/spanien/barcelona/forum/25540.aspx/spanien/barcelona/forum/25540.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
2/27/2006 13:43
Jag hoppas verkligen TV4+ visar Madrid-derbyt på lördag, skandal annars. Kan bli en intressant match med tanke på vilken form Atléti verkar vara i nu. Att sen Ramos är avstängd gör ju knappast saken bättre för marängerna. :-)
Barcelona Kharles
2/27/2006 13:36
La Rambla

Ja, Del Horno stämplar inte bara Messi med dobbarna utan han river också honom (som vi fick se på värmebyxorna) vilket nu syns lite.. tydligare. Än en gång är Mourinho - The Incredible Sulk inte bara Europas men hela världens komiker. Del Horno ska vi inte ens snacka om, killen är urtypen av en baskisk village idiot(kanske han bara ville hålla kvar Goikotxeas fina tradition) som är järntvättad av Sulken grön av avund.
Real Madrid beckham_no1
2/27/2006 13:31
Zaragoza ska ha poängavdrag eller nåt ännu väre !!!

Dom ska skämmas!
Barcelona La Rambla
2/27/2006 13:27
Men enligt många så filmar ju Messi bara. :-)~

Såg ni inte när del Horno satte in den stämplingen, den där rörliga gif-bilden. Om man tittar noga så ser man ju hur del Hornos dobbar drar med sig Messis det ena benet på cykelbyxan på vägen ner. Inte så konstigt Messi satt kvar på planen och plockade bort trasor från cykelbyxan efteråt.
Barcelona Kharles
2/27/2006 13:23
Bättre bild.
Barcelona -Frasse-
2/27/2006 13:20
Deco måste ju ta mycket större defensivt ansvar när Xavi inte är med, så det är klart att hans offensiva spel blir lidande.
Iniesta och Bommel har inte defensiven som sina störtsta kvaliteér precis, så ansvaret vilar tungt på Deco.
Med Motta bredvid sig borde dock Deco kunna lägga mer energi på offensiven kan man tycka, men det tar nog lite tid innan det händer. Motta måste komma in i matchtempo och få igång sitt passningsspel ordentligt först.
Real Madrid henrinho
2/27/2006 13:19
Nemo!
kan inte du höger och vänster lr ser du inte på när barca spelar boll lr!
messi spelar på högerkanten och skär in så han får skjuta med den rätta foten,vänstern!
Barcelona Kharles
2/27/2006 13:11Del Horno måste vara stolt. Av hans uttalanden i media att döma dvs..


Barcelona Klint
2/27/2006 13:01
Har också tänkt på det faktumet att Xavi inte är med , påverkar Decos prestationer. Xavi gör det mesta väldigt snabbt och skapar på så vis de ytor som Deco behöver. Men även om han inte får de ytor som han tidigare har fått så måste han sluta gnälla!
Barcelona II Barça II
2/27/2006 12:59
Jag hoppas att Eto'o får sätta dit några bollar mot Deportivo, han måste komma igång med målskyttet i ligan igen! Han är vårt Lejon!

Har läst att det är några som har disskuterat ersättare till Larsson. Varför inte bara ta hem våran älskade Saviola?
Barcelona La Rambla
2/27/2006 12:52
karwan10 aka robenho aka R.Dinho

Här har vi killen med 3 olika personligheter som gör 3st inlägg. Glömde du att byta namn mellan inläggen? Förresten Red., blev inte nissen avstängd?
Real Madrid karwan10
2/27/2006 11:39
Efter det där som hände etoó ville jag för första gången att barca skulle vinna och för första gången att etoo skulle göra mål.
Barcelona ED DA´ MAN
2/27/2006 11:00
Ämne: Är det inte dags att....
Håller med dig Klint!
Han bänkades någon match i höstas efter mindre bra insatser och kom igen bättre än någonsin. Möjligt att när Xavi kommer tillbaka så har en Deco som vi känner igen. Bara en teori!
Barcelona Klint
2/27/2006 10:45
Är det inte dags att låta Deco börja på bänken snart? Deco är en av mina personliga favoriter, men det spel som han har visat upp på senaste är inte direkt imponerande...För mkt gnäll och för svåra dribblingar/passningar som ställer till det för oss.
Låt Deco vila en match och se vad det får för utslag!

FORZA BARCA!
Real Madrid Figolina
2/27/2006 05:13
Ämne: Figolina

Hellre p....
Håller helt med dig, jag bara log igenkännande, resonerar likadant.Man vet aldrig, shit happens!
Barcelona Backstrom
2/27/2006 04:11
Figolina

Hellre pessimistisk och en glad överraskning, än optimistisk och stroke i slutet av säsongen!

Kharles

Tack så mycket, du reducerade precis min IQ nivå med 50! ;-) Hade för mig att dem hette något som började på c, men jag antar att jag blandat ihop det med ngt. smeknamn dem har.
Real Madrid Figolina
2/27/2006 03:18
Ämne: Zizou-Mano med flera....
Känner för att citera Oddball i Kellys Hjältar:
You and your negative waves! (eller nåt sånt)
Barcelona Kharles
2/27/2006 03:01
De heter Barcelona B.

bona nit
Barcelona Backstrom
2/27/2006 02:59
Zizou-Mano med flera~

Om man utgår ifrån att ligan redan är avgjord kan jag utlova hjärtinfarkt då (teoretiskt sett) Real plötsligt vinner 0-4 på Camp Nou, Puyol drar på sig avstängning i 3 matcher, Ronaldinho blir skadad och Barcelona faller ihop totalt för att släppa in Valencia och låter dem hamna på samma poäng som Barca (Dvs. fördel pga inbördesstatistik)

Nej du, ingen idé att ta ut ngt. i förväg, det lägger upp för hjärtekross!

Och, jag frågar igen då jag inte fick ngt. svar sist - Kan någon ge mig Barcas B-Lags exakta namn? - Tackar.

Atlético rawkus
2/27/2006 01:50
Harligt att ni vann, speciellt efter idioterna pa laktaren!!!

Nu e det upp till det spanska forbundet att ta i med hardhandskarna(dock tror jag de ar lika lama som vanligt...tyvarr)

Ha det gott!

Ps. Skont att ni spoa Chel$ki!! Ds.
Real Madrid (*)Zidane(*)
2/27/2006 01:47
Peter Forsberg....Petr Forsburg..(NHL)...vilken fräckhet....det är inte klokt...sådär kunde Ulf Stärner göra på sin tid...Kenta gjorde det...och Kenta Nilsson...Han gör ett Kent Nilsson mål...Han drar Hert så att Hert är uppe på läktaren...och då lägger han den i tom bur....Salo ..o Salo...o SVERIGE VINNER..!!!!!

FEEDBACK...OS FINALEN 94...KOMMENTATORER...FORSBERGS STRAFFMÅL...:D
Barcelona Nemo
2/27/2006 00:18
Att FC Barcelona är i en svacka är mer än sanning. Säg mig ett lag som kan spela underbar fotbol i 38 matcher, det går inte. Barcelona visar just nu upp mästarklass, att inte spela bra, men ändå vinna sina matcher.

Jag har en känsla att det vänder mot Depor. Eto'o gör äntligen mål i ligan efter återkomsten från Afrika. Ronaldinho serverar sina underbara djupledsbollar och bjuder upp på lite show. Messí trollar på sin vänsterkant.

Idag åkte Valencia på en kryssning som skickar dem bort från ligatiteln. YES!

Real Madrid Zizou-Mano
2/26/2006 23:40
La Rambla

Svacka och svacka. Ni torskade 2 matcher. Det är allt. Men det var mot kvalificerat motstånd. Vi däremot torskar mot Mallorca. Jag förstår att du inte tar ut något i förhand, smart och ödmjukt tycker jag. Till skillnaf från vissa andra Barca fans i vårt form som spyr ut deras ilska mot oss.

Men men, jag står också fast vid vad jag tror. Ni vinner skiten.
Barcelona Chancho
2/26/2006 23:39
Det krävs att någon visar sitt missnöje mot detta och om han hade marcherat av planen så hade han visat att han vägrar spela fotboll medan såna ser på.
Roland
2/26/2006 23:18
Om han går av planen gör han ju precis vad dom där rasse idioterna vill. Det är som att ge upp och i krig och fotboll ger man aldrig upp.
Barcelona Chancho
2/26/2006 23:00
Dålig match igår, svårt för våra spelare att hitta motivation tills fansen i hemmalaget gav oss det. Men en sak jag inte fattar är varför inte Etoo går av planen? Alla som väljer att reagera på idiotiska glåpord och hotar med att lämna planen ska ju oxå LÄMNA planen inte stanna efter några snackat med den drabbade personen. Bra av Ronaldinho att hålla med honom och följa med honom om det vore så att han lämnade planen. I övrigt var det en skit match från oss.
Barcelona MR.Boff
2/26/2006 22:58
Var det någon annan som såg Belletis miner under matchen mot Zaragoza? han verkade deppig, sprang inte så mycket som vi är vana att se utav honom? kan det bero på skadan? Oleguer är klart bättre än Belleti om man jämför formmässigt
En intressant högerback är Eboube i Arsenal. Skulle inte vara helt fel med honom som högerback här i Barca, Vilken speed!
Barcelona La Rambla
2/26/2006 22:42
Ja jag står fast vid att inget är avgjort, till skillnad mot er realfans så väljer jag att vara lite ödmjuk och tar inte ut något i förväg. Det snackades om att Barça var i en svacka att nu tappar vi allt. Så jag väljer att ligga lågt. :-)
Real Madrid Zizou-Mano
2/26/2006 22:23
La Rambla

Tror du själv på det du säger? Nej, ligan är avgjord tyvärr. Jag är ett STORT Madrid fan men jag har fötterna på jorden och det ser inte ljust ut. Men den här ligaförlusten är också ganska bra för att då kanske Perez vaknat och ser att nåt inte stämmer.

Men men, hoppas ni tar hem hela skiten. Och vi slår ut Arsenal, och på så sätt ger er Arsenal. Sen vinner vi hela CL så Spanien blir den ledande fotbollsnationen!
Barcelona tarrak
2/26/2006 22:12
Garrincha/ Haha, den var bra, man kanske underskattat amerikanska "soccer"-krönikörer.
Annons: