/spanien/barcelona/forum/25801.aspx/spanien/barcelona/forum/25801.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana_1899
2005-10-12 13:40
Fattar inte att man som Barça fan vill sälja Eto´o, hur tänker man då igentligen?!?.
Barcelona Havaldinho
2005-10-12 13:38
Pinsamma jävla TV4 som fortfarande inte fixat La Liga sijten på nätet där man kunde hitta vilka matcher de sänder och sånt...
Tror den varit ur funktion sen juni!!!
Så otroligt tråkigt att en sån kanal får ha rättigheterna, en kanal som fullständigt skiter i tittarna och bara har ett gäng lallare i studion som Peppe Eng en gubbe på 50 som tror att han är 20 liksom...
Åldersnoja eller?

Hur kan man fortfarande inte ha fixat sidan, jag förstår inte sånt?
Vill de inte att folk ska kunna se på deras hemsida att de sänder fotboll eller skäms de över sin oerhörda satning på Tipssöndag när de enda Italienska de visar är Lecce, Lazio, Cagliari...
Fantastisk satsning!!!
Barcelona (catalonia barca)
2005-10-12 13:31
ursäkta mig Vbg:arn men ibland så skriver du fakta som inte behövs och inte är 100% äkta.men jag menar inte illa så du ska ursäkta mig.
Barcelona Havaldinho
2005-10-12 13:08
Rambo

Kul att du komer ihåg de!
D´Alessandro är en stor favorit hos mig har sett han i Wolfsburg och i Argentinas landslag då har vart grym...
Älskar hans spel sätt, sen har han temeprament som heter duga också...
Vem kan glömma uppvisningen i OS som Argentina stod för...
D´Alessandro är en av de grymmaste 10:a som finns just nu enda problemet är att han ruttnar bort i Wolfsburg...
En Pivote är han verkligen inte!

Sen att Masche och Tevez köptes för såna dyra pengar av Corinthians är och förblir fel!
De köptes och ägs av MSI som står under utredning på grund av skumma spelar affärer som man tror man har använt genom att tvätta pengar...
De kommer förbli ägare till spelare men säljer 50% av de för att fortsätta hova in pegnar i framtida försäljningar...
Svårt att förklara för komplicerade affärer men dem är ett bolag som står under hård utredning just nu man misstänker att de tvättar pengarna på de sättet...

Battaglia köptes av storsatsande Villareal men har haft skadebekymmer och familje problem som gjorde att de lät han åtrevända till argentina för att vara där ett år och sen åtrevända tillbaks till spanien...

Beautiful Barca

Kul att du uppskattade mitt långa inlägg om truppen och kul att se att man väckte liv i forumet idag ;)
Var de som var meningen med de hela...

18 mille USD blir inte ens 140 mille kr...
Barcelona Vbg:arn
2005-10-12 12:54
Jag tycker bara det är löjligt att snacka om "befängda fakta" helt utan orsak. Mina fakta är riktiga den här gången och då är det bra löjligt att säga såna saker.

Och allt bara för att jag klankade ner på Eto'o.
Barcelona Kharles
2005-10-12 12:48
"Då behöver ju ingen annan skriva.."

Nej, bara du.


Men ok, du vann. Där fick du mig. Jag ger upp.
Barcelona Vbg:arn
2005-10-12 12:44
Ämne: !--TEMP_I--!Där ser man hur m....Kharles: Vilken tur att du är allvetande då, att du sitter inne med dom rätta svaren och åsikterna. Då behöver ju ingen annan skriva här utan du kan prata med dig själv så slipper du anstränga dig.

D'Alessandro är mer offensiv än Mascherano, ja, men å andra sidan är Mascherano närmare mittback än mittfältare (ps. en liten grov överdrift, men ändå. d.s.)

Och vad vet du om vad Tevez och Mascherano kommer kosta? Jag antar att du är en av dom som tror att bara för att dom spelar i Sydamerika så kommer dom reas ut till Europa? Glöm det! Corinthians betalade 165 miljoner kronor för Tevez och lär vilja få tillbaka dom pengarna med råga. Troligtvis betalade dom inte mycket mindre för Mascherano heller.

Dom är inte dumma i huvudet vettu, dom inser att dessa spelare är eftertraktade och att dom kan få stora pengar för dom.
Barcelona Camparn på nou
2005-10-12 12:31
Jag håller med Kharles angående Vbg:arn och hans "fakta" är ofta befängda.

D'Allesandro är ingen Mascherano eller Motta i spelstilen utan en offensiv playmaker ala Aimar och Riquelme!
Barcelona Kharles
2005-10-12 12:25
Jag tycker vi säljer VBG:aren, han har visat hur lite han kan om saker och ting och är värdelös med sina missvisande 'fakta'. Jag tycker vi säljer honom till Real Madrid, där skulle han nog smälta in bra.
Barcelona Camparn på nou
2005-10-12 12:23
Vbg:arn

Argentina har iaf två landslag som i realiteten kan vinna VM brasilien likaså, men Grekland o Liverpool har ju visat att laget kan vara kakigt men ändå vinna så visst de skulle kunna ha fyra
Barcelona Kharles
2005-10-12 12:23
Där ser man hur mycket man hänger med.

Jag har försökt säga det till dig sen dag 1.

Boumsoung spelar i Newcastle och gör bort sig. Tevez och Mascherano kostar knappast 300 mille var. Battaglia har efter stora skadeproblem lämnat Villarreal för att åka tillbaka till Argentina och Boca. D'Allesandro är knappast en pivote i samma bemärkelse som Mascherano. Möjligen kan man spela honom som Xavi, som mediocentro/regista.

Ska bli kul att se om Messi får starta idag. Jag hoppas inte det då det behövs en utvilad Leo mot Depor. Och ja, han ska spela och han ska få Lendåiren att ångra varje ord.
Barcelona Vbg:arn
2005-10-12 12:23
Visst, Mascherano lockar mer. Och D'Alessandro borde stå före Battaglia också. Men vill man värva nån överhuvudtaget får man nog sälja av ett par spelare som redan nu är överflödiga.

Motta skulle jag sälja, inte för att han är dålig utan för att han är för riskabel att ha att göra med med sina skador. Dock lär Barca bli tvungna att ha kvar honom, ingen klubbläkare skulle låta honom passera genom en läkarundersökning.

Man får gärna sälja Eto'o också, där kan man nog få lite pengar. Gillar inte hans fasoner med att läga mer bränsle på elden när Wome missade straffen, det tyder på egoism och brist på empati.
Barcelona La_Rambla
2005-10-12 12:17
Killa, japp. Gamle barçaspelaren Kodro får gärna sänka dem. ;)
Barcelona Killa
2005-10-12 12:16
Vilket hatmöte ikväll Serbien-Bosninen! Hoppas Bosninen vinner över serberna.
Barcelona La_Rambla
2005-10-12 12:07
Jo D'Alessandro har nog Halvadinho flaggat för förut om jag inte minns fel.
Barcelona La_Rambla
2005-10-12 12:06
Sebastian Alejandro Battaglia, född 1980. Det stämmer, senaste klubb är Villareal. Såg helt okej ut i matchen mot Peru tyckte jag. Men visst, Mascherano lockar ju desto mer. ;)
Barcelona Vbg:arn
2005-10-12 12:02
La_Rambla: Jag är inte säker på att han spelar kvar där längre, men han har varit där och kom dit från Boca Juniors iaf. Så mycket vet jag.
Barcelona Vbg:arn
2005-10-12 12:01
Ja, Argentina har två, nästan tre landslag som skulle kunna vinna VM. Det är sanslöst.

Sen finns D'Alessandro i Wolfsburg också. En enorm talang som precis som Mascherano och Saviola och Aimar och Crespo m.fl. kommer från River Plate. Vissa påstår att han är offensiv mittfältare, jag påstår att han är pivote. Där är en spelare som är nästan lika bra som Mascherano och säkert tre gånger så billig att köpa loss.
Barcelona La_Rambla
2005-10-12 11:58
Vbg:arn//
Hittade inte honom i Villareals trupp, möjligt att den ej är uppdaterad dock.
Barcelona La_Rambla
2005-10-12 11:57
Roade mig med att kolla upp Argentinas alla tänkbara landslagsspelare när jag jagade info om Battaglia. Kolla länken, herregud vad spelare de har att välja på. ;)
Barcelona Vbg:arn
2005-10-12 11:53
Battaglia ja, spelar i Villareal om jag inte minns fel. Han är ett par år äldre än Mascherano dock.

Havaldinho: Tevez gick till Corinhians för 18 miljoner USD, det vill säga ca 165 miljoner svenska kronor. Vad Mascherano kostade vet jag inte, men han lär inte släppas billigt.
Barcelona Blaugrana_1899
2005-10-12 11:47
Havaldinho //sant sant men med undantag när det gäller Chelski ;)
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-10-12 11:47
Havaldinho
Tycker du la fram perfekta köp! Exakt samma som jag vill ha! Jag skulle dock inte köpa Tevez. Känns lite onödigt då vi har Ezquerro. Om det blir kris så kan ju iniesta också hoppa in på den. Deco också.
Angående backarna, helt rätt! Evra är snäppet bättre än både Maxwell och Del Horno i mina ögon. Mycket snabbare är han och han är grymt brytningssäker.
Alves från Sevilla vill jag också ha hit men jag skulle inte släppa Belletti än. Jag gillar honom så han ska få hoppa i n visa matcher. Navarro är fan helt värdelös tycker jag. Så det skulle inte vara helt fel att skriva kontrakt med Maxwell även om man köper Evra. Släppa då Gio, Sylvinho och Navarro.
Angående mittbacksvalet så anser jag Kompany vara största mittbackstalangen. Vanden borre också jättestor talang men lite yngre. Det som är bra med Borre är att han är spelande back som har bra teknik, kan altså spela både som ytterback och DM. Men inte kan man tro att man kan kasta in någon av de här spelarna i start XI och de ska spela bättre än Marquez. Nej. De ska börja på bänken och slå sig in i laget. Jag skulle iallafall välja Kompany och då släppa Edmilson.
Sen när du snackar om Mascherano. Jag har sagt det innan och säger det igen. Bättre pivote finns inte i världen, trotts att killen är så ung. Jag tror inte att det finns någon chans att man får honom för under 20 M euro.
Barcelona La_Rambla
2005-10-12 11:46
Boumsong, aldrig i livet. Sett honom i Newcastle och det var då inget som imponerade.
Angående Mascherano så har visst Arsenal jagat honom tidigare (länktips). Gammal artikel men de lade visst ett bud på £7.5m, så nog är han eftertraktad. Vem var spelaren som spelade def mittfältare i matchen mot Peru då? Tror han hette Battaglia eller något.
Barcelona Havaldinho
2005-10-12 11:44
Boumsong kommer Newcastle aldrig att släppa, speciellt inte billigt för de köte han för 80 mille...

Tevez gick för 80 mille bara inte mer och Mascherano gick för nästan identiska summan...

Men de ägs av agentbolaget MSI som har köpt upp Corinthians inte av klubben Corinhtians...
Sen går de på max 150 var...
Aldrig mer än så...
För 300 mille är alldeles för mycket i dagens fotbolls valuta för unga spelare..
Barcelona Vbg:arn
2005-10-12 11:40
Just det, Boumsong gick till Newcastle. Där ser man hur mycket man hänger med. Men man kan köpa honom ändå, det är den typ av mittback Barca behöver.

Tevez lär nog kosta närmare 300 miljoner för den klubb som köper loss honom eftersom Corinthians gav närmare 200 miljoner för honom alldeles nyligen.

Mascherano är i det närmaste ordinarie i Argentina och Corinthians värvade även honom alldeles nyligen och lär knappast sälja sin unga dyrgrip billigt.
Barcelona Havaldinho
2005-10-12 11:40
Nej Tevez register är större än Saviola...
Han är mer än 10:a medans "el Kaninjo" är en avslutare...
Men har har en brutal känsla för mål samtidigt som han kan spela fram denna Tevez...
Barcelona Havaldinho
2005-10-12 11:37
Vbg.arn

Är du hundra på att Gio´s kant inte läcker...
Barcelona La_Rambla
2005-10-12 11:36
Äsch, glömde ju Alves från Sevilla, högerbacken är löst då ju. ;)
Barcelona La_Rambla
2005-10-12 11:35
Tevez, är inte det en ny Saviola bara? Vi har Messi, vi har Ezquerro som duger några år till. Henke lär vara kvar över nästa säsong. Nej, Mascherano låter som det ultimata valet isf. Kompany anser jag vara för ung. Sen har han inte imponerat så där värst på mig, jag har iofs sätt honom för lite för att dömma ut helt. Tror också som du att Marquez duger mer än väl som mittback. Evra och kanske en på högerbacken också?
Annons: