/spanien/barcelona/forum/25484.aspx/spanien/barcelona/forum/25484.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Villarreal Robey
2006-01-16 10:07
Eto kan ta o klättra upp i trädet igen fy fan för såna saker. Att spotta på någon är det fegaste o vidrigaste man kan göra. Kommer alltid att hata eto såsom totti och de andra syndarna. Eto har ingen värdighet kvar hoppas han blir avstängd men det lär han ju inte bli. Barca får fördelar hela tiden, ni är fan värre än Real Madrid!
Barcelona Tompa
2006-01-16 09:55
Och vi är fortfarande 13 poäng före marängerna och 7 före Osasuna. Känns som det stora rycket i tabelltoppen är på gång nu.

Nu kommer väl Realfansen och skriva att Zidane är världens bäste igen.... Men kom igen. Visst var han grymt bra igår men bättre än Dinho för en enda stormatch ? Störtlöjligt...
Barcelona barcelona-z
2006-01-16 09:54
Ja tala du om Eto´0 vet du int va e fittan skita Roberto Calos gjorde mot Chilavet ?kom int hit inn o tala om Eto´os spott..Att du tycker Deco bode byta yrke så kan R Carlos eller Beckham byta före Deco..Allt dehär skita snacke om en spott så e de för att ni e avonsjuk på Barcas spelstil o hurdan fom dom i..o att gemföra Guti me Xavi de som att gemföra Ronaldinho med Robinho så klat e de att Xavi e bättre än Guti..
Länktips: Zizou-Mano
Barcelona Tompa
2006-01-16 09:51
Riktigt låg nivå på Etóos och Decos beteende i slutet av matchen, så ska inte Barcaspelare bete sig! Men vi vann i alla fall och håller segerraden intakt.

Marängerna må tro det ena och andra efter gårdagens seger mot Sevilla mwn de kommer aldrig ikapp Barca i ligan.

Forca Barca!
Barcelona Nemo
2006-01-16 09:40
STILL TOP OF THE LEAGUE!
Barcelona Rolé
2006-01-16 03:54
Jämför aldrig Guti med Xavi igen!!!
Det är marängerna som tror att de kan jämföras
Real Madrid Ike
2006-01-16 02:41
Ja menar när tränare säger sånna här saker i media. (Athletic Bilbao coach Javier Clemente)

"I thought it was what people who had just come down out of the trees did."

Av alla saker han kunde säga, så ska driva på rasismen ännu mer. Inte nog med att det finns horder av "fans" som gör ap ljud, och inte nog med att alla Ap kommentarerna spelarna säger under en match. Nu ska tillochmed Tränare, i MEDIA öka på rasismen. Om inte ni folk kan förstå att det, kan slinta i skallen på stackarna som får utstå det här, så vet ja inte vad ja ska säga.
Tänk på att det fortfarande är människor, och att dom är i tidiga 20 åren. Det finns en gräns, det går att tänja den, men tillslut så kommer det att brista. Alla kan bara ta en viss mängd skit.

Tycker att Bilbao´s coach också ska få en avstängning, visa att rasism toleras like lite som en spott loska, även om budskapen är "dolt" i en vanlig mening. För mycker mer än att kalla Etoo för apa betyder inte: "I thought it was what people who had just come down out of the trees did."
Barcelona Blaugrana_1899
2006-01-16 02:39
Så pinsamt med ett rasistiskt uttalande från Javier Clemente mot Eto´o, jag SPOTTAR på rasism!.
Barcelona BatiGoal_!
2006-01-16 02:25
Madrid fansen

Var detta er första vinst för säsongen?
Man skulle nästan kunna tro det då ni utrycker en överdriven glädje i vår forum av alla.Grattis men gå inte till överdrift hur många stor lag har ni ens besegrat iår? Hur som helst är det bra att ni närmar er till bra form då matchen mot Arsenal lär bli en stor match då de också är i form.

Jag menar vi kommer inte in i er forum och säger att Barbie Beckham är tragisk filmare(Hans klassiska hopp i luften i hopp om att han ska få en liten knuff och i samma sitution få motspelaren utvisad = Patetiskt!,om vi har åsikter om barbie så gör vi det i vår egen forum.Jag ser ingen som helst logik i att klanka ner vår spelare söker ni att provocera så bör ni allt tänka vem ni har i truppen då jag från och med nu tänker nämna varenda filmning från Beckham er så kallad krigare så får vi se hur ni reagerar mot det.

Det Deco gjorde idag är nåt jag förvänta mig från Beckham,under all kritik aja nån gång under sin spelar karriär har han väl råd att bete sig som en idiot låt oss hoppas att det tränaren gör sig stor genom att behandla det här på rätt sätt då jag kan tänka mig att han ångrar det han gjort om inte så blir det nöta bänk sånt här får inte tolereras i Barca.

Matchen idag var den mest griniga matchen jag sett någonsin under Frank.r rodret, spelarna måste fan bli vana att motståndarna kan köra cheap shots och gör allt inom deras kraft att få spelarna ur gunging.

Aja all heder till Bilbao och deras fans och all heder till Barca för momenterna då de faktist visade upp fin fotboll. 3poäng still going strong

Visca el Barca visca Catalunya
Real Madrid Ike
2006-01-16 02:25
Hahhaha garvar, roligt att se hur madrid suportrar helt plötsligt har fått luft.
Ni ska verkligen inte snacka skådespelare med erat lag.
Vad har Etoó lärt sig spotta, ja vet att madrid spelare/suportrar är inkompitenta idioter, men ärligt talat är inte spotta specielt svårt.
Specielt inte när man har med rasister att göra, att gå lös på etoó, för 1 spottloska (vilket jag iof inte tycker var specielt trevligt) är bara fel, med tanke på allt rasistiskt skit han får utstå.
Madrid suportrar kanske tycker det är bättre med R.Carlos som leker boxning Zidane som leker Karate kid? En loska skadar iof inte någon.
Som er ängel carlos, först sparkar han sönder en spelare, sen filmar han så en annan får rött!
JA! ni e verkligen rätt clubb att öppna käften.

Madridinho: jag håller med dig om böter för bilbao och avstängning för Eto´o, men oturligt nog kan det nog inte bevisas nånting om vad bilbao spelare sa så, men å andra sidan är Etoo troligtvis och spelar afrikanska mästerskapen under hans avstängning. Så jämnar väll ut sig ..

Madrid har tydligen ryckt upp sig rejält spel mässigt.
Medan vi verkar ha tappat lite av vårt spel. Sammtidigt som Etoo försvinner nu också.
Men vi har ett 13p försprång, på det enda laget som jag ser som ett potensielt hot, Real madrid.

Mer än jag vill se en vinst i nästa match, vill jag se kämpar glöd och bra spelt.
Vill se barca börja leka på plan igen.


Barcelona Schubert
2006-01-16 02:02
Bilbao är ett bättre lag än tabellen visar, det ska man komma ihåg när man utvärderar insatsen. Dom kämpade hårt och fick Barca tidvis ur balans. Eto'o stod inte riktigt att känna igen. Kul att Messi fick göra mål, han behöver det.

Onödigt av Deco. Dom som säger att "det är normalt", "man måste få visa känslor", etc. har fel. En spelare som Larsson, t ex, skulle aldrig reagera på det sättet: han skulle ha lite mer is i magen. Man måste tänka på laget i fotboll och inte låta sig styras av sina impulser. Dock var det inte så grovt: kunde det ha blivit bara gult med en snäll domare, och förhoppningsvis blir avstängningen kort. Speciellt oroande dock med tanke på att ingen av de övriga alternativen framför Edmilson känns särskilt övertygande just nu.
Barcelona Marcos
2006-01-16 01:59
Om jag inte har fel så brukar biljetterna till El Clasico vara helt uppbokade redan innan säsongens början dessutom har medlemmar förtur så det blir mycket svårt, tror det är så illa, men hoppas för din skull att jag har fel. Lycka till att hitta biljetter, annars borde det alltid finnas svartahajar utanför arenan som säljer.
Barcelona Gio Style
2006-01-16 01:54
Tjena alla Barcafans!
Fick idag reda på att pappa bokat biljett till Barcelona från och med den 29/3-4/4 Vi tänkte passa på då att gå och kolla på El Clasico!!!
Så nu behöver jag lite hjälp här. Vart kan jag få tag på 2 biljetter? För dem är väl inte slut hoppas jag :D Nån sajt elr något liknande?
Tack på förhand
//Gio
Barcelona Patrik
2006-01-16 01:45
Varför låter det plötsligt som att det är Real som ligger 13 p före Barca? Och nu har vi tydligen kommit ned på jorden igen efter alla vinster med, just det, ytterligare en vinst. Vart finns logiken?

Antar att "Real-fansen" måste glädja sig åt det lilla dessa dagar.
Real Madrid Siempre_Madridista
2006-01-16 01:43
culé hasta la muerte
Jag håller med till en viss grad, För det första alla lag har sin period, det finns inget kag som kan vinna helatiden på allt, Vi har haft vårt även om våra supportrar o klubbledning har alltid höga krav på Real, o eran tid har anlänt nu, det svåra är att behålla den positiva trenden länge, o det kan jag säga att det kan fälla barca, 2 år irad att vinna ligan e starkt, men efter det tror jag det inte blir så, för Lag som Real, Valencia o.s.v kan inte tåla att bli slagna år efter år, Det e vad jag tycker!!!
Las Palmas culé hasta la muerte
2006-01-16 01:33
Ämne: culé hasta la muerte....
Robinho Pedaladas...

Fotboll handlar om nutid o inte dåtid! Starkt av Madrid att vinna Champions League 9 gånger och ligan 29 gånger...Men hur har de gått för er nu dom senaste 4 åren lr bättre sagt från o me 90 talet o framåt? Jo då Barca har sen 1990 har de vunnit 7 ligaguld, Madrid 3, Valencia 2 och Atletico Madrid 1...Vilket gör att Barca vinner ligan vartannat år...Sen har ni vunnit C.League 3 gånger o vi en gång...Men de kan ni ta.... Så snälla...o diskutera fotboll med er madridistas de e lika med spilletid!
-=Robinhos PedaLadaS=-
2006-01-16 01:27
culé hasta la muerte //

Den dag Barcelona vinner 9 Champions Leauge titlar och 29 ligatitlar så kan vi snacka fotboll!
Las Palmas culé hasta la muerte
2006-01-16 01:25
Ämne: Marcos//

"Sn....
Robinho Pedaladas...

Mkt skitsnack från er sida, ketchup med mera...Ni vann idag, vilket jag gratulerar er till, men fortfarande ligger ni 13 poäng efter...Förresten grattis för er första vinst mot ett av lagen som ligger top 8! De var eran första...o även gratulera för er andra raka vinst, Barca å sin sida är inne på...just de 16! Kunde inte riktigt komma ihåg!
Buenas noches culés!
Barcelona Adaminho
2006-01-16 01:16
Vi har alla kunnat vara stolta över våra spelare och spec. etoó. En spelare som verkar vara en oerhört varm person som dessutom alltid är glad på planen och som alltid försöker stoppa bråk och liknande. Men nu finns det inget försvar till etoó förutom att det möjligtvis var så att Bilbao spelaren sa något olämpligt. Jaj hursomhelst skämms man lite för etoó men ändå inte. Så mycke saker får stå ut med så.

Angående decos Utvisning tycker jag det är skamligt att han får rött kort, och på det så får ingen annan Bilbao spelare någoit kort alls när dom efter deco situationen slår till både eto´´o och Ronnie.

Alla Real fan, grattis till en seger för en gångs skull. Men ni behöver inte komma in hit och trycka ner på oss för att våra spelare har betett sid dåligt. Visar bara på hur dåligt erat lag är när ni direkt hackar på oss när vi gör en dålig match för en gåns skull.

Någon som håller med?

Tack!
Barcelona Patrik
2006-01-16 01:10
Zizou-Mano

Hade du sett er egen match idag hade du sett en spelare som kunde göra succé på filmduken även han. Jag tror nog du vet vem jag syftar på. Snacka om att kasta sten i glashus.Patetiskt.
--=Robinhos PedaLadaS=--
2006-01-16 01:10
Marcos//

"Snacka om medgångare i de Vita Smutsen"

Vita smutsen? Jag ser vitt som rent, vi tvättar kläder för att få dom vita och bli av med ex röda ketchup fläckar och blåbärsyltsfläckar (Host barcas tröja, HOST!).

Barcelona Marcos
2006-01-16 00:50
Zizo:manu

Du är bara avundsjuk eftersom vi har en av de bästa mittfältarna världen skådat på många år.
Oroa dig mer för den hjärtlöse engelsmannen ni har i ert lag som kommer att dra efter vm då han inte gillar att ni inte vunnit något på 3 år :D
Tycker ni kan turas om att kamma Barbies hår istället för att gnälla på vår Deco. Glöm inte att måla Beckhams tånaglar också annars blir Beckhams stringtrosor ledsna.


Patetiskt.
Real Madrid Zizou-Mano
2006-01-16 00:46
Skön spottloska det var idag av eran "kung". Undrar vart han lärt sig det ifrån? ( Rijkard i VM, Tyskland hmmm )
Tror nog Deco valt fel yrke, borde byta från fotbollsspelare till skådespelare. Från FC Barcelona till FC Hollywood.Patetiskt.
Barcelona Messi
2006-01-16 00:42
Åh, herregud. Tittade in på Real Madrids forum för att få ett gott skratt innan jag går och lägger mig. Måste vi spela El Clásico varje helg för att dom ska förstå att vi är dubbelt så bra som dom är? Måste Ronaldinho skämma ut dem för att de ska förstå att Ronaldinho är ljusår bättre än Zidane?

...
Barcelona Marcos
2006-01-16 00:41
Det roliga med Real Madrid är att de gör en så här bra match som de gjorde idag ungefär var fjärde månad:) Vi gör dem i princip varje match... Nästan så att vi blir bortskämda ;)

Real Smutsen kommer sedan in på vårat forum och skryter om Zidane efter att i 4 månader skrubbat sönder honom varje dag, han är för gammal, seg osv... Snacka om medgångare i de Vita Smutsen.

Sen vill jag visa mitt stöd för Deco, så mycket stryk som han fick och med en utomjording till domare som verkade ha Deco som kryptonit så är det lätt att tappa tålamodet. Gult kort hade räckt. Och att Eto´o skulle ha spottat på spelaren är helt fel, han spottade rakt fram bara... spelaren råkade stå där.

Fast bra match av Barcelona, lycka till Eto´o.
Barcelona AlexC
2006-01-16 00:34
La Rambla

Givetvis kan jag inte veta med 100% säkerhet att Eto'o riktade spottloskan mot Exposito, den ende som vet det är Eto'o själv.

Men att tro, framförallt med klimatet under slutminuterna, att Eto'o bara spottade fritt ut i luften känns lite väl subjektivt. Man såg ju tydligt att Eto'o i rabaldert var väldigt irriterad och gick in och puttade någon Bilbaospelare. Sedan var där ett tjafs med Exposito ute vid vänsterkanten lite senare och här känns det som ytterst troligt att Eto'o riktade loskan mot Exposito, inte bara slumpmässigt ut i luften.
Las Palmas culé hasta la muerte
2006-01-16 00:27
Hmm...tippa nästa match, Mallorca - Barcelona? E de inte Barcelona - Alaves?
Las Palmas culé hasta la muerte
2006-01-16 00:27
Etoo har iallafall bett om ursäkt nu...Och Clemente hävdade att han inte visste vem som hade spottat när han gick till presskonferensen, han hade bara hört nånting om att nån hade spottat...De hade tydligen bråttom för att ta planen hem till Bilbao...Hört detta på El Larguero, Cadena Ser. Bästa sportradion i Spanien o där de själva har talat så....
Madridinho
2006-01-16 00:20
fan va många smygrasister det finns i spanien. böter för bilbao tränaren och avstängning för etoo, tycker jag.
Barcelona Messi
2006-01-16 00:13
Drar man i en sittande spelares krage efter att ha obstruerat honom så är det klart man reagerar som Deco gör. Sen förstår jag inte varför det blir rött kort. Gult kort, visst, men inte fan ska det vara rött kort. Det är ju inte så att han slår honom eller nåt. Borde snarare vara ett gult kort på Athletic-spelaren för den 3 sekunder för sena filmningen.
Annons: