/spanien/barcelona/forum/2573.aspx/spanien/barcelona/forum/2573.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2015-08-19 18:15
Official: Barcelona announce that they will appeal against Pique's 4-match ban as he didn't pronounce the insult the referee reported Han lär åka på fler matcher istället för färre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona filosofen21
2015-08-19 18:10
Stämmer det att pique förolämpad domaren så ska han få ett straff minst som det han fick. Huruvida det som skrevs i domarrapporten är sant eller inte är en helt annan diskussion. Men vi måste vara realistiska och har Pique förolämpat inte bara domaren utan hans familj då ska han straffas. Handlingar hat konsekvenser oavsett vilket lag du spelar i, det behöver tydligen Pique lära sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-08-19 17:54
According to Barcelona sources, Alex Song (27) will again join West Ham on loan this season. Medical tests in coming hours. [md] Denna klubben kan tyvärr inte sälja vatten i öknen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-08-19 17:50
@the cameroonians:

Verkar vara permanent övergång, det sa de på Sky Sports News precis iallafall.
Barcelona Heisenberg
2015-08-19 17:46
@DM1982:


Jag tycker inte att det han gjorde var så fel som du vill få det till. Däremot är bedömningen och straffet helt åt helvete. Ett gult, fine det kan jag köpa. Men direkt rött och fyra matcher? Tror du den domaren kommer att vara konsekvent och göra samma bedömning nästa gång när spelaren inte heter Gerard Pique? Om inte så kanske det säger något om åt vilket håll det mesta av kritiken ska riktas.

Jag säger inte att jag tycker Pique agerade supersmart, utan mer hur skevt det blir när han ska få bära hela hundhuvudet när det verkar råda konsensus över nivån (och partiskheten?) på spanska domare.

Om han bara hade fått gult, hade det varit smartare då? Är det den ojämna spanska domarnivån som ska avgöra vad som är smart och inte? Var Jordi Alba lika otroligt korkad när han fick rött för att ha sagt "alltid jag" till domaren? Handling och straff går uppenbart inte riktigt hand i hand i vår älskade liga och jag tycker man med facit i hand får se situationerna för sig, dvs förseelsen och straffet.
Barcelona Junta Dimision
2015-08-19 17:40
West Ham co-owner David Sullivan has confirmed that the club have agreed a deal to sign Alex Song from Barcelona.

"We have a deal in place with Alex Song subject to a medical," Sullivan told KUMB Podcast. "If the medical is OK, we'll take him.

"He's injured at the moment, which is something you've got to weight up. But we've got until September 1 to make a decision."
Barcelona the cameroonians
2015-08-19 17:36
Song har tydligen klarat den medicinska undersökningen hos West Ham och återvänder dit på ännu ett lån. Nästa sommar går hans kontrakt ut och då är denna parodi till transfer äntligen till ända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-08-19 17:35
[QUOTE=Heisenberg]Om den regeln faktiskt hade tillämpats hade varenda match avbrutits efter ungefär 3min pga för få spelare på plan. Jag kommer köpa den förklaringen när den faktiskt börjar tillämpas. Att domare och spelare ska kunna föra en dialog på plan är A och O på alla nivåer, men tydligen inte i Spanien. Men det är inte ens det som är problemet i just detta fall, utan att domaren HITTAR PÅ att Pique sagt något och sen sitter "vi" här och anklagar Pique? Det lipas i parti och minut här inne om hur ingen står upp för klubben. När nu Pique gör det så ska det gnällas på det istället. Fotbollsfans är ta mig fan en bisarr skara människor. Angående Bravo: Han kontrade ju MAtS uttalande i vintras med att han ville stå i CL. När det nu ser ut att bli av så är han missnöjd med det med? För inte räknar han väl med att han ska stå i ligan OCH CL, och MAtS bara i cupen? [/QUOTE] I slutet av dagen så har Pique fyra matchers avstängning att se framemot. Det sabbar en hel för laget om man säger så. Om jag tolkar dig rätt så tycker du att Pique gjorde något bra. Tycker du att han ska göra om det om det nu var så bra? Att stå upp för klubben innebär inte att man drar på sig ett rött kort i en helt meningslös match. Det finns andra sätt och lägen att göra det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 17:30
Gråtit*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 17:29
Mats har väl gripit ut mer än bravo ändå?! Håller med gio style bravo utmålades till the bad Guy direkt bara för en stolle kom med inside information Jag ville ha den bäste målvakten från start och i dagsläget är det bravo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-08-19 17:27
@Heisenberg:
Ok, segt för klubben dock IMO, känns som att det är viktigare med en jämn målvakt i ligan än i CL =/ Sa förvisso till en polare att just detta skulle ske inför denna säsong.
Barcelona Heisenberg
2015-08-19 17:21
Gio Style

Det har kommit uttalanden som tyder på att det blir ombytta roller i år, det vill säga Bravo i cuperna och MAtS i ligan. MAtS vill spela mer och Bravo vill spela CL - win-win.
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-08-19 17:15
Tycker att vi fick bra för Pedro som inte varit ordinarie på två år. Barca kommer aldrig att värva en världsanfallare till och det är ingen världsanfallare som är dum nog att komma till Barca då Messi, Neymar och Suarez är redan givna. Det kommer att bli en spelare runt 30 år som accepterar bänken. Personligen tyckte jag om Nolito när han spelade i Barca och tror att han skulle kunna göra bra ifrån sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-08-19 17:13
Gabriel Jag förstår att folk tycker olika, jag tycker bara att Bravo har målats ut som "The bad guy" från första början i den här debatten. Inför förra säsongen uttalade sig Bravo om att han givetvis kämpade för att vara förstamålvakten. Redan där och då reagerade många här, även du om jag inte minns fel, och fördömde hans agerande. Han har fått bära dumstruten från första början i en infekterad situation där båda två är lika skyldiga. Sen har det bara ridit på. Eller ta bara Heisenbergs uttalande här nere. "Han kontrade ju MAtS uttalande i vintras med att han ville stå i CL. När det nu ser ut att bli av så är han missnöjd med det med? För inte räknar han väl med att han ska stå i ligan OCH CL, och MAtS bara i cupen?" Ter Stegen spelar alltså Cupen och Champions League, han vill spela mer. Alltså vill han spela alla matcher. När Bravo kontrar uttalandet med precis samma uttalande då är det fel? Eller har det uttalats om att Bravo ska stå i CL denna säsong? Har helt missat det i sånt fall, men jag skulle personligen må bättre för Barcelonas skull om Bravo spelar mer då han är betydligt jämnare i sitt spel, vilket många skriver säkert under på.
Barcelona Heisenberg
2015-08-19 16:54
@DM1982:


Om den regeln faktiskt hade tillämpats hade varenda match avbrutits efter ungefär 3min pga för få spelare på plan. Jag kommer köpa den förklaringen när den faktiskt börjar tillämpas. Att domare och spelare ska kunna föra en dialog på plan är A och O på alla nivåer, men tydligen inte i Spanien. Men det är inte ens det som är problemet i just detta fall, utan att domaren HITTAR PÅ att Pique sagt något och sen sitter "vi" här och anklagar Pique? Det lipas i parti och minut här inne om hur ingen står upp för klubben. När nu Pique gör det så ska det gnällas på det istället. Fotbollsfans är ta mig fan en bisarr skara människor.

Angående Bravo: Han kontrade ju MAtS uttalande i vintras med att han ville stå i CL. När det nu ser ut att bli av så är han missnöjd med det med? För inte räknar han väl med att han ska stå i ligan OCH CL, och MAtS bara i cupen?
Barcelona Barcelonistas
2015-08-19 16:46
Några snabba saker till innan jag måste dra.

1 - bra att Pedro lämnar, killen bidrar nästan inte till något och han har inte sett solen sen 2011. Nu gäller det bara att hitta en ersättare till Pedro.

2 - Målvaktsfrågan? Finns det ens någon fråga? jag kastar Bravo, Ter Stegen är framtiden och kmr bli världens bästa målvakt, frågar ni mig så är han bättre just i denna stund också.


Ogillar hur Bravo gått ut och gråtit osv.
Barcelona La Masia Pro
2015-08-19 16:45
Ramos sparkar sönder Messi, och hade kunnat avslutat hans karriär, 1 match avstängning, Pepe Sparkar, slår nyper, stämplar spelare, 10 matcher, Pique, säger nåt till domaren, 4 matcher.

Ja man ser ju vart dom som bestämmer har sitt favoritlag...
Barcelona Barcelonistas
2015-08-19 16:43
Sen är det viktigt att komma ihåg att detta bara är början vi är långt ifrån våran form. Tro mig när vi hittar formen igen så kmr vi leka fotboll.

Förstärkningar kmr efter januari alltså den viktigaste halvan av säsongen kmr vi få in 2 bra spelare som kmr förstärka oss bra. Föra säsongen hade vi problem inledningsvis under hösten med Lucho såg ni vändningen sen under våren?


Vi körde över - Man City-PSG-Bayern-Juventus i Cl, Boateng sitter fortfarande på Camp Nous gräsmatta.
Barcelona 11-9-10
2015-08-19 16:38
Jag är så delad i målvakts frågan För nuet vill jag ha bravo i målet, känner mig tryggare med honom och bättre samspel med mittbackarna. Men samtidigt vet jag att Mats är framtiden och frågan är om han hade orkat vänta. Tvivlar på det Tur att jag inte är lucho oavsett vad han gör kommer han få skit
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-08-19 16:37
hmm var ska jag börja?


Mot Sevilla spelar vi bra där Messi gör två sjuka frisparksmål, vi gör sen både 3-1 och 4-1, där vi dessutom dominerar matchen. Sen slappnar vi av och bjuder in ett Sevilla som varit utspelade. Pinsamt försvar, det här försvaret som vi visat upp är värre än Franks Barca 07/08.


Matchen mot Bilbao svider inte för resultatet elr titeln i sig utan mer att vi inte kan vinna 6/6, enbart tack vare slarv. Så besviken inget ser bra ut om ni frågar mig. 4-0 förlust och sen förstör Pique allt i ett läge där vi faktiskt hade kunnat vända på allt.* Försvar Cl titeln
* Vinna VM titeln för klubb

är dom två saker som jag hoppas mest på den här säsongen. sen finns ju att försvara trippeln men det hade varit helt sjukt.
Barcelona Gabriel
2015-08-19 16:36
Gio Style

Vi ser på saker helt olika och det respekterar jag men nej, jag tror verkligen inte att Bravos fru uttalar sig utan Bravos medvetande. Och om hon gör det så är hon blåst i huvet, det skapar onödig turbulens och dålig stämning mellan två målvakter som redan konkurrerar kraftigt om en plats. Dessa uttalanden hjälper ingen. Det är ändå Luis Enrique som i slutändan väljer vem som ska spela.

I fortsättningen önskar jag att alla, Ter Stegen, Bravo, Bravos fru, Bravos hamster och brevbärare alla svarar att det är tränaren som bestämmer and that's it.
Barcelona Gio Style
2015-08-19 16:31
Gabriel Spelare uttalar sig om önskad speltid till höger och vänster oavsett ålder. Det är alltså mer okej för Ter Stegen för att han spelar bara Champions League och cupmatcherna? Bravo vill ju knappast titta på från bänken i den finaste klubbturneringen i världen, eller hur? Givetvis ska hans fru knipa igen, men ärligt talat nu. Tänk dig att du är ett fotbollsproffs, din fru blir intervjuad av en svensk tidning. Anser du att det inte finns på världskartan att din fru svarar på en fråga om din nuvarande positiva fotbollsliv? Startspelare i världens bästa klubb? Din fru som vet vilka bekymmer som kretsar i din skalle eller vilka målsättningar du har? Det är människor vi pratar om, att utgå ifrån att Bravo gett sitt okej för henne att uttala sig så är rätt löjligt egentligen. Allt är inte så svart och vitt i verkliga livet. Man kan inte bedöma spelare på olika sätt enbart för att den ena har mer rätt att vara missnöjd enligt dig/vissa. I det stora hela har vi två målvakter som är missnöjda med sin situation och hela spelet där bakom vet varken du eller jag något om.
Barcelona Gabriel
2015-08-19 16:27
Angående Pedro så kunde jag inte brytt mig mindre om att han drar till Chelsea och Mourinho. Känner mer bara att det är skönt att vi blir av med honom. Han har inte spelat bra på flera år nu och vi får faktiskt bra pengar för honom, Pedro är i min bok inte värd så mycket som vi får betalt för honom men jag var ändå alltid övertygad om att vi kunde få ut en rejäl summa för honom pga de engelska klubbarnas desperation.

Jag vet att många är oroliga pga bredden på truppen, men i min värld kan lika gärna Sandro få chansen istället då jag tycker att han imponerat mer de gånger han fått förtroendet än vad Pedro har gjort. Ja vår trupp minskas en aning men Pedro bidrar i ärlighetens namn inte med värst mycket ändå. Vi får hålla ut tills Januari då Vidal och Arda kommer, två spelare som båda kan ge konkurrens till den position som Pedro lämnar om det skulle krävas.

Däremot tror jag inte det var ett smart klubbval av Pedro. Han kommer att bänkas minst lika mycket i Chelsea som han gjort i Barcelona. Han borde varit smartare men men, det angår inte mig.

Tackar Pedro för hans, framför allt 2 fina år i klubben som hjälpte oss att vinna mycket och i vanliga fall hade jag önskat honom lycka till också, men med tanke på att hans nya klubb heter Chelsea så kan jag tyvärr inte göra det.
Barcelona Gabriel
2015-08-19 16:21
Gio Style För det första så är Bravo 32 år gammal i jämförelse med Ter Stegen som är blotta 23 år, han har 9 år på Ter Stegen och man bör kunna förvänta sig åtminstone en gnutta större mognad av en 32 åring än vad man kan av en ung spelare. Han bör klara av att hålla sig borta från medier och ständigt uttala sig då han varit med "in the game" mycket längre och vet hur det fungerar. Man kan inte förvänta sig samma mognad av Ter Stegen, agreed? Det är det första. För det andra så kan man mer förstå varför en målvakt uttalar sig som är bänkad majoriteten av tiden pratar om att han försöker ändra situationen och att han inte är nöjd med att vara andremålis än vad man kan förstå varför den som spelar ska uttala sig. Tycker bara det är löjligt. Jag hade tyckt precis samma sak om det var omvända roller och Ter Stegen var förstamålis och Bravo andramålis och det var Ter Stegen som uttalade sig. Sist men inte minst så är det bara otroligt pinsamt och löjligt att ens fru går ut i media och uttalar sig. Det räcker liksom inte längre med att Bravo själv eller hans agent uttalar sig, nu ska frugan också blanda sig in i leken. Löjligt och småaktigt, och det är upp till Bravo att hålla fast sin fru i sånna här stunder och förklara för henne vad som gäller. Jag tvivlar starkt på att hon uttalar sig om sånna här saker utan sin mans tillåtelse liksom, men han är väl medveten om det och ger sitt "ok" och det är också frustrerande. Det är så jag ser på saken och jag vet att du alltid kommer att försvara Bravo pga din nationalitet, men det här ogillade jag starkt.
Barcelona the cameroonians
2015-08-19 16:06
Highlights från Adamas debut med Aston Villas U21-lag.
Barcelona Gio Style
2015-08-19 16:05
Jag kanske är färgad, ni vet säkert varför. Vilket är det som är så mkt sämre än Ter Stegens upprepade uttalanden i media att han är missnöjd med situationen? Hans fru har väl inte så mkt med saken att göra men om hon får frågan i en intervju och svarar så är det inte så jäkla konstigt egentligen. Hon inte tror att Bravo kommer att bli bänkad för att han har haft en enastående säsong. Hade han haft en svacka eller varit opålitlig så hade det varit förståeligt, men sån är inte situationen nu. Sen en mening om att hans tid i toppen börjar ta slut, det är inte rätt tillfälle att vara bänkvärmare. Kan ni peka ut vilket som är så förskräckligt mycket sämre än att säga att man är missnöjd med att få spela så lite? Alla vet om situationen i Barcelona, varken Bravo eller hon menar på att han borde ta över helt. På plan tror jag nog att dem flesta anser att Bravo agerat stabilare och förtjänat sin speltid. Samtidigt är Ter Stegen ung och har rätt hög status. Dem flesta här förväntade sig säkerligen att Ter Stegen skulle ta över helt som ordinarie denna säsong. Bravo vet att han fortfarande förtjänar sin speltid, det är inte säkert att gubbarna i kostym m.fl tycker likadant av andra anledningar. I det stora hela tror jag inte det handlar om att känna press utan om att be om en rättvis bedömning då det inte alltid sker en sådan när en spelare har mer "stjärnaura" än den andre. Detta riktar sig främst till Josep "Pep" Guardiola Sala och Gabriel som är inne på denna topic.
Barcelona Vampíro
2015-08-19 15:56
Bravo låter alltså frugan tala åt honom, fy fan vad mesigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-08-19 15:49
Allvarligt talat, vad fan håller Bravo på med. Inte nog med att han själv ska hålla på att uttala sig jämnt och ständigt (hände en hel del förra säsongen) utan nu börjar hans fru snacka ut i media också. Wtf, ogillar det här starkt. Han måste känna en enorm press från Ter Stegen för att känna sig tvungen att prata ut till media hela tiden, annars hade han inte hållt på så här.

Otroligt respektlöst av honom mot hans målvaktskamrat dessutom. Det enda jag läst och hört från Ter Stegen är att han inte är nöjd med att spela så få matcher som han gjort samt att han kommer att kriga för att förändra situationen. Men varför Bravo ska hålla på att prata förstår jag inte, du är ju förstamålis, no need for that då.

Med det sagt ska jag ändå medge att jag för nuvarande föredrar Bravo i målet före Ter Stegen då Ter Stegen på sistone sett lite smått osäker och aningen grön ut medans Bravo ger ett mer stabilt intryck. Men jag ogillar fortfarande det här beteendet enormt mycket från Bravos sida.
Barcelona Gio Style
2015-08-19 15:43
Josep "Pep" Guardiola Sala Man kan tycka vad man vill om dessa uttalanden. Men rätt ska vara rätt, Ter Stegen har uttalat sig minst lika många gånger i media. Bara löjligt att kritisera den ena när den andra håller på precis likadant.
Barcelona Blaugrana91
2015-08-19 15:36
Otroligt tråkigt om Pedro lämnar för Chelsea av alla lag... Om han nu skulle lämna kunde han väl valt City som spelar den mest underhållande fotbollen i PL, samt att City bjöd mest pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: