/spanien/barcelona/forum/2563.aspx/spanien/barcelona/forum/2563.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2015-12-20 00:42
Neymar JR sa det. Spelare från Arsenal kan omöjligt veta vad som krävs för att spela för en klubb av Barcelonas dignitet eftersom man alltid måste vinna titlar i Barcelona och det är kaos vid första poängtapp, så är det inte i Arsenal. I Arsenal finns ingen inbyggd vinnarmentalitet och såledess lär sig inte spelarna att spela under den ständiga pressen. Om man kollar på Barcelonas startelva så finns det nästan enbart spelare med en extrem vinnermentalitet, spelare som har vunnit allt och lite till och spelare som är vana vid att alltid vinna titlar. I Arsenal är det rena raka motsatsen.

Jag struntar ärligt talat i om jag trampar en känslig gooner på tårna, det rör mig inte, jag står fast vid att jag aldrig ens i mina värsta mardrömar vill se oss signa en endaste Arsenal spelare någonsin igen. Henry var en klass för sig och en vinnare av den högsta eliten, en sådan spelare har inte Arsenal fått fram sedan vi köpte honom från dem. Arsenal brukade ha spelare som förstod innebörden av att vinna titlar, riktiga class players som Henry, Patrick Viera, Dennis Bergkamp, Robert Pires och tom Fredrik Ljungberg. Men den tiden är långt förbi.

I Barcelona lär man sig hur man vinner titlar, i Arsenal lär man sig hur man hamnar på en 4:e plats i tabellen varje säsong. Det må låta kaxigt och det kan bita mig i röven om karma strikes back nu när vi möts i CL, men det spelar egentligen ingen roll för när allting kommer omrking i längden så kommer Arsenal aldrig att gå hela vägen till att vinna Champions League oavsett om de nu lyckas stå för årets största skräll och slå ut Barcelona - men Barcelona kommer däremot nästa år, året efter det, och året därpå också att fortsätta ge garantier för en stor möjlig chans till att ta hem Champions League pokalen just eftersom Barcelona har vinnare i laget - till skillnad från Arsenal.

Så I'm sorry men jag säger det igen. Ramsey, Monreal och Giroud i Barcelona? Trolololol!!!!!!!!!!
Barcelona neymar JR
2015-12-19 23:49
Sen ska jag vara ärlig och lägga fram en hypotes till varför värvningarna från Arsenal har varit misslyckade och varför Henry ändå inte var ett misslyckad Henry hade vinnare mentaliteten, mästarens klass och spelade under Arsenals glans dagar. Han visste vad som krävs för Barcelona Song, vermaelen, cesc, hleb kommer från Arsenals fjärdeplats jagandes tid. Så dom har aldrig lärt sig vad som krävs för att vinna. Utan kommer till Barcelona med en loserattityd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-12-19 23:47
[QUOTE=El Messias]Tjena alla grabbar hur kan ni se matchen imorn? [/QUOTE] Cmore kör den, annars är det stream som gäller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 23:43
Soda Ibra var ett misslyckat köp från början, 80% här inne var emot värvningen 20 % kom igång på hypen Men alla visste att PERSONEN Ibra inte skulle lyckas i Barcelona. Fotbollsspelaren Ibra hade kunnat lyckas Samma problem hade hleb Song ville komma för uppmärksamheten samt träna med Messi och tjäna pengar på bänken medan han gör sig ett namn inom mode branschen Cesc också fel karaktär/personlighet för vår klubb Nej tack till spelare från Arsenal, inte för att dom är dåliga spelare utan för att dom inte passar in. Ja endast sanchez passar in
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2015-12-19 23:38
Ney .. Jag tycker det låter larvigt bara för att de kommer ifrån Arsenal. Är Ibra en dålig spelare? Han misslyckades ju här .. Nej det visade sig att Hleb inte var något för Barca. Det gör honom inte till en sämre spelare för det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 23:33
Soda Med facit i hand så var hleb inget för Barcelona?! Finns andra aspekter än det sportsliga för att det ska fungera Det sociala, språket.... Att han var en bra spelare för Arsenal är självklart, visst gör Monreal och ramsey det med bra. Men Barcelona är inte Arsenal Så med tanke på historien angående värvningar från Arsenal till Barcelona visat sig vara misslyckande så finns det absolut inget som säger att en grabb från Wales skulle kunna bryta den trenden :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2015-12-19 23:23
Att håna en spelare som Monreal är ju endast löjligt. Bara för att vi råkar heja på stora duktiga Barca så nedvärderas spelare väldigt ofta här. Sen Ramsey, är det en så stor skillnad på en sådan spelare och tex Rakitic att man ska behöva skriva "trollolol" som svar? Vi hade Maxwell en gång i tiden. Monreal är inte helt olik. Två stabila spelare som mer eller mindre alltid spelar bra. Sen skriver någon att Hleb inte är något för Barcelona. Kanske ska påminna er om att han var ruskigt bra innan han lämnade Arsenal. Synd tycker jag då killen kunde spela boll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-12-19 23:20
@neymar JR:

Visst, LE kräver otroligt mycket av spelarna när det gäller den fysiska aspekten, dock kan han backa upp det med att visa hur mycket han själv jobbar. Han cyklar ju fan uppemot 6 mil under hans fria dagar som om det vore ingenting.
Barcelona neymar JR
2015-12-19 23:16
Bartomeu (president): "We'll certainly sign some players for the B-team in January. The goal is to play at the 2nd division again." [l'esp] Visst en eller 2 äldre herrar (inte tonåringar) med lite pondus, men annars handlar det om utbildning samt utveckling. Börja med tränaren :) Maestro Haha han hade gått in och levererat, gubbjäveln har en sjuhelsikes fysik
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-12-19 23:06
@neymar JR:

LE borde kanske spela framför stackars Munir.
Barcelona neymar JR
2015-12-19 23:03
Haha skön teknik, lärt sig från neymar Han måste ju vara extremt sugen på att spela ibland
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Messias
2015-12-19 23:02
Tjena alla grabbar hur kan ni se matchen imorn?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-12-19 22:53
LE kommer att starta för barcelona imorgon =)
Barcelona Ali G
2015-12-19 22:02
Barcadinho

Tello? Killen med noll teknik och hjärna. Det enda han kan är att peta bollen och springa a la Bale. Nej tack! Tar hellre tillbaka Adama eller Deulofeu.
Barcelona neymar JR
2015-12-19 22:00
Tello vill inte tillbaka
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2015-12-19 21:57
Hämta tillbaka Tello - gillar grabben.
Han har en himla elegant spelstil om inte annars. In Med Tello och låna ut Munir.
Barcelona neymar JR
2015-12-19 21:23
Ett tidigt mål*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 21:23
Matchen imorgon Vill inte se både Messi och neymar från start imorgon, river plate spelarna kommer inte visa nåd eller förnuft för den delen heller. Neymar&messi sitter verkligen i riskzonen från att bli söndertacklad Sen måste vi sätta oss i respekt från minut 1, ett tidigt spel och vara stenhårda i duellerna. Mascherano/suarez/rakitic får mer än gärna smälla på ordentligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-12-19 21:14
Då är det väl bara att invänta en aktion från klubben om så är fallet. Men vi lär väl slå oss på bröstet i januarifönstret och ladda bössan för att sedan skjuta oss i foten med ännu en floppvärvning som lär sitta på läktaren i en av Songs kepsar och spela gitarr med Alves på instagram samt diverse ströbilder från klubbresorna med ljusblå denim skjorta och deuces uppslängda mot kameran.. frågan är om vi inte bör fortsätta med Munne och Sandy istället för att skämma ut oss med ännu en Dogge. Kanske är jag lite väl cynisk nu men jag tror inte att det blir en kvalitetsvärvning av ett fjärdeval i anfallet även om vi ger det vårt bästa försök. Alternativen på marknaden är för få och inkompetensen hos ledningen för låg. That's my pennies.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-12-19 21:14
Haha vad är fett här för skoj? Monreal? Ramsey? Giroud? Really? Haha, på riktigt? Dessa spelare hade platsat i Barcelona? Trolololol...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 21:05
Xaviesta Han har redan varit positiv till en sådan övergång, han yttrade sig senaste angående det under den katalanska galan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-12-19 21:02
neymar JR Har själv tänkt på honom men igen, hade han accepterat att i stort sett aldrig få spela för att endast få minuter när det gäller värdelösa sådana? Han är trots allt bara typ 31(?) år gammal och har öst in mål sedan Barca B tiden. Jag vet då inte. Men ska vi göra ett ärligt försök så bör det kanske vara honom även om chanserna är ytterst små. Nolito borde inte ens vara uppe på tapeten tex.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 20:53
Xaviesta Soriano är det enda alternativet, visst kanske inga frälsare men en målskytt och erfaren lirare. Känner redan till Barcelona samt så kan vi låna ut munir/sandro Att vi får en bättre trupp med Soriano känns ju självklart men då är det pga hans rutin och näsa för mål som gör det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-19 20:52
#BuyBackWatch Full-time: Newcastle-Aston Villa 1-1. Adama stayed on the bench for the whole game #fcblvie

Är jag den enda som tror att Adama blev såld för att balansera ekonomin?

Han var utan några tvivel bästa B-lag spelaren föra säsongen trots att laget åkte ur. Tråkigt att se att han sitter i bänken i trä ligan för nån blåbärs lag.
Skulle hellre vilja att han stannade i La liga och spelade för någon annan lag.

Hoppas han har psyket på sin sida för att han behöver det verkligen.

ruttna i bänken i A.Villa. Inget illa om dem men han kunde fan välja många andra klubbar. Han borde sparka sin agent fan ..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-19 20:46
SNälla ingen mer från Arsenal.

Det får räcka nu!!!!!
Vi orkar inte med mer Arsenal spelare..
Barcelona Xaviesta
2015-12-19 20:45
Btw så börjar den här diskussionen om att värva en anfallare till vår bänk som ett bättre alternativ än Múnir och Sandro bli rätt uttjatat. Vem? Vem fan hade accepterat en bänkroll hos oss? Finns inte en enda kvalitetsspelare jag kan tänka mig som hade kommit hit för att dansa efter MSN:s pipa på bänken. Det måste vara en spelare som är inne på stagnationsstadiet av sin karriärkurva och som är medveten om att han är det, accepterar en bänkroll i utbyte att få träna med några av världens allra främsta fotbollsspelare och som sporadiskt kommer att få chanser att starta i CDR eller få hoppa in i slutminuterna eller om, Gud förbjude, någon av trion där uppe gå sönder en längre tid. Då drar man alltså till med tex Giroud? En kille som gör sin möjligtvis bästa säsong i karriären? Han ska komma hit och agera bänkfrälsare mitt i sin peak? Please..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 20:44
Ali g Haha snälla, bara snälla. DONT!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-12-19 20:34
Jag är för idén att värva från Arsenal då dom spelar i princip samma fotboll som Barca, sen kan man ifrågasätta kvalitén på spelarna vi köper. Song, Vermaelen och Hleb är inga spelare för startelvan i Barca.

Finns vissa spelare som hade passat in i dagens Barca som vi borde köpa, Monreal skulle vara perfekt som ersättare för Alba. Ramsey är en som Lucho hade älskat med sina lungor, teknik och målskytte. Giroud hade varit en ypperlig ersättare för vår anfallstrio samtidigt som han ger oss en annan dimension med sitt huvudspel. Så nog finns det spelare från Arsenal som skulle passa in.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-12-19 19:48
Pratar ni om samma Henry som var med Trippelsäsongen?

Samma Henry som till Barca slutet av sin Peak men fortfarande var där när lagen behövde honom.

Eller är det en annan Henry.

Henry----Eto----Messi... har varit min favoritte trio.

Barcelona Vampíro
2015-12-19 19:47
Ingen som är orättvis utan Henry har själv flera gånger uttalat sig om hur svårt det var för honom att anpassa sig till Barcelonas stil. Sa aldrig att han var en flopp utan snarare en världsklasspelare under den klassiska säsongen 2008/2009. Sen är Henry en av mina all time favoriter, även om han aldrig ens hade spelat för Barcelona. Poängen är dock att man aldrig mer ska värva från Arsenal.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: