/spanien/barcelona/forum/25570.aspx/spanien/barcelona/forum/25570.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Villarreal Robey
2006-01-16 11:19
Jag är ingen rasist, men tycker faktiskt eto kan ha en riktig känga. Visst kan man tycka att det är rasistiskt det med träden, men så som eto betedde sig. Framgick det som ett apbeteende och då spelar det ingen roll om han är svart eller vit. Jose Marí slänger sig det kan jag ta. Men han är inte i närheten av deco. Skulle vi göra en omröstning bland alla fans i spanska ligan förrutom barca fansen så hade de flesta framhållt deco som den stora filmaren av de två.
Barcelona Woods
2006-01-16 11:03
Både Barcelona och Chelski hade problem att bygga på sin segerrad igår. 1-2 mot Sunderland, som ligger överlägset sist i Premiership, kanske vill inget av lagen vara favorit inför vårens höjdarmatcher ;)
Barcelona La Rambla
2006-01-16 10:44
En supporter till det lag som har en viss José Mari i sitt lag är väl den siste som ska uttala sig om filmningar.

Hur vore det om folk tittar efter vad som egentligen sker vid Etóos sk spottloska på Exposito. Han spottar klart och tydligt brevid honom, men alla verkar gå på Expositos "filmning" där han låtsas få spottloskan på sig. Han kanske eventuellt får lite stänk på sig, det är knappast så att Etóo vänder sig mot honom och riktar spottloskan mot ansiktet. Ingen annan verkar reagera på det, inte ens den linjedomare som står precis framför de två.

Barcelona ångar på, 17 raka segrar, även om denna match inte bjuder på något skönspel och en del spelare provoceras till dåligt beteende i slutet av matchen. Oförsvarligt av Deco, ingen bortförklaring där inte. Men vips så samlas alla olyckskorpar och jiddrar om disharmoni i truppen och gud vet vad. Ni måste verkligen känna desperation över att ligga så långt efter i tabellen. Men ni har väl insett att på det enda sett ni kan störa lagmaskinen Barcelona, är att snacka illa om vissa spelare samtidigt som ni höjer era egna lag till skyarna som tydligen enbart innehåller spelare som aldrig gör bort sig eller tappar fattningen. Riktigt roande att läsa era inlägg. Dubbelmoralen gör en nästan spyfärdig. Men när jag sansat mig lite så inser jag ändå, skit samma, kasta vilken skit ni vill. Ledning i ligan och ett hyfsat utgångsläge inför andra halva av säsongen gör att man kan svälja det.

Life really sucks! :-)~
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 10:37
tror att han kommer att bli avstängd minst 3 eller 4 matcher
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 10:35
Ämne: ja ja, Etoó gjorde f....
vad tror du backen sa till Eto, jo han sa det han alltid får höra varje gång han spelare!! tycker så synd om honom faktiskt!
Barcelona Aubri
2006-01-16 10:29
ja ja, Etoó gjorde fel i att spotta..100% fel håller med, men Men fråga er först, vad backen sa till och om Etoó ,md sådan tränare kan jag bara föreställa det.
Barcelona Ghazza
2006-01-16 10:26
Okej, Eto"os spottloska är under all kritik. Men man får tänka på att han fortfarande är ung och oerfaren. En ursäkt skulle sitta på plats från Eto. Sedan tycker jag inte Decos kort är värt att nämna. Han drar han lite å håret, big deal? Okej en match avstängning max. Men att Bilbaos tränare går ut med sådana rasistiska attacker är verkar bara sopas under mattan av personer som skriver här, främst real-supportrar. Har rasismen blivit så vanlig i fotbollen så att den har accepterats? Detta hoppas jag verkligen inte.
Barcelona Woods
2006-01-16 10:26
And there we goes again.. Nån vilsen själ behöver ngonstans att spy ut sin galla!! Vad vill du egentligen? Förutom att provocera?
Vi vet att det blev tämligen kaotiskt i slutet av matchen igår, vissa spelare var tydligen inte i balans. Deco har en ful ovana att slänga sig lite för ofta! Jose Mari.. han filmar aldrig?? Sen hade vi tur att Javier Clemente skämde ut sig än mer än Eto'o..
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 10:20
Ämne: Eto kan ta o klättra....
robey: är du en sån som hatar färgade männskor eller din stora shittttttttttttttttttttttttt
Villarreal Robey
2006-01-16 10:12
En grej till hur fan kan ni prata bort decos utvisning. Det säger allt om er, solklarare får man leta efter. Deco slänger sig hela tiden då får han räkna med att spelare tröttnar på hans beteende.

Deco= gräsätaren
Madridinho
2006-01-16 10:11
ni barca fans jag tror inte heller att vi kan komma ikapp er men vi spelar bra just nu och vi vill klättra i tabellen så att vi kan ta en cl.plats till nästa säsong. men akta er för valencia, dom ser starka ut.
Villarreal Robey
2006-01-16 10:07
Eto kan ta o klättra upp i trädet igen fy fan för såna saker. Att spotta på någon är det fegaste o vidrigaste man kan göra. Kommer alltid att hata eto såsom totti och de andra syndarna. Eto har ingen värdighet kvar hoppas han blir avstängd men det lär han ju inte bli. Barca får fördelar hela tiden, ni är fan värre än Real Madrid!
Barcelona Tompa
2006-01-16 09:55
Och vi är fortfarande 13 poäng före marängerna och 7 före Osasuna. Känns som det stora rycket i tabelltoppen är på gång nu.

Nu kommer väl Realfansen och skriva att Zidane är världens bäste igen.... Men kom igen. Visst var han grymt bra igår men bättre än Dinho för en enda stormatch ? Störtlöjligt...
Barcelona barcelona-z
2006-01-16 09:54
Ja tala du om Eto´0 vet du int va e fittan skita Roberto Calos gjorde mot Chilavet ?kom int hit inn o tala om Eto´os spott..Att du tycker Deco bode byta yrke så kan R Carlos eller Beckham byta före Deco..Allt dehär skita snacke om en spott så e de för att ni e avonsjuk på Barcas spelstil o hurdan fom dom i..o att gemföra Guti me Xavi de som att gemföra Ronaldinho med Robinho så klat e de att Xavi e bättre än Guti..
Länktips: Zizou-Mano
Barcelona Tompa
2006-01-16 09:51
Riktigt låg nivå på Etóos och Decos beteende i slutet av matchen, så ska inte Barcaspelare bete sig! Men vi vann i alla fall och håller segerraden intakt.

Marängerna må tro det ena och andra efter gårdagens seger mot Sevilla mwn de kommer aldrig ikapp Barca i ligan.

Forca Barca!
Barcelona Nemo
2006-01-16 09:40
STILL TOP OF THE LEAGUE!
Barcelona Rolé
2006-01-16 03:54
Jämför aldrig Guti med Xavi igen!!!
Det är marängerna som tror att de kan jämföras
Real Madrid Ike
2006-01-16 02:41
Ja menar när tränare säger sånna här saker i media. (Athletic Bilbao coach Javier Clemente)

"I thought it was what people who had just come down out of the trees did."

Av alla saker han kunde säga, så ska driva på rasismen ännu mer. Inte nog med att det finns horder av "fans" som gör ap ljud, och inte nog med att alla Ap kommentarerna spelarna säger under en match. Nu ska tillochmed Tränare, i MEDIA öka på rasismen. Om inte ni folk kan förstå att det, kan slinta i skallen på stackarna som får utstå det här, så vet ja inte vad ja ska säga.
Tänk på att det fortfarande är människor, och att dom är i tidiga 20 åren. Det finns en gräns, det går att tänja den, men tillslut så kommer det att brista. Alla kan bara ta en viss mängd skit.

Tycker att Bilbao´s coach också ska få en avstängning, visa att rasism toleras like lite som en spott loska, även om budskapen är "dolt" i en vanlig mening. För mycker mer än att kalla Etoo för apa betyder inte: "I thought it was what people who had just come down out of the trees did."
Barcelona Blaugrana_1899
2006-01-16 02:39
Så pinsamt med ett rasistiskt uttalande från Javier Clemente mot Eto´o, jag SPOTTAR på rasism!.
Barcelona BatiGoal_!
2006-01-16 02:25
Madrid fansen

Var detta er första vinst för säsongen?
Man skulle nästan kunna tro det då ni utrycker en överdriven glädje i vår forum av alla.Grattis men gå inte till överdrift hur många stor lag har ni ens besegrat iår? Hur som helst är det bra att ni närmar er till bra form då matchen mot Arsenal lär bli en stor match då de också är i form.

Jag menar vi kommer inte in i er forum och säger att Barbie Beckham är tragisk filmare(Hans klassiska hopp i luften i hopp om att han ska få en liten knuff och i samma sitution få motspelaren utvisad = Patetiskt!,om vi har åsikter om barbie så gör vi det i vår egen forum.Jag ser ingen som helst logik i att klanka ner vår spelare söker ni att provocera så bör ni allt tänka vem ni har i truppen då jag från och med nu tänker nämna varenda filmning från Beckham er så kallad krigare så får vi se hur ni reagerar mot det.

Det Deco gjorde idag är nåt jag förvänta mig från Beckham,under all kritik aja nån gång under sin spelar karriär har han väl råd att bete sig som en idiot låt oss hoppas att det tränaren gör sig stor genom att behandla det här på rätt sätt då jag kan tänka mig att han ångrar det han gjort om inte så blir det nöta bänk sånt här får inte tolereras i Barca.

Matchen idag var den mest griniga matchen jag sett någonsin under Frank.r rodret, spelarna måste fan bli vana att motståndarna kan köra cheap shots och gör allt inom deras kraft att få spelarna ur gunging.

Aja all heder till Bilbao och deras fans och all heder till Barca för momenterna då de faktist visade upp fin fotboll. 3poäng still going strong

Visca el Barca visca Catalunya
Real Madrid Ike
2006-01-16 02:25
Hahhaha garvar, roligt att se hur madrid suportrar helt plötsligt har fått luft.
Ni ska verkligen inte snacka skådespelare med erat lag.
Vad har Etoó lärt sig spotta, ja vet att madrid spelare/suportrar är inkompitenta idioter, men ärligt talat är inte spotta specielt svårt.
Specielt inte när man har med rasister att göra, att gå lös på etoó, för 1 spottloska (vilket jag iof inte tycker var specielt trevligt) är bara fel, med tanke på allt rasistiskt skit han får utstå.
Madrid suportrar kanske tycker det är bättre med R.Carlos som leker boxning Zidane som leker Karate kid? En loska skadar iof inte någon.
Som er ängel carlos, först sparkar han sönder en spelare, sen filmar han så en annan får rött!
JA! ni e verkligen rätt clubb att öppna käften.

Madridinho: jag håller med dig om böter för bilbao och avstängning för Eto´o, men oturligt nog kan det nog inte bevisas nånting om vad bilbao spelare sa så, men å andra sidan är Etoo troligtvis och spelar afrikanska mästerskapen under hans avstängning. Så jämnar väll ut sig ..

Madrid har tydligen ryckt upp sig rejält spel mässigt.
Medan vi verkar ha tappat lite av vårt spel. Sammtidigt som Etoo försvinner nu också.
Men vi har ett 13p försprång, på det enda laget som jag ser som ett potensielt hot, Real madrid.

Mer än jag vill se en vinst i nästa match, vill jag se kämpar glöd och bra spelt.
Vill se barca börja leka på plan igen.


Barcelona Schubert
2006-01-16 02:02
Bilbao är ett bättre lag än tabellen visar, det ska man komma ihåg när man utvärderar insatsen. Dom kämpade hårt och fick Barca tidvis ur balans. Eto'o stod inte riktigt att känna igen. Kul att Messi fick göra mål, han behöver det.

Onödigt av Deco. Dom som säger att "det är normalt", "man måste få visa känslor", etc. har fel. En spelare som Larsson, t ex, skulle aldrig reagera på det sättet: han skulle ha lite mer is i magen. Man måste tänka på laget i fotboll och inte låta sig styras av sina impulser. Dock var det inte så grovt: kunde det ha blivit bara gult med en snäll domare, och förhoppningsvis blir avstängningen kort. Speciellt oroande dock med tanke på att ingen av de övriga alternativen framför Edmilson känns särskilt övertygande just nu.
Barcelona Marcos
2006-01-16 01:59
Om jag inte har fel så brukar biljetterna till El Clasico vara helt uppbokade redan innan säsongens början dessutom har medlemmar förtur så det blir mycket svårt, tror det är så illa, men hoppas för din skull att jag har fel. Lycka till att hitta biljetter, annars borde det alltid finnas svartahajar utanför arenan som säljer.
Barcelona Gio Style
2006-01-16 01:54
Tjena alla Barcafans!
Fick idag reda på att pappa bokat biljett till Barcelona från och med den 29/3-4/4 Vi tänkte passa på då att gå och kolla på El Clasico!!!
Så nu behöver jag lite hjälp här. Vart kan jag få tag på 2 biljetter? För dem är väl inte slut hoppas jag :D Nån sajt elr något liknande?
Tack på förhand
//Gio
Barcelona Patrik
2006-01-16 01:45
Varför låter det plötsligt som att det är Real som ligger 13 p före Barca? Och nu har vi tydligen kommit ned på jorden igen efter alla vinster med, just det, ytterligare en vinst. Vart finns logiken?

Antar att "Real-fansen" måste glädja sig åt det lilla dessa dagar.
Real Madrid Siempre_Madridista
2006-01-16 01:43
culé hasta la muerte
Jag håller med till en viss grad, För det första alla lag har sin period, det finns inget kag som kan vinna helatiden på allt, Vi har haft vårt även om våra supportrar o klubbledning har alltid höga krav på Real, o eran tid har anlänt nu, det svåra är att behålla den positiva trenden länge, o det kan jag säga att det kan fälla barca, 2 år irad att vinna ligan e starkt, men efter det tror jag det inte blir så, för Lag som Real, Valencia o.s.v kan inte tåla att bli slagna år efter år, Det e vad jag tycker!!!
Las Palmas culé hasta la muerte
2006-01-16 01:33
Ämne: culé hasta la muerte....
Robinho Pedaladas...

Fotboll handlar om nutid o inte dåtid! Starkt av Madrid att vinna Champions League 9 gånger och ligan 29 gånger...Men hur har de gått för er nu dom senaste 4 åren lr bättre sagt från o me 90 talet o framåt? Jo då Barca har sen 1990 har de vunnit 7 ligaguld, Madrid 3, Valencia 2 och Atletico Madrid 1...Vilket gör att Barca vinner ligan vartannat år...Sen har ni vunnit C.League 3 gånger o vi en gång...Men de kan ni ta.... Så snälla...o diskutera fotboll med er madridistas de e lika med spilletid!
-=Robinhos PedaLadaS=-
2006-01-16 01:27
culé hasta la muerte //

Den dag Barcelona vinner 9 Champions Leauge titlar och 29 ligatitlar så kan vi snacka fotboll!
Las Palmas culé hasta la muerte
2006-01-16 01:25
Ämne: Marcos//

"Sn....
Robinho Pedaladas...

Mkt skitsnack från er sida, ketchup med mera...Ni vann idag, vilket jag gratulerar er till, men fortfarande ligger ni 13 poäng efter...Förresten grattis för er första vinst mot ett av lagen som ligger top 8! De var eran första...o även gratulera för er andra raka vinst, Barca å sin sida är inne på...just de 16! Kunde inte riktigt komma ihåg!
Buenas noches culés!
Barcelona Adaminho
2006-01-16 01:16
Vi har alla kunnat vara stolta över våra spelare och spec. etoó. En spelare som verkar vara en oerhört varm person som dessutom alltid är glad på planen och som alltid försöker stoppa bråk och liknande. Men nu finns det inget försvar till etoó förutom att det möjligtvis var så att Bilbao spelaren sa något olämpligt. Jaj hursomhelst skämms man lite för etoó men ändå inte. Så mycke saker får stå ut med så.

Angående decos Utvisning tycker jag det är skamligt att han får rött kort, och på det så får ingen annan Bilbao spelare någoit kort alls när dom efter deco situationen slår till både eto´´o och Ronnie.

Alla Real fan, grattis till en seger för en gångs skull. Men ni behöver inte komma in hit och trycka ner på oss för att våra spelare har betett sid dåligt. Visar bara på hur dåligt erat lag är när ni direkt hackar på oss när vi gör en dålig match för en gåns skull.

Någon som håller med?

Tack!
Annons: