/spanien/barcelona/forum/25735.aspx/spanien/barcelona/forum/25735.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
2005-12-20 18:24
Gabriel

Där håller jag med dig, aldrig Gordo. Henry, visst om han är nästan gratis. Gratis smakar fint. :)
Barcelona Gabriel
2005-12-20 18:21
Så otroligt mycket rykten och prat om värvningar hit och dit hela tiden det börjar bli lite jobbigt, kan vi inte koncetrera oss på dagens match istället. Eller åtminstonde ta hänsyn till att klubben aldrig gått ut offentligt och sagt att man vill värva Lampard eller Ronaldo. Med Henry vet vi ju dock att det är en annan sak.

Vi behöver ingen av Ronaldo, Henry eller Lampard. Men om jag ska säga något snabbt så väljer jag Henry alla dagar i veckan före Ronaldo i att spela för mitt kära Barcelona. Ronaldo har ingen klubbkänsla, det är viktigt för mig!
Barcelona La Rambla
2005-12-20 18:20
Chelz

"Jag vet inte om vi såg samma match, men "nästan utspelade" i 70 minuter vill jag inte minnas. Ronaldinho gjorde ju ena målet helt på egen hand, finns ingen i Barcelona som hade klarat av det konststycket förutom han."

Där drar du dig ur sakfrågan lite. Visst gjorde Dinho ett underbart mål som antagligen bara han klarar av. Men du kan inte på fullaste allvar hävda att det enbart var han som stod för allt bollinnehav, att det endast var han som kom i anfallsvåg efter anfallsvåg. Det var en laginsats, som du själv skrev tidigare. Man vinner som ett lag, man förlorar som ett lag. Vi förlorade som ett lag, för att vi var för naiva och fortsatte gå framåt när vi var vidare på resultat. Vi borde spelat grisfotboll istället. Sen lär vi inte komma något längre i denna diskussion, vi ser på fotboll på olika sätt och där håller jag helt med dig. ;)


Sen tycker jag borde vissa här inne lära sig att uppföra sig lite bättre, ingen nämnd för ni vet nog vilka ni är. Andra fans ska kunna komma in hit och diskutera fotboll utan att bli påhoppade bara för att de håller på Chelsea eller vilka de än må vara så länge de är trevliga och följer forumregler själva. Det blir så mycket trevligare då. Jag själv vill kunna gå in på andra lags forum utan att behöva bli påhoppad och påmind om vår dåliga gästvänlighet.

Skärpning där!
Barcelona Younies
2005-12-20 18:15
Vad sägs om att sno Ronaldo från Madrid ?
Läs på sport och flera spanska tidningar. Han vill lämna Madrid. Etoo och Ronaldo på topp.
Med Ronaldinho lite bakom, utan tvekan världens bästa anfall enligt mig
Barcelona Cule-10
2005-12-20 17:54
Hejsan alla barca lovers ..
Ville bara säga att jag tycker att belletti förtjänar h.back platsen istället för oleguer. Det var tack vare honom elr han var iallafall en stor orsak till att vi åkte på förlust mot Atletico pga att Oleguer fick platsen som h.back :/...
Förresten visas matchen på tv idag ? Elr bara genom nätet ??
VISCA EL BARCA !!
Barcelona barca_dreamteam
2005-12-20 17:50
Chelz
Förövrigt, om vi pratar om folk som är okunniga, ta en titt på personen nedan.

barca_dreamteam // Snacka om okunnig.

Jag är för det första inte ute efter att provocera, uppfattas det så är det bara att beklaga.

Jag tror du måste definera vad du anser är defensivt spel. Det är ju löjligt och påstå vi spelar tråkig fotboll osv. Vad måste vi göra förutom massa mål? Vad är det som gör att vi inte får bort den stämpeln? Nog för att jag kan leva med den men jag diskuterar gärna varför folk ser på oss så.

Vad är det som gör vi är ett tråkigt defensivt lag?

Matchen mot er på Camp Nou är riktigt pinsam för där kör vi enbart på kontringar, även om vi är nära 2-0, när Drogba missar sitt "friläge".Du vet lika väl som mig att Chelsea spelar defensivt taktiskt och spelar mycket på kontringar.
Det kan du väl inte undgå.
Du kallar mig för okunnig.
Det kan jag ta,men det är ännu värre när du nekar allt det ditt lag står för.
Man behöver inte vara ett geni för att inse att Chelsea spelar tråkig och taktiskt defensivt.

Det finns ett Chelsea forum fö om du inte har nåt vettigt att komma med.
Barcelona Ordem e Progresso
2005-12-20 17:48
Chelz

Då har du lärt dig ngt nytt idag ;)
Mufc_mackan
2005-12-20 17:40
Grattis FIFA tycker som jag. Ronaldinho är världens bästa fotbollsspelare. En njutning varje gång man ser honom röra bollen.
Chelz
2005-12-20 17:38
Pelada // Anyways, ska lämna er ifred, hoppas jag inte trampade på några tår förutom Mr.Dinhos som uppenbarligen har nåt emot mig.

Väl mött! Kanske ses vi på plats @ Camp Nou den 7 mars var det va.
Pelada
2005-12-20 17:31
Chelz

Valde att byta ut tråkig mot underhållande. Då får hela diskussionen en helt annan betydelse, precis som "Sonde" skriver..
Barcelona Sonde
2005-12-20 17:28
Jag tycker det är fascinerande att alla ansedda gnetlag (Chelsea, Juve bl.a) och dess fans, ständigt tar upp antal gjorda mål.

Tråkiga, vi har gjort x,xx antal mål per match, du kan knappast kalla oss tråkiga.

JO.

Visst, det är kul när det blir mål, men bra och underhållande fotboll är långt ifrån samma sak som många mål. Skillnaden är stor. Juventus är extremt tråkiga, det finns ingen utomstående supporter som kan påstå något annat. Chelsea är också tråkiga, hur många mål per match "Chelz" än nämner.
Chelz
2005-12-20 17:28
Pelada // Det köper jag direkt, men att kalla oss tråkiga låter helt fel imo.

Ordem e Progresso // Som sagt, bara en sån sak :)
Barcelona Ordem e Progresso
2005-12-20 17:27
*komplimang
Barcelona Mr_Dinho
2005-12-20 17:26
Jag sa "tror" att du är duktig på det.
Pelada
2005-12-20 17:24
Riktigt onödig "diskussion" som pågår just nu. Sammanfattningsvis och avslutningsvis, Chelsea är inte det mest underhållande fotbollslaget just nu, men fotboll går ut på att vinna och det är precis vad Chelsea gör. Samma sak är det med Juventus, också oerhört starka defensivt. Barça börjar också bli starka bakåt, skillnaden är att Barça har en viss Ronaldinho...
Chelz
2005-12-20 17:24
Mr_Dinho // Hävda mig verbalt.. det är verkligen nåt jag skulle vilja bli bättre på, tar det som en komplimang då :)

Utöver det undar jag vem som är vad..
Barcelona giovani
2005-12-20 17:22
Klint, det är absolut inte punkt slut, Puyol har spelat som högerback mer än halva hans kariär det är den position han spelar bäst, kommer ihåg när vi skulle möta Real för ett par år sen tränaren sa tar vo bort Puyol har vi tagit bort Barcelonas främsta anfalls vapen och då fanns Rivaldo på plan.

Förstår inte riktig din logik o alla som tycker som du, ni ställer hällre upp med en rejäl svaghet på kanten än att hela försvaret är säkert på alla punkter. Det är som om en boxare skulle säga jag har hällre en riktigt bra höger hand och ingen vänster än att båda håller bra mått. Låter helt absurt.
Barcelona Mr_Dinho
2005-12-20 17:21
Stick nu Chelz! Du är bara en idiotisk fan som tror att du är bra på att hävda dig verbalt! Stick till ditt eget forum om ni nu har någon!?
Chelz
2005-12-20 17:18
Klint // Du kan inte på fullaste allvar påstå vi spelade tråkig fotboll mot Arsenal.. isf är det så att vi ser helt olika på fotboll och förmodligen aldrig kommer komma överens. Du tycker säkert att Real Madrid har ett bra försvarsspel också?

Man vinner som ett lag, förlorar som ett lag. Alla deltar i spelet, uppe som nere, tråkig fotboll?

Mr_Dinho // Det är då definitivt inget att diskutera med dig om.
Pelada
2005-12-20 17:15
Antar att du läste artikeln om detta, "messi_nr30" och där i har du också svaret.
Barcelona messi_nr30
2005-12-20 17:13
är det någon som vet om man måste betala för å se matchen ikväll på tv4:as hemsida.
Barcelona Mr_Dinho
2005-12-20 17:12
Det är helt klart att Chelsea är tråkiga. Det är ingenting att diskutera.
Barcelona Klint
2005-12-20 17:04
Chelz:

Varför ni uppfattas som tråkiga? Det har du svaret på i er senaste match mor Arsenal. Ni ledde med 1-0 och backar hem med 10 man. Värre än TråkJuve. Att ni sedan får 2-0 är ju mest tur och det kan ni ju tacka Lauren för. För övrigt så spelar ni defensivt mot ett lag som Middlesbrough och då med all rätt anser jag att ni kan uppfattas som tråkiga. Men för övrigt anser jag även att ni är ett bra lag och ert sätt att spela fungerar ju uppenbarligen. Men visst är det roligare att se en briljant offensiv fotboll än destruktivt försvarsspel med långbollar?
Pelada
2005-12-20 17:02
Håller med om att Oleguer gjort en riktigt bra säsong och imponerat på mig. Tror inte det var många här inne som trodde att Oleguer skulle behålla sin ordinarie plats i startelvan från förra säsongen, men Oleguer har visat sig vara jämnare i sin form än Belletti som är största hotet om högerbacksplatsen. I kväll mot Celta tror jag dock att Oleguer får börja på bänken och Belletti tar hand om högerkanten. Det eviga tjatet om rotation och att hålla spelare igång det stämmer. Kolla bara på Henke som jag dessvärre inte tror får spela...
Barcelona Klint
2005-12-20 17:01
giovani:
Tycker inte att vi ska sätta ut Puyol på högerbacken någonsin. Han är lagets främsta defensiva spelare och han ska hålla till i mittförsvaret punkt slut.

För övrigt ser jag hellre Oleguer på högerbacken än Belletti. Det beroende på att Oleguer har börjat komma in i rollen och går alltmer sällan bort sig. Belletti däremot går bort sig väldigt ofta och spelare väldigt fult med onödiga efterslängar osv...

Hoppas att Motta får chansen brevid Deco idag! Så vinner vi med 4-1

FORZA BARCA!
Barcelona giovani
2005-12-20 16:58
Tycker defenetivt inte att Oleguer visat upp nån sorts stabilitet, han var dålig mot Villareal tappa han bort sig ordenligt så länge villareal anföll, vissa matcher har Marquez mer eller mindre fått spel högerback. Atl.M behöver vi inte ens prata om vilken katastrof det var, till o med mot Cadiz kom han bort sig ibland, inte bara det att jag tycker att han inte borde vara andra valet som högerback han borde inte vara ett val överhuvudtaget. Hällre Gabri eller Damia, varför inte Puyol höger Edmilsson back och Motta mitten.

Jag kommer alldrig förstå hur Oleguer kan vara första val till något när vi har spelare som Van Bomel och Motta på bänken och vi har tillräckligt många försvare för att alla ska spela. Puyol är grym i mitten men på högern är han världens bästa.

Belleti brukar ha annledningen till att han anfaller för mycket och där av inte hinner tillbaka vad är Oleguers försvar till varför han tappar bort spelare på kanten ? snälla nån svara på det.
Chelz
2005-12-20 16:51
La Rambla // Jag vet inte om vi såg samma match, men "nästan utspelade" i 70 minuter vill jag inte minnas. Ronaldinho gjorde ju ena målet helt på egen hand, finns ingen i Barcelona som hade klarat av det konststycket förutom han.

Hur som helst, jag tycker vi gör en kanonbra insats på SB, till skillnad från första mötet.

Förövrigt, om vi pratar om folk som är okunniga, ta en titt på personen nedan.

barca_dreamteam // Snacka om okunnig.

Jag är för det första inte ute efter att provocera, uppfattas det så är det bara att beklaga.

Jag tror du måste definera vad du anser är defensivt spel. Det är ju löjligt och påstå vi spelar tråkig fotboll osv. Vad måste vi göra förutom massa mål? Vad är det som gör att vi inte får bort den stämpeln? Nog för att jag kan leva med den men jag diskuterar gärna varför folk ser på oss så.

Vad är det som gör vi är ett tråkigt defensivt lag?

Matchen mot er på Camp Nou är riktigt pinsam för där kör vi enbart på kontringar, även om vi är nära 2-0, när Drogba missar sitt "friläge".

Barcelona Cobain
2005-12-20 16:48
Någon som vet om någon kanal visar matchen?
Barcelona Ronaldinho 9302
2005-12-20 16:31
Messi

Jag delar din uppfattning om att Oleguer har spelat bra under den senast tiden.

Men jag tycker ändå att Belleti ska få chansen.
Alla kommer säcker ihåg hur bra han var föra säsongen och jag är säker på att Belleti är mycket mer användbar för Barça än Oluguer.
Barcelona Mr_Dinho
2005-12-20 16:21
el Flaco

Oleguer har helt enkelt visat upp ett jämnare spel än Belletti den här säsongen. Då är det inte så konstigt att han får spela mer. Jag tycker även att han har förbättrat sig avsevärt vad gäller offensiven, han följer ju faktiskt med ibland och ofta gör han det bra.
Annons: