/spanien/barcelona/forum/25203.aspx/spanien/barcelona/forum/25203.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca 666
2006-08-15 19:42
Kamelen

visst skulle Arsenal ha råd de såg nyligen att deras dyraste biljetter kostar £94 typ 1300 kr medans tex Liverpool & Man Utd låg på ty £40 så Arsenal e den dyraste klubben o gå till arenan o nu har de ju en ny arena med 60000 platser medans Highbury hade typ lite över 38000. Samtidigt så har de tappat ett par löner som du sa tror Campbell var vär den som hade högst lön.

Men Wenger vill inte värva spelare som har höga lön krav han har sagt det denna sommar annars hade väl han oxå gått in i Juve värvat då det fanns många fransmän o Wenger gillar franska spelare. Personligen trodde jag faktiskt att Arsenal skulle göra allt för att få Trezeguet det hade inte varit omöjligt o se han med Henry på topp med Arsenals spelstil det hade varit grymmt. Men pga lönerna tog han inga spelare från Italien.....Lite synd då Arsenal e mitt lag i England o vill att de vinner ligan men Wenger har gjort bara en värvning (Rosicky) som e väldig bra spelare men om de tappar Reyes o A. Cole så vet jag inte vem som kan stoppa Chelski i ligan ManUtd har inte sin starkaste trupp o Liverpool har bara köpt försvarare.

Men för klubben i mitt hjärta ser allt positivt ut så nu vill jag att säsongen startar!
Barcelona Kamelen
2006-08-15 19:30
Arsenal skulle haft råd att betala Saviolas lön, dock ansåg dem förmodligen att han inte är värd den lön som han kräver. Se bara vilka spelare Arsenal 'blev av med' denna säsongen. Bergkamp, Campbell & Pires. Alla tre hade förmodligen väldigt höga löner så lönepengar finns det förmodligen gott om i Arsenal.
Barcelona Barca 666
2006-08-15 19:28
Angående Saviola till Arsenal tror jag inte på eftersom Barca vill ha omkring BARA 6 miljoner euro för honom och det är en skit summa i dagens fotboll det e ca 60 miljoner svenska så därför tror jag att hans lön gjorde Wenger titta bort det var samma sak med Buffon etc från Juve då Wenger gjorde det tydligt från början han inte skulle värva därifrån då deras löner skulle vara för högt.

Om Fran Merida visst han kan vara en ny Cesc men samtidigt kan han floppa som Pique. Vi har ju grymma talanger nu för tiden o det beror på hur Wenger lyckas med killen normalt sett e Wenger bra på det här.

Jag e lite arg på detta då engelska/utländska klubbar kommer o snor våra spelare utan att få ok från klubben det e respektlös även om det finns inget lag emot det. Var det inte Wenger som skulle ta Laporta till rättegång över Henry när Laporta INTE hade kontaktad spelaren utan tillstånd vilket kom ut lite senare medans Wenger själv går o snor andras talanger FINSLIPAR de bara (enda Arsenal talangen e A. Cole som verkar på väg bort alla andra e utlänska lr Walcot från Southhampton) talangerna o tar credit för de.

Hade Fabregas, Merida & Pique haft lite klubb känsla hade de stannat o kämpad som tex Iniesta, Messi, Xavi o nu Gio Dos Santos som tackade nej till just Arsenal men de hade inte det o jag tror de kommer o lämna Arsenal i framtiden som Reyes vill nu. Reyes var ju riktig grymm i spanien men har inte lyckats i England kanske Merida inte heller gör men framtiden avgör!
Barcelona Love Barca y Catalonia
2006-08-15 19:09
Kan man ladda ner den här filmen om barcelona: Mes que en club eller vad den heter isåfall vart=? snälla hjälp mig
Barcelona messi_nr30
2006-08-15 19:04
en anna fråga, han Fran Merida som Arsenal har snott,, var han en lovande spelare som vi vill behålla?,, blir han nån ny Fabrigas kanske, nån som har koll på han här?
Barcelona messi_nr30
2006-08-15 18:43
tack så mycke,,, när är det nya presidentvalet då?
Barcelona Saforcada
2006-08-15 18:43
La Rambla

Det förstod jag men jag antar att Arsenal är den klubben han själv helst går till av de som det ryktats om. Hoppas nästan han går dit, om de nu säljer Reyes kanske de kan betala en förhållandevis bra summa för honpm.
Barcelona La Rambla
2006-08-15 18:22
Saforcada:

Arsenal var taget som ett exempel av mig utan någon som helst förankring förutom att det var ett litet vagt rykte om att de tidigare var intresserade av honom, som dock senare förnekades. Vilket i och för sig är väldigt passande om det nu skulle ligga något i den konspirationsteorin.

Men något säger mig att deras typ av fotboll är något som tilltalar Saviola själv.

messi_nr30:

Laporta är för tillfället inte president så därför kan han inte vara med på sådana bilder nu. Det enda som finns är när spelarna visar upp sina tröjor. Se länktips.
Barcelona Saforcada
2006-08-15 18:15
messi_nr30

I den artikeln finns några bilder på dem.
Barcelona messi_nr30
2006-08-15 18:12
är det någon här som har bilder på Zambrotta å Thuram frånd deras presenation, brukar ju ta en bild när dom nya spelarna står brevid Laporta och Rejkard med sin nya matchtröjja,, eller har dom inte blivigt officielt presenterade så ännu?
Barcelona Saforcada
2006-08-15 18:08
Appropå Saviola tror jag han skulle passa bra in i Arsenal och deras spel system. Kanske inte ett så dåligt val från hans sida om den teorin stämmer.

Tycker dock att det är konstigt att ingen annan "större" klubb är intreserade av honom, vet inte om han personligen vill gå till en klubb i Zaragozas storlek... Hoppas allt löser sig för både hans och Barcelonas skull, han är för bra för att sitta fast klistrad på vår bänk.
Barcelona La Rambla
2006-08-15 18:07
Ordem:

Don't get me started. :-)~


Kamelen:

Det är lugnt. De två inläggen jag skrivit har förvunnit bakåt så att säga.


Hur tror ni att Piqué kommer att bli mottagen på Camp Nou, nu när han är utlånad till Zaragoza? Hans karriär gick nog inte riktigt som han tänkt sig.
Barcelona Kamelen
2006-08-15 17:58
La Rambla

Ursäkta mig. Har missat det totalt.
Barcelona Ordem e Progresso
2006-08-15 17:55
Rambla

Du börjar bli trött på att upprepa dig va? :-)~
Barcelona La Rambla
2006-08-15 17:54
Kamelen:

Jag har skrivit och länkat om det tidigare.
Det är Sportal som är ute och cyklar, och det rejält. Det är Franks bror Herman Rijkaard som representerar intressenter i Europa angående ett köp av Gonzalo Higuaín. Det har således inte med Barça att göra. Se länktips.
Barcelona Kamelen
2006-08-15 17:45
Var det fler än jag som fick hem Barça filmen tidigare idag ifrån CDON?

Föresten, denne argentinare som det snackas om. Är det ett löst rykte eller ser det ut att kunna bli något?
Barcelona La Rambla
2006-08-15 17:33
Grabbar, är det en tillfällighet att Reyes är på väg bort? Arsenal lär få en bra slant för honom av marängerna. Toppa det med att de nästan får Saviola gratis, så har de gjort en dunderaffär. Nu är de två inte samma typ av spelare, men om man ser till att Reyes absolut vill dra från London (förutsatt att det är så), så får de trots det en bra ersättare nästan gratis och kan investera med pengarna från Reyes.

Hm, det lär åtminstone hända lite saker den sista veckan fönstret är öppet. Var så säkra.
Barcelona Gabriel
2006-08-15 17:29
La Rambla

Hmmmmmm. Det där gav mig en rejäl tankeställare. Kan mycket väl vara så. Vi får se vad som händer.
Barcelona EsCúle
2006-08-15 17:27
La Rambla

Intressant och inte allt för orimligt.
Barcelona La Rambla
2006-08-15 17:25
Gabriel:

Läste på ett forum där en skribent hade en teori om hur det kan ligga till. Låt oss säga att Saviola redan har gjort klart med den klubb han vill till. Kan ju tex vara Arsenal. :-)~

Köpande klubb vill vänta till de sista dagarna av augusti, så att Barça får panik och säljer av Saviola för en struntsumma, eftersom köpande klubb vet att vi är desperata över att sälja honom innan transferfönstret stänger. Det är kanske därför Saviola ställer helt orimliga lönekrav och signing bonus hos andra intressenter, eftersom han redan har bestämt sig för vilken klubb han ska gå till. Men kanske bluffar även Barça? Det var kanske därför de tog med honom på turnén och lät han spela flerla matcher. Då sänder Barça ett budskap att de ej är så desperata över att sälja och framför allt att de absolut inte tänker acceptera skambud på honom utan istället kan tänka sig att behålla honom det sista året om inget vettigt bud kommer in.

Inte helt orimligt alltså.
Barcelona Gabriel
2006-08-15 17:07
Captain Fabulosos Cave Of Hair

Det där var visserligen skriver lite med glimten i ögat och jag ber om ursäkt ifall du tog åt dig, men jag låter det vara osagt pga din begäran.

La Rambla

Jo, visst är det det men som tur är så kommer det inte att hända mer efter i år då hans kontrakt går ut.
Barcelona La Rambla
2006-08-15 16:41
"Ni som tycker att Saviola ska lämna klubben är idioter anser jag. Såg ni vad han gjorde i VM"

Kommer ifrån en som postar "nyheter" från websidan Sportal här på forumet.

Ja vi såg vad han gjorde i VM. Vet du hur hans kontraktsituaion ser ut. Vet du hur mycket han har i lön jämfört med många andra spelare i klubben? Vet du vad han kostar klubben varje år trots att han lånas ut?

Nej, tänkte väl det. :-)~

Barcelona Captain Fabulosos Cave Of Hair
2006-08-15 16:41
Gabriel/
Synd att du råkat ut för något sådant, men det där med att det hjälpt andra saker också att växa är bara TOO MUCH INFORMATION! Om du mena det jag tror du menade.
Etoo_
2006-08-15 16:40
Hur många matcher är supercupen?
Barcelona La Rambla
2006-08-15 16:38
Gabriel:

Det är otroligt nonchalant och slarvigt att samma sak sker för 3:e året i rad. De borde redan då begripit att hitta en lösning innan Saviola har mindre än ett år kvar på sitt kontrakt.
Barcelona Gabriel
2006-08-15 16:38
Messis s.k. ovanliga sjukdom, den att han stannade till vid växten och tvingades ta hormontabletter är även något som jag varit tvungen att göra. Tro mig, det hjälper till med andra saker också på kroppen, hehe.
Barcelona Hoshiar
2006-08-15 16:37
Ni som tycker att Saviola ska lämna klubben är idioter anser jag. Såg ni vad han gjorde i VM
Barcelona Gabriel
2006-08-15 16:35
Lånar man ut Saviola bara för att spara lite stålar i kassan så är det dåligt agerande av ledningen. Lyckas man inte sälja honom så bör man istället ge honom en plats i laget denna säsongen. Han är för fan inte dålig!
Barcelona Hoshiar
2006-08-15 16:33
Här har historian om Messi om hur barcleona tog honm till katalonien
Barcelona La Rambla
2006-08-15 16:32
Ämne: Rijkaard är intress....NEJ det är han inte, sluta läs Sportal och bli dragna vid näsan. Ämnet har tidigare diskuterats här på forumet. Det är fel uppgifter.
Annons: