/spanien/barcelona/forum/25512.aspx/spanien/barcelona/forum/25512.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
2006-04-20 20:42
Tompa//

Jag vill inte få tyst på dem, de får gapa bäst de vill. Har följt lite diskussioner där, och det som man slås av är hur förbannat arrogant och ogästvänliga en del uppträder. De flesta culés som varit där har knappast hånat eller vissat bristande respekt för deras forum och Milan. Men trots det bemöts man riktigt otrevligt av vissa. Skit samma, inget jag ligger sömnlös över precis. :-)~
Barcelona Tompa
2006-04-20 18:55
La Rambla:
Jag tror inte vi får tyst på Milanfansen (bortsett från de mer seriösa) om vi så vinner med 5-0.
Barcelona barca_dreamteam
2006-04-20 17:30
Italiensk media hyllar Barca
Barcelona Nemo
2006-04-20 17:08
Jag tycker Joan Laporta är det bästa som har hänt klubben de senaste 6-7 år sedan. Hans ledarskap lyser upp hela Katalonien. Han vet vad han vill och han gör det.
Barcelona Tompa
2006-04-20 15:52
Rijkaard går från klarhet till klarhet som tränare, han har växt rejält sen han tog över tränarsysslan.

Angående avundsjuka Realfans här inne - finns inte mycket att säga. De få ta nya tag.
Barcelona Kamyar
2006-04-20 15:28
Okej tråkigt att du måste vara så avundsjuk på våran klubbs framgångar denna säsong och att du försöker få oss att bli provocerade av sånt tjafs. Du har inte mycket att säga till om då Real totalfloppat i år. Det är ni Real madrid fans som ev. ska gå och gråta och sörja eran klubbs totala misslyckande, trots de stora ekonomiska satsningarna har ni inte uppnått världklass vilket är riktigt illa! Visca el Barca!!
Barcelona Tompa
2006-04-20 15:02
II Barça II:
Sen får man inte heller glömma de spelare som var aktiva i klubben långt innan de flesta av oss var födda - Kubala, Suarez, Evaristo mfl.

Däremot tror jag at Ronaldinho kommer bli vår bäste spelare någonsin men där är han inte än.
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-04-20 14:36
I så fall kan jag inte annat än hålla med dig.

Men jag måste påpeka att det har funnits spelare som varit större än klubben, dock inte i Barcelona.

Maradona var definitivt större än Napoli. Med tanke på att Italienarna hejade på Maradona när Italien mötte Argentina kan man kanske tom säga att han var större än landslaget?
Barcelona II Barça II
2006-04-20 14:27
Det jag ville ha sagt var att det inte finns någon spelare som är större än klubben. Och världsklass spelare har vi haft förr, vi kommer alltid att ha det.
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-04-20 14:23
Om Ronaldinho är det bästa som har hänt Barcelona? Går att diskutera. Jag skulle nog säga JA. Rivaldo sätter jag strax efter.

Ronaldo och Romario har inte spelat i klubben tillräckligt länge för att räknas med där.
Barcelona II Barça II
2006-04-20 14:17
Jag håller inte med om att Ronaldinho är det bästa som har hänt Barcelona någonsin. Vi har haft stora spelare tidigare. Romario, Ronaldo, Koeman, Johan Cruyff för att nämna några. Visst Ronaldinho är det bästa som har hänt Barcelona dem senaste 6-7 åren, men att han skulle vara det bästa som har hänt någonsin stämmer inte. Att Ronaldinho är älskad av clués är självklart, men jag tycker inte att man ska överdriva. Man ska inte glömma dem gamla legenderna som byggde upp vårt fina rykte.

Edit: Hur kunde jag glömma min absoluta favorit Rivaldo?!
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-04-20 13:50
Jag ser det som helt fantastiskt att Rijkaard har lärt sig en läxa från förra årets CL. Att man inte kan gå gung-ho i varje CL-match på bortaplan.
Sedan är det ett starkt bevis på att vi har bra försvarsspelare (iaf centralt). När vi inte spelar all out attack så är våra backar hur bra som helst.

Laget har utvecklats och mognat enormt sen förra året och jag kan bara hoppas att vi fortsätter på denna väg. Detta är det bästa Barcelona-laget som världen har nånsin skådat. Tänk er med små förstärkningar på ytterbacksplatserna och fullt manskap. Man får rysningar.
Barcelona La Rambla
2006-04-20 13:22
Ursäkta men, ser detta ut att vara ett forum där man ska få tips och råd hur man installerar olika PC-spel? Speciellt illegala sådana. Jisses! :-)~
Barcelona Barca_nr1
2006-04-20 13:18
Redaktionen
2006-04-20 13:01
Jag vet inte varför du har blivit bannad, ärligt talat. Har någon annan redaktion bannat dig så gäller den även på detta forum.
Tråkigt att du, Carl McCoy, har tappat lusten att skriva. Ett tips kan vara att flytta över till nya forumet La Masía och skriva där istället. Det är ett klart bättre forum.
Barcelona Carl McCoy
2006-04-20 11:49
Rambo/
Räkna inte med något svar från RED. Jag blev anklagad för att ha samma IP-nummer som nån pajas som kallar sig CF Madrid eller liknande här på forumet, en kille som förstör, provocerar och eventuellt har dyslexi. Detta trots att jag sitter hemma vid min privatdator.

Kan lugnt säga att jag tappade sugen på detta forum efter detta; tidigare skrev jag 1-2 inlägg/dag, nu nästan ingenting.
Barcelona Rambo~
2006-04-20 10:41
REDAKTIONEN/ Detta är tredje gången jag undrar varför är jag Ip-bannad hemma, sitter just nu i skolan. Skulle ni kunna skicka anledningen eller orsaken till varför jag inte kan skriva här på forumet hemma? till min mail. arab_wisam@hotmail.com............. HA en bra dag och svara.........!!!!!!

Btw alla barca fans som tror att vi redan är i final tror fel...Milan är inga o latcha med.D
Barcelona Tompa
2006-04-20 10:22
asfaltsbarn:
jag tror också det blir Arsenal som går till final. En final mellan Barca och Arsenal skulle nog bli riktigt underhållande.
Barcelona asfaltsbarn
2006-04-20 10:02
Ujujuj vad tråkiga Villa real var igår. Innan matchen höll jag på dem men nu efteråt hoppas jag att Arsenal går vidare, vilket de förmodligen kommer att göra. VR hade nästan inget anfall och så fort de blev nuddade så lade de sig ner. Det är visst inte bara Jose Mari som är ballerina utan hela laget...

Ska bli kul med Barca - Arsenal i finalen.
Min bild som jag haft lääääänge nu är fortfarande intakt. Arsenal har precis förlorat finalen och Henry hänger med huvudet när Ronaldinho kommer fram, ger han sin tröja och säger nåt i stil med att nästa år får du också spela i vinnande laget
Barcelona Tompa
2006-04-20 09:27
Rawkus:
Perez var en pajas när det gällde fotbollskunskaper men det är bara att tacka och ta emot. Resultatet av hans värvningsplicy ser vi ju nu...

Väl mött nästa vecka!
Atlético rawkus
2006-04-20 09:20
Tompa: Tackar...
Jag kan medge att jag e hyffsat avis pa att ej ha Ronnie i Milan :) Ingen skam i det, snarare tvartom: Bevisar hans storhet :)
Skrattar fortf nar jag hor om Reals tidigare presidents tidigare(?) varvningsfilosofi: "Ronaldinho e ej tillrackligt snygg for Real, Vi vill ha Beckham" :)

Ha det gott. Val mott nasta vecka :)
Barcelona Tompa
2006-04-20 09:07
rawkus:
Tack för att det finns en del vettiga Milanfans i alla fall på SF!

Alla Barcavänner:
Är det inte komiskt att många Milanfans mfl alltid kritiserar oss för att vi har dåligt försvar? För sen när vi faktiskt gör en helgjuten insats även försvarsmässigt anklagar de oss för defensiv fotboll... Skrattretande.

Vad gäller Ronaldinho. Visst är det irriterande och läsa inlägg att Dinho är överskattad etc. Men det visar ju bara att de är avundsjuka på att han inte spelar för dem.
Atlético rawkus
2006-04-20 01:50
Foljde varan "debatt" pa Milan forumet...

Trott pa att "VI" kommer med dumma bortforklaringar.

1: Ni tog tillvara pa era chanser - det gjorde inte vi. Svarare an sa e det inte.

2: Grattis till Rijkard som tranare! Han VAGAR spela "Barca-fotboll", aven pa bortaplan. Har i drygt 2 ar nu velt fa bort Carlo "Chickenshit" Ancelotti. Hoppas verkligen att Real koper han :)

3: An e det ej avgjort, aven om jag maste medge att det ser tungt ut for oss nu... :(
Storre under har hant :)

4;Grattis till Ronnie. En gudabenadad spelare e allt jag kan saga.

Val mott nasta vecka!!

FORZA !!
Barcelona Dinho10
2006-04-20 01:44
Les Rambles/

Ja, du har nog rätt men det är verkligen inte lätt att ignorera kommentarer som att Ronaldinho är "totalt överhypad", att Kaka "säkerligen kommer bli bättre än Ronnie i framtiden", tex hur beroende Eto'o och Deco är av Ronaldinho och tvärtom osv och slutligen hur Barcelona är sååå pass överskattade.

Man vill ju självklart ignorera sånna inlägg, men man blir ju ganska irriterad ;).
Barcelona Les Rambles
2006-04-20 01:38
Fattar inte att ni pallar lägga ner en så tid på att svara på alla milanfans kommentaror om matchen. Självklart tycker de att deras lag var bättre. Funkar inte fotboll så. Om du tycker att motståndarlaget är bättre så är det väl ingen vits med att vara en supporter.

Barca offensivt, barca defensivt. Iallafall så vann barca och detta måste väl de flesta förstå som kan någon fotboll överhuvudtaget att inget lag som spelar på hög nivå satsar allt framåt i varje match, speciellt inte i en match som är en champions-league semifinal borta mot Milan. Tycker att barcelonas taktik funkade utmärkt om den nu var offensiv eller tvärtom spelar ingen som helst roll.

Tycker för övrigt att det är riktigt kul att se Maxi får hoppa in igen. Märks verkligen hur han försöker vi för Rijkard att han inte ska sälja honom, även om att gör många misstag men han har ju inte fått spela A-lagsfotboll på flera månader så...

Barcelona giovani
2006-04-20 01:06
Jag skulle vilja höra folks defenition av defensivt, att Barca spela mer kontrolerad offensiv än vanligt kan jag defenetivt hålla med om, fast att dom spela Italien eller Chelsea defensivt det är bara bäfängt.

Jag förstår nummer ett inte hur Milans fans av alla fans kan klaga på tur, det har dom haft gott om genom tiderna och även denna säsong. Nummer 2 Barca vann verkligen inte oförtjänt jag tycker matchen var ganska jämn, det som överaskar mig är att när Milan åker på mål så annfaller dom inte mer än dom gjorde. Tycker att dom var mycket avaktande, jag älskar Barcelona spel och inte skall tas bort från oss men i vissa lägen så var vi inte specielt pressade.

Kan nästan garantera att om Milan gör mål på Camp Nou så kommer Milan knappt komma över halvaplan precis som förra året. Och då menar jag inte att Milan är dåliga på något sätt utan jag talar mer om Barcelonas sätt att spela fotboll.

Därimot så tror jag inte helt 100% att Barca vinner på hemma plan det vore naivt att påstå något sådant. Men Milan är i samma läge som Chelsea ska dom anfalla och riskera kontringar där Barca är grymma med tanke på vilka spelare det finns eller ska dom låta Barca föra spelet och då kommer det vara minnst lika svårt. Så ett riktigt bra utgångsläge är det defenetivt.
Spinbad
2006-04-20 01:01
Betygssnitt för årets säsong. Har inte sett det tidigare på internet.

Någon som vet var man kan ladda ner matchen? Fortfarande inte lyckats se hela, har förta halvlek på datorn nu i alla fall.
Barcelona isik
2006-04-20 00:19
Jag förstår inte att dom säger att barca inte förtjänade sin seger.. Barca använde sig av en defensiv taktik och den fungerade perfekt..

Det är nästan som att säga att Grekland inte förtjänade att vinna EM pga att de använde sig av en defensiv taktik..
Barcelona hammabarça
2006-04-20 00:15
Ämne: hammabarça//

Håll....
Ärligt talat så skiter jag i vad Milan fansen eller vad hela italien säger. Barcelona vann välförtjänt och hela världen håller med. Detta kommer även bevisas på Camp Nou och det ända som igentligen oroar mig mycket är alla avstängningar man kan få inför en eventuell final. Marquez, Puyol, Iniesta och V Bommel. Skulle fan inte vara samma sak om el capitan missar matchen.
Barcelona Valdés
2006-04-20 00:12
II Barca II; jag har skrivit det tidigare - Sandro Rossell och hans värvning av framförallt Ronaldinho är bland det bästa som någonsin hänt Barcelona.
Annons: