/spanien/barcelona/forum/25579.aspx/spanien/barcelona/forum/25579.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético Rueda
2006-01-16 14:01
Mitt uttalande om Eto'o var inte något försök att omvända er på något sätt vill inte ha er på min sida iaf. Eto'o och ni hjärndöda på detta forumet har fått mig att tycka illa om Barca. Att ni kan skydda en spelare som spottar mot folk på fotbollsplan är ju bara patetistk, det hör fan inte till fotboll. Alla 12åringar som "älskar" Barca för att det går så bra just nu kan lika gärna sluta kommentera eftersom ni går över till Real Madrid när dom nästa sesong tar över.. Tyvärr men tydligen så håller inte svenskafans anhängare så hög klass som jag trodde. Ni vet vilka jag snackar om och ni andra behöver inte ta åt er, ni är säkert grymt trevliga.
Barcelona RuudvantheMan
2006-01-16 14:00
deco är så överskattad ,filmare och så fult av han igår!! sötr mig sen han spela mot oss ()man united) filma till sig en frispark som det blev mål som gjorde så vi åkte ut!.
etoó oxå fan va onördigt igår asså. snacka om att han får avstängning sen .. så onödigt.
Han sa väl till deco " sluta filma upp med dej din döskalle, så fick han ryktet, hett temperament"
ps.: slå chelsea nu!
Lionel Messi
2006-01-16 13:55
Fan va jag hatar Deco, han har varit en flopp från första början till idag i Barcelona. Giuly har inte heller imponerat så värst mycket.
Fattar inte varför en sån skitspelare som Deco ska spela i just Barcelona, han förstör hela laget!
Dåligt av en sån klasspelare som Eto'o att gå ner på sån låg nivå att spotta på killen.
Real Madrid Max
2006-01-16 13:54
Halderot.

Oavsett vad Exposito sagt kan du döma Etoo. Man spottar inte på någon på en fotbollsplan eller någon annanstans. Om basken sagt något rasistiskt (han tilhör en rasistisk klubb så varför inte..?) skall han givetvis ha sitt straff han med. Men om det nu är så är det bara en förklaring till Etoos loska. Någon ursäkt finns inte.

Clemente kan dra åt helvete. Nu som alltid. Fast detta var nog mer obehagligt än på länge.
Barcelona #7 Larsson
2006-01-16 13:44
Spelar Barcelona i spanska cupen på onsdag?
I så fall är det nog därför som Sport-Expressen sänder... :)

Vi vet ju alla att Henke lär få chansen från start och hade det inte varit för det så tror jag knappast att Barca-fansen fått den här möjligheten, så det är ju bara att tacka och ta emot, eller hur? :)
Barcelona Der Afro
2006-01-16 13:42
Trist att Van Bommel blev utbytt när han var så strålande i andra. Rijkard blir jag aldrig klok på men han vet kanske vad han gör.

Synd att Deco fick rött (välförtjänt förstås) och att han faller så lätt. Annars kämpade han bra!
Barcelona AlexC
2006-01-16 13:30
Vbg:arn

Spottar gör bara de som klättrar ned från träden (översatt av Aftonbladet)

Det är ju väldigt svårt att inte det att inte få det till att syfta på en apa. Att kalla en mörkhyad spelare indirekt för apa ÄR rasistiskt.


Vidare sitter jag bara och väntar på att Red. skall stänga av mindre begåvade varelser såsom Rueda & Robey.
Barcelona Vbg:arn
2006-01-16 13:19
Man måste ha en väldigt god vilja om man ska få kommentaren om träden och spottloskor till att bli något rasistiskt.

Han menar väl bara att det var jäkligt omoget, det hade varit en annan sak om han sagt "Inte konstigt att Eto'o gör så, hans sort från träden brukar göra sånt".

Det har sagts värre saker än Bilbao-tränarens kommentarer, helt klart.
Barcelona Don Pedro bryggaren
2006-01-16 13:15
Jösses!

Jag skall med grabben och se FBC-AM. Någon som vet hur man kan kolla på träning, före eller efter matchdag?
Barcelona Patrik
2006-01-16 13:14
Rueda

Att önska en skada på en spelare är något av det lägsta man kan önska en spelare. Om du menar allvar tycker jag att du bör bli avstängd. Riktig fotbollsmördar-mentalitet.
Villarreal Robey
2006-01-16 12:41
Killa

Du känner mig inte personligen så du kan inte komma med ett sånt uttalande. Min bästa kompis är utlänning så varför skulle jag vara det?!
Jag ogillar vissa svarta men det gör mig inte till rasist. Jag ogillar vita också. Eto gillar jag inte och det har inget med att han är svart o göra!
Barcelona Killa
2006-01-16 12:13
Robey\Du är en rasist.
Barcelona barcelona-z
2006-01-16 12:08
Fan va ni Real fans oka ljuga om Eto´o alla vet riktiga orsaken varför eal o villareal hata Eto´o e fö att han gö mål mot dom två lagena,se på Eto´o statistik mot Real, de e just därfö realfans hata honom,tala om beteende va gjode R Carlos mot Eto´o inne i straffområde ?nä Barca slog Real 3-0...Barca vinner ligan de räcker för mig o Eto´o ja älskar honom eftersom han gör mål mot Real ganska ofta
Barcelona Killa
2006-01-16 12:04
Jag älskar Etoo. Vilka fans är det som inte gillar Etoo?
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 12:02
vem fan bryr sig ärligt talat om ni gillar eller hatar Eto o! de är klart ni real madrid fansen inte gillar honom för han gör mål alltid mot errrrr!!!! men vi älskar Eto
Ronaldo_Robinho_Real
2006-01-16 11:51
Inte undra på att många Fans inte gillar Etoo när han beter sig på det viset..
Barcelona Chancho
2006-01-16 11:49
Jag satt o såg matchen igår live i Nou Camp och det var verkligen spel mot ett mål och hade inte behövt vara en 2-1 seger utan kanske snarare 4-1. Angående Etos spottloska såg man inget från där jag satt och Decos utvisning var nog korrekt, det syntes på hans kroppsspåråk. Han tog den och vände och gick. Synd, men det som är mest synd är dessa rasistiska uttalanden av människor som inte verkar ha mer vett än hjärntvättade nazi tyskar under andra världskriget.

Jag förstår inte vad spottloskor har med apor att göra. Att spotta på någon är förfärligt dåligt gjort, men det har inget med någon apa att göra. Det är bara rasister som gör så. Om det hade varit någon vit kille som spottat så skulle folk inte prata om apor och sådant. Så lägg ner sånt där skitsnack. Ska gå i veckan och ta några fina bilder så ni kan lägga upp här på sidan senare!

Trevlig arbetsvecka cules!
Barcelona Woods
2006-01-16 11:47
Rueda
Visst tyck illa om honom, samtidigt som det är passande att komma in och lätta ditt hjärta just idag, är det oerhört ointressant för alla oss här inne som har en precis motsatt åsikt som du. Vill du omvända oss? A'int gonna happend!
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 11:44

det är inte så konstig att folk hatar Eto o! HAN GÖR JU MÅL MOT ALLA LAG! HAN ÄR BÄST
Barcelona -Frasse-
2006-01-16 11:44
Rueda

Ja, att ha hjärta och hjärna är väl ingeting man kan beskylla dig för.
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 11:44
Ämne: Har alltid tyckt ill....
det är inte så konstig att folk hatar Eto o! HAN GÖR JU MÅL MOT LAG! HAN ÄR BÄST
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 11:40
oki robey Laporta har betalat domaren som vanligt! men vet du vad du ska göra??? du ska sticka här i från för såna maännskor som du vill vi inte här inne!!!!
Atlético Rueda
2006-01-16 11:38
Har alltid tyckt illa om Eto'o han är grinig och jävlig spola honom hoppas han skadar sig i afrikansa mästerskapen och blir förlamad. Henke kan ta över han har lite hjärta och hjärna.
Villarreal Robey
2006-01-16 11:26
Nää linjedomarna reagerar ju inte på spottloskan eftersom La porta har betalat dom som vanligt!
Barcelona La Rambla
2006-01-16 11:25
Robey

Up yours...
Villarreal Robey
2006-01-16 11:24
La Rambla

Är du dum på riktigt?!

Bara för att Eto inte träffa gör det honom mindre skyldig?

Parallell:

Hört talas om mordförsök någon gång? Det räknas lika allvarligt som mord!

Villarreal Robey
2006-01-16 11:19
Jag är ingen rasist, men tycker faktiskt eto kan ha en riktig känga. Visst kan man tycka att det är rasistiskt det med träden, men så som eto betedde sig. Framgick det som ett apbeteende och då spelar det ingen roll om han är svart eller vit. Jose Marí slänger sig det kan jag ta. Men han är inte i närheten av deco. Skulle vi göra en omröstning bland alla fans i spanska ligan förrutom barca fansen så hade de flesta framhållt deco som den stora filmaren av de två.
Barcelona Woods
2006-01-16 11:03
Både Barcelona och Chelski hade problem att bygga på sin segerrad igår. 1-2 mot Sunderland, som ligger överlägset sist i Premiership, kanske vill inget av lagen vara favorit inför vårens höjdarmatcher ;)
Barcelona La Rambla
2006-01-16 10:44
En supporter till det lag som har en viss José Mari i sitt lag är väl den siste som ska uttala sig om filmningar.

Hur vore det om folk tittar efter vad som egentligen sker vid Etóos sk spottloska på Exposito. Han spottar klart och tydligt brevid honom, men alla verkar gå på Expositos "filmning" där han låtsas få spottloskan på sig. Han kanske eventuellt får lite stänk på sig, det är knappast så att Etóo vänder sig mot honom och riktar spottloskan mot ansiktet. Ingen annan verkar reagera på det, inte ens den linjedomare som står precis framför de två.

Barcelona ångar på, 17 raka segrar, även om denna match inte bjuder på något skönspel och en del spelare provoceras till dåligt beteende i slutet av matchen. Oförsvarligt av Deco, ingen bortförklaring där inte. Men vips så samlas alla olyckskorpar och jiddrar om disharmoni i truppen och gud vet vad. Ni måste verkligen känna desperation över att ligga så långt efter i tabellen. Men ni har väl insett att på det enda sett ni kan störa lagmaskinen Barcelona, är att snacka illa om vissa spelare samtidigt som ni höjer era egna lag till skyarna som tydligen enbart innehåller spelare som aldrig gör bort sig eller tappar fattningen. Riktigt roande att läsa era inlägg. Dubbelmoralen gör en nästan spyfärdig. Men när jag sansat mig lite så inser jag ändå, skit samma, kasta vilken skit ni vill. Ledning i ligan och ett hyfsat utgångsläge inför andra halva av säsongen gör att man kan svälja det.

Life really sucks! :-)~
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 10:37
tror att han kommer att bli avstängd minst 3 eller 4 matcher
Annons: