/spanien/barcelona/forum/25152.aspx/spanien/barcelona/forum/25152.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona pablo escobar
2006-04-07 19:22
Ämne: pablo escobar:
Det ....har dem inte någon reklam på armen också (katalansk tv kanal?)

håller med om att det trots allt tar emot att sälja reklamplats på bröstet. speciellt med tanke på att den ekonomiska krisen verkar ha löst sig.
Barcelona Tompa
2006-04-07 19:19
pablo escobar:
Det ligger en hel del i det du säger. Nikeloggan är ju reklam, bara dumt och påstå något annat

Ändå vill jag helst inte se något Siemens tryck eller liknande på tröjan, det tar emot.
Barcelona pablo escobar
2006-04-07 18:46
Ämne: Barcelona är som sag....som jag ser det är det ingen skillnad mellan en sponsor som bara köper reklamplats på bröstet och det avtal med nike som barcelona tecknade för några år sedan, när det gäller den typ av integritet du talar om.

Jag skulle också tro att en bidragande anledning till att barcelona tackat nej till tex bet&win och quatar airways erbjudanden, är att nike vill vara ensam på tröjorna (kan tänka mig att de betalar extra för det).
Och att klubben inte har någon vanlig tröjreklam ännu ser jag i dagsläget (med tanke på nikeavtalet) därför mer som en imagefråga eller möjligen en symbolisk fråga (tröjan ses som en symbol för katalonien och på samma sätt som man inte vill sätta reklam på en flagga vill man inte göra det på barcatröjan), än något som garanterar barcas frihet att handla och fatta beslut utan inblandning från något företag.
Barcelona pyol
2006-04-07 18:05
Kommer Barcas match visas på fredag??
Barcelona [ B_A_R_C_A ]
2006-04-07 17:57
yeaah.. barca ska spela på Fredag mot Villareal :D.. sen på Tisdag mot Milan :D

Friday, 14 abr, FCB-Villarreal (20:30). League. J. 33

Visca BarcA !
Barcelona asfaltsbarn
2006-04-07 17:44

Raul: "Du säger nånting som inte ens har med min fråga o göra... undra vem det e spm är dum!"

Jag ska förenkla mitt svar på din fråga så att du förstår.
Ronaldinhos marknadsvärde är högre än Beckhams = Barcas ekonomi behöver inte ha en reklamlogga i nuläget. Klubbens ekonomi är så pass bra att tröjorna inte behöver svärtas ned med något fult företagstryck, exempelvis Siemens. Visst, det skulle generera mer pengar till klubbkassan men det är inte ett måste. Pengar är inte allt.
Tvivlar på att du förstår men ändå, jag har ju i alla fall försökt...
Barcelona Gustaf
2006-04-07 17:30
Barcelona är som sagt mer än en sportklubb. Man ska kunna ha åsikter om samhället och icke-fotbollsrelaterade ämnen. Jag kommer inte exakt ihåg vad dethandlade om men det var vid någon match som spelarna hade en t-shit på sig med ett politiskt budskap. Var det mot Irakkriget månne? Hur som helst tror jag knappast att ett en sponsor hade gått med på det. Tillåts Barcelona fortsätta "slåss" för Katalonien med en sponsor på bröstet som säkert vill hålla sig väl med en så stor marknad som Spanien och Madrid faktisk är? Det handlar också om självständighet, att något stort företag som bara bryr sig om pengar inte ska få komma in och säga till om något. Det sägs ju att Perez fick ett argt samtal från Siemens efter en match då Camacho petat någon Galacticos.

Kanske kan bygga vidare på mina åsikter senare för det finns en hel del att säga i det här ämnet. Jag är emot det som ni kanske förstår.
Barcelona Nemo
2006-04-07 16:45
Allt handlar om Més que un club. Att Barcelona är mer än en klubb. Barcelona har en själ och en stolthet att vi inte säljer oss för några pengar i världen. Men tyvärr, så är jag rätt säker på att sponsorerna på tröjan kommer komma.
Barcelona Nemo
2006-04-07 16:43
Känns som Ronaldinho får priser varje dag.:-)

Jag vill nominera Gio till månadens bästa spelare!
Barcelona Maxi Lopez
2006-04-07 16:28
Läs Länken !!!
Barcelona Puyol_21
2006-04-07 16:28
Raul

de är inte beroende av att ha det. det är ju så mycket snyggare utan också, tradition.

har inget riktigt klockrent svar men det får la duga ett tag..
Barcelona culeninha
2006-04-07 16:11
Angående att TV4 skall sluta sända La Liga

Ja, tyvärr är det sant. Eller snarare, kan bli sanning. Deras rättigheter att sända La Liga går ut nu i maj, och eftersom spanska ligan är mäkta populärt så är det många broadcaster som är med som spekulanter. Men TV4 hoppas på att även i fortsättningen kunna få sända La Liga, men som alltid handlar det i slutändan om rätt prislapp.

Vi får vänta och se helt enkelt.
Barcelona Et0
2006-04-07 16:06
nån som frågade edmilson om nånting?

jag frågade om vem som var roligast i laget men det kom inte med :(
Barcelona mbarca
2006-04-07 16:02
Jag tror att barca kommer att vinna mot milan men det blir svårt..Kollar man på spelarna så har barca bättre spelare än milan specielt offencivt
Barcelona asfaltsbarn
2006-04-07 15:48

Raul: Därför att Ronaldinhos marknadsvärde är högre än Beckhams...otur för er att ni inte insåg det.

MR.Boff: Gillar du inte La Masia så behöver du inte hänga där. Svårare än så är det inte...
Forumet ser dessutom inte ut att komma från 2100. Finns massor av forum som sett ut sådär bra länge...
Barcelona - FcB 20 -
2006-04-07 15:46
ifall ni inte vet så kan man chatta me edmilson på uefa.com
Real Madrid Raul
2006-04-07 15:42
Varför har inte Barca nå reklam på tröjorna???

Tacksam för svar
Barcelona MR.Boff
2006-04-07 15:24
Jag fattar inte varför vi har La Masia. Enligt mig är Les Rambles en tradition och även om vissa inlägg är oseriösa så ska vi inte gå över till ett forum som ser ut att komma från år 2100.
Så snälla admins gör en omröstning om vilket som är bättre mellan Les Rambles och La Masia? onödigt med 2 forum.
Barcelona MR.Boff
2006-04-07 15:21
Ska TV4+ sluta visa La Liga?
Barcelona II Barça II
2006-04-07 15:02
La Rambla//
Jag har ingen aning angående Damia, men om jag inte minns fel så var Saviola med när vi möte Sevilla?! Men det kanske är andra "regler" gällande Damia. Hoppas verkligen att vi tar hem Damia, då han har imponerat stort. Saviola skulle jag gärna vilja se i Barça tröjan igen, men det är inte så troligt så som vissa här inne redan har påpekat :-(.
Barcelona Adaminho
2006-04-07 15:00
Hola! Kolla länken. Ni kanske redan har läst men det är änd väldigt skojj! Att Gaucho, Leo och Klubben är nominerade till priser i sportens Oscar Gala är stort! Här har vi lite och skryta med när folk pratar ner om oss! Oerhört skojj eller vad säger ni mina kära cules?!

Visca El Barca, Leo y Gaucho
Barcelona Abbe_
2006-04-07 14:49
Barcelona La Rambla
2006-04-07 14:08
II Barça II//

Helt rätt, dags att lägga CL åt sidan nu ett tag. En fråga, får Damia spela mot oss? Eller ingår det i hyreskontraktet att han inte får möta sin egen klubb?

Det gäller att fortsätta plocka lite 3-poängare ett tag till så att avståndet på 11 poäng kvarstår. Annars får Real och Valencia luft under vingarna och tror sig kunna hinna ifatt. Avgör ligan så fort det går. Hoppas verkligen att spelarna har lagt tankarna på CL åt sidan nu och att de har full koncentration på ligaspelet.
Racing är inte och leka med på sin hemmaplan.
Real Madrid Fedoroviz
2006-04-07 13:38
Hej.
Till Schubert// ..jag hoppas inte du orkestrerar lika illa som du läser mitt material...Schubert..

Jag säger inte att Messis spelstil liknar Maradonas men däremot säger jag att upphaussning i ung ålder inte alltid är positivt för en spelares utveckling.

Ang exemplen Denilson och Kluivert så var de inte tagna för att jämföras spelmässigt utan bara som exempel på mycket lovande och faktiskt bra spelare i ung ålder som inte riktigt fick en drömkarriär.

Messi är en exeptionell spelare och jag önskar honom all lycka.Däremot gillar jag inte att upphaussa spelare som ännu inte gjort karriär vare sig de tillhör Madrid eller Barca.

PS
Zidane är fotbollshistoriens konstnär nummer 1.

Och det säger jag inte för att han tillhör oss nu utan för att han alltid försöker skapa konst utav spelet fotboll.

Maradona är min tvåa även om jag är på gränsen till för ung att minnas hela hans repertoar.

Ronaldinho är utan like.Mer behöver jag inte säga om den mannen.
Barcelona II Barça II
2006-04-07 13:15
Tycker att det är dags att vi börjar koncentrera oss på helgens match i liga spelet. Racing är ett bra hemmalag, så det blir ingen lätt match. Eller vad tror ni?
Barcelona Rambo~
2006-04-07 12:57
Jag tror att milan matchen kommer bli jävligt svår eftersom för det första saknar vi ett par spelare. För det andra så tror jag att Kaka kommer spela bra eftersom jag tror att våra mittfältare inte kommer lyckas att plocka bort honom som lyon gjorde i deras senaste match...Målrik match tror jag på......................
Barcelona asfaltsbarn
2006-04-07 10:57
Jag har gått vidare för länge sen, det är du som håller kvar vid diskussionen...

I övrigt så tror jag inte att Milan kommer bli det stora hot som många anser. Med den defensiven barca visade mot Chelsea är jag inte orolig. Mål av ronaldinho och eto'o i senaste matchen bådar också gott.
Barcelona Gabriel
2006-04-07 10:25
asfaltsbarn

Herregud, jag erkände att jag kanske borde lagt upp det på ett annat sätt än 'just nu' och skippat det. Det enda jag gjorde var att ge dig en förklaring till varför jag skrev så oavsett om det var rätt resonerat eller inte. Sluta stirra dig blind på det och gå vidare istället.
Barcelona asfaltsbarn
2006-04-07 10:12

"just nu" som beteckning på en hel säsong? Med så stora spann lär du få räkna med att bli emotsagd fler gånger.

I övrigt så tror jag inte att Milan kommer bli det stora hot som många anser. Med den defensiven barca visade mot Chelsea är jag inte orolig. Mål av ronaldinho och eto'o i senaste matchen bådar också gott.
Barcelona Gabriel
2006-04-07 10:08
asfaltsbarn

Min poäng är relevant men du förstår den inte. Med "just nu" menade jag inte för stunden utan denna säsongen i allmänhet. Jag kanske borde lagt upp det på ett annat sätt och skippat 'just nu' men nu fick du åtminstonde en förklaring. Sen vet jag ändå inte om jag kan hålla med dig om att Arsenal för stunden är starkare än Milan. För mig krävs det att de bevisar mer än det som de har gjort. Min åsikt kommer inte att ändras ifall de slår ut Villareal och går till final. Om de däremot vinner hela turneringen är det en skillnad.
Annons: