/spanien/barcelona/forum/25248.aspx/spanien/barcelona/forum/25248.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona HLKINHO
2005-11-22 19:25
ja vill se matchen igen madrid-barca....undrar vart ja kan hittta matchen:(
Barcelona ronaldinh0
2005-11-22 19:24
det var den dt var den sämsta elvan jag har sett :)
Barcelona AlexC
2005-11-22 19:23
SC

Han kan inte ge mer än sina åsikter så länge han inte hänvisar till källa (vilket han inte gjort idag iallafall) så där tycker du fel.


Kharles

:) Trots det så skall han mötas av motargument och inte av smutskastning från folk som inte är mogna nog av debattera.
Barcelona Kharles
2005-11-22 19:14
AlexC

Det Vbg:arn gör kan liknas vid en vetenskapsman som ska argumentera för att jorden faktiskt är platt trots allt.

Ni som inte har viasat sport 2, prova länkarna på sidan i länktipset.
El trideñte magico
2005-11-22 19:12
Ronaldinh0//

Killen är högerback i Sevilla, riktigt bra också.
Barcelona Señor Cúle
2005-11-22 19:11
AlexC

Jag tycker att vbg:arn inte ger sina åsikter, utan han tror att han ger fakta som är rätt.
El trideñte magico
2005-11-22 19:06
Fyfan vad jag skrattade! Alla barcafans måste bara se den, en polare till mig har gjort den :)
Barcelona AlexC
2005-11-22 19:01
Bedrövlig nivå på forumet denna eftermiddag.

Vbg:arn måste få ha sina åsikter utan att det ska behövas denna löjliga smutskastning. Ett antal skribenter härinne verkar ha problem att förstå att det är klubben FC Barcelona och inte individen Vbg:arn som skall diskuteras. Jag håller inte med honom när han gnäller på Eto'o eller säger att Beckham att Beckham var bäst i första halvlek men Vbg:arn tillför med sina , enligt mig, felaktiga åsikter mer än alla omogna som tävlar i smutskastning mot honom.

Det är ni som förstör forumet, inte Vbg:arn.
Barcelona ronaldinh0
2005-11-22 18:50
El trideñte magico//
daniel alves
Barcelona Vbg:arn
2005-11-22 18:50
Camparn på Nou: Vad som ÄR idiotiskt är att försöka diskutera fotboll med folk som bara ser allting som Barcaspelare gör som helt otroligt fantastiskt oavsett vad det är.

Det spelar ingen roll hur många spelare det är som är tillbaka, jobbar dom inte tillsammans är det en barnlek att vara bollföraren. Det är grundläggande fotboll att man som försvarare aldrig ska tjuvrusa (som Salgado gör) och att man alltid ska ha understöd (som Helguera inte har).

Ronaldinho gör det bra, är manbäst i världen så gör man mål i såna lägen. Men det är inte det svåraste målet han gjort bara för att det var en soloprestation.

Och jag står fast med att Beckham var bäst i första halvlek. Att han sen var fullkomligt urusel i andra halvlek är en annan sak. INgen i Real var ju bra. Zidane var ju ännu sämre än Beckham under hela matchen.
Barcelona pera!
2005-11-22 18:48
Hoppas verkligen Henke får speltid ikväll, känns som både han och Barca behöver det med tanke på Samuels frånvaro i januari.
El trideñte magico
2005-11-22 18:47
Ronaldinh0//

Vilken snubbe syftar du på? Skulle hjälpa om man fick ett namn.
Barcelona Kharles
2005-11-22 18:37
Jag har nu sett matchen två gånger och jag hittar absolut ingenting som var positivt med Beckhams insats. Ronaldinho däremot lekte fotboll, hans passningar, hans finter, hans nedtagningar.. I andra halvlek kom målen. Han är fotbollens Mozart.
Barcelona Killa
2005-11-22 18:36
Vbg:arn//
Beckham ÄR världens mest överskattade spelare. Helt värdelös, han kan inte ens sätta en straff. Jag börjar tro att du är här inne bara för att jävlas.
Barcelona ronaldinh0
2005-11-22 18:33
i vilken klubb spelar den snubben?.....
Barcelona Camparn på nou
2005-11-22 18:32
Ronaldinho gör två fantastiska mål efter två oerhört fina induviduella prestationer.
Det visar hans storhet och att han är bäst när det gäller i en sådan stormatch som el clasicó.
En egenskap som inte Henry besitter då han oftast är bäst mot sämre motstånd och sällan glänser mot bra motstånd.

Speciellt 2-0 målet är av många veckans mål där han dribblar två spelare och elegant lägger in bollen.

Det du skriver om att Beckham var planens bästa spelare under första halvlek får mig att undra ännu mer vad du vill med de idiotiska kommentarer som du kläcker.
Killen fick 0/10 av Mundo Deportivo det säger det mesta om hans prestation han var usel som de flesta i Real Madrid.
Däremot har han gjort en klart godkänd säsongsinledning och man börjar se lite gamla ManU takter i hans spel då han styr spelet mer med sina crossbollar.
El trideñte magico
2005-11-22 18:31
Real Madrid snackar nuförvärv, inga rykten till barcelona eller? Jag vill verkligen sa Daniel Alves, imponerar på mig verkligen och att vi lär ha köpklausal på honom.
Barcelona CruzitoZ
2005-11-22 18:31
killar kan inte lägga ner den skiten om beckham...gå till real o snacka sånt orka se hela tiden samma sak:(:(:(
ha det bra barca bröder för vi krossar i dag:):):)..
Barcelona ronaldinh0
2005-11-22 18:29
kan någon förklara varför barcas match inte visas det e ju veckans bästa match??.......
Barcelona Camparn på nou
2005-11-22 18:24
VBG:arn

Får allt mer för mig att du skriver inlägg för att du vill uppröra och vara kontroversiell och "korkad" 90% av det som postas av dig är rätt absurda påståenden.

Vid 2-0 målet så kommer Barca 3 mot 3 efter ett snabbt uppspel av Deco den situationen skulle vilket lag som helst kunna åka på bakåt.
Det som Ronaldinho gör är att dra salgado så att det plötsligt är 3 mot 2 du fattar att då kan inte de två backarna tillsammans gå på Ronaldinho för då är det bara för honom att lyfta bollen till antingen Etóo eller Messi och så är de helt fria med målvakten.
Så de måste avvakta och en av de ska stöta på Ronaldinho när han kommer tillräckligt nära målet.
Men när Helguera ska försöka stoppa honom ser Ronaldinho var han har balansen och går snyggt förbi på andra sidan (det ser enkelt ut, men det är Maradona klass) sen är det bara målvakten kvar och Carlos hinner såklart inte täcka skottet.

Det är så oerhört löjligt och idiotiskt att påstå att det inte är något speciellt med Ronaldinhos prestation och att många spelare skulle kunna dribbla två spelare så elegant och i ett sånt högt tempo och sen enkelt lägga in bollen.

Det är också en del i hans prestation och som gör det möjligt är att han håller ett sånt högt tempo det gör det mycket svårare för backarna att organisera sig och försvara sig mot. Tex så skulle inte Zlatan ha kunna göra det lika bra och att Raul skulle göra något liknande är det lekstuga på.

Gör mig en tjänst och sluta skriv dessa idiotiska inlägg då du uppenbart inte förstår någonting om fotboll.
Barcelona Vbg:arn
2005-11-22 18:15
BatiGoal: Självklart får ROnaldinho det att se lätt ut, jag försöker inte ta ifrån honom äran för det han gjorde. Jag säger bara att det inte var den svåraste sak i världen eftersom Real spelarna dels tjuvrusade och dels inte hade understöd.

Det var sämre försvarsspel än man ser på juniornivå i ett div.4-lag emellanåt.

Sen förstår jag inte varför alla hatar Beckham så mycket, harjag missat något när det gäller honom? Han visar ju en annan sida nu i Madrid än den han visade i Manchester. Här är han slitvargen som bollen går genom och som fortfarande kan slå underbara passningar. Dessutom verkar han vara en sympatisk person och en stor ledare på planen.

Jag kan inte se vad hans reklamkontrakt vid sidan av planen har att göra med det han gör på planen att göra..?
Real Madrid Zizou-Mano
2005-11-22 17:51
Lycka till idag grabbar!
Hoppas Barca spelar lika bra fotboll som i lördags!
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-11-22 17:37
Lucho

Lunarstorms forumkultur känner jag inte till, men du kan förklara eftersom du verkar vara så bekant med det.
Jag är inte den som följer alla regler och det är upp till redaktionen om de vill stänga av mig. Men fortsätt du leka forumpolis när du verkar vara så belååten med det.
Besök gärna sidan där jag skriver nyheterna.
/Husein
Barcelona BatiGoal_!
2005-11-22 17:17
AdnanK:

Messi/Xavi/Gio kommer vilas inför kvällens match då vi redan är vidare så finns det nån liten möjlighet att vi ser Henke istället för Eto´o
AdnanK
2005-11-22 17:13
har tänkt sätta en slant ikväll på er..
vilka exakt saknas?
Barcelona Puyol_21
2005-11-22 17:09
Avstängd i två veckor. Bespara oss från spydigheter och chattandet framöver, tack.

/ Redaktionen
Barcelona BatiGoal_!
2005-11-22 17:08
Inte lika roligt att heja på ett lag om man inte håller de till hjärtat,dvs man blir sur när de förlorar eller spelar dåligt,blir hysterisk när de vinner och spelar ut. Så känner jag för Barca älskar dem helt enkelt.

Men jag kan fortfarande njuta av andra lags prestationer utan tvekan men att hylla en spelare som Beckham i mötena i Clasico ser man vilken pajas han igentligen är.

Från att vara en kung i Man u till en filmande gilette modell i Madrid,grym högerfot men jag har tappat all respekt för honom som spelare då han medvetet försöker få sin motståndare utvisad med sina hopp nummer han försöker sig på då han endast skulle behöva lite kontakt för att domaren ska gå på det då spanska domarna inte håller högsta klass. Vissa matcher visar han kämpar glöd men när det inte stämmer så är han rent av i skugga av sina lagkamrater.Guti till exempel är en större spelare än vad Beckham är och mycket nyttigare.

Jag spelar också ytterback och förstår vad du menar när man får en spelare rättvänd,onekligen svårt att försvara sig mot en snabb brasse med bra balans inga protester där inte. Det ser lätt ut för att det är utfört av Världens bäste just nu och det står jag för. Kaka är en annan som skulle klara av det då han har fart,balans,teknik men att säga att Raul skulle klara av det är att ta i då han inte besitter samma egenskaper till att göra en solo rush i hög fart iof om han kom till topp formen han hade är väl allt möjligt.

Jag tycker du ska försätta diskutera fotboll,det är ju det man gör i ett fotbolls forum eller?

Nu när jag vet lite om dig så ska jag inte ifrågasätta då jag vet vart jag har dig
Barcelona Woods
2005-11-22 17:07
Inför kvällens match är jag lite rädd att det kommer bli en baksmälla för laget (nu vinner vi väl med 5-0 istället..), men allt beror på om laget kunnat koppla bort helgens stormatch. Tycker att Werder Bremen är ett fruktansvärt starkt lag och någon underskattning får absolut inte förekomma. Kommer Ronaldinho kunna återupprepa spelet från i Lördags ? Vid vinst lr oavgjort är vi väl klara för åttondelen.. Chelski here we come! :p
Barcelona Lucho
2005-11-22 16:59
Puyol_21: Eh?

Näe, men ärligt. Jag förstår inte vad det är folk surar över? Vbg:arn framför sina åsikter och han motiverar i alla fall varför han tycker så. Vissa verkar ta det personligt.

Beautiful_Barça: "Att man orkar lägga så stor energi på något så värdelöst? "

Okej, förstår att den forum-kultur du vant dig vid är Lunarstorm men eftersom att det här är ett av få vettiga forum för att diskutera Barça tycker jag att man bör sträva efter att ha en så hög nivå som möjligt och undvika (för att plocka ur forumregler) spam, personangrepp, innehållslösa kommentarer och icke-fotbollsrelaterade ämnen.
Barcelona Gabriel
2005-11-22 16:57
Haha det bästa av allt är att Eto'o är skitdålig och Beckham är skitbra. Yeah forca Vbg:arn :D hahahaha !
Annons: