/spanien/barcelona/forum/25578.aspx/spanien/barcelona/forum/25578.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mr B. Arca
2006-02-01 10:45
Med Iniesta, Deco, Bommel, Edmilsón (pivote), Marquez (pivote alt. 2) och i nödfall Gabri ska vi väl kunna klara av både Real och Chelsea?
Vamos!
Barcelona Cule-10
2006-02-01 10:38
Nån som kan en bra hemsida för att kunna se matchen ikväll ??
VISCA EL BARCA !!
Real Madrid chrisespaña
2006-02-01 10:37
Gabbe//

Det finns ju inte en chans att Barca skulle ställa upp med ett ngt sämre lag när/om man möter Real i semin. Prestigen är alldeles för hög för det. Säg att Real skulle vinna med 4-1 på Camp Nou. Folk skulle efter hand bara komma ihåg resultatet, inte att Barca hade ett dåligt lag. Ungefär som nu senaste el classico. Real var som alla såg usla, mkt tack vare spelare som spelade skadade eller helt ur form. Men kommer ngn ihåg det? Absolut inte, man minns bara 3-0.

Enligt mig har Barca ett så pass bra lag att man ska satsa på trippeln. Möjligtvis ett frågetecken för försvaret, men annars ett oerhört välbalanserat lag.

// Christopher
Barcelona Gabriel
2006-02-01 10:21
AlexC

Precis, pga av alla viktiga skador (framför allt på Xavi och Motta) så ser jag det nästan som en omöjlighet att gå vidare både emot Real Madrid i la copa och emot Chelsea i Champions League. Precis som du nämnde så är det alldelles för mycket prestige när vi möter Real Madrid, därför "måste" vi spela med bästa mannskap för att ha en bättre chans att gå vidare - det skulle mest trovärdigt innebära att vi inte orkar möta Chelsea med samma kraft, än mindre eftersom vårat mittfält är försvagat.
Barcelona asfaltsbarn
2006-02-01 10:14
Som många andra här inne tycker jag att Rikjaard ska skita i cupen till förmån för ligan och framför allt champions league. Samtidigt så känns det lite förmätet att kritisera hans beslut när han coachade hem ligasegern förra året och är på god väg att göra det i år också + cupen + cl.
Men som sagt, matcherna mot Chelsea kommer nog bli de tuffaste fighterna under hela året (tror inte vi kommer mötare hårdare motstånd även om vi vinner och går vidare).
Det skulle dock va kul att tvåla dit Zaragoza ikväll!
Barcelona AlexC
2006-02-01 10:09
Gabriel

Är också mycket tveksam om jag vill att vi går vidare ikväll.

Truppen kommer enligt mig troligtvis bli mycket sliten isåfall då dels Xavi och Motta (?) inte lär kunna delta i de ev. semifinalerna mot Madrid och dels är vi mitt uppe i ligan och kvartsfinaler i Ch L. Möter man Madrid i cupen är det alldeles för mycket prestige i de matcherna för att inte matcha bästa möjliga manskap och summan av kardemumman kan bli att avancemang i Copa del Rey kan förstöra våra drömmar om en dubbel i ligan och Ch L.
Barcelona Gabriel
2006-02-01 10:01
Laget i dag kommer (som jag tror) att bli så här;

Jorquera
Oleguer Marques Puyol Sylviho
Iniesta Edmilson Deco
Guily H.Larsson Ronaldinho

Tror att vi definivt kommer att gå ut för att vinna denna matchen, åtminstonde om man ska tro Rijkaard - efter våran förlust på bortaplan var jag minst sagt förbannad, mest pga den onödiga sista straffen som försvårar vårat avancemang. Nu däremot så vet jag inte om jag ens vill att vi ska gå vidare, det eftersom vi möter Real Madrid den 16 - det är allt för nära Chelsea matchen som bör och skall prioriteras före allt annat.

Tror ändå att vi klarar av avancemanget och går vidare med 3-0
Barcelona Gabriel
2006-02-01 09:54
Nyhet om våran guldgosse Leo Messi; han har skrivit på ett kontrakt med Adididas som dröjer till 2012.

Nike har Ronaldinho som den stora ikonen med "R10", om allt går som det ska så kan det mycket väl hända att Messi blir den stora ikonen för Adidias, nu är det Beckham som är det.

Intressant.
Barcelona AlexC
2006-02-01 02:26
Marcos

Matchen mot Zaragoza är inte viktig, iallafall inte enligt mig.

Ditt inlägg verkar bara ytterligare ett försök från dig att få tala om hur dålig du tycker Henke är (som f.ö. "ingen" här inne redan känner till).

Vidare är det en ganska grov förolämpning mot Ronaldinho och dennes diet att kalla honom Ronaldo. ;-)
Barcelona Marcos
2006-02-01 01:59
Jag tror att Rijkaard kommer att satsa på den lite udda anfallstrion som fick avsluta matchen mot Mallorca i söndags. Jag vill personligen inte se Henke från start iaf, inte i en sån gär "viktig" match.
Giuly---Ronaldo---Messi, dessa har friheten att röra sig fritt mellan anfallspositionerna.

Detta blir nog startanfallet imorrn.

Barcelona giovani
2006-02-01 01:55
Tycker att Messis egenskaper gått till lite överdrift här på forumet, visst jag håller med den lilla magikern är något alldeles extra och är vid 18 års ålder en större talang en dom flesta var vid 20-22 år, men att säga att han har en otrolig spel uppfattnig och spelar med en otrolig mognad kan jag tyvär inte hålla med om.

***** Jag ser speluppfattning som att veta när man ska släppa boll när ska man gå på ytan, spela vägg osv, det ser jag inte idag. Väldigt ofta dribblar han sänder bollen antingen får han frispark eller så tar motståndarna bollen. Många gånger har han avslutnings tillfällen men dröjer dom allt för länge med extra dragingar.

***** Självklart kan detta bero på att han är ung och kommer utvecklas men diskutionen var ju ändå hur pass färdig han är som spelare i dagsläget.

***** Han visar dessa egenskaper mer när han spelar närmare mitten av plan, han verkar trvias bättre där, men hur många gånger kommer han få chansen att göra det, inte allt för många gånger skulle jag gissa på.
Barcelona #7 Larsson
2006-02-01 01:10
Vad tror ni det blir för anfallstrio imorgon?
Jag hoppas på Messi-Larsson-Ronaldinho, för den sistnämnda är väl "bara" avstängd i ligan mot A Madrid?

Jag motiverar valet av anfallstrio med att Barcelona spelar på hemmaplan och kommer kunna föra spelet, då är det bra att ha de mest kreativa spelarna med på kanterna, Ronaldinho och Messi.
Sen finns den duktiga huvudspelaren och djupledslöparen Larsson centralt, det här är nog en match där han kan få ut en del av sin kapacitet i.
Barcelona AlexC
2006-02-01 00:49
------ //

Ronaldinho & Edmilson är avstängda.
Xavi & Motta är skadade.
Eto'o är på sydligare breddgrader och lirar boll.
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-02-01 00:38
Ämne: Nu får ni faktiskt l....Sorry, vet att vi borde ta det genom PM men nu blev det såhär.
Ska inte upprepas.
Kan någon ta upp alla spelare som är borta/avstängda mot Atletico Madrid?
Barcelona Rebin M
2006-02-01 00:36
Eto'o mot Kongo:)
Barcelona Ordem e Progresso
2006-02-01 00:34
Nu får ni faktiskt lägga ner båda två. Förstår att du blir upprörd av hans inlägg Rambla. Men om ni ska fortsätta diskussionen gör det via PM fr.o.m nu. Det ser så tråkigt ut med massa påhopp i forumet.

Tack för mig. Bon nit :)
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-02-01 00:25
Ämne: Allvarligt talat, hu....
Okey det är nog nu. Jag säger bara detta en gång sen lämnar jag er.

Som sagt tycker jag inte du ska ta din tid att kritisera folk efter varje inlägg han skriver som du inte gillar. Det är därför forumet förstörs pga såna som dig som inte kan ta åt sig inlägg utan att bli irriterad och bara försöka få meningen rätt. Du försöker få alla att tro som du vill.
Tyvärr så går det inte "lilla vän".

En fråga bara: Vad skulle du säga om en person kom hit till Les Rambles och började kritisera ert lag? Nej du, jag vet att du skulle attackera inom några sekunder. Sedan att Camp-Nou kritiserade spelaren som han inte hade sett på över en månad gjorde saken värre. Han påstod att spelarna var dåliga osv. Bye Bye!
Barcelona Lucho
2006-02-01 00:23
Marcos: Visst kan man tycka att det är konstigt att Maxi inte är med i truppen men det finns vissa som hävdar att allt inte är vad det verkar vara. De menar att Maxi stannar för att han inte vill förlora pengar. I Barça får argentinaren en hög lön men vid en utlåning blir det betydligt mindre pengar.

Tänker man efter så är det ju lite underligt att han inte går med på att bli utlånad. Maxi vet att han knappt kommer få någon speltid i och med att Rijkaard så tydligt favoriserar Henke som Eto'os ersättare. Okej om det varit så att han hade blivit tvungen att byta liga eller flytta ner en division men Maxi sägs ju ha haft anbud från bla Betis, Mallorca och la Real. Istället väljer han att ruttna bort på Barças bänk..
Barcelona La Rambla
2006-02-01 00:20
Allvarligt talat, hur är det ställt med dig egentligen? Jag har aldrig kallat någon för fascist eller dum. Jag har däremot kallat dig för rasist och det står jag för. Du har uttalat rasistiskt och det kan fler än jag intyga, så lägg ner floskerna nu lille vän. Jag håller inte på med personpåhopp, däremot så kanske du tar det som personpåhopp när jag kritiserar dig när du sysslar med det. Som du gjorde nyss inne på ert forum om Camp-Nou. Ser du inte det själv, så är det bara att beklaga din naivitet. Nu är det nog.

Zzz...
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-02-01 00:14
Ämne: Slut gråt nu barnung....
Ska vi snacka om personpåhopp nu också? Du ska inte få sista ordet inte... Vem är det som kallar andra för "dum" när han inte gillar något? Tror faktiskt att det är Du. Det verkar som att varje inlägg du inte gillar måste du bara skriva om det. När killen som skriver meningen och du tycker han har fel börjar du skriva ord som minderårig, dum, fascist, rasist osv. Läs gärna det här inlägget och slipp svara sen.
Barcelona Patrik
2006-02-01 00:09
Jag uppskattar de fina orden grabbar, tack. Det får mig att vilja fortsätta skicka in artiklar. Så det kommer mer.

Barcelona La Rambla
2006-02-01 00:07
Slut gråt nu barnunge. Jag har inte bett dig komma in hit och svara på något, hade varit skillnad om jag skrev på ert forum. Det du gjorde där var att du trakasserade honom och gjorde personpåhopp. Som vanligt är du inte mogen nog att ta en diskussion utan börjar med personpåhopp så fort någon skriver ett kritiskt ord om Real Flopp! :-)~

Nu orkar jag inte tjafsa mer med dig, läs det här men strunta i att skriva något mer svar.

God natt!
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-02-01 00:03
Ämne: ....
Och vem är du som ska kommentera alla mina inlägg?
Alla inlägg du inte gillar tar du och klistrar in här och säger att jag är Rasist osv.

Då är jag lika "normal" som Camp-Nou. Om jag inte kan få säga det jag vill här och i Real forumet, vad är tillåtet enligt dig då? "Mr.Perfect".
Barcelona La Rambla
2006-02-01 00:00
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-01-31 23:58
Ämne: Ville du något? Jag ....
Ville du något eller? Vem är du som ska kalla mig Rasist och bedömma alla mina inlägg?
Barcelona pablo escobar
2006-01-31 23:58
la pieda sinistra

visst jag överdrev, det har funnits många bra och tekniska långa spelare men jag föredrar nog ändå de kortare spelarnas stil och jag vill påstå att de allra bästa ändå har varit under medellängd
tänker tex. på maradona, pele, romario
Barcelona La Rambla
2006-01-31 23:57
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-01-31 23:55
Ämne: Haha, det stora fotb....
Haha Rasist? Gå och lägg dig snorunge.
Barcelona La Rambla
2006-01-31 23:53
Barcelona pablo escobar
2006-01-31 23:48
schubert

jag är inne på din linje och jag tycker att robinho känns mer som en sån oslipad diamant du talar om, men jag tycker ändå att det skulle kännas som en liten besvikelse om han inte blev bättre än topp tio (kan ju trots allt inte ha funnits någon lika bra 18-åring sen ronaldo om ens han).

för även om messi inte är en lika bra dribbler som ronaldinho har han väl ändå en möjlighet att bli nummer ett i världen med tanke på de kvalitéer han ändå har. jag skulle gärna se att han under de kommande säsongerna gradvis blir mer och mer offensiv spelfördelare. kan kanske ta över decos roll och spela mer centralt om några år.
Annons: