstjärna som e köpte för 80+ motsvarar förväntningarna pressen av den höga siffran blir oftast för stor.. Varför kan vi inte göra värvningarna som Veratti,Hazard, inte nu men innan eller Suarez i Ajax alltså bra spelare som kostar runt 30-40 men som med största säkerhet blir bättre och således förväntningarna mindre.. Vi försökte göra sådan värvning med Alexis men där blev det så att inte hade tillräckligt med tålamod. Pluss att vi e så dåliga på att utnyttja vissa klass spelares egenskaper...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-04-19 19:25
Jag är också för och emot Pogba. Fördelen är att det är en fantastisk talang och som kommer utvecklas ännu mer när han spelar med bättre spelare. Men priset är helt absurd. Jag kan inte acceptera något över 60M euro. Där går min gräns. Sen kanske någon tycker att det är för lite men Pogba har fortfarande mycket att bevisa.

Det viktigaste är egentligen inte vem som ska värvas in till nästa säsong. Det viktigaste är vem tränaren blir nästa säsong. T.o.m presidentvalet är viktigare än kommande nyförvärv. Vill Laporta ha Pogba om han vinner? Eller de andra presidentkandidaterna? Kommer Lucho att vara kvar? Eller kommer vi få in en annan typ av tränare? Varför köpa in spelare som Lucho gillar för att byta tränare och få den nya tränaren att arbeta med spelare han kanske inte vill ha? OM nu Lucho går alltså.

Sen måste jag lägga en kommentar angående Alves. Jag har länge försvarat Dani och velat ha kvar honom även nästa säsong eftersom det är det bästa vi har, tyvärr. Montoya tror jag inte ett dugg på för fem öre, alldeles för fotbollsdum, vek och för oteknisk. Ska man dela en kant med Messi så ska man förstå Messi, inte många som gör men man ska ha en kontakt i alla fall. Men jag har tänkt igenom noga angående Danis situation och ett 2-3 års kontrakt på 9M euro per säsong är väldigt väldigt mycket för en avdankad högerback. Blir nästan minst 20M för att ha kvar Dani. Går ner i lön kraftigt så kan jag tänka mig det men annars är det orimligt att ha kvar honom.

Man kanske köper in en högerback till nästa säsong men det låter inte logiskt att en högerback tjänar 9M per säsong ska sitta på bänken. Alternativet kan vara att spela Montoya eller någon annan till januari för till dess så ska vi kunna klara oss. Finns intressanta högerbackar som De Sciglio (som jag personligen tycker är ruskigt bra de gånger jag sett honom), Darmian, Aurier o.s.v. Sen kommer dom alla att utvecklas ännu mer och bli ännu bättre när dom kommer till Barca och får dela högerkant med Messi. Ryktas en hel del om att Van Der Wiel sitter löst i PSG och där har vi egentligen en kanonback.
Barcelona the cameroonians
2015-04-19 19:19
@SOMISEREM1899:


Kan lova att det inte pågår några som helst förhandlingar med någon spelare för tillfället. Vi har värvningsförbud och ett nyval på väg, finns inte en chans att den sittande ledningen kan genomföra något köp.

Och den där sidan som är källan, hur seriösa är de egentligen?
Känns som att de är ute efter en massa klick...
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-04-19 19:16
Med dem priser som finns idag är Pogba för en realistisk peng omöjligt. Jag tycker att man bör gå för honom. Bättre offensiv samt kreativ mittfältare har jag inte skådat sen Zidane. Han till och med jämförs redan nu med Zidane och många påstår att han i framtiden kommer bli bättre. Är utan tvekan värd 82 + Pedro. Vore en dröm att få se honom hos oss.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-04-19 19:11
Rambla

Ingen kommer hosta upp 40 för honom och detta är bara ett spel av Zamparini som alla andra italienska klubbar. Intresset har knappast varit intensivt av de stora klubbarna. Vi håller bara ett extra öga på honom, men vårt intresse har knappast varit konkret. Vad jag vet så jagar alla toppklubbar i Serie A honom. De kommer aldrig att betala 40 för honom, ingen har råd. Juventus och möjligtvis Inter lägger MAX 20 mille för Paulo. Jag är ganska tvärsäker på att han stannar detta fönster. Frågan är bara om han kritar på ett nytt kontrakt med en fet klausul, vilket är risken med att vänta ut honom.
Barcelona Neymar11
2015-04-19 19:09
Vampiro Jag är både för och emot, Pogba kan bli hur bra som helst dock inte i Juventus. I ett större lag kommer han utvecklas mer Jag ser hellre Pogba i Barcelona än real
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-04-19 19:06
Är jag den enda som inte vill se Pogba i Barça? Folk klagar på att vårt mittfält inte dominerar matcher, varför då lägga löjliga summor på en sån spelartyp?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2015-04-19 19:03
Enligt Barcablaugranes kommer Barça att lägga €82 miljoner plus Pedro OCH Montoya för Pogba som best and final offer. Herregud...
Barcelona Neymar11
2015-04-19 19:02
Rambla~ Nja 40 miljoner kan du glömma, knackar Barcelona på dörren kommer den spelare gör allt i sin makt (hans ord) att få spela för Barcelona. Då kan vi lika gärna vänta ett år och få honom gratis
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-04-19 19:00
Neymar11 Kanske han hade haft, tålamod alltså. Fast denna ledning, eller nästa för delen kommer aldrig lägga upp de pengarna som krävs, för en bänkspelare. Det rör sig om minst 40m, Zamparini kommer inte backa på den punkten kan jag nästan lova. De hade chansen att casha in på Pedro men lät bli. Nu talas det om summor runt 15m för honom. Det låter verkligen ju uppmuntrande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2015-04-19 18:54
Om ni inte har hört det innan så lägger Johanna Garå ner tv rutan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-19 18:53
Rambla~ Han verkar ha en genuin kärlek för klubben, suarez blir inte yngre. Tror nig han skulle kunna ha en hel del tålamod trots allt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-04-19 18:51
Ni tror Dybala med alla de klubbar som jagar honom kommer nöja sig med att vara en bänkspelare, en super sub? Kom igen, det kommer aldrig hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-19 18:48
Capitan Jag kan inte vänta med pedro på bänken, vi har haft tur som inte har fått jobbiga skador på trion där fram
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-04-19 18:47
Barca B, är de helt oförmögna att göra mål nu för tiden eller? 1-0 i baken och vips så är matcherna körda känns det som. Välkomna till Segunda B!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-04-19 18:46
Neymar11

Han är i princip den ideala spelaren att ha som supersub. Paulo är komplett som offensiv spelare och besitter allt det typiska för en Barca ytter. Påminner även mycket om James i spelstilen. Han behärskar alla positioner i anfallet och kan även fungera som offensiv mittfältare. Jag tror att vi kan vänta tills kontraktstiden tar slut, då han inte verkar ha bråttom.
Barcelona Neymar11
2015-04-19 18:37
Capitan Har han bara ett år kvar seriöst? Inget att tveka på, perfekt spelare att ha på bänken. Han vill lyckas i Barcelona, han kommer ha tålamod och har en fantastisk talang
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-19 18:29
@Capitan \(^.^)/:


Nu är det kört när han har sagt. Det hela kommer att sluta med att R.Madrid värvar honom. Om han var smart skulle han hålla tyst :-)..
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-04-19 18:23
Inte nog med att Dybala är den bästa talangen i Serie A tillsammans med Pogba. Han är även en erkänd Barca supporter. Vid ett uttalande sa han att om Barca knackade på dörren skulle han simma över Medelhavet till den Katalanska staden utan att tveka. Dessutom var han även på den senaste El Clasicot och hejade fram sin favoritklubb. Positivt är att han även bara har 1 kvar på kontraktet.
Barcelona Neymar11
2015-04-19 18:20
Junta Mer eller mindre, oftast han som står för slut produktionen, därav bär han den största lasten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-04-19 18:09
Neymar11

Dybala är helt klart väldigt duktig men att han bär Palermo på sina egna axlar är felaktigt tycker jag. Palermo har en fin offensiv stomme i Vazquez, Dybala samt italienska U21-stjärnan Belotti, men deras framgångar denna säsong ligger ändå primärt i Vazquez och Dybalas samarbete.
Barcelona Federer
2015-04-19 18:06
Hoppas nu Sevilla vänder detta!
Annons: