/spanien/barcelona/forum/25842.aspx/spanien/barcelona/forum/25842.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona - FcB 20 -
1/8/2006 01:23
kan man vinna sån där mp3 när man tippar i alla forum eller . kan man vinna en i varje forum . !
Barcelona Messi(as)
1/8/2006 01:20
Tycker att ni glömmer att berömma Edmilson idag. Han var riktigt bra, tycker att han är självklar i startelvan och går från klarhet till klarhet :)
DECO, fyfan vad han är bra! :)
Barcelona Schubert
1/8/2006 01:05
Inte så imponerad av Evra det lilla jag sett. Var väl OK offensivt men inget extraordinärt ändå. Rätt klen men annars har jag inte kunnat bedöma hans defensiva kvalitéer.

del Horno är OK men inte mer. Känns lite kantig, ingen riktig supertouch och saknar förmåga att dribbla. Skulle inte gärna se honom.
Barcelona La Rambla
1/8/2006 00:55
Spinbad

Jag har lika dålig koll på Evra, knappt sett honom spela. Många här inne har lovordat honom, men som du skrev så ska han visst vara väldigt offensiv. Inget fel i det, men mot starka lag där vi emellanåt hamnar under press så behövs det verkligen en ytterback som är klockren defensivt. Speciellt mot lag som har klasspelare på yttrarna offensivt, tex Chelsea.
Real Madrid C.Diogo
1/8/2006 00:53
Nån som trodde på att det skulle bli 1-2? ;)
Barcelona La Rambla
1/8/2006 00:51
Annars finns det två andra bra namn. Lopez i Atléti eller del Horno i Chelsea. Den senare blir väl svår o få loss, åtminstone om Barça är köparen. De är nog inte så villiga att sälja till oss, speciellt inte när så många spelare de har velat köpa från oss tackat nej till dem. :-)~
Barcelona Schubert
1/8/2006 00:51
Ämne: Schubert

Visst ä....
Nej, visst, det blev överdrivet ett tag, jag håller med om det. Jag har själv tidvis underskattat honom, trots att jag egentligen gillat honom ända sen han kom fram i Porto. Men nu verkar han ha hittat storformen, i rättan tid när Xavi är skadad. Kanske är det just det; nu får han ett större ansvar och trivs med det.
Spinbad
1/8/2006 00:51
Evra är knappast akutell längre men är inte han en väldigt offensiv back som missar en del i defensiven också? Jag har inte sett honom särskilt mycket ska tilläggas så jag har ingen jättekoll på honom.

La Rambla:
Ja du har helt rätt i det. Gio är ju ursprunligen mittfältare och det märks verkligen.
Barcelona La Rambla
1/8/2006 00:48
Evra är ju redan såld till Man U. Maxwell är ju i stort sett skolad i Holland, så då faller han på myten om dåliga holländska backar. Dessutom så är han alltför skadebenägen, den uppfattningen har då iaf jag fått. Värre än Aurelio.
Spinbad
1/8/2006 00:47
Lucho:
Det vore konstigt annars, ha ha. Jag hittar så kasst på Mundo deportivos sida har du nån länk? Har letat efter samlade betyg länge nu.
Barcelona Schubert
1/8/2006 00:47
Är inte dåligt positionsspel en typisk holländsk synd? Har fått för mig att holländska backar generellt inte är särskilt bra, med några undantag. Håller med om att det är värt att köpa en bättre vänsterback. Ser gärna Aurelio, det borde vara ett säkert kort. Han har bevisat att han håller i Spanien. Det är mer osäkert om Maxwell, Evra, m fl kan anpassa sig till den spanska fotbollen.
Barcelona La Rambla
1/8/2006 00:45
Schubert

Visst är det så. Men kritikerna verkar bara ha sett de dåliga sidorna och bara när han har sämre form. De verkar ha missat vad han kan prestera på en plan. Det var vad som åtminstone störde mig. Att vilja skeppa iväg honom för att han är kass som de påstod.
Atlético Andreas E
1/8/2006 00:45
Grattis!
Barcelona La Rambla
1/8/2006 00:43
Deco skallade ihop med Motta när de gick upp på samma boll för att nicka. Han fick tydligen en lindrig hjärnskakning.
Barcelona Schubert
1/8/2006 00:43
Ämne: För varje match mot ....
Visst var Deco grym men kritiken mot honom kom när han var i en helt annan form än han är idag. Idag var han Barcas bästa spelare och bör hyllas därefter. Fotbollsspelare är lite upp och ner och man måste kunna variera sin kritik därefter.
Barcelona La Rambla
1/8/2006 00:42
Spinbad

Angående Gio. När lagets höga press fungerar som den ska. Alltså vårt offensivs defensiva press högt upp i banan när vi inte har boll. Då är det aldrig någon fara på taket. Men det klarar man självklart inte av att hålla konstant i en hel match, plus att moståndarna givetvis också vinner mark och kommer rättvända mot mål i anfall mot oss. Det är då hans dåliga positionsspel blir så uppenbart, tom Belletti är faktiskt bättre på det än vad Gio är. Tycker personligen att vi verkligen bör investera i en bättre vänsterback och ha Sylvinho kvar på ett år till.
Real Madrid C.Diogo
1/8/2006 00:41
Vad hände med Deco? Jag missade det..
Barcelona Lucho
1/8/2006 00:40
Spinbad: I MDs betygliga är jag ganska säker på att Gio ligger sämst till..
Barcelona - FcB 20 -
1/8/2006 00:39
Ämne: har Etoó gjort hattr....
JA En gång har han gjort Hattrick
Barcelona - FcB 20 -
1/8/2006 00:38
FÅR MAN TIPPA I ALLA FORUM ELLER E DET NÅN SOM KAN NÅTT OM DET !
Barcelona Aubri
1/8/2006 00:37
Spinbad

Nej det är inte bara något vi har fått för oss
Hans position spel är inget vidare, och detta kommer från Holland fan nr 1. Hoppas jag slipper se han i VM från start,
Barcelona La Rambla
1/8/2006 00:36
Alltså Deco, så bra innan han gick ut för skada. Såg ni när han fick passningar i axelhöjd men ändå tar ner bollen direkt klistrad vid foten och snabbt levererar passning så anfallet inte stannar upp. Hände flera gånger, där ser man vilken otrolig teknik han har.
Spinbad
1/8/2006 00:33
La Rambla:
Ja det är lite onödigt att gnälla igen egentligen men jag tycker Gio gör misstag på misstag hela tiden utan att någon, varken i spansk press eller från tränarnas sida, reagerar överhuvudtaget. Är det vi som är tokiga på det här forumet och blivit helt fixerade vid vår holländske vänsterbacks spel? Det borde inte vara så men ibland börjar jag undra...
Barcelona Aubri
1/8/2006 00:30
har Etoó gjort hattrick i Barca tröjan, eller har jag bara fått det i huvud ?
Las Palmas culé hasta la muerte
1/8/2006 00:30
Ämne: Minns att jag inte k....
2 500 milj pesetas gick De La Peña för...de blir ca. 15 - 16 miljoner euro...
Barcelona La Rambla
1/8/2006 00:25
Spinbad

Du har rätt, var mer min irritation som tog överhand där istället för analytisk förmåga. Satt flera gånger under matchen och retade mig på Gios positionsspel, men lovade mig själv. Nä nä...inte skälla på någon nu, alla spelare i laget ska respekteras...bla bla. Du vet, den vanliga ödmjuka inställningen. :)

Håller med dig annars i allt där.
Spinbad
1/8/2006 00:22
Det är aldrig någon bra sak att bli högfärdig men i dagsläget kan jag faktiskt inte se vad som ska hota en ligavinst den här säsongen. Visst, vi kan säkert få någon formsvacka och tappa rätt många poäng men jag ser inte någon klubb i ligan som en trovärdig utmanare.

Osasuna: är ett riktigt bra lag, men kanske främst defensivt. De har vunnit rätt mycket på att många klubbar underskattat dem trots deras fina facit i år. Jag tror de kommer att få det tuffare nu när många lag börjar inse att det är ett lag att ränka med. De tappar också några viktiga spelare i Moha och Webo när de försvinner till afrikanska mästerskapen.

Villareal:
Har ett bra lag, top 4 är verkligen ingen skräll men jag kan inte se bredden och jämnheten för att kunna hota oss.

Valencia:
Har en ganska bred trupp men jag tycker de har lite för många medelmåttor i startelvan trots klasspelare som Vicente och Villa. Har lite vinnartraditioner inom klubben vilket kan vara viktigt.

Real Madrid:
Har inte övertygat alls hitills, inget balanserat lag och utan en bra och klar spelidé. Har ändå en trupp med många skickliga spelare som verkar vara permanent ur form, det kanske inte är så skickliga spelare längre trots allt? En positiv trend med några riktigt bra matcher och laget kanske skulle vakna och klubben har en vinnartradition.
Barcelona Tiago
1/8/2006 00:22
Lionel Andrés Messí
ja det har du iof rätt i:P
Barcelona Lionel Andrés Messí
1/8/2006 00:19
Tiago//
jag tror han byter ut messi för hans eget bästa.
man måste ju tänka på att han bara är 17 år och ändå så bra.
Deportivo Sonny.L
1/8/2006 00:18
Minns att jag inte kunde tro mina öron den dagen Barca sålde sin unga talang De La Pena till Lazio.
En supertalang tyckte jag då.
Tyvärr fick han väl aldrig chansen i Lazio + att han var skadad en hel del va?
En duktig spelare men jag trodde nog att hans framtid skulle blivit ljusare.
Någon som minns någon övergångssumma?
Annons: