/spanien/barcelona/forum/2574.aspx/spanien/barcelona/forum/2574.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröjf
2015-07-07 14:37
Hoppsan!
Barcelona Kröjf
2015-07-07 14:37
Oj då...
Barcelona DM1982
2015-07-07 13:57
Roma set to be Barcelona's opponents in this year's Joan Gamper Trophy - Keita coming back http://t.co/GRxXfrZlPv Kul match.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-07-07 13:56
Arda Turan, whose transfer from Atletico was announced yesterday, will this week be officially presented as new Barcelona player. [sport]

Någon som vet exakt när presentationen kommer hållas? :)
Barcelona Yellow cake
2015-07-07 13:44
@Cule4life:
Ja den varan har man väl saknat i sju år nu, slutade hoppas för fem år sen typ!! Men håller med, finns väl ingen back man verkligen vill se längre, den senaste var väl Thiago Silva. Man hoppas ju att Bartra kan ta den där platsen såklart och göra det bra!
Flavía
2015-07-07 13:33
@Mäktiga Messi:
Hans sko träffade aldrig domaren åtminstone men visst, det var inte den smartaste handlingen från Arda... Men med tanke på att vi värvade en spelare under förra året som har nafsat i sig holländskt, serbiskt och italienskt människokött och sagt neger till Evra, framstår turkens skokastning som en bagatell i jämförelse.
Flavía
2015-07-07 13:33
the cameroonians

Jag tog faktiskt på mig mödan att gå igenom din historik på forumet och filtrerar man bort inlägg som inte är dina personliga åsikter om fransmannen, sade du vid ett par tillfällen att hans fysik skulle . Menar du att det inte finns betydligt billigare alternativ än €80M om man eftersöker fysik ? Dessutom är Pogbas unga ålder något n

Det är väldigt intressant att du som anklagar andra för vara konspiratoriska, har tidigare sagt flera gånger att Arda skulle vara "trött på att springa" vilket han aldrig sagt. Däremot menade turken att han var less på Atléticos spelstil...

Slutligen är det lite märkligt från din sida att bunta ihop med Bartomeu (som jag avskyr) bara för att man föredrar Arda framför en överskattad fransman.
Barcelona Kröjf
2015-07-07 13:23
The cameroonians är en av de absolut mest betydelsefulla, initierade och engagerade skribenter som det här forumet haft att erbjuda alla seriösa barcasupporters och annat "löst" folk; inget som helst "snack" om den saken. Samtidigt förstår jag verkligen och respekterar det aviserade "breaket".
Barcelona Cule4life
2015-07-07 12:43
Borde man fokusera fortfarande på en crack världsmittback ? Enligt mig borde man, problemet är att det verkar vara en bristvara, ser ingen mittback som verkligen håller Maldini klass
Barcelona Andresito
2015-07-07 12:43
Värvningar kommer nog inte ändra på mycket i valet, tvivlar på att man kan påverka Barto-anhängarna att ändra på sig. Varken Pogba eller Abidal kommer få dem att kryssa i Laportas ruta. Tänk om en spelare som Messi hade gått ut och sagt att man hade mått bra av en ny ledning. Bartomeu hade endast fått sin mammas röst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-07-07 12:36
Allt indikerar att presidentvalet kommer handla om namn. Till och med Benedito, som tidigare hade sagt att han inte tänkte namedroppa spelare och dylikt och hellre fokusera på projekt och koncept, har tvingats att kliva ner från sin höga häst. Nu har även Benedito gått ut och sagt att han har fört diskussioner med Verrattis agent.
Barcelona papillon
2015-07-07 12:18
Liunil Masse

Man kan lika gärna kontra ditt inlägg med: har du blivit blind sen Laporta "vann" trippeln?

Oavsett om Eusebio är en dålig tränare eller inte så kom B-laget tvåa förra säsongen. En sån tränare sparkar man inte så fort det går dåligt. Rijkard eller Pep aldrig blivit speciellt långvariga i klubben om man tänkt på samma sätt.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Messidinho_10
2015-07-07 12:11
Tänk om Laporta kommer ut och säger att han har fixat Pogba, snacka om vad det hade svängt då!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-07 12:08
@Amo.38:

Tyvärr är det inte ett skämt, men Freixa sa något intressant igår om att Bartomeu hade fått massa underskrifter från olika penyas och därmed kan det komma att flertalet av hans undeskrifter är ogiltiga.
Barcelona Junta Dimision
2015-07-07 12:06
Flavia

Bartomeu skrev på sin twitter att Pogba inte var mogen nog för att spela i Barcelona, detta efter att han misslyckades brutalt med att värva honom.
Barcelona Amo.38
2015-07-07 11:53
Om jag förstått de rätt så är Bartomeu favorit att vinna valet? Ett skämt eller vad är det som försiggår i vår klubb ? Rent BS?
Barcelona LeoMessi
2015-07-07 11:44
The cameroonians Jag förbjuder dig från att ta ett break från detta forum! Tycker att du har gjort ett riktigt jävla bra jobb och hållit samtliga härinne uppdaterade om presidentvalet. Jag själv har inte skrivit så mycket sedan säsongen tog slut och det är för att jag faktiskt inte är så insatt i det. Det enda jag har vetat är att jag inte vill se Barto vinna. Anledningen till att vissa kontrar dina inlägg med one-liners är för att dom har inget att komma, du har redan vunnit den debatten. Så jag måste tyvärr förbjuda dig från att ta ett break;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-07 11:38
Fan vilket lag vi har i FIFA 16 då haha! När kommer spelet ut?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana són els colors!
2015-07-07 11:11
Mäktiga Messi Man märker att du bara jagar likes, du skrev exakt samma sak innan utan någon som helst respons. Fotboll är känslor och det som händer på plan stannar på plan, Arda är en spelare som visar mkt känslor under en match. Om du ska fastna på sånt då kan du börja ta en tänkare angående Suarez incident under VM..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mäktiga Messi
2015-07-07 10:56
Hur fan kan man värva en spelare som kastar skor på domaren under match mot självaste Barça ???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-07 10:48
Att vissa här skyddar Bartomeu, har ni blivit blinda bara för vi vann trippeln eller vill ni leka speciella? Vi snackar om en person som kan så lite om fotboll att vi först har Eusebio som tränare i b-laget, sen Vinyals och resultatet blir ner till tredje divisionen. Vad gör han nu? Anställer snubben från Kataloniens landslag istället för en av La Masias bästa tränare Pimienta, kan någon komma med en god förklaring till varför man gör detta? DET ÄR SJUKT.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-07 10:38
Messidinho Sommaren 2016 kommer han, har det på känn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2015-07-07 10:31
Den stora frågan är om vi har gett upp Pogba helt nu? Jag vet att han är dyr men satan vilken spelare vi hade fått!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-07-07 10:25
the camerooonians // Bartomeu lär vinna valet och det ganska stort! Visst är Barto en ful fisk som tillsammans med Rosell har trampa på våra värderingar.. Men Barto verkar faktist vilja gå rätt väg det måste man ge honom. Med det sagt så skulle jag aldrig aldrig välja Barto före Laporta. Vad medlemmarna ser i Barto ja det vet vi inte. Men vi får helt enkelt respektera det oxh älska Barca i med oxh motgång. Detta känns som en motgång i värdering. Men det får inte oss att älska Barca mindre ! Rafinha bör du inte oroa dig för det är LEs gulle gris. Jag personligen är långt ifrån imponerad av Rafinha. Tycker han gick oförtjänt mycket speltid. För i mitt tycke så är han inte en talang och ska således behandlas som alla andra! Rafinha är den sista jag oroar mig för. Förstår faktist inte vad andra ser hos Rafinha. Tycker han tar onödig speltid från betydligt mer intressanta La Masia produkter som Samper, Halilovic osv..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-07 10:10
The camerooninas Bartos vinst = laportas förlust Laporta får börja satsa helhjärtat det har han inte gjort ännu, om man tänker efter hur det var förra gången han kandiderade för presidentposten då var det inga fingrar emellan. Den attityden skulle jag vilja se igen Att Barto skulle syssla med fulspel var givet, men det ändrar inte det faktum att ingen av kandidaterna har visat sig värdiga av president rollen Varenda en av kandidaterna är en besvikelse Men personligen så ska du inte ta till dig så mycket, du är den mest insatte i valet (klubben) och det ska du fortsätta med utan att någon nyregistrerad ska påverka dig. Ignorera trollen och fortsätt med det du gör!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-07 10:00
bara för att förtydliga;

Jag tar inte ett break för att någon ny medlem beter sig trollaktigt eller att någon har annorlunda åsikter.

Jag tar ett break därför att oavsett hur många ord och inlägg jag skriver kommer det inte förändra det faktumet att Bartomeu vinner valet.
Och i stället för att banka i huvudet i väggen och lägga ner en massa energi på något meningslöst.

Jag förstår att många bara är här för att de gillar fotbollslaget FC Barcelona, men andra är också här för att man gillar klubben FC Barcelona.
För oss är en trippel lika viktigt som att stå upp för värderingar.

Min förhoppning är och har aldrig varit att få alla här inne att tycka som jag, däremot anser jag att de mothugg jag får i princip aldrig backas upp av något annat än subjektivt tyckande eller i bästa fall att man snedvrider information för att det ska passa.
I stället handlar det om att jag, och andra som verkligen backar upp inlägg med fakta, citat och artiklar, är konspiratoriska och/eller lägger ord i munnen på oss genom att plocka ut en del av ett inlägg och "missa" själva motiveringen.

Ett exempel;

Jag skriver ett långt inlägg med motivering till varför Pogba-värvning inte kommer att påverka la Masia på samma sätt som en Turan-värvning.
Nicket Flavia replikerar med en enda mening följt av tre punkter.
Orkar jag skriva ytterligare ett inlägg och stänga huvudet i väggen? Nej.

Men grattis till Flavia och andra - ni vann "kampen"
Och grattis till Bartomeu - du vinner valet.
Kanske förtjänar ni varandra?
Barcelona Neymar N11
2015-07-07 09:42
Man kan alltid hoppas på mirakel men som läget är för tillfället så talar det mesta att Bartomeu kommer bli vald som president. Det är alltid bra att man är förberedd på det värsta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-07-07 09:36
Neymar N11

Ser lovande ut.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Neymar N11
2015-07-07 09:30
@RafaelH117: Bartomeu will inevitably be reelected as Barcelona president. Better prepare yourselves as I have been for doing for the past weeks...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Malcom_X
2015-07-07 09:08
Ser ut att bli en intressant säsong =)
Annons: