/spanien/barcelona/forum/25224.aspx/spanien/barcelona/forum/25224.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-02-01 00:38
Ämne: Nu får ni faktiskt l....Sorry, vet att vi borde ta det genom PM men nu blev det såhär.
Ska inte upprepas.
Kan någon ta upp alla spelare som är borta/avstängda mot Atletico Madrid?
Barcelona Rebin M
2006-02-01 00:36
Eto'o mot Kongo:)
Barcelona Ordem e Progresso
2006-02-01 00:34
Nu får ni faktiskt lägga ner båda två. Förstår att du blir upprörd av hans inlägg Rambla. Men om ni ska fortsätta diskussionen gör det via PM fr.o.m nu. Det ser så tråkigt ut med massa påhopp i forumet.

Tack för mig. Bon nit :)
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-02-01 00:25
Ämne: Allvarligt talat, hu....
Okey det är nog nu. Jag säger bara detta en gång sen lämnar jag er.

Som sagt tycker jag inte du ska ta din tid att kritisera folk efter varje inlägg han skriver som du inte gillar. Det är därför forumet förstörs pga såna som dig som inte kan ta åt sig inlägg utan att bli irriterad och bara försöka få meningen rätt. Du försöker få alla att tro som du vill.
Tyvärr så går det inte "lilla vän".

En fråga bara: Vad skulle du säga om en person kom hit till Les Rambles och började kritisera ert lag? Nej du, jag vet att du skulle attackera inom några sekunder. Sedan att Camp-Nou kritiserade spelaren som han inte hade sett på över en månad gjorde saken värre. Han påstod att spelarna var dåliga osv. Bye Bye!
Barcelona Lucho
2006-02-01 00:23
Marcos: Visst kan man tycka att det är konstigt att Maxi inte är med i truppen men det finns vissa som hävdar att allt inte är vad det verkar vara. De menar att Maxi stannar för att han inte vill förlora pengar. I Barça får argentinaren en hög lön men vid en utlåning blir det betydligt mindre pengar.

Tänker man efter så är det ju lite underligt att han inte går med på att bli utlånad. Maxi vet att han knappt kommer få någon speltid i och med att Rijkaard så tydligt favoriserar Henke som Eto'os ersättare. Okej om det varit så att han hade blivit tvungen att byta liga eller flytta ner en division men Maxi sägs ju ha haft anbud från bla Betis, Mallorca och la Real. Istället väljer han att ruttna bort på Barças bänk..
Barcelona La Rambla
2006-02-01 00:20
Allvarligt talat, hur är det ställt med dig egentligen? Jag har aldrig kallat någon för fascist eller dum. Jag har däremot kallat dig för rasist och det står jag för. Du har uttalat rasistiskt och det kan fler än jag intyga, så lägg ner floskerna nu lille vän. Jag håller inte på med personpåhopp, däremot så kanske du tar det som personpåhopp när jag kritiserar dig när du sysslar med det. Som du gjorde nyss inne på ert forum om Camp-Nou. Ser du inte det själv, så är det bara att beklaga din naivitet. Nu är det nog.

Zzz...
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-02-01 00:14
Ämne: Slut gråt nu barnung....
Ska vi snacka om personpåhopp nu också? Du ska inte få sista ordet inte... Vem är det som kallar andra för "dum" när han inte gillar något? Tror faktiskt att det är Du. Det verkar som att varje inlägg du inte gillar måste du bara skriva om det. När killen som skriver meningen och du tycker han har fel börjar du skriva ord som minderårig, dum, fascist, rasist osv. Läs gärna det här inlägget och slipp svara sen.
Barcelona Patrik
2006-02-01 00:09
Jag uppskattar de fina orden grabbar, tack. Det får mig att vilja fortsätta skicka in artiklar. Så det kommer mer.

Barcelona La Rambla
2006-02-01 00:07
Slut gråt nu barnunge. Jag har inte bett dig komma in hit och svara på något, hade varit skillnad om jag skrev på ert forum. Det du gjorde där var att du trakasserade honom och gjorde personpåhopp. Som vanligt är du inte mogen nog att ta en diskussion utan börjar med personpåhopp så fort någon skriver ett kritiskt ord om Real Flopp! :-)~

Nu orkar jag inte tjafsa mer med dig, läs det här men strunta i att skriva något mer svar.

God natt!
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-02-01 00:03
Ämne: ....
Och vem är du som ska kommentera alla mina inlägg?
Alla inlägg du inte gillar tar du och klistrar in här och säger att jag är Rasist osv.

Då är jag lika "normal" som Camp-Nou. Om jag inte kan få säga det jag vill här och i Real forumet, vad är tillåtet enligt dig då? "Mr.Perfect".
Barcelona La Rambla
2006-02-01 00:00
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-01-31 23:58
Ämne: Ville du något? Jag ....
Ville du något eller? Vem är du som ska kalla mig Rasist och bedömma alla mina inlägg?
Barcelona pablo escobar
2006-01-31 23:58
la pieda sinistra

visst jag överdrev, det har funnits många bra och tekniska långa spelare men jag föredrar nog ändå de kortare spelarnas stil och jag vill påstå att de allra bästa ändå har varit under medellängd
tänker tex. på maradona, pele, romario
Barcelona La Rambla
2006-01-31 23:57
Real Madrid alex163 [Sergio Ramos]
2006-01-31 23:55
Ämne: Haha, det stora fotb....
Haha Rasist? Gå och lägg dig snorunge.
Barcelona La Rambla
2006-01-31 23:53
Barcelona pablo escobar
2006-01-31 23:48
schubert

jag är inne på din linje och jag tycker att robinho känns mer som en sån oslipad diamant du talar om, men jag tycker ändå att det skulle kännas som en liten besvikelse om han inte blev bättre än topp tio (kan ju trots allt inte ha funnits någon lika bra 18-åring sen ronaldo om ens han).

för även om messi inte är en lika bra dribbler som ronaldinho har han väl ändå en möjlighet att bli nummer ett i världen med tanke på de kvalitéer han ändå har. jag skulle gärna se att han under de kommande säsongerna gradvis blir mer och mer offensiv spelfördelare. kan kanske ta över decos roll och spela mer centralt om några år.
Spanien la_pieda_sinistra
2006-01-31 23:42
//pablo escobar
"nästan alla bra spelare har ju varit hjulbenta halvdvärgar"
finns förvisso en del andra småtroll som varit duktiga, men det har nog knappast med längden att
göra..
Titta bara på den här listan med relativt långa spelgenier:
Van basten, Bergkamp,Henry, Beckenbauer, Zidane, Cantona osv osv.

Personligen tycker jag också det är bra mycket mer imponerande att se en lång spelare med gudomlig teknik, då förutsättningarna är bra mycket värre för en sån spelare + att en sån spelare inte försvinner lika lätt i en match med mkt kroppskontakt.
Barcelona La Rambla
2006-01-31 23:37
Såg just Milans kolaps mot Palermo i cupen. Om de anser att Barça är i kris så är det ju ingenting jämfört med Milan. Jisses alltså. Storlagen verkar ha det lite tungt så här års överlag. :)
Barcelona Schubert
2006-01-31 23:34
Ämne: kharles

det ligge....
"men att han känns så "färdig" redan nu kan i värsta fall kanske också betyda att han inte kommer att bli så mycket bättre än han redan är(om han inte utvecklar ledaregenskaper i klass med cruyffs förstås)."

Det ligger en del i det. Unga spelare som kan bli mycket bättre är i regel spelare med dålig spelförståelse. Som Zlatan som ung, t ex. Messi har redan bra spelförståelse. Han kommer nog att utvecklas en del, men jag tror inte att han någonsin kommer att bli lika bra som Dinho. Han har inte tekniken. Däremot kommer han att vara en topp-tio spelare i världen i många år, om han får vara skadefri. Hans mentalitet är perfekt.
Barcelona pablo escobar
2006-01-31 23:08
Ämne: Förresten, Messi är ....
förstår liknelsen, de har ju ungefär samma kroppshållning också med rak rygg och huvudet högt. kanske är bra för spelöversikten.
Barcelona pablo escobar
2006-01-31 23:02
kharles

det ligger mycket i vad du säger. messi ligger vid 18 år minst ett steg före den förra generationens argentinska talanger och ska nog inte jämföras med dem(avslutet i helgen höll ju iaf maradona/cuyff-nivå).
men att han känns så "färdig" redan nu kan i värsta fall kanske också betyda att han inte kommer att bli så mycket bättre än han redan är(om han inte utvecklar ledaregenskaper i klass med cruyffs förstås). jag har fortfarande inte heller fått helt klart för mig hur bra skott/tillslag han har.

ska bli mycket intressant att följa honom nästa år och se om han får en svacka, som robinho, eller tar ytterligare ett steg i utvecklingen. hoppas som sagt att jag kommer få äta upp mina ord.

när det gäller längden tycker jag inte att det är en nackdel att vara småväxt. nästan alla de bästa spelarna har ju varit hjulbenta halvdvärgar.
Barcelona Haffe
2006-01-31 23:00
Kharles, tror inte hafiaa lr vad han heter var väldigt seriös, men jag måste hålla med. Maxi får inte chansen pågrund av den enkla att han inte håller. som jag då sagt flera gånger. Ni fortsätter ändå älta om att han ska få spela, hans tid är inte ännu. Personligen tycker jag han skulle ha blivit utlånad för längesen, för jag anade redan då att han skulle få sitta på bänken..
Barcelona Haffe
2006-01-31 22:57
Det som jag uppskattar med Messi är inte bara allt som ni har sagt, utan att han aldrig lägger sig, han filmar aldrig. Det är väldigt kul att se att det finns en sån spelare som spelar tills han blir avkapad. Deco mfl skulle kunna lära sig av honom faktiskt! Att Messi är 18år finns inte på världskartan jag hade trott att han hade vart runt 21-22 ifall jag inte hade vetat om hans ålder, fortsätter han såhär så kan han gå hur långt som helst, enda som hindrar honom är han själv(Om han börjar få dåligt självförtroende osv) Och om han skulle bli mycket skadedrabbad! Men vi får hoppas att det inte händer!
Barcelona JohnnyK_
2006-01-31 22:53
Inget nytt på transferfronten, tror ni Henry kommer till sommaren?
/ J
Barcelona Davidsito
2006-01-31 22:47
Håller med dig kharles.
Messí har redan bevisat att han klarar av att spela i La liga inget snack om saken! Det skrämmande är ju att han inte ens behöver utvecklas mer för att ta en plats i barca... Tänk vilken spelare vi då kommer ha om 3-4 år!

Sen tycker jag allt snack om att man ska spela Maxi för att han (hon?) är ung är skräp. Bästa spelare ska ställas på plan oavsett ålder.
Henke är bättre än Maxí därför föredrar Rijkaard honom, så enkelt är det!
Tror inte det finns nån Manager i hela världen som föredrar ålder framför klass...

Jävligt bra krönika Patrik kort och konsivt precis så som vi vill ha det=)!
Barcelona Kharles
2006-01-31 22:30
Förresten, Messi är faktiskt sedd som mycket mer lik Cruyff i spelstil än Maradona, även om jag tycker att han är en mix av de båda.
Barcelona Kharles
2006-01-31 22:28
pablo escobar

När det gäller Messi har du fel. Han är verkligen inte lik aimar, saviola och d'alessandro osv.. Han är mycket bättre. Ja, bättre än Robinho med. Speciellt med tanke på att han är mycket yngre.

Jag har aldrig sett en så bra fotbollsspelare som är 18 år. Varje gång han går ut på planen får man intrycket att han är en ärrad veteran. Han spelar med så mycket mognad och intelligens att han redan idag kan räknas som en världsspelare. Han gjorde ett mål som beskrev hans storhet vad gäller snabbhet, kylighet, teknik och intelligens. Det var ju knappt något utrymme mellan Messi, målvakten, backen och bollen. Det första man märker med honom är hans snabbhet och det sätt han limmar bollen vid sina fötter i rusherna, men det stora är ändå att han ofta, för ofta för en 18-åring tar rätt beslut. Hans argentinska blod för honom ofta att bara vilja utmana ett helt lag men även då, hittar han den rätta ytan eller dribblingen och till slut måste motståndaren sparka ner honom eller se på när han flyter förbi. Redaktionen borde ändra i hans profil under "plantilla". Där borde det stå att hans enda svaghet är högerfoten. Och möjligtvis storleken/huvudspelet, om det nu är en svaghet i ett lag som rullar bollen på marken.
Barcelona Kharles
2006-01-31 22:12
Håller med, klockren krönika Patrik! :D
Barcelona pablo escobar
2006-01-31 22:03
personligen måste jag motvilligt erkänna att jag har lite lättare att tänka mig robinho som en framtida guldbollvinnare än messi. men jag har nästan alltid haft fel om sådant förut.

Jag tror att min lilla skepsis mot messi mest beror på att alla argentinska supertalanger (förutom riquelme) sen maradona misslyckats med att, fullt ut, leva upp till de höga förväntningarna som alla haft på dem.
om jag inte minns fel har väl bla aimar, cambiasso och saviola utsetts till antingen världens bäste ungdoms- eller juniorspelare, och även om åtminstone de två förstnämnda är världsklasspelare har de ju aldrig riktigt varit i närheten av de bästa brassarna. förra generationens argentinare (tex redondo och ortega) råkade ut för ungefär samma sak.

jag hoppas förstås att messi överbevisar mig och lyckas bli den förste som på allvar kan kallas den nye maradona och därmed slipper stå i skuggan av brassarna.
Annons: