/spanien/barcelona/forum/25569.aspx/spanien/barcelona/forum/25569.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Marcos
2006-02-02 12:20
Vi blev rånade igår. Det röda kortet var något utav det värsta jag sett på sistone, häxjakt på Ronaldinho? Först Messi och nu Ronaldinho?

Sedan skulle Zaragoza få sin man utvisad men så blev inte fallet... Men det värsta var när domarh*ran blåser av matchen när det är 30sek kvar och man har ett perfekt kontringsläge. Det var något större som låg bakom domarskandalen igår. Det måste utredas.

Men ojojoj vilket hjärta Puyol, Messi och framför allt Deco visade igår. De krigade verkligen för den blå-röda fanan, värmde i hjärtat.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 12:16
Chrisespaña

"Ja, vad säger man? Du ifrågasätter andra konstant, men ska du verkligen göra det när du skriver sådan smörja som ovanstående?

Skärp dig.

// Christopher"

Säg vad du vill säga, I couldnt care less - jag beöhver inte medhåll från en madridista - inte heller från dig. Sen så kanske du missade detta från mig;

"Att han ska ha varit mutad tror jag inte på, även om det inte hade förvånat mig ifall Florentino Perez bajat ner sig över tanken att bli förnedrade emot oss igen."

Jag tror inte att han blev mutad, även om det inte hade förvånat mig, däremot tror jag starkt på att han är madridista!
Barcelona Gabriel
2006-02-02 12:12
Fizu

"Visst du har stött Barça i många år när det gått skit och under tiden har Madrid håvat in titlar. Sånt kan garanterat föda en bitterhet av stora mått."

Oj din smarta detektiv, vart hittade du de dolda filerna där jag erkände allt det? Im busted! Att jag är bitter har inget med er att göra, ni ligger fortfarande 13 poäng bakom oss och har ljusår att komma till som vi spelar när vi spelar som bäst - som sagt vi är i våran svacka just nu, även om det fanns tendenser på bättre spel igår framför allt eftersom vi spelade med 10 man och imponerade.

"Perez är inte den bäste president vi haft men om jag inte miss minner mig så har Barça haft dåliga presidenter också, Gaspart någon?"

Och när har jag inte erkänt att Gaspart var en katastrof? Alla som har läst mina inlägg under en längre period vet vad jag anser om Gaspart. Tyckte dock synd om honom, han är en fanatico som förtjänade att lyckas som presidente i Barça!

"Ronaldo som öste in mål i Barcelona har du ingen respekt för. Kanske för att du inte var en culé när det begav sig."

När du inte har någon koll alls ska du inte heller yttra dig om mig. Jag blev culé exakt det året Ronaldo spelade för oss och jag har aldrig orespekterat honom - däremot på ett litet skämtaktigt sätt skojat till hans vikt med Big Mac, Burger King, Mac Donalds osv - jag ser fortfarande Ronaldo som världens effektivaste målskytt.

"Vår värvningspolicy sen den har varit ganska speciell under Perez minst sagt. Barcelona lägger också stora pengar på stjärnor så vart vill du komma?"

Snälla jämför inte ens våran värvningspolicy med eran. Vi köpte Deco för 12 mille, ronaldinho för 25, etoo för 25, guily för 8, tog van bommel gratis. Vi har en smart strategi när det gäller att köpa spelare som Txiki delvis ska ha mycket beröm för. Våran värvnadspolica bör inte jämföras med eran, våran klassas som "top" eran som "not" men visst kan du jämföra även om du inte får ut nått av det som madridista.

slutligen - ni är en patetiskt klubb - yes det är ni!
Barcelona Gabriel
2006-02-02 12:03
Chrisespaña

Skillnaden är att jag vågar skriva det som alla andra culés igår kände. Att domaren var dålig igår var ett milt uttryck, visst jämnar det ut sig men detta var överdrivet. Du som nu ska ser det hela ur en "allmän" synvinkel borde ha märkt att domaren var mer än en katastrof - INGEN kan vara så dålig utan att vilja vara det, precis som Giovani sa det. Att domaren är mutad av Real Madrid är inget jag konstaterat däremot nämnde ja att det inte hade förvånat mig när det kommer till Florentino Perez - den herren har ingen gräns för hur lågt man kan sjunka. Vi skiter i att domaren gjorde en dålig match, det hela handlar om att domaren inte ville att vi skulle gå vidare, det var alldelles för uppenbart igår och den som inte såg det, ja den har fortfarande vissa "glasögon" på sig!


Barcelona -Frasse-
2006-02-02 11:56
Fizu

//"Det ända Barcelona kan göra är att alltid vara bättre än vad Real är, i nuläget."

Något ni sällan lyckats med uppenbarligen.//

Har du ens sett ligatabellen? I nuläget betyder vad tabellen visar nu, om du inte förstår det. Inte vad tabellen visade för fyra år sen.
Men som jag förstått på dig så är det tydligen mer intressant vad Real uträttade i dåtid.
Barcelona La Rambla
2006-02-02 11:55
Fizu

Snälla bespara oss dina floskler. Vi är culés för att vi har valt det, ovasett om Real har tyngre och fler titlar. Har du några problem med det?

Sen kan visserligen Gabriel tala för sig själv, men jag har då aldrig sett honom skriva att han inte hyser respekt för Ronaldo.


Ja ni är en patetisk klubb, det står även jag för. Har du några problem med det också? Who gives a shit. :-)
Real Madrid Ike
2006-02-02 11:53
Seriöst Redaktionen! när ni vaknar kan ni väll sätta 6 månaders avstägning på idoter som Alfredo?
Att ta bort åsnans inlägg varje dag verkar ju inte hjälpa så mycket.

Ja såg inte matchen, men vi verkar ha haft dommeran ordentligt mot oss, och vi spelade bra.
Vilket jag är nöjd met. Jag gråter inte floder över att vi är ute ur cuppen, ja är faktist ganska glad över det.
Då vi får mindre matcher på schemat, vilket verkligen kommer hjälpa med så många frånvarande spelare. Truppen börjar kännas rätt tunn nu.

Hur kan Madrid suportrar vara glada att vi åkte ut, förstår jag inte. Kom med glädjen efter ni vunnit cuppen. Jag åker heldre ut ur cuppen på första match dagen, än i finalen...
Barcelona La Rambla
2006-02-02 11:52
Stäng av skitungarna! Alfredo, det är rätt lustigt att du inte skriver något på Reals forum överhuvudtaget, men här ska du tvunget blända oss med dina genomtänkta och knivskarpa analyser. Märkligt! :-)~
Real Madrid Fizu
2006-02-02 11:49
Gabriel,

Vår patetiska klubb? Det är så uppenbart att du är väldigt bitter. Visst du har stött Barça i många år när det gått skit och under tiden har Madrid håvat in titlar. Sånt kan garanterat föda en bitterhet av stora mått. Florentino Perez har gett oss Madridistas många titlar bl.a. som nämnt tidigare fler CL pokaler än vad FC Barcelona tagit under hela sin existens. Perez är inte den bäste president vi haft men om jag inte miss minner mig så har Barça haft dåliga presidenter också, Gaspart någon? Ronaldo som öste in mål i Barcelona har du ingen respekt för. Kanske för att du inte var en culé när det begav sig. Vår värvningspolicy sen den har varit ganska speciell under Perez minst sagt. Barcelona lägger också stora pengar på stjärnor så vart vill du komma?

-Frasse-,

"Det ända Barcelona kan göra är att alltid vara bättre än vad Real är, i nuläget."

Något ni sällan lyckats med uppenbarligen.


Barcelona Nemo
2006-02-02 11:48
Bäst i Spanien. Och det är det som gör att man sover bra när dagen är slut!
Barcelona Puyol = Capitan del Mundo
2006-02-02 11:39
Alfredo

Vad vill du ??
Barcelona Puyol = Capitan del Mundo
2006-02-02 11:26
Ja, Messi var mycket bra.
Barcelona Der Afro
2006-02-02 11:22
Iniesta, Messi och Sylvhinio var grymt bra igår. Nästan hela laget gjorde en bra insats men domaren var för svår.

Men vi ska väl komma ihåg att vi fick en gratisstraff i senaste mötet, då känns förlusten några procent lättare att ta. Och nu slipper vi två-tre tunga matcher i ett redan tjockt schema.
Barcelona Der Afro
2006-02-02 11:18
Ämne: tjo!
finns de ngn s....
Här kan du ladda hem de flesta någrat immar efter matcherna är slut:
http://www.fbtz.com/forum/forumdisplay.php?f=92
Barcelona Emilzon
2006-02-02 11:12
tjo!
finns de ngn sida där man kan kolla barcas matcher om dom inte går på tv4+?
Barcelona AlexC
2006-02-02 10:28
Stäng av fjantarna Alfredo & Mansor.

chrisespaña

Deco passar inte riktigt in i jämförelsen med Guti och Beckham. Inte på långa vägar.
Barcelona Aubri
2006-02-02 10:20
La Rambla //

Tack för ditt tips om länk till Matchen igår
Skönt med svensk kanal via Bredband, så man slapp
kinesiska.. grymt snällt-..


Barcelona La Rambla
2006-02-02 10:15
chrisespaña//

"Sen vilka inlägg jag väljer att radera/behålla har inte du med att göra ;D Vi på Real-Red har en utpräglad mall att gå efter. Vi är 5 pers som kan radera, ocj jag tycker vi gör det bra."

Bara för att förtydliga, jag skiter fullständigt i vilka inlägg du raderar eller inte. Men jag har samtidigt rätt att tycka vad jag vill om att du kommer in hit, ger din kritiska syn på saker och ting när det gäller spelare och laget. När du själv, och det som redaktör, inte klarar av att ta samma kritik på det forum du själv härjar på.

Blir lite smått komiskt om man säger så. :-)

Visst Deco filmar lite för ofta. Men i matchen igår så tycker åtminstone inte jag att han filmade något nämnvärt. Det är också ganska lustigt att du inte ens bryr dig om att nämna den solklara bensax han utsattes för av den redan varnade Ponzio. Men vadå, han filmade säkert där också. :-)~

Visst gnällde han mycket igår. Men ta samtidigt i beaktning, hur frustrerade hade inte du blivit efter en tveksam utvisning av Ronaldhino. Ideliga maskningar och "slå bort bollen" så fort han försökte sätta igång snabbt vid frisparkar, det utan att domaren ens gav zaragozaspelarna en tillsägelse. Deco som är en kreatör, han vill skapa något konstruktivt hela tiden, vill spela offensivt, en riktig vinnarskalle med andra ord. Men tydligen är det istället destruktiv fotboll och beteende som premieras, och man väljer som du tex, istället att hela tiden klanka ner på hans filmningar och gnällande. Allt det andras som sker i situationerna nämns inte ens. Som sagt, komiskt var det.

..och Nej, det är inte rätt att kalla domaren sånt. Det har jag aldrig påstått, utan du drog din egna slutsats där. :]
Barcelona Tiago
2006-02-02 10:11
assså dommarn var nog det mesigaste jag sett igår..
allvarligt talat rött kort för det där det e fanimej tragiskt och visa ut han och förstöra matchen spanien har nog lätt dom värsta dommarna jag sett helt sjukt blir så jävla förbannad på sånt kanske gult kort va det där men absolut inte rött. haha sen var det lite kul ochs e ronaldinho efter att han fick kortet han såg ut som en unge på 5 år som precis blivit av med sin glass haha:D
Barcelona Maxi_Lopez_#11
2006-02-02 10:09
Du kan forsätta hoppas.. men ja tror ligan är avgjord.. plus I Cl kommer Henry sänka er :) i båda matcherna ska du nog se.
Barcelona Maxi_Lopez_#11
2006-02-02 09:56
alex163 [Sergio Ramos]//

Du tror real kommer ikapp och vinner ligan ?

vafan går du på kompis ? real kanske vinner cupen om ni har tur förfan
Real Madrid Nicholas (red)
2006-02-02 09:09
Gabriel//

Även om det inte var till rätt adressat är det redan ordnat… Kalla domaren för hijo de puta menar jag. Tacka Beckham för det. ;)
Barcelona asfaltsbarn
2006-02-02 08:50
Zlatan utvisad och juvve ut ur coppa italia.
Dhino utvisad och barca ut ur coppa del rey.
två stora serieledande lag som båda föll i första matchen, fick en stjärna utvisad i andra matchen (som man dock vann men inte med tillräckligt många mål för att gå vidare).
hmm...har capello och rikjaard snackat med varandra innan tro :P
Real Madrid chrisespaña
2006-02-02 08:49
Ramblan//

Ska jag tolka det som att det är befogat att kalla domaren "son av en hora" att man får spotta på han om man vill?

Detta tycker jag personligen att man ska ta avstånd från, inte tvärtemot försvara...

Sen vilka inlägg jag väljer att radera/behålla har inte du med att göra ;D Vi på Real-Red har en utpräglad mall att gå efter. Vi är 5 pers som kan radera, ocj jag tycker vi gör det bra.

Angående Deco, han är en underbar fotbollsspelare på många sett. Men hans filmningar är så sjukt dåliga så det är nästan pinsamt. Dessutom är han konstant gnällig. Påminner lite om Beckham och Guti när det gäller gestulering och behandling av domarna i La Liga.
Barcelona JohnnyK_
2006-02-02 08:44
Henke la mål, det var ju positivt. Men Ronaldinho utvisad, inte likt honom. Fast skulle det egentligen vara rött kort? Domaren var ju inte den bästa.
Barcelona La Rambla
2006-02-02 07:27
chrisespaña//

Allvarligt, tror jag snor ett av dina favoritcitat från reals forum.

Du har NOLL koll och du har NOLL medhåll här inne. :-)~PS. Hoppas att du förstod att jag var lite sarkastisk och ironisk. Men ett sånt där inlägg, är just ett sådant du tar dig friheten att radera på ert egna forum när någon skriver kritik om ditt kära Real Madrid. Sen börjar din häxjakt på Deco bli en aningen pinsam. DS.
Mallorca Wolfy
2006-02-02 07:23
ChrisEspaña, du kan väl inte på allvar mena att utvisningen var mer rätt än fel ? Gult kort, ja... rött kort... fans värre tacklingar på plan under matchen i sådana fall...

Sen tycker jag iofs att man kan kvitta det mot den icke-existerande straffen som Barcelona fick med sig på La Romareda och låta udda vara jämnt även om två fel inte gör saken rätt.

Tycker att båda lagen var värda at gå vidare... sjukt imponerad över att Barcelona spelade ut Zaragoza första kvarten i andra med en man mindre.. det är strongt.


MEst oroväckande för Barcelona... Ronaldinhos dåliga humör samt att Puyol såg ut som att han sträckte sig i slutet av matchen... ngn som vet om det var allvarligt ?
Real Madrid chrisespaña
2006-02-02 06:41
Om vi tar av oss barca och real glasögonen och ser er match ur en mer "allmän" vinkel kan man konstatera följande;

- Domaren var kass
- Barca kunde med lite flyt gått vidare
- Jorquera gjorde två monsterräddningar

Angående domaren, visst han var dålig. Det röda på Ronaldinho är däremot mer rätt än fel. Dessutom tycker jag att gnällspiken/filmaren Deco borde fått flertalet kort. Hur som helst, att snacka om att han var mutad osv. Hör ni hur larvigt det låter? Precis som spelare har även domare dåliga dagar. Domarna i La Liga i år har tyvärr överlag vart väldigt väldigt dåliga. Men som alla kanske redan konstaterat så jämnar det nästan alltid ut sig. Real fick många konstiga domslut mot sig inledningsvis, men tex senast mot Vigo fick man ett med sig. Samma med Barca, det jämnar ut sig. Så tänk på att domarna också är människor! Det är väldigt lätt att ge dom ALL skit, tro mig jag vet då jag är domare själv på en rätt hög nivå för min ålder.

Gabriel//

"domaren förtjänade att bli kallad Hijo de puta, jävla puta! Det är han som borde bli avstängd - eller rättare sagt bannad från spanska ligan i livstid."

"Svär cerdo, jag har aldrig skådat ett sånt uppenbart skit som han höll på med, den grisen var antingen mutad eller madridfans"

"Vad det än var så är det nått som äcklar mig mer än allt annat som finns på denna jorden."

"Twiii för dom spanska domarna jag spottar på dom som Etoo spottade på Expostio!"


Ja, vad säger man? Du ifrågasätter andra konstant, men ska du verkligen göra det när du skriver sådan smörja som ovanstående?

Skärp dig.

// Christopher
Barcelona Gabriel
2006-02-02 04:17
Enligt SPORT så erbjuder Betandwind 100 mille euro för 5 säsonger, det är ett bra erbjudande men yuck så ful tröjan blir; hade blivit snyggare om man tog bort det svarta runt texten.

Bestämmer sig inte Laporta och Co kommer de att dra sig vidare till Milan.

Se länk.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 03:36
Raul_Legend

Ditt narkomaniska intryck gör att du liknar en papegoja som går på hasch och försöker lära sig prata - liknelsen är med dig när du försöker komma med nått vettigt, misslyckas radikalt varenda gång!

Återigen - har du nått att klaga på mig eller för den delen någon annan skribent heller så kan du göra det via pm, men inte ens den delen av förståndskapacitet har du lille vän.

Att du ens kommenterar mitt sätt att skriva om Barcelona är roligt, jag vet nog vad som kan klassas som sann och falsk propaganda när det kommer till Barça och jag har på intet sätt spridigt någon falsk propaganda.

Jag råder dig att sluta gråta, be din mamma köpa en lolipop så du och snuttan kan sluta bråka om vem som ska ha nappen - skrattretande madridista!

Buenas noches!
Annons: