/spanien/barcelona/forum/25376.aspx/spanien/barcelona/forum/25376.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
2006-06-09 14:56
Snyft Snyft!


Vi har en plats på bänken reserverad för honom. För övrigt så verkar han själv vara lyrisk över att få spela för blaugrana, världens bästa och vackraste klubb!
Atlético Chelsea FC
2006-06-09 14:46
Om ni köper Guddy så får ni en av de absolut smartaste spelarna i världen. Det finns hopp dock! Vill inte se Guddy i blå rött...

:(
Barcelona La Rambla
2006-06-09 14:09
Ämne: Senaste nytt om Dani....
Speciellt när Daniel Alves skulle välja Barcelona 7 dagar i veckan över Liverpool. Det man får hoppas på är att Sevillas intresse för Saviola vaknar igen så att ett byte kan göras. Läste någonstans att del Nido inte utesluter att man till slut värvar Saviola. Fattar inte heller vad ledningen tänker på, snart så skickar snåla Liverpool rätt bud till Sevilla och då kanske Alves försvinner för gott.

Vill se att Gudjohnsen officiellt blir klar för Barcelona i kväll. Lite lurigt med Man U som kan komma med ett högre bud så här i elfte timmen. Tror visserligen vi får honom ändå men kanske får höja budet lite då när fler klubbar är inblandade.
Barcelona Gabriel
2006-06-09 13:30
Den 22 agusti klockan 22-00 möter vi Bayern München i den 41 upplagan av Joan Gamper turneringen. Vi får hoppas på att puckalen hamnar där den hör hemma denna gången och att det inte blir som ifjol när äckeljuve tog med sig den hem. Men iofs så gör det knappast specielt mycket så här i efterhand när vi tog hem både ligan och Champions League, då kan man nästan bjuda på det :-)
Barcelona Gabriel
2006-06-09 13:25
Senaste nytt om Daniel Alves är att Sevillas president Del Nido officielt sagt att de i onsdags fick ett erbjudande ifrån Liverpool men som förkastades eftersom summan inte var i närheten av vad klubben ville ha för Dani. Han säger också att "hela världen vet att Liverpool har följt Daniel Alves utveckling i ett och ett halvt år nu och att de varje vecka höjer deras erbjudande med 1 miljon euro mera."

Hehe, så snåla dem är Liverpool. Men alltså va sysslar ledningen med. Rijkaard måste inse vilken klasspelare han är och att Belletti faktiskt inte håller hans nivå. Men även om Belletti hade gjort det så har Belletti knappast framtid inför sig då hans ålder säger emot. Alves är ung och talar för framtiden. Slå till då - snälla!

Vore en skam en en sådan bra spelare gick till en sådan tråkig klubb!
Barcelona La Rambla
2006-06-09 12:08
Kul med Neeskens. Bienvenido Johan!

Det verkar som om Barcelona och Gudjohnsen är överens. Nu handlar det bara om övergånssumman mellan klubbarna. Men enligt press så har tydligen två spanska klubbar tillkommit och visat intresse. Valencia är den ena, den andra ryktas vara Athlético Madrid (har de några pengar kvar efter Aguero?). Typiskt Valencia, först Forlán och nu lägger de sig i värvningen av Gudjohnsen.

Nåja, spelaren vill till Barcelona så det borde bara vara formaliteter kvar.
Barcelona Patrik
2006-06-09 10:36
#10 Robinho

Erövra Europa har vi redan gjort. Och nästa år kommer vi göra det igen.
Barcelona Williamão
2006-06-09 07:38
Kom igen nu och gå med i ligan Les Rambles på aftonbladets drömelva. Liga är bara till för barcafans här på forumet, det blir en kul utmaning att se vem som blir den bästa coachen av oss cules.
Barcelona Schubert
2006-06-09 02:31
Gabriel/

"Det jag vill säga är att även mitt tänkande finns hos många managers. En glad spelare är en bättre spelare. Kolla bara på Ronaldinho ;-)"

Visst, ligger en del i det.

Men som sagt, om man ska se det positivt tror jag att spelarna i dagens fotboll egentligen spelar alldeles för mycket matcher och det kan vara bra att vi har rätt få spelare med i VM jämfört med vissa andra storklubbar. Jag är lite orolig för Dinho att han ska "bränna ut sig" fysiskt och emotionellt. Ibland undrar jag om det nästan inte vore bra om han fick en skadeperiod, så att han fick vila upp sig lite. Den pressen han lever under är nästan omänsklig. Kolla på Maradona som började knarka redan hos oss. Det är fantastiskt att se hur Dinho klarar det men som sagt han måste få vila ibland också.
Barcelona Civello
2006-06-09 02:24
Hehe Gabriel, håller med. Det där klippet var annars inte mycket att komma med. Såg mer ut som en "det där var onödigt gjort-klapp på käften" än en klapp på käften, om du förstår vad jag menar ;)

Nu till något annat. Måste även jag kommentera några utav de transferrykten som det spekuleras i. Hoppas verkligen att Gudjohsen blir klar här i dagarna, var först lite skeptisk till honom, kanske pga min okunnighet om PL-spelare, men efter att jag läst och hört lite mer om honom både som person och spelare så känns det som den perfekta ersättaren till Henke. Sedan hoppas även jag som de flesta andra att man också plockar in Alves. Bättre Silly Season kan man väl knappast önska sig om så blir fallet, med tanke på truppens nuvarande kvalite. Vänsterbacken tror jag gott och väl kommer att hålla i iaf 1 år till och jag måste säga att jag verkligen har imponerats utav Gio under vårsäsongen. Sedan så är väl inte Sylvinho så pjåkig han heller ;) Forlan kan man gärna hoppa över, speciellt för något ockerpris. Annars så tackar man ju inte gärna nej till Zambrotta, men det gäller väl att avvakta och se vad som händer i Juve precis som alla andra storklubbar lär göra.

Skönt att också få bekräftat att ryktet om Deco bara var ett påhitt, det gäller även ryktena om att Messi skulle gå till Real och de gubbar som mer eller mindre "utlovar" honom vid en valseger. Pinsamt. Men det ryktet går ju inte ens ta på allvar.

För övrigt så börjar snart VM!!! Önskar alla Barçastjärnor en riktigt bra och rolig turnering nu, så att dom kommer tillbaka glada och fulla av självförtroende till försäsongsträningen :D
Barcelona Gabriel
2006-06-09 01:01
Snälla bara ignorera "The Beast" eftersom man ändå märker att han bara är ute efter att provocera. Lägg inte ens ner tid på att svara honom. För forumets bästa :-)

Schubert

Visst älskar jag alla Barçaspelarna, hjärtat ljuger inte. Jag har starka "kärleksband" till Barcelona, dessutom är även min pappa sedan barnsben en trogen och hängiven culé vilket givetvis har fått en viss betydelse och påverkan på mig. Men jag tycker inte att mitt resonemang bara har med ett viss "släktingssätt" att göra med utan jag tänker även på att om spelarna mår bra som personer så kommer det att visas senare på planen. Det är alltid tufft för en spelare att missa ett VM-slutsspel, speciellt för Edmilson som blev uttagen till skillnad från Giuly. Visst kan man anse att alla spelare i Barcelona är profisionella och bör kunna sätta the past bakom sig, men i slutändan så är även de också vanliga människor med känslor. På det sättet tänker jag att om en spelare gör bra ifrån sig i ett VM-slutspel så kommer det även att märkas på honom till nästa säsong i Barça. Om en spelare däremot missar ett VM-slutspel som Edmilson gör så kan det finnas risker till att han grämer sig över det. Nu tror jag ändå inte att det blir så allvarligt, men du förstår säkert hur jag menar.

Det jag vill säga är att även mitt tänkande finns hos många managers. En glad spelare är en bättre spelare. Kolla bara på Ronaldinho ;-)
Real Madrid The Beast
2006-06-09 00:28
Visst e Ronaldinho alltid en sportslig spelare ;)
Barcelona Schubert
2006-06-09 00:10
Ämne: Schubert

Förstår....
Förstår ditt resonemang också: visst är det synd om spelarna. Du älskar verkligen Barcaspelarna (rätta mig om jag har fel, men det är så jag förstått det) och vill att det ska gå dem väl överallt. Själv är jag inte lite "kallare" kanske - jag ser det mer som en manager skulle göra: jag ser spelarna (med några undantag som jag har starkare känslor för som Dinho och Messi och några fler) mer som ett medel för framgång för klubben. Jag ser på spelarna mer som en manager skulle göra; du mer som en släkting skulle göra, kanske.:) Hursomhelst, jag har full respekt för din attityd.

Håller med om kapningen av van Bronckhorst: helt sjuk. Ska hålla på alla motståndare till "surfarna" fr o m nu.
Barcelona el Flaco
2006-06-09 00:05
Gabriel//

Spelarna är ju givetvis besvikna över att inte kunna delta i VM men de är ju trots allt proffs så förhoppningsvis blir de inte allt för knäckta. Dessutom så kanske, precis som Schubert nämnde, kommer de tillbaka till Barcelona med revanshlusta och kan tända till änne mer när de får spela. Förhoppningsvis.
Barcelona Gabriel
2006-06-08 23:59
Schubert

Förstår ditt resonemang men tycker du inte att du är lite orättvis nu? Alla spelares största dröm är att vinna VM och Champions League. Att missa VM är ett stort bakhåll för både Edmilson och Giuly. Sånt kan ta psykiskt på en spelare också, tänk på det.
Barcelona Gabriel
2006-06-08 23:58
Jag tror inte det är så allvarligt med Deco faktiskt men vi får avvakta och hoppas på det bästa för honom. Sen så skadade sig även Gio i matchen emot Australien. Va fan tänkte motståndaren på i den sekvensen egentligen? Sånt hade fått mig att vilja resa mig upp och ge honom en fet, färsk örfil!

Allt är ju inte bara svart - Messi ser allt bättre ut. Lille Leo is back :)
Barcelona Schubert
2006-06-08 23:57
Det är lika bra, så kommer de taggade och utvilade till nästa säsong.
Barcelona el Flaco
2006-06-08 23:55
La Rambla//

OBS! har du någon länk till Milan-Forlán nyheten?
Barcelona el Flaco
2006-06-08 23:54
La Rambla//

Ahh verkligen, Barçaspelarna verkar ha det lite jobbigt just nu. Edmilson missar VM, Deco skadad och Giuly inte ens uttagen. suck...:(
Barcelona Schubert
2006-06-08 23:48
Varför frågar du det här? GÅ in på Frankrikes forum. Men visst, det gör han säkert.
Real Madrid #10 Robinho
2006-06-08 23:46
Vet någon här om Florent Malouda startar för Frankrike i VM? Tacksam för svar.

Förövrigt så tror jag att Barcelona kommer att erövra Europa nästa år med ifall de behåller sina nyckelspelare och så kommer Messi att vara än bättre.
Barcelona La Rambla
2006-06-08 23:33
Skit, videon med Lucho var på ryska. Inte min starka sida precis. :(


Jippi, nu ryktas det i Italien att Milan har blandat sig i jakten på Forlán. Per favore milanisti, slit honom med hälsan. Mindre och mindre chans att han hamnar på Camp Nou. Härligt!
Barcelona Gabriel
2006-06-08 23:30
Haha Deco har sånt temprament. Minns när han skadade sig själv på träning mitt under säsongen och blev riktigt ilsken och sparkade till grinden till huvudingången. Såg detta på spanska nyheterna TVE.

La Rambla

Tack amigo :-)
Barcelona La Rambla
2006-06-08 23:09
Skit också. Nu är Deco också skadad efter dagens träning. Riskerar att missa söndagens match mot Angola. Efter en duell med Costinha. Deco tydligen upprörd och sparkade till en stol när han lämnade planen. Befarade muskelbristning.

Snacka om otur för vissa barcaspelare. :(
Barcelona La Rambla
2006-06-08 23:05
Lite godis med Lucho.

Luis Enrique - Football Legend

Enjoy!
Barcelona Gabriel
2006-06-08 23:03
JuanRomanRiquelme

Det är inte Liverpool som har sagt det utan en patatisk barnrumpa på deras forum som för upp ordet naivitet till en högre dimension.

El Flaco

Herrejävlar! Det var inte dåligt alltså, ett riktigt kap :-D
Barcelona xavihernandez
2006-06-08 23:02
Härligt :)
Ser lite interessant ut det där med Lampard :) ( Se Länk )
Barcelona el Flaco
2006-06-08 22:58
FC Barcelona har skrivit på ett femårs kontrakt med ett TV-bolag, Medipro, som betyder att klubben kommer få 105 miljoner euro varje år, f.o.m. 2008.
Real Madrid JuanRomanRiquelme
2006-06-08 22:39
fyfan haha hörde att Liverpool har sagt att Chanserna att få Ronaldinho för oss är 95% lol
Barcelona Gabriel
2006-06-08 22:33
el Flaco

Word! ;-)
Annons: