/spanien/barcelona/forum/2536.aspx/spanien/barcelona/forum/2536.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2015-12-28 15:01
Pep är en svikare i mina ögon om han försöker värva Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona kröjff
2015-12-28 14:57
Missförstå mig rätt mina (o)vänner. Pep Guardiolas gärning som tränare i FC Barcelona är och förblir helt obefläckad, oberoende av Zlatans "självbiografi". Men det innebär långt ifrån att Peps personlighet är ofelbar. För egen del anser jag att Peps hånfulla utspel mot Bayerns medicinska team förra säsongen inför öppen ridå publikt, vittnade om en brist på professionalitet som är fullständigt oacceptabelt på vilken chefsnivå man än må befinna sig. Och vittnade om att det trots alla leenden, kramar och knutna nävar i en till synes molnfri sky, dolde sig en störd osympatisk personlighet bakom den charmerande och segerrika masken. Åtminstone i samma stund som ett visst mått av motgångar så smått började pocka på uppmärksamhet. Solen HAR sina fläckar och jorden är rund.

Ja, jag är till och med beredd att jämföra Peps "barnsliga" beteende gentemot sitt medicinska team med Suárez famösa bitande, ifråga om kontrollförlust. Med den stora skillnaden att Peps uppträde gjorde mer skada på i stort sett alla sätt. Så när som att han slapp bli offentligt hånad så som Luis Suárez och Bayerns läkarlag. Jag bifogar en länk till "incidenten" ifråga, om nu nån till äventyrs förträngt densamma för att istället ge bestående plats åt José Mourinhos beteende mot läkaren i Chelseas medicinska team i stället. Den senare "incidenten" fick väl handen på hjärtat, mycket mer uppmärksamhet såväl härinne som i den förhatliga Aftonblaskan?

Och tro inte för ett ögoblick att Pep Guardiola kommer att ha några nämnvärda moraliska invändningar, om Manchester Citys oljeshejkande finansiärer inte bara är beredda att betala massor blodspengar för katalanens signatur på ett kontrakt, utan därtill Neymars Jr:s namnteckning på ett svartguldkantat sådant. Det låter åtminstone i mina öron tvärtom som mer än troligt. Tyvärr.
Barcelona Vampíro
2015-12-28 14:42
note: 28 december in spain is like 1 april (april fool's day) in other countries. Precis som Junta säger så ta alla rykten med en nypa salt. Tidigare år har de försökt lura folk med att Puyol rakat huvudet och att Guardiola skulle signat på för Madrid när han var aktiv som spelare. Återstår att se hur många svenska sidor blir lurade idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-12-28 13:56
hahaha....bra där av RAC1
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-12-28 13:03
Shanghai & Enkos Nu är det inte bara Sportbladet som går ut med det. Utan många tyska medier också, sen är det ingen hemlighet längre här nere i München utan det har blivit allmän fakta. Och helt ärligt? Det förvånar mig inte ett dugg!! Missförstå mig inte , jag älskar Guardiola för det han gjort för oss. Men när han inte tränar oss så bedömer jag honom med neutrala ögon. Ingen är perfekt! Guardiola är antingen en person du älskar eller stör dig på, Ottmar är en legend här i Tyskland en av de allra största, har väldigt svårt att se att hans information inte stämmer...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-12-28 12:43
@Canaletes:

Ha-Ha, idag är ju Spaniens ekvivalent till första april så mig fick du inte!
Barcelona Shanghai
2015-12-28 12:33
Ännu en gång Zlatans kalvar i Sportbladet manipulerar läsarna och kastar smuts på Guardiola för att skydda Zlatan. De publicerade en artikel om att Guardiola lämnar laget med en "spricka" mellan spelarna och klubbledningen och klämmer till denna text medan de håller på; I sin självbiografi ”Jag är Zlatan Ibrahimovic” gick den svenske anfallsstjärnan till hårt angrepp mot Pep Guardiola för dennes sätt att inte kunna hantera den personliga kommunikationen. Ibrahimovic kallade sin tidigare tränare i Barcelona för ”ingen man” och ”ryggradslös fegis”. Ge upp, Zlatan var kass i laget han gjorde inget märkvärdigt. Bojan Krkic petade honom från elvan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2015-12-28 12:21
Översätter från RAC1.

"Cesc Fàbregas anländer idag till Barcelona på lån säsongen ut. Detta då Villarreal vill behålla Denis Suárez och Luis Enrique insisterar till Bartomeu att förstärkning behövs omedelbart." [RAC1].
Barcelona enkos
2015-12-28 11:50
Pajasbladet drömde om att hitta ett fel om Pep och nu tror idioter att de har hittat det, skriver att Pep lämnar Bayern efter bråk bara för att rättfärdiga Zlatans misslyckande och skylla på just Pep.. idioter borde veta att om bråk hade legat bakom hade Pep lämnat redan nu men vill vidare fter nya utmaningar och dessutom högre lön...
Barcelona BlueRed
2015-12-28 10:26

@Barcelonismo:


Lol.
Barcelona ElRaval
2015-12-28 08:35
Denis Suarez insats mot Real Sociedad i länktips, där han gjorde två mål.
Barcelona Barcelonistas
2015-12-28 00:58
Ronaldo (ex-PSV -Barcelona -Real Madrid): "Messi or Cristiano? Difficult, but I choose Messi. He's an alien. He's a more complete player."

Ronaldo (ex-Barcelona): "I love Messi, I like him more than any other player. He's spectacular. He's very good ànd very effective." [clarin]
Barcelona Barcadinho.
2015-12-28 00:48
Dubai soccer award - nu får det räcka med sånt, Alltså,jag ger upp snart..
Barcelona DM1982
2015-12-27 22:47
[QUOTE=enkos]Despite the absence of Leo Messi, currently in Dubai for the 2015 Globe Soccer Awards, Barça trained for the first time since winning the FIFA Club World Cup in Japan. All available first team players worked out on Tito Vilanova Field at the Ciutat Esportiva Joan Gamper Finns risken att Messi missar Betis? [/QUOTE] Finns nog ingen sådan risk, han sitter nog på planet hem nu. Tränar säkert imorgon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-12-27 22:32
Barca4life98 Ja det gör dom. Edit: såg att BlackCop var före :).
Barcelona BlackCop
2015-12-27 22:31
[QUOTE=Barca4life98]Jag har en fråga som jag funderade på när jag var på Camp Nou för 2 veckor sen. Jag var och kollade på alla bucklorna i museet och såg basket-, handbolls- och bandylagets titlar. Heter även dom lagen "Fútbol Club Barcelona"? [/QUOTE] Ja det gör dem, spanska kommentatorn sa idag under basketmatchen Fútbol Club Barcelona Lassa, (Lassa är sponsornamnet på basket laget). Sen skiljer man väl på dem typ: Fútbol Club Barcelona Basquet, Fútbol Club Barcelona Handbol osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-12-27 22:31
Aleix Vidal är en av de mest spännande köpen för mig. Jag kan knappt vänta på att se han spela och då är han inte den mest prestigefulla värvningen men jag älskar en sån där spelare. En spelare som alltid är rörlig, intensiv, energisk, aggressiv, god teknik och ställer i princip alltid frågor till motståndarens vänsterback genom att hota med löpningar. En spelare som nästan aldrig står still (om han inte får dom instruktionerna).

Ska också bli intressant och se Ardas roll i truppen, vilken position han får. Har tänkt en hel del på det men inte kommit fram till något. Det som jag tror mest är att han tar Iniestas roll eftersom vi sett Rafinha väldigt många gånger på Rakitics position. Eftersom mittfältarna i dagens Barca har väldigt mycket boll på kanten så tror jag att Lucho vill ha spelare som viker inåt från kanten.

the cameroonians

Håller med. Jag personligen är mycket orolig över Neymar-Messi. Det har egentligen ingenting med dom och göra utan framförallt Neymars pappa, sponsorer (Nike) och även styrelsen som inte är 100% tight med Messi känns det som. Att Neymar ska välja och spela för Real Madrid tror jag inte på, för jag litar på Neymar. Kontraktsförhandlingarna med Neymar har enligt vissa medier stoppats och skjutits fram några månader, efter Ney så skulle Messi stå på tur. Om man har stannat i kontraktsamtalen med Ney, varför pratar man inte då medans med Leo?

Jag har bara den känslan att Neymars pappa gör allt för att Ney ska få vara den största stjärnan i ett lag och därmed vinna Balon D'Or. Som du säger är det väldigt svårt när han får spela med Messi i Barcelona. Därför väntar man på vad Messi ska göra i sommar och jag har en känsla att det kan bli en orolig sommar där Pep förmodligen hamnar i City och där man även kan locka med Kun, Zabaleta och även Demichelis och Caballero (vet inte hur nära dom sistnämnda är med Messi men dom är ändå landsmän). Stannar Messi kvar så tror jag Neymars pappa kan få för sig en hel del galenskaper. Sorry för ''bad energy''.
Barcelona Barca4life98
2015-12-27 22:22
Jag har en fråga som jag funderade på när jag var på Camp Nou för 2 veckor sen. Jag var och kollade på alla bucklorna i museet och såg basket-, handbolls- och bandylagets titlar. Heter även dom lagen "Fútbol Club Barcelona"?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-12-27 22:16
Despite the absence of Leo Messi, currently in Dubai for the 2015 Globe Soccer Awards, Barça trained for the first time since winning the FIFA Club World Cup in Japan. All available first team players worked out on Tito Vilanova Field at the Ciutat Esportiva Joan Gamper

Finns risken att Messi missar Betis?
Barcelona enkos
2015-12-27 22:13
I EL clasico vann Barca mot Real i Madrid med 91-84
Barcelona BlackCop
2015-12-27 20:53
100% AntiMadridista Japp, lite oväntad enkel och imponerande vinst...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-12-27 20:31
BlackCop Det är inte bara fotbollslaget som blir utklassad mot Barca :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-12-27 19:53
[QUOTE=Barca4life98]Vet någon när den bästa manliga idrottaren presenteras i år? Messi var nominerad till det. Kvinnliga priset är redan utgivet till Serena Williams. [/QUOTE] Stephen Curry (NBA) blev det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-12-27 19:35
Vet någon när den bästa manliga idrottaren presenteras i år? Messi var nominerad till det. Kvinnliga priset är redan utgivet till Serena Williams.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2015-12-27 19:21
Messi wins 'Best Player of the Year 2015' award. Barcelona wins 'Best Team' and 'Best Media Attraction' and Bartomeu wins 'Best President' #GlobeSoccer Awards 2015
Barcelona BlackCop
2015-12-27 19:12
Basketens "el clasico" har börjat 19.00.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-12-27 19:06
@Globe_Soccer: Best President of the Year goes to @jmbartomeu of #FCBarcelona #GlobeSoccer #Awards #2015 #DubaiSC HAHAAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-12-27 19:00
Aleix Vidal vs Basque Country. För er intresserade :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-12-27 18:46
Ikväll återsamlades truppen för att återgå till träning inför matchen på onsdag mot Betis. Den enda som saknades var Messi som är i Dubai tillsammans med Bartomeu för att närvara vid en gala.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-27 18:45
Perez... Haha snacka om Att lida av mindervärdeskomplex.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: